Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Taj Stammhus

Ugodna velika drvena kuća usred prirode - odmor i opuštanje

maks.  8   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
140m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

105 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

105 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online



Opis

Naša ugodna brvnara "Dat Stammhus" nalazi se u zelenom području okruženom pomeranskim šumama na periferiji sela Bodstedt i rezervata prirode "Vorpommersche Boddenlandschaft". Jamči opuštajući i miran odmor. Blaga primorska klima, kilometri finih pješčanih plaža i rustikalne šume čine idilično mjesto. Izlazak na selo - idealna destinacija za odmor u bilo koje doba godine daleko od vreve primorskih ljetovališta. Provedite svoj odmor u našem s ljubavlju dizajniranom "Dat Stammhus". Poseban ambijent drvene kuće dolazi do izražaja kroz masivne balvane i blagi miris drva.



Imanje se prostire na 450m², a stambeni prostor u kući je cca 140m². Brvnara je obnovljena u rujnu 2006. godine. U prizemlju se nalazi kuhinja-dnevni boravak koji se sastoji od: potpuno opremljene kuhinje (ako nešto nedostaje mi ćemo to srediti); blagovaonski stol za 8 osoba; i dnevni boravak s kaučem s funkcijom spavanja za posjetitelje ili djecu, stolica za ljuljanje, TV i knjige. Kamin vas poziva na ugodne večeri. Ima dvije kupaonice s velikim tušem od prirodnog kamena, umivaonikom, WC-om i sušilom za kosu te spavaću sobu s bračnim krevetom za 2 osobe. Na sunčanoj terasi možete se prekrasno opustiti i iskusiti vrhunske roštilje. Vrt vas poziva na igru, opuštanje, boravak i opuštanje. Naša holivudska ljuljačka nudi poseban šlag na tortu.



Na gornjem katu nalaze se dvije bogato opremljene spavaće sobe, od kojih jedna ima izlaz na balkon s kojeg se pruža širok pogled na Bodden i prekrasni zalasci sunca.



Molimo za razumijevanje da je kuća kuća za nepušače.

• Dječja stolica i putni krevetić dostupni su besplatno

• Volimo kućne ljubimce (-;



Ljubazni domaćini za nas su nešto što se naravno podrazumijeva: kontakt osoba na licu mjesta, Wolli (operator Café & Bar Wolli) rado će odgovoriti na sva vaša pitanja ili probleme.



Naselje: Naselje kuća za odmor sastoji se od 28 kuća za odmor i Café & Bar Wolli. Zbog privatne ceste tek se pokoji nepoznati automobil izgubi u naselju, pa je moguće pustiti djecu da lutaju uokolo bez nadzora. Nova prijateljstva često se sklapaju u skitnji po šumama i livadama. Sva imanja su toliko velika da se možete povući i pustiti dušu da visi. Različiti arhitektonski stilovi kuća zanimljivi su za promatranje i daju uravnoteženu sliku naselja. Možda postoji jedan ili drugi detalj za kopiranje za vlastiti dom.

Biciklistička staza "Ostlicher-Brickstein-Rundweg" neposredno ispred naselja vodi vas oko cijelog Boddena, cca 80 km. To se lako može napraviti u jednom danu, ako želite možete ga skratiti Bodden trajektima ili autobusima. Prekrasna plaža Baltičkog mora u Zingstu udaljena je oko 30 minuta vožnje biciklom. Biciklistička staza pogodna je i za rolere, role i skateboard. Također se preporuča trčanje i nordijsko hodanje.



Café & Bar Wolli je lijepi mali ljetni kafić na ulazu u naselje. Ima četiri vanjska stola i još šest u blagovaonici. Glavno radno vrijeme je vrijeme za kavu, a navečer se obično zatvara nakon zalaska sunca. U ponudi su kava, svježe pečeni kolači i torte te razni sladoledi i sladoledi u štapićima. Preporučamo domaću krumpirovu juhu sa škampima. Navečer se možete opustiti uz svježe točeno pivo ili koktel. Ili možete zaokružiti naporan dan velikim izborom viskija.



Istaknute znamenitosti u okolici

- Störtebeker Festival na Rügenu (75 km)

- Šuma za penjanje u Bornu (23 km)

- Karls Erlebnishof u Rövershagenu (41 km)

- Park ptica Marlow (38 km)

- Stralsund (40 km)

- Rostock (58km)

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Jezero 2 km

2 km

Skijaška uspinjača o 50 km

o 50 km

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 80 km Rostock Laage

80 km

Kolodvor 10 km Barth

10 km

Izlaz s autoceste 45 km A20

45 km


Mjesto i položaj smještaja

Okolina

Odmor provodite na mirnom mjestu. Lječilište Zingst na Baltičkom moru (10 km), koje se odlikuje pomorskom tradicijom, i ljetovalište Prerow na Baltičkom moru (18 km) nisu daleko. Zaljev Prerow jedna je od najljepših plaža u Europi. Dobri trgovački sadržaji, restorani i večernja događanja nalaze se u Barthu (7 km). Bodden i Baltičko more su atraktivno područje za ljubitelje vodenih sportova, postoji bezbroj ponuda. Planinarenje je u modi: Vrijedi baciti pogled izvan utabane staze, posebno u jesen kada se tisuće ždralova zaustavljaju na odmoru na Zingstu. Bodstedt: Mala luka s tipičnim drvenim ribarskim brodovima, Zeesenbooten, posebno je lijepa za pogledati. Najstarija Zeesenboot regata održava se svake godine prvog vikenda u rujnu. Postoji pristanište za brodove za Bodden ture i prijevod na Darß, moguć je prijevoz bicikla. Lokalno kupalište udaljeno je samo tri minute vožnje biciklom. Zone plitke vode idealne su za početnike plivanja i bebe u vodi. Odrasli se mogu opustiti na velikoj livadi pored. Mjesto ima tri mala restorana u kojima se nudi svježa riba i prženi krumpirići. Ribar svakodnevno opskrbljuje turiste i mještane svježom i dimljenom ribom. Bilo biciklom, pješice ili na konju - doživite krajolik i šarm mjesta izbliza i osobno.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ako je moguće, dobrodošli ste doći ranije i otići kasnije.

Uvjeti poništenja:

  • Die geleisteten Zahlungen werden nicht erstattet. Wir empfehlen eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen (Internet/Reisebüro).


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.03.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2015

Familie H. iz/od 35***

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

odmor iz snova

Velika kuća. Napokon sve spavaće sobe bez gotovo obaveznih kreveta na kat. Odlična lokacija. Dobri ljudi. Opet rado. Nekomplicirano rukovanje. Čak i kada smo morali otkazati rezervaciju na dan dolaska zbog nesreće bez naše krivnje. Budući da je nakon nas bila praznina u popunjenosti, ipak smo mogli voziti nekoliko dana kasnije. Super usluga. Još jednom hvala na svemu. S spavaćom sobom u prizemlju pogodan je i za starije osobe ili osobe s ograničenom pokretljivošću. Nije za korisnike invalidskih kolica! U svakom slučaju naše dvije djevojke od 80+ bile su oduševljene. :) a tako i mi.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2013

Uwe iz/od Bielefeld

5,0
4.9 5 5 5 5

Uns hat es gefallen

Vielen Dank für die schönen Tage. Uns hat es gefallen. Ein sehr uriges und gemütliches Haus, nette und hilfsbereite Vermieter, für touristische Unternehmungen sehr günstige Lage, tolles Wetter. Familie Friedrich.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2013

Gabi iz/od München

5,0
5 5 4.9 5 5

tolles Haus

Uns hat es hier in diesem Haus sehr gut gefallen, haben die nähere Umgebung mit den Rädern erkundet und tolle Touren mit dem Auto unternommen. Besonders imponiert hat und der rege Verkehr der großen und kleinen Schiffe aus und in den Rostocker Überseehafen am Breitling. Auch die Ruhe in diesem Ferienhausgebiet haben wir genossen. Vielen Dank Familie G.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2013

Sabine iz/od Köln

5,0
5 5 5 4.8 5

abwechslungsreiche Natur und schönes Ferienhaus

Wir Kölner haben hier im schönen Ferienhaus und in dieser abwechslungsreichen Natur wunderbare Urlaubstage verbracht. Als Spaziergänger und Radfahrer konnten wir die Umgebung genießen und die köstlichen Spezialitäten, frischer Fisch und Bratkartoffeln, der umliegenden Gaststätten erproben.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2013

Spiller iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

schönes verlängertes Wochenende

Hallo Familie Wollenheit,

wir hatten ein sehr schönes verlängertes Wochenende in Ihrem Haus und haben uns dort sehr wohl gefühlt. Das Haus macht einen modernen, gepflegten Eindruck und es hat uns an nichts gefehlt.

Wir werden Sie weiterempfehlen und möchten uns nochmals bedanken.

Grüße aus Hamburg

C.Spiller

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2012

Maria iz/od Bodstedt

5,0
5 5 5 5 5

entspanntes Silvester

nochmals ganz lieben dank an unsere Netten Vermieter! Es war super, alles vorhanden, nette Menschen.

Liebe Grüße

Andre, Simone, Torsten & Maria

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospodin F. Tapfer

gospodin F. Tapfer

Pozdrav, mi smo mlada obitelj i brinemo o nekoliko kuća za odmor i apartmana na ovom području kuća za odmor.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 36078

Posljednje ažuriranje: 07.03.2024

Oglas je online od: 13 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/36078.htm


«Taj Stammhus» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina