Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Stan proljeće sa 2 spavaće sobe

Njemačka-Mecklenburg/Zapadno Pomorje - obala Baltičkog mora - otok Usedom - Ostseebad Karlshagen

maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 24.04 do 31.05.2024
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

7 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 24.04 do 31.05.2024

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

7 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Želite li se opustiti i fokusirati na važne stvari? Očekuje vas 2021. godine renovirani apartman za odmor u ljetovalištu Karlshagen na Baltičkom moru koji poziva na opuštanje i uživanje na 55 četvornih metara. Kao par, s djecom ili prijateljima - možemo primiti do četiri osobe (bračni krevet (180x200) u spavaćoj sobi, bračni krevet (140x200) u verandi). Započnite dan ukusnim doručkom i toplom kavom na terasi. Što kažete na dugu šetnju nakon toga? Možeš odabrati. Iz naše vile četiri godišnja doba možete šetati šumom u unutrašnjosti ili se za 15 minuta naći na kilometarskoj pješčanoj plaži Baltičkog mora. Vaš put natrag vodi vas pored šetališta uz plažu i mnogih malih trgovina u Karlshagenu, koji vas stvarno pozivaju na šetnju. Vratite li se u apartman iscrpljeni, već vas čeka topli tuš koji će vas razmaziti. Kako bi bilo da romantičnu večer završite nečim ukusnim s rustikalnog vanjskog roštilja na terasi ili crnim vinom uz bio kamin? Podignite noge i opustite se. Ne ostavljamo ništa zaželjenim. Dolazite autom ili možda biciklom? Naravno, imamo mjesta na posjedu za oboje. To nije sve. Kod nas ćete pronaći besplatni WiFi, pametni TV s funkcijom streaminga, perilicu posuđa, hladnjak sa zamrzivačem, pećnicu sa staklokeramičkom pločom za kuhanje, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu, aparat za kavu, toster, sušilo za kosu, dječji krevetić, dječju dječiju stolicu, sklopivu podlogu za presvlačenje i još mnogo toga više.

Dolazite li s širom obitelji ili planirate rođendan na otoku? Na posjedu se nalazi apartman ljetni, jesenski i zimski sa ukupno 12 dodatnih spavaćih mjesta, koje Vam naravno rado stavljamo na raspolaganje zajedno.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x199 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.9 km

0.9 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 32 km Heringsdorf

32 km

Kolodvor 0.4 km Karlshagen

0.4 km

Izlaz s autoceste 40 km Gützkow

40 km


Mjesto i položaj smještaja

17449 Ostseebad Karlshagen, Hauptstr. 35

na centralnoj lokaciji u centru Karlshagena

900 m do pješčane plaže Baltičkog mora

350 m do centra

850 m do šetnice

Trebate odmor i spremni ste za otok? Onda dođite u Karlshagen, na otok Usedom - najsunčanije područje u Njemačkoj! Usedom - čarobni otok Baltičkog mora u sjeveroistočnoj Njemačkoj. S kilometarskom pješčanom plažom bez kamenja. U otočkim jezerima uzgajaju se čaplje i orlovi štekavci.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Akontacija: 20 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene su po noćenju za apartman za do 2 osobe,

Dodatne osobe plaćaju 15 eura po noćenju,

Paket posteljine (posteljina/2x ručnici) 20 EUR po osobi jednokratno,

svi dodatni troškovi uključeni,

Neobavezni dodatni troškovi, poput paketa posteljine i kućnog ljubimca, nisu uključeni u ukupnu cijenu!

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Folgende Stornierungsbedingungen und -fristen gelten: - bis 30 Tage vor Reisebeginn: kostenfreie Stornierung - ab 30 Tage vor Reisebeginn: werden 90 % vom Gesamtreisepreis einbehalten Falls wir aus Gründen, die nicht in unserem Einflussbereich liegen, absagen müssen, erfolgt eine vollständige Rückerstattung der bereits geleisteten Beträge. Um unnötige Verluste zu vermeiden, empfehlen wir Ihnen, eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen.

ostale informacije:

Baltičko ljetovalište Karlshagen, na samom sjeveru otoka Usedom, poziva vas na obiteljski i kupališni odmor. Na plaži postoje brojne ponude za odmor i opuštanje. Ovo mjesto posebno velikog srca za djecu će vas očarati. Marina u luci nudi pomorski štih. Vrlo je zanimljiv i izlet u povijesni grad Peenemünde. "Bernstein-Therme-Usedom" u Zinnowitzu poziva vas na uživanje u kupanju i wellnessu tijekom cijele godine. Golf teren s 18 + 9 rupa u Balmu i nekoliko teniskih terena mogu se pronaći za aktivnu rekreaciju. Dobro uređene biciklističke staze putniku otvaraju svu ljepotu ovog otoka. Slikoviti let pruža vam potpuno drugačiju perspektivu. Ima nešto kulturno za svaki ukus. Ovdje treba spomenuti samo spa koncerte na Korzu. Trgovine do kojih se može doći pješice pozivaju na šetnju. Kafići i restorani na prekrasnim lokacijama nude pravu kulinarsku ponudu za svačiji ukus.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.3 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.7 Servis
4.0 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

siječanj 2024

Beate H. iz/od Sebnitz

4,8
5 5 4 5 5

Schön und praktisch

Wir waren sehr zufrieden mit der Wohnung und empfehlen sie gern weiter. Alles was man braucht war vorhanden und auch die Kommunikation mit dem Vermieter war sehr gut.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Heuer:

Liebe Gäste,
vielen herzlichen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Wohnung zufrieden waren und alles Ihren Erwartungen entsprochen hat. Wir legen großen Wert darauf, unseren Gästen einen angenehmen Aufenthalt zu bieten, und es ist schön zu wissen, dass wir dazu beitragen konnten.
Wir danken Ihnen auch für das Lob bezüglich der Kommunikation. Falls Sie in der Zukunft wieder eine Unterkunft benötigen, würden wir uns freuen, Sie erneut bei uns begrüßen zu dürfen. Gerne stehen wir Ihnen für weitere Anliegen zur Verfügung.
Herzliche Grüße und alles Gute,
Ihre Familie Heuer

siječanj 2022

Marie R. iz/od Berlin

4,6
4 5 5 4 5

Winterliche Kurztrip

Wir haben uns für ein Wochenende eine Auszeit gegönnt. Es war alles bestens, kurze Wege zum Supermarkt und der Strand ist auch nicht weit.

Preporučeno za: Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Heuer:

Liebe Ostseeurlauber, vielen Dank für Ihre Rückmeldung und Bewertung. Wir haben uns sehr darüber gefreut. Sie sind immer wieder herzlich willkommen. Liebe Grüße Ihre Familie Heuer

kolovoz 2021

Sven P. iz/od Teltow

4,0
4 3.5 5 3 4.5
Prikaži njemački

Dobar apartman s mogućnošću poboljšanja

Apartman je dobro opremljen, posebno što se tiče posuđa, električnih uređaja i utičnica. Kupaonica je potpuno u redu i sve izgleda prilično novo. Kuhinja je vrlo dobro opremljena, čak imamo i dvije kave aparate, jedan filter aparat i još jedan za kapsule.
Postojeće igre i olovke su nove i čak su bile zapakirane. Wi-Fi je uvijek radio. Koristili smo bračni krevet u prvom spavaćoj sobi i dobro smo spavali.
Predaja i povrat ključeva putem sigurnosnog ormarića je super.

Sam stan je međutim malo bučan, posebno jer se nalazi izravno na glavnoj cesti, a kao kutni stan, i sporedna ulica pridonosi buci, a prozori, nažalost, propuštaju zvuk.
Stan je očito prije bio trgovina ili slično, zbog čega postoji ulaz na glavnu cestu (drvena vrata s prozirnim staklom), što je praktično za utovar i istovar, jer se ovdje nalazi i parkiralište za stan "Proljeće". Međutim, ovdje se nalazi i druga spavaća soba s bračnim krevetom i ovdje nedostaju zavjese na vratima, zbog čega nije moguće zatamniti prostoriju, ili jednostavno nedostaje zaštita na vratima. Međutim, pretpostavljam da će se to promijeniti, mi smo to ostavili kao upozorenje.
Općenito, smatramo da nije nužno pogodan za više od 2 osobe, također fali dodatno sjedeće garniture u dnevnom boravku (postoji "samo" jedna sofa).

Male vrtna površina pored nadstrešnice nažalost nije dobro održavana. Također, stalci za bicikle bili su blokirani kontejnerima za smeće i nažalost nisu pokriveni.
Dobro je što svaki apartman ima dodijeljeno parkirno mjesto.

Sveukupno gledano, dobar i čvrst apartman s mogućnostima za poboljšanje, ali ga se svakako može preporučiti (barem za 2 osobe).

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Heuer:

Lieber Urlaubsgast, vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihr ausführliches Feedback. Für die vielen Anregungen und Hinweuse sind wir sehr dankbar. Einige Dinge, wie z. B. die Verdunkelung haben wir bereits behoben. Die Gartenfläche wird im Herbst, wenn weniger Gäste vor Ort sind neu hergestellt. Weitere Sitzgelegenheiten sind bestellt und sollten kurzfristig in die Wohnung gestellt werden. Wir würden uns freuen, Sie wieder in einer unseren Ferienwohnungen begrüßen zu dürfen. Liebe Grüße Ihre Familie Heuer.


kontakt

Tvrtka Ferienwohnungsvermietung Heuer
gospodin J. Heuer

gospodin J. Heuer

Ugodan dan, dragi željni odmora, Hvala vam što mislite na nas kada planirate svoje najbolje dane u godini. Nemojte više sanjati o opuštajućim danima uz plavo more, bijele plaže ili zelene šume. Na najsunčanijem njemačkom otoku, otoku Usedom u Baltičkom moru, možete imati sve u jednom. Ugodan ambijent i opuštajuća atmosfera. I sve to samo nekoliko metara od mora. Srdačan pozdrav Vaša obitelj Heuer


Dalji smještaji od gospodin J. Heuer

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Heuer

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 361269

Posljednje ažuriranje: 21.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/361269.htm

Gospodin Jan Heuer

Morgenlandstrasse 26

17033 Neubrandenburg

0049(0) 017647728399


«Stan proljeće sa 2 spavaće sobe» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 24.04 do 31.05.2024

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina