Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Brand new! Villa Falcon House

Donje Sitno

maks.  6   Gosta/Gostiju
170m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
170m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Falkenhaus je vila s 3 spavaće sobe koja može primiti 6 + 2 osobe. Opremljen je privatnim, grijanim bazenom od 39 m² s hidromasažom, masažnom kadom (hidromasažnom kadom), finskom saunom, vanjskim blagovaonicom s roštiljem i vrlo udobnim interijerom s pogledom na bazen. To je potpuno klimatizirana vila s besplatnim Wi-Fi i PS4 za vaše najmlađe. Sastoji se od 170 m² unutarnjeg prostora na 420 m² ograđenoj parceli. Sokolska kuća pažljivo je uređena i arhitektonski dizajnirana da se stopi s netaknutom okolinom ovog sela.

* Vanjski dio nudi (jedan dnevni nivo - prizemlje): privatni i grijani bazen 4m x 9m s hidromasažom, 6 ležaljki, vanjski tuš, ugodan dnevni boravak, paviljon s natkrivenom vanjskom blagovaonicom za 8 osoba pored tradicionalnog roštilja.

* Vanjski dio (razina jedne spavaće sobe - prvi kat): terasa s hidromasažnom kadom (hidromasažna kada) za 6 osoba, finska sauna i vrtni namještaj za opuštanje.

* Prizemlje nudi: potpuno opremljenu kuhinju sa svime što je modernom gostu potrebno za vrlo ugodan boravak (aparat za led, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, toster, aparat za kavu - Dolce Gusto ...); unutarnji kamin s dodatnim kuhinjskim pločama, stolom za blagovanje za 8 osoba i staklenim zidovima koji se otvaraju tako da možete previdjeti područje bazena; TV ravnog ekrana, klima uređaj; besplatni WiFi. Tu je i dnevni boravak s kaučem, klima uređaj, flat screen TV, PS4. Spavaća soba br. 1 s bračnim krevetom 180 x 200 cm, klima uređajem, TV-om, vlastitom kupaonicom s tušem i izlazom na vanjsku blagovaonicu. Tu su i odvojeni WC i praonica s perilicom i sušilicom rublja.

* Prvi kat nudi: Spavaću sobu br. 2 s bračnim krevetom 180 x 200 cm, klimom, TV-om i vlastitom kupaonicom s tušem. Spavaća soba br. 3 s bračnim krevetom 180 x 200 cm, klima uređajem, TV-om i vlastitom kupaonicom s tušem. Odavde možete pristupiti terasi s hidromasažom i saunom.

Ova je nekretnina idealna za romantično bijeg ili lijep obiteljski odmor. Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u našu sokolsku kuću

Vaš Feriehome tim

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 13 km

13 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 36 km SPU Split

36 km

Kolodvor 18 km Split

18 km

Izlaz s autoceste 32 km Dugopolje

32 km


Mjesto i položaj smještaja

Lokacija: Smještaj Falkenhaus nalazi se u malom selu Gornje Sitno, neposredno ispod planine Mosor i u blizini predgrađa Splita (25 minuta vožnje automobilom). Položaj vile omogućuje vam da budete u blizini svega što moderni grad nudi. Ipak ste daleko od gradske vreve. To je jedinstveno mjesto okruženo dobro očuvanim ruševinama starih kamenih kuća. Možete se opustiti uz čašu vina na novom imanju i promatrati nevjerojatne ruševine prethodnih generacija oko sebe. Ipak, blizu ste svega što vam treba za uživanje u ugodnom odmoru.

Na samo nekoliko minuta hoda nalaze se 3 restorana koji poslužuju lokalna tradicionalna jela. Mini market je udaljen 300 metara od vile.

Iznad posjeda prolazi popularna i dobro označena planinska staza koja će vas održavati u formi. Postoje dva natkrivena parkirna mjesta, a imanje je ograđeno.

Naš kvart je vrlo ljubazan i tih, a vi imate priliku kupiti lokalne namirnice poput kozjeg mlijeka, jaja, sezonskog povrća, voća i vina. Svi ovi domaćini mogu uslužiti goste na zahtjev (nisu uključeni).

Poznati grad Split (19 km od Sokolske kuće) savršeno je mjesto za posjetiti. U središtu ste Dalmacije i lako možete posjetiti Split (25 minuta), gradić Omiš s rijekom Cetinom (pola sata) koji nudi brojne aktivnosti poput raftinga, zip linija, vožnje kanuom i izleta brodom. Slapovi Krke (1,5 h), prelijepi grad Trogir (30 min) ili možete istražiti obližnji otok Brač za jednodnevnu turu. Možete naravno uživati samo u ovom imanju koje se nalazi daleko od gradske vreve.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

* Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- možete naručiti dostavu namirnica iz udobnosti vašeg kauča koji će biti dostavljen u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u blagovaonici s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti bilo što, od romantične večere do obiteljske večere;
- Možete uživati u masaži u vili s našom profesionalnom maserkom koja može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Jadran i neko iskustvo jedrenja s jedrilicom (+ skiper);
- Krenite u obilazak broda kako biste istražili srednjodalmatinsku obalu i otoke ... stojimo vam na raspolaganju za daljnje informacije i rado ćemo vam pomoći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka N. FerieHome

tvrtka N. FerieHome

FerieHome je mala agencija specijalizirana za najam pažljivo odabranih vila s bazenima. Nudimo vam osobni i prijateljski pristup kako biste pronašli savršen smještaj za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u Srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što je potrebno našim gostima, bez obzira traži li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi tip odmora, Srednja Dalmacija je Sjajno. Kao glavni predstavnik smještaja, osobno provjeravamo što svaka vila nudi, tako da je zajamčena najbolja cijena najma! Drago mi je što se čujem :)


Dalji smještaji od tvrtka N. FerieHome

Pokazati sve smještaje od tvrtka N. FerieHome

ostale informacije

Broj objekta: 360031

Posljednje ažuriranje: 16.01.2024

Oglas je online od: 2 godine, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/360031.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina