Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  8   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Usred mađarske Puszte, u idiličnom vrtu, smjestila se loža Rajskog vrta. Ovdje ćete pronaći prekrasnu prirodu, idealne uvjete za planinarenje, vožnju biciklom, jahanje i kupanje, te mađarski "paprikaš" ugodan ugođaj. Prostrano imanje graniči izravno s nacionalnim parkom Körös-Maros i ima vlastiti pristup mrtvom rukavcu rijeke Körös. Uz raznovrsne sportske i wellness aktivnosti, očaravajući vrt nudi savršene uvjete za istinsko opuštanje vas i vaše obitelji:

- Prostrano sunčalište

- Dnevni boravak s ležaljkama i suncobranima

- Natkrivena pivnica sa 12 sjedećih mjesta

- Otvoreni kamin i roštilj

- Sundowner Terrace

- Vlastiti mul s toboganom za djecu i pedalina



Mali tornjić, crveni krovovi i podovi od terakote ili parketa daju ovoj kući za odmor jedinstveni mađarski štih. Veliki i svijetli dnevni boravak zajedno s otvorenom panoramskom kuhinjom, blagovaonicom i tuš kabinom nalaze se u prizemlju. Zasebno stubište vodi iz dnevnog boravka na gornji kat. Ovdje ćete pronaći dvije spavaće sobe, svaka sa četiri ležaja. Spavaće sobe su klimatizirane, a zimi se mogu grijati. Sa stubišta vode ljestve u potkrovlje gdje se mogu smjestiti još četiri osobe.



Sadržaji:

Potpuno opremljena kuhinja (bez perilice posuđa) - kamin - satelitska TV - DVD player - klima uređaj - električno grijanje - sušilo za kosu

Sobe i oprema

Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Zračna luka 100 km Ferihegy 1 und 2

100 km

Kolodvor 4 km Szarvas Hbf

4 km

Izlaz s autoceste 40 km M5

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Usred mađarske Puszte, u idiličnom vrtu, smjestila se loža Rajskog vrta. Ovdje ćete pronaći prekrasnu prirodu, idealne uvjete za planinarenje, vožnju biciklom, jahanje i kupanje, te mađarski "paprikaš" ugodan ugođaj. Grad sa stanovnicima na mrtvom rukavcu rijeke Körös. U tursko doba ovdje je bio popularan prijelaz preko rijeke. Godine 1723. postaje trgovište. Zahvaljujući doseljenim slovačkim seljacima, grad se počeo razvijati. Rad evangeličkog pastora Sámuela Tessedika bio je presudan za promociju grada. Uveo je nove reforme u poljoprivredi i uređenju grada. Muzej Sámuel Tessedik ima stalni postav o povijesti grada. Uz zgradu je evangelička crkva koju je projektirao Tessedik. Atrakcija crkve su orgulje s 2500 cijevi u pneumatskom sustavu. Među brojnim turističkim odredištima Szarvasa najviše posjetitelja privlači Arboretum, prirodni rezervat od nacionalnog značaja. Tu je zastupljeno oko 1600 vrsta drveća i grmlja, od čega oko 300 zimzelenih. Zbirka biljaka nudi zanimljive znamenitosti u svim godišnjim dobima. U gradu postoji nekoliko vrtova - dvorac u Anninom gaju sjedište je Uprave Nacionalnog parka Körös-Maros, a ovdje je izgrađen i novi Centar za posjetitelje doline Körös. U Elisabeth Groveu nalazi se kreativna kuća slikara Györgya Ruzicskaya s izložbenim prostorima i kućnim muzejom koji je sam postavio. Slovački zavičajni muzej u gradu tipičan je primjer seljačkih kuća s kraja 19. stoljeća. Tu se posebno ističe izložena zbirka vezova i poučnih tkanina. Zugmühle, izgrađena 1836., važan je spomenik tradicionalne trgovine. Na krajnjem rukavcu Körösa nalazi se klasični dvorac Bolza, koji je sagradio general Peter Bolza između 1810. i 1820. godine. Park je pod zaštitom prirode. U Szarvasu možete pronaći i spomen cestu koja vodi do male vjetrenjače koja simbolizira središte Mađarske, čiji drveni kipovi simboliziraju presudne događaje mađarske povijesti. Tote-Körös s 30 km dugim akvatorijem je peta najveća stajaća voda u Mađarskoj, idealna za vodene ture, obitelji i dječje grupe, kao i za ribolov. Szarvas je bogat kulturnim, tradicijskim i sportskim događanjima koja traju od lipnja do rujna: Ekipno natjecanje amatera, Dan žetve, Natjecanje reprezentacija, Međunarodni susret pastira i smotra gajdaša, Natjecanje reprezentacija s ponijima, Dani Körösa, Dan Szarvasa, Amateri natjecanje u kanuima, Štefanje, Ribolovni dan, kuhanje riblje juhe, natjecanje konjskih zaprega s ponijima Ezüstszőlő, Dan šljiva, smotra dječjih folklornih plesova.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

boravišna pristojba uključena; nema dražbe; Troškovi energije, odvoz otpada, posteljina uključena; Klima prema potrošnji

ostale informacije:

Usluge kao što su prijevoz, čuvanje djece, doručak, usluga pića, usluga kupovine itd. mogu se posebno rezervirati kod nas.


Raspoloživost

Plan zauzeća nije na raspolaganju. Molimo Vas pošaljite upit slobodnih perioda direktno najmodavcu.


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa M. Weber

gospođa M. Weber

ostale informacije

Broj objekta: 36130

Posljednje ažuriranje: 13.04.2010

Oglas je online od: 14 godina

URL: https://www.resido.hr/36130.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina