Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  8   Gosta/Gostiju
135m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
135m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Flierefluiter 2.0 moderna je kuća za odmor izrađena od cedrovine s puno zelenila u vrlo mirnom području neposredno iza dina. To je pet minuta hoda do plaže i deset minuta do centra Renessea.

Čim uđete u bujni vrt, odmah primijetite da se ovdje atmosfera razlikuje od većine drugih kuća za odmor. Svjetovni namještaj u kojem se odmah osjećate kao kod kuće i gdje dnevna svjetlost pada kroz ogromna klizna vrata u prostrani salon s raznim prostorima za sjedenje i šarenim umjetninama na zidovima.

Nakon potpune obnove prošle zime, kuća je sada opremljena betonskim podom s podnim grijanjem u cijeloj kući, 4 spavaće sobe i 3 kupaonice, dvije spavaće sobe imaju kupaonicu s vlastitom kupaonicom, veliku kuhinju za jelo s izlazom na terasu terasa i prostrani salon s kliznim vratima od zida do zida prema vrtu.

Svestrani interijer potpuno je udoban s 2 velike sofe, dnevnim krevetom i vrećicom za grah, a odjel nudi mogućnost da sjedite zajedno u salonu oko 43-inčnog televizora ili da se neko vrijeme izolirate.

Produžena kuhinja potpuno je opremljena 5-zonskom indukcijskom pločom za kuhanje, roštiljem / mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa, Nespressom i aparatom za kavu, kuhalom za vodu, tosterom, mikserom i dovoljnim priborom za kuhanje. Kuhinja-dnevni boravak također ima porculanski ormarić iz Balije, retro hladnjak, veliki blagovaonski stol s udobnim stolicama na kojem možete udobno sjediti s 8 osoba i ogromna vrata na natkrivenu verandu.

Na natkrivenoj terasi stvoren je veliki dnevni boravak u kojem možete uživati u suncu od vjetra. Naravno, možete se opustiti i u vrtu na jednoj od ležaljki ili na visećim stolicama kraj vrtne kućice, gdje možete mirno uživati u cvrkutu brojnih ptica ili šumu mora.

4 spavaće sobe su udobno i praktično namještene. Glavna spavaća soba ima veliki drveni bračni krevet s madracem Emma dimenzija 200 x 180, puno prostora za pohranu i vlastitu kupaonicu s kišnim tušem. Postoji još jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom s kišnim tušem i 2 kreveta za jednu osobu s dimenzijama 200 x 90 koji zajedno čine bračni krevet. Treća spavaća soba s 2 kreveta za jednu osobu, dimenzija 200 x 90, koji zajedno čine bračni krevet, idealna je roditeljska soba za susjednu dječju sobu koja ima čvrsti krevet na kat s madracima dimenzija 200 x 90. Ova spavaća soba prikladna je samo za djecu ili tinejdžere i nema prozor prema van, već prozor u salon kako biste mogli prozračiti sobu. Obje spavaće sobe dijele kupaonicu koja je praktički opremljena WC -om i tušem.

Opružni kreveti s kutijama imaju pojedinačne poplune i posteljinu te se stoga mogu koristiti i kao pojedinačni kreveti, čak i ako su postavljeni jedan do drugog. Jedini bračni krevet u glavnoj spavaćoj sobi ima dvostruki poplun i namještenu plahtu.

Naša luksuzna vila za odmor površine 135 m2 idealna je za 2 obitelji, ako se grupa sastoji od maksimalno 8 osoba (max. 6 odraslih i 2 djece).
Grupa samo odraslih također je dobrodošla u našu kuću, ali tada svi gosti moraju imati 30+ i tada može spavati najviše 6 osoba (soba za mlade tada će biti zatvorena). Naša kuća za odmor idealna je za 3 para, jer tada svaki par ima svoju kupaonicu.

Od Flierefluitera možete lako prošetati do plaže, gdje možete izabrati pristup plaži sa ili bez barova na plaži. U svakom slučaju, nakon nekoliko minuta hoda imat ćete noge u pijesku, a kilometarska pješčana plaža mirna je obiteljska plaža. Biciklističke staze kroz dine također počinju gotovo neposredno iza naše kuće, gdje možete izaći na svježi zrak i redovito promatrati jelene ili divlje konje. U roku od 5 minuta autom ste na plaži za kitesurfing u Brouwersdamu ili na plaži za jedrenje u Grevelingenu, a za 15 minuta možete se odvesti do Oosterscheldekeringa. Toliko mogućnosti za svaki ukus.

Bar / restoran De Haven van Renesse na plaži udaljen je 500 m, klub na plaži jugo-jugozapad i restoran Zeerust udaljeni su približno 1 km. a selo Renesse udaljeno je 1,5 km. U Brouwersdamu možete birati između raznih trendovskih i dobrih barova na plaži, poput Perry's i Natural High.

Na prilazu ima mjesta za 2 do 3 automobila, od kojih je 1 unutar ulaznih vrata. Kućni ljubimci nisu dopušteni.

Naše cijene uključuju sve troškove za grijanje, vodu, struju, završno čišćenje i boravišnu pristojbu. Također iznajmljujemo svoju kuću s posteljinom i ručnicima za kupanje uključenim u cijenu, a kreveti su napravljeni po dolasku kako biste odmah mogli započeti bezbrižan odmor.
Broj licence ili registracije: 167665E66934DEE86FA5

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Autobus 2 km

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Odmah iza dina, na pješačkoj udaljenosti od plaže i sela. To je 5 minuta hoda od plaže i 10 minuta hoda od centra Renessea. Biciklističke staze kroz dine započinju gotovo neposredno iza Flierefluitera.

Bar / restoran De Haven van Renesse na plaži udaljen je 500 m, klub na plaži Jug-Jugozapad i restoran Zeerust udaljeni su približno 1 km. a selo Renesse udaljeno je 1,5 km.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Cancellation fee 25% of the rental fee if you cancel at least 60 days before check-in. Cancellation fee 50% of the rental fee if you cancel at least 45 days before check-in. Cancellation fee 75% of the rental fee if you cancel at least 30 days before check-in No refund if you cancel less than 30 days before check-in.

ostale informacije:

Zbog Corone / Covid-19 poduzet ćemo dodatne mjere dezinfekcije za završno čišćenje, ali ne snosimo odgovornost za infekciju.

Očekujemo da će se naši gosti pridržavati mjera donesenih u vezi s Corona / Covid-19. Za nepoštivanje ovih pravila predviđene su ozbiljne kazne i očekujemo da će svaki gost biti svjestan pravila koja vrijede u našoj regiji. Ako mi, kao vlasnik kuće, budemo kažnjeni zbog nepoštivanja pravila tijekom inspekcije, tu ćemo kaznu vratiti od vodećeg bookera.

Ublažili smo uvjete otkazivanja zbog Corone / Covid-19. Ako rezervacija nije moguća jer su Nizozemska ili sigurnosna regija Zeeland odlučili da najam više nije moguć u razdoblju koje ste rezervirali, vratit ćemo depozit ili sve neiskorištene dane u cijelosti.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.02.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin H. Doeser

gospodin H. Doeser

Mi, Hans & Aurea (Flierefluiter), dolazimo iz Nizozemske i Španjolske. Volimo dobar život i proputovali smo pola svijeta. To se očituje u opremi naše kuće za odmor koju vam želimo predstaviti.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 359263

Posljednje ažuriranje: 23.02.2024

Oglas je online od: 2 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/359263.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina