Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Vledder

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Jahački sport
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


24 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Rudi Martens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Alferink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kakvo loše iskustvo! Po dolasku u kućicu zatekli smo je u prljavom stanju, čak smo morali i WC očistiti! Fuj! Vlasnik je samo potvrdio da nije dobro, ali nije ponudio nikakvo rješenje. Također, kreveti nisu dobri, u oglasu piše da imaju visoku razinu udobnosti, ali kreveti su zapravo dugi 188,5 cm. Vlasnik tvrdi da su to kreveti s 2 metra, čak i kad smo mu pokazali fotografski materijal s metrom, odbio je to priznati. Odmah smo zatražili alternativu, ali ništa se ne događa! Morali smo sami pronaći drugi način noćenja jer ne možemo spavati u ovoj kući. Vlasnik i Belvilla odbijaju vratiti novac za neiskorištene noći, iako sami ne poštuju svoje uvjete najma. Belvilino 24-satno SOS osiguranje trebalo je vraćati pozive, ali u stvarnosti mi stalno zovemo za odgovore koje ne dobivamo. Odmor je u međuvremenu uništen. Ukratko: ne rezervirajte ovdje! Vlasnik i Belvilla su nepouzdani u ovom slučaju.

Rombout

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

U srpnju 2021. proveli smo tjedan dana u ovom gotovo novom planinskom kućici na kampu Adelhof u Vledderu. Smještena je na posebnom dijelu s samo planinskim kućicama. Planinska kućica je bila lijepo uređena i čista. Po dolasku nas je dočekao ukusan poklon vlasnika. Vrlo pažljivo! Također, sve je bilo uključeno (posteljina, ručnici za kupaonicu i kuhinju). Sama Vledder i Frederiksoord (Kolonije blagostanja - UNESCO-vruća točka) nalaze se u šetnji. Osim toga, u blizini ima dovoljno toga za vidjeti i raditi.

Hansa van Es

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Čist smještaj s mirisnim posteljnim plahtama i ručnicima. Kućica ima tanke zidove i očekivao sam malo više privatnosti u vanjskom prostoru, ali broj ljudi koji prođu biciklom ili pješice je gotovo zanemariv. U okolici možete napraviti lijepe šetnje i vožnje biciklom, preuzimanje ključa na recepciji prošlo je glatko. Po dolasku u kućici je bio i nešto ukusno iz pekarnice.

Karismi Bisessar

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Drvena kućica u šumi je bila vrlo ugodan boravak. Bilo je čisto, bilo je ventilacije u kupaonici. Divno je bilo što je tu bio roštilj, koristili smo ga puno. Prilikom dolaska je čak bila tu i boca vina i fina torta. Dovoljno je bilo posuđa. Imajte na umu da su kreveti prema našem mišljenju bili vrlo mekani, to je stvar ukusa. Nama nije bio problem. Nasloni svih sjedala (kauč/ fotelje, stolice za blagovaonicu i terasne stolice) bili su dosta naginjani unatrag, pa niste sjedili uspravno ako ste se oslonili na naslon. I to nam nije smetalo, ali smo primijetili. Također je bilo lijepo što je tu bio električni kamin, a također je bilo lijepo što je tu bio stojalo za suđe za ručno pranje. Svakako bih preporučio drvenu kućicu u šumi.

Cees van der Wal

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Karavan Boshuisje 101 je bio sjajan. Sve što vam je bilo potrebno bilo je prisutno i u vrlo dobrom stanju. Divno mjesto za starije ljude da se potpuno opuste, ali i obitelji s djecom mogu se dobro zabaviti na kampiranju. Za najmlađu djecu prisutan je tim za rekreaciju. Djeca također mogu brzo trčati na sportski teren kako bi upoznala drugu djecu. I okolica je lijepa za vožnju biciklom. Za ugodan odmor, ovaj karavan svakako preporučujemo.

Alferink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kakvo loše iskustvo! Po dolasku smo zatekli kolibu u prljavom stanju, čak smo morali sami čistiti WC! Fuj! Vlasnik samo priznaje da nije dobro, ali nije ponudio nikakvo rješenje. Osim toga, kreveti nisu dobri, u oglasu piše da je visokog udobnosti, ali kreveti su zapravo duljine 188,5 cm. Vlasnik tvrdi da su to kreveti s dušecima od 2 metra, čak odbija i fotografije s mjernom vrpcom. Tražili smo odmah alternativu, ali ništa ne dolazi! Bili smo primorani sami pronaći drugi način prenoćišta jer ne možemo spavati u ovoj kući. Ni vlasnik niti Belvilla neće nam vratiti novac za noći koje nismo iskoristili, unatoč činjenici da sami ne ispunjavaju svoje uvjete najma.

Belvilla SOS usluga 24 sata obećala nam je povratni poziv, ali stvarnost je da mi uvijek moramo zvati za odgovore koje ne dobivamo. Odmor je već uništen.

Ukratko: ne rezervirajte ovdje! Ni vlasnik ni Belvilla nisu pouzdani u ovoj situaciji.

Jos Ververs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Boravite u Boshuisje na odmaralištu Adelhof između sela Frederiksoord (1 km) i Vledder (1 km). Kućica je čista i opremljena svim potrebnim. Vlasnik je prijateljski nastrojen i vrlo koristan. U sklopu odmarališta nalazi se restoran vrhunske kvalitete koji vode ljubazni ljudi. U Vledderu se nalaze mesnica, pekara, supermarket, ljekarna i ugostiteljski objekti. Okolna sela svi su dio Kolonije Dobročinstva, što čini ciklizam i planinarenje vrlo atraktivnim. Boshuisje je preporuka.

Siebrand van der Ploeg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Boshuisje nam se jako svidjelo! Predivno mirno, prekrasno (biciklističko) okruženje i dobro opremljena kućica u uredno održavanom parku s bazenom odmah do nje. Ali doista u šumi, pa ima puno hlada. Udoban krevet, dobre stolice unutra i vani, odlično svjetlo za čitanje, oštri noževi (gdje to možeš naći u kućici za odmor!), pa možeš lijepo kuhati sam. Ukratko, savršena baza za boravak i oporavak od užurbanog života.

Rombout

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

U srpnju 2021. proveli smo tjedan dana u ovoj gotovo novoj kućici na kampu Adelhof u Vledderu. Smještena je na odvojenom dijelu s samo kućicama. Kućica je bila dobro održavana i čista. Po dolasku nas je dočekao ukusan poklon od vlasnika. Vrlo pažljivo! Ostatak je također uključen (posteljina, ručnici, kuhinjski pribor).

Selo Vledder i Frederiksoord (Kolonije Blagostanja - UNESCO-ova svjetska baština) su udaljeni nekoliko minuta hoda. Osim toga, ima dovoljno toga za vidjeti i raditi u blizini.

Rombout

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

U srpnju 2021. proveli smo tjedan u ovoj skoro novoj kući na kampu Adelhof u Vledderu. Smještena na posebnom dijelu samo s kućicama. Kućica je bila vrlo dobro njegovana i čista. Po dolasku je bila pripremljena ukusna pažnja vlasnika. vrlo pažljivo! Osim toga, sve je uključeno (posteljina, ručnici i kuhinjska oprema).

Selo Vledder i Frederiksoord (Kolonije blagodati - UNESCO svjetska baština) su u blizini. Osim toga, ima dovoljno za vidjeti i raditi u blizini.

Siebrand van der Ploeg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

't Boshuisje nam se svidjelo! Divno mirno, prekrasno (biciklističko) okruženje i dobro opremljen kućica u urednom parku s bazenom odmah do nje. Ali stvarno u šumi, tako da ima puno hlada. Udoban krevet, dobre stolice unutra i vani, odlično svjetlo za čitanje, oštri noževi (gdje ćete to naći u kućici za odmor!), tako da možete sami kuhati. Ukratko, savršena polazna točka za boravak u oporavak od užurbanog života.

Jos Ververs

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravište Boshuisje nalazi se na odmoru u parku Adelhof, točno između sela Frederiksoorda (1 km) i Vleddera (1 km). Kućica je čista i opremljena svim pogodnostima. Vlasnik je prijateljski nastrojen i vrlo koristan. U parku se nalazi restoran vrhunske kvalitete koji vode ljubazni ljudi. Vledder ima mesnicu, pekaru, supermarket, apoteku i ugostiteljske objekte. Okolna sela sve su dio Kolonije Dobročinstva, zbog čega su biciklističke i pješačke ture vrlo privlačne. Boshuisje je preporučljivo.

Alferink

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kakvo loše iskustvo! Po dolasku smo zatekli čaju u prljavom stanju, čak smo morali sami očistiti WC! Fuj! Vlasnik je samo potvrdio da nije dobro, ali nije ponudio nikakve mjere za rješavanje problema. Osim toga, kreveti nisu dobri. U oglasu se navodi da ima visoku razinu udobnosti, ali kreveti su zapravo dugi 188,5 cm. Vlasnik tvrdi da su to kreveti od 2 metra s podnicom, čak i kada smo donijeli fotografije s mjernom trakom, to se odbija. Odmah smo tražili alternativu, ali ništa nije dolazilo! Morali smo sami organizirati drugi način smještaja jer ne možemo spavati u ovoj kući. Ni vlasnik ni Belvilla ne žele vratiti novac za noći koje nismo koristili, iako nisu ispunili vlastite najamne uvjete.

24-satna služba hitne pomoći Belville obećava da će nazvati, ali u stvarnosti moramo stalno zvati za odgovore koje ne dobivamo. Odmor je u međuvremenu uništen.

Ukratko: ne rezervirajte ovdje! Ni vlasnik ni Belvilla nisu pouzdani u ovoj situaciji.

Hansa van Es

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Čist smještaj s lijepo mirišljavim posteljnim i ručnicima. Chalet, tako da su zidovi tanki i očekivao sam malo više privatnosti što se tiče vanjskog prostora, ali broj ljudi koji prolaze biciklom ili hodaju je zapravo minimalan. U okolici možete uživati u lijepim šetnjama i biciklističkim vožnjama, a preuzimanje ključa na recepciji je prošlo glatko. Prilikom dolaska u kolibi se nalazi i nešto ukusno od pekara.

Cees van der Wal

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kamp kućica Boshuisje 101 bio je fantastičan. Sve što vam treba bilo je dostupno i u vrlo dobrom stanju. Divno mjesto za starije ljude da se potpuno opuste, ali i obitelji s djecom mogu se dobro zabaviti na kampiranju. Za najmlađu djecu tu je tim za rekreaciju. Djeca također mogu brzo trčati do sportskog terena kako bi se susreli s drugom djecom. Okolina je također lijepa za biciklizam. Za ugodan odmor ova je karavan zasigurno preporučljiva.

Karismi Bisessar

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Drvena kućica u šumi bila je vrlo ugodan boravak. Bila je čista, u kupaonici je bila ventilacija. Divno je što je postojao roštilj, puno smo ga koristili. Prilikom dolaska čak je bila boca vina i ukusna torta. Dovoljno posuđa. Imajte na umu da su kreveti po našem mišljenju vrlo meki, morate to voljeti. Nama to nije smetalo. Nasloni svih sjedala (kauč / naslonjač, stolice za blagovaonicu i terasne stolice) bili su prilično zaklonjeni prema stražnjem dijelu, tako da niste sjedili uspravno kad ste se oslonili na naslon. I to nam nije smetalo, ali primijetili smo. Također je bilo lijepo što je postojao električni kamin i bilo je lijepo što je postojao stalak za sušenje za ručno pranje. Svakako bih preporučio drvenu kućicu u šumi.

Rombout

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Odsjeli smo tjedan dana u srpnju 2021. u ovoj gotovo novoj planinskoj kući u kampu Adelhof u Vledderu. Nalazi se u posebnom dijelu sa samo chaletima. Chalet je bio dobro održavan i čist. Po dolasku, ukusan dar od vlasnika je bio spreman. Vrlo pažljivo! Sve ostalo uključeno (krevet, kupaonica i kuhinjske krpe).

I selo Vledder i Frederiksoord (Kolonije dobrohotnosti - UNESCO-va svjetska baština) nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Osim toga, mnogo toga za vidjeti i raditi u blizini.

Siebrand van der Ploeg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Jako nam se svidio 't Boshuisje! Prekrasno tiho, prekrasno (biciklističko) okruženje i dobro opremljena kućica u uređenom parku s bazenom odmah do nje. Ali stvarno u šumi, tako puno hlada. Lijep krevet, dobre stolice unutra i vani, dobro svjetlo za čitanje, oštri noževi (gdje ih naći u kući za odmor!), pa je lijepo kuhati sam. Ukratko, savršena baza za boravak i oporavak od užurbanog života.

Jos Ververs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Het Boshuisje nalazi se u turističkom parku Adelhof točno između sela Frederiksoord (1 km) i Vledder (1 km). Kućica je čista i potpuno opremljena. Vlasnik je ljubazan i od velike pomoći. Park ima restoran izvrsne kvalitete, koji vode ljubazni ljudi. Vledder ima mesnicu, pekaru, supermarket, drogeriju i catering. Sva okolna sela dio su Kolonije dobročinstva, što čini prateće biciklističke i pješačke ture vrlo atraktivnim. Boshuisje je obavezan.

Alferink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kakvo loše iskustvo! Našli ste kućicu po dolasku u prljavom stanju, morate sami očistiti WC! Jak! Vlasnik je samo potvrdio da nije dobro, ali nije ponudio ništa da se to popravi. Osim toga, kreveti nisu dobri, u reklami piše da ima visoku razinu udobnosti, ali kreveti su u stvarnosti dugi 188,5 cm. Vlasnik neprestano tvrdi da su to kreveti s oprugama od 2 metra, čak i kada dostavlja foto materijal s mjernom trakom, to se odbija. Odmah smo zatražili alternativu, ali ništa nije stiglo! Prisiljeni smo dogovoriti drugi način da prenoćimo jer ne možemo spavati u ovoj kući. Vlasnik Belville još uvijek ne želi vratiti novac za noći koje nisu proveli dok sami ne ispunjavaju vlastite uvjete najma.

24-satna SOS služba iz Belville obećala je povratni poziv, ali realnost je takva da uvijek moramo zvati za odgovore koje ne dobivamo. Odmor je sada uništen.

Ukratko: ne rezervirajte ovdje! Vlasnik obje Belville je nepouzdan po ovom pitanju.

Hansa van Es

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Čist smještaj s ugodnom mirisnom posteljinom i ručnicima. Planinska kuća, tako tankih zidova i što se tiče vanjskog prostora, očekivao sam malo više privatnosti, broj ljudi koji voze bicikl ili hodaju je nikakav. Možete se lijepo šetati i voziti biciklom u okolici, preuzimanje ključeva na recepciji prošlo je glatko. Po dolasku bilo je i nešto ukusno iz pekare u kućici

Cees van der Wal

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Karavan Boshuisje 101 je bio odličan. Sve što vam je bilo potrebno bilo je tu iu vrlo dobrom stanju. Prekrasno mjesto za potpuno opuštanje starijih osoba, ali i obitelji s djecom mogu se dobro zabaviti u kampu. Za najmlađe postoji rekreacijski tim. Djeca također mogu brzo prošetati do sportskog terena kako bi upoznala drugu djecu. Područje je također lijepo za biciklizam. Ova kamp prikolica je svakako preporuka za ugodan odmor.

Karismi Bisessar

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Boravak u šumskoj kući bio je vrlo lijep. Bilo je čisto, u kupaonici je bila ventilacija. Super što je postojao roštilj, puno se koristio. Pri dolasku je bila čak i boca vina i ukusna torta. Dosta posuđa. Imajte na umu da su kreveti po našem mišljenju bili vrlo mekani, jednostavno vam se mora svidjeti. Utvrdili smo da nema problema. Nasloni za ruke svih sjedala (kauč/fotelja, stolice za blagovanje i stolice za terasu) bili su nagnuti prilično unatrag, tako da niste sjedili uspravno ako ste bili naslonjeni na naslon za ruke. Ni nama to nije problem, ali smo ga primijetili. Također je bilo lijepo što je postojao električni kamin i bilo je lijepo što je postojala i sušilica za pranje ruku. Svakako bih preporučio vikendicu.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 351348

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 2 godine, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/351348.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Vledder» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 24 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat