Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Adria s grijanim bazenom

Rasopasno

maks.  8   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
150m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

33 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

33 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Villa Adria je vila s 5 zvjezdica s grijanim bazenom, za smještaj do 8 osoba. Vila je idealno mjesto za odmor u malom, tradicionalnom i mirnom mjestu Rasopasno na otoku Krku. Tradicionalno dizajnirana u mediteranskom stilu, Villa Adria nudi udoban i moderan interijer te prostrano i ugodno okruženje u kojem ćete se osjećati kao kod kuće.

Ako tražite tradicionalno, šarmantno mjesto za svoj sljedeći odmor, Villa Adria je savršen izbor za vas. Villa Adria je potpuno nova vila koja je puštena u rad u lipnju 2021. Nudi 150 m2 unutarnjeg prostora i nalazi se na parceli od 600 m2. U prizemlju kuće nalazi se prostrana zajednička soba s kuhinjom, stolom za blagovanje za osam osoba i dnevnim boravkom s prostranim kožnim kaučem i TV-om ravnog ekrana. Iz svake sobe u prizemlju imate pristup vrtu s bazenom. Iz kuhinje i blagovaonice imate direktan pristup na vrlo prostranu natkrivenu vanjsku terasu sa stolom za osam osoba. Na vanjskoj terasi također možete pripremati ukusna mediteranska jela koristeći Weber keramički roštilj.

Vila ima tri king size spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, jednu u prizemlju i dvije na prvom katu. Sve spavaće sobe imaju izlaz na vanjski prostor, spavaća soba u prizemlju na vrt, a spavaća soba na prvom katu na veliku terasu sa stolom i četiri stolice. Sve tri spavaće sobe opremljene su king size krevetima s oprugama i madracima Swiss Serta (180x200 cm), prostranim ormarom, stolom i stolicom za one koji trebaju mirno mjesto za rad, klima uređajem, TV-om ravnog ekrana (43') i vlastitom kupaonicom. Kupaonice su opremljene tušem, WC-om, umivaonikom i sušilom za kosu.

Sve spavaće sobe su opremljene posteljinom i ručnicima za goste, po potrebi možemo pripremiti i krevetić i stolicu za dijete. Također vrijedi istaknuti da je cijelo prizemlje projektirano bez pragova (unutar i izvan kuće), kao i s lakšim vratima za spavaću sobu i kupaonicu, zahvaljujući čemu osobe s invaliditetom imaju lak pristup svim dijelovima terena. kat kuće i vrt.

Moderna kuhinja opremljena je svime što modernom kuharu treba za pripremu ukusnih jela. Prostrani hladnjak sa zamrzivačem, indukcijska ploča, pećnica, perilica posuđa, toster, štapni blender, blender, aparat za kavu, kuhalo za vodu i sav pribor za jelo potreban za pripremu jela.

U prostranom dnevnom boravku nalazi se TV kutak s kožnom sofom i pametnim TV-om velikog ekrana (55'). Na raspolaganju vam je DVD player, CD player, PlayStation, obiteljske igre i wifi. U cijeloj zgradi postoji dobra pokrivenost WiFi mrežom. Kauč se također može pripremiti kao udoban pomoćni ležaj (160x200 cm) za još 2 osobe.

Kuća također ima malu ostavu, u koju se ulazi iz dnevnog dijela. Tamo ćete pronaći glačalo, dasku za glačanje, usisavač i ostali pribor za čišćenje. Izvana se dolazi do pomoćne prostorije, gdje se nalazi perilica rublja koja vam također stoji na raspolaganju. U spremištu možete spremiti sve vrste opreme koju nosite sa sobom na odmor.

Kako bi vaš odmor bio savršen, u vrtu vas čeka veliki grijani bazen (7,5 x 3,5 m), a na terasi za sunčanje 6 ležaljki, suncobran i vanjski tuš. Vrt je prostran i na jednoj razini. Dok plivate u bazenu ili čitate knjigu u hladovini, možete se diviti prekrasnom vrtu sa stablima maslina i drugim mediteranskim biljem. Okućnica je kompletno ograđena, uz kuću se nalaze i 2 parkirna mjesta, ograđena električnim vratima.

Vila također ima centralno podno grijanje i hlađenje. U kombinaciji s grijanim bazenom savršen je izbor ako planirate odmor u proljeće ili jesen.

Villa Adria nalazi se u malom i opuštajućem mjestu Rasopasno na otoku Krku. Plaže i gradovi udaljeni su 3000 m od vile. Dovoljno blizu da se lako dođe, a opet dovoljno daleko za miran odmor. Samo 5 minuta vožnje automobilom od vile nalazi se grad Malinska, gdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaš odmor: trgovine, barove, noćni život, plaže.

Sigurni smo da ćete u Villi Adria pronaći svoj drugi dom. Pozivamo Vas da nas posjetite i uvjeravamo Vas da nikada nećete zaboraviti svoj odmor kod nas.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (180x200 cm)
dnevna soba
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.55 km

0.55 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 15 km Rijeka International Airport

15 km

Kolodvor 37 km Rijeka kolodvor

37 km

Izlaz s autoceste 17 km A1

17 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Adria smještena je u malom i opuštenom selu Rasopasno na otoku Krku. Plaže i gradovi udaljeni su 3000 m od vile. Dovoljno blizu da se može lako doći, a opet dovoljno daleko za miran odmor. Na samo 5 minuta vožnje od vile nalazi se grad Malinska u kojem možete pronaći sve što je potrebno za vaš odmor: trgovine, barovi, noćni život, plaže.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma uključuje:
Ručnici, posteljina, održavanje vrta, grijanje, pristup internetu, klima uređaj, boravišna pristojba, parking, održavanje bazena, prijava, čišćenje pri odlasku, struja, smještaj, korištenje roštilja, korištenje dječjeg krevetića, korištenje dječje stolice, korištenje perilice rublja, voda.

Naknada za psa iznosi 10 € po noćenju.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Posjetite našu web stranicu gdje ćete pronaći naše opće uvjete. Minimalni boravak je 7 noći.

ostale informacije:

U kući se nalazi i mala ostava, kojoj se može pristupiti iz dnevnog boravka. Tamo ćete naći glačala, daske za glačanje, usisavače i ostale dodatke za čišćenje. Izvana dolazite do spremišta, gdje ćete pronaći perilicu rublja koja vam je također na raspolaganju. U spremište možete spremiti sve vrste opreme koju ponesete sa sobom na odmor.

Kako bi vaš odmor bio savršen, u vrtu vas očekuje veliki grijani bazen (7,5x3,5 m), a na sunčalištu se nalazi 6 ležaljki, suncobrana i vanjskog tuša. Vrt je prostran i na jednoj razini. Kada plivate u bazenu ili čitate knjigu u sjeni, možete uživati u prekrasnom vrtu s maslinama i ostalim mediteranskim biljem. Čuvar je potpuno ograđen, uz kuću postoje i 2 parkirna mjesta ograđena električnim vratima.

Vila također ima centralno podno grijanje i hlađenje. U kombinaciji s grijanim bazenom, savršen je izbor ako godišnji odmor planirate na proljeće ili jesen.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.2 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Andreas W. iz/od Burkardroth

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Opustan odmor

Proveli smo vrlo lijep odmor u Vili Adria. Kupovina i plaža bili su dostupni automobilom za otprilike 5 minuta. Imovina je bila vrlo prijateljska prema psima. Rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2022

Katrin S. iz/od Ingolstadt

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Odlična kuća

Putovali smo s drugom obitelji - bazen je naravno odličan.
Kuća je nova i oprema je fantastična (indukcijsko kuhalo itd.).
Sve plaže i znamenitosti su na dohvat ruke; restoran je unutar pješačke udaljenosti, a nekoliko supermarketa udaljeno je 3 minute vožnje automobilom.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

svibanj 2022

Gundolf H. iz/od Waldbröl

5,0
5 5 5 5 5

Bewertung

Sehr sauberes Ferienhaus mit einer guten Lage. Kurze Wege zum Strand, Restaurant , Einkaufen und zum Besuch einer kleinen Stadt. Wir waren alle sehr Begeistert von dem kleinen Ort mit ihren freundlichen Einwohnern. Werden mit Sicherheit nochmal wieder kommen.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

listopad 2021

Hubert S. iz/od Wetter (Ruhr), Deutschland

4,8
5 5 5 4 5

Alles wunderbar

Wir hatten noch nie ein besseres Ferienhaus.
Sehr ruhig, nietnagelneu, geschmackvoll und sehr gut ausgestattet. Für unsere Belange absolut perfekt.
Das besondere Highlight ist aber der beheizte Pool. Wir waren im Herbst auf Krk und konnnten so jeden Tag schwimmen gehen. Super!
Hervorheben möchte ich noch die ausgesprochene Freundlichkeit und den hervorragenden Service des Vermieters.
Einfach vorbildlich.
Wir werden wiederkommen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Adria Villas
gospodin J. Hunski

gospodin J. Hunski

Adria Villas je turistička agencija koja nudi uslugu najma s našim izborom luksuznih vila i apartmana na otoku Krku u Hrvatskoj. Radimo lokalno, imamo dobre odnose s vlasnicima naših luksuznih vila i apartmana i dobro poznajemo to područje. Naša uprava redovito provjerava svaku imovinu kojom upravljamo kako bi osigurala da vaš teško stečeni odmor ispuni vaša očekivanja. Dajemo sve od sebe da vam pomognemo u provedbi i organizaciji vašeg savršenog odmora. Naša profesionalnost i iskustvo jamstvo su sigurnog i kvalitetnog odmora. Tijekom vašeg boravka u jednoj od vila koje nudi naša agencija, uvijek smo vam na raspolaganju kako bismo odgovorili na vaša pitanja i upite. Sretni smo što smo udovoljili svim vašim zahtjevima.


Dalji smještaji od gospodin J. Hunski

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Hunski

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 357831

Posljednje ažuriranje: 28.03.2024

Oglas je online od: 2 godine, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/357831.htm


«Villa Adria s grijanim bazenom» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina