Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

večernje sunce

Groß Schwansee

maks.  5   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Vaša kuća za odmor nudi dovoljno prostora za 5 osoba, 2 spavaće sobe s 2 kupaonice, sav komfor koji možete poželjeti, savršeno opremljenu kuhinju, udobne sofe za večernje sjedenje ispred XL TV-a, unutarnju parnu saunu, veliku terasu s ležaljka za plažu, neposredno ispred prostranog igrališta i fantastičan pogled na polja do horizonta, i naravno naša dobro odabrana flota bicikala za mlade i stare za izlete na plažu ili u slikoviti Klützer Winkel - sve je tu za uspješan odmor u dvoje ili s cijelom obitelji.



Ova kuća se može iznajmiti i sa susjednom kućom Morgensonne - odvojeni ulazi i terase, zajednički travnjak, idealno za obitelji ili veće grupe.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 130 km Hamburg

130 km

Kolodvor 25 km Grevesmühlen

25 km

Izlaz s autoceste 35 km Schönberg

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor nalazi se u malom sanjivom selu Groß Schwansee, gdje nažalost ne možete ići u kupovinu ili navečer u mali pub na uglu. Ali možete uživati u miru, prirodi i miru, ovisno o godišnjem dobu, bujnim poljima s makovima i uljanom repicom, malim selima sa starim kurijama, koja ponekad nude mnogo umjetnosti, kulture i gastronomije. I istražujete male staze za šetnju ili vožnju biciklom, šume i parkove sa stoljetnim drvećem, a ako podignete pogled i pažljivo osluškujete, ždralove, orlove štekave, sovice i kolege...

I naravno tu je naša prekrasna prirodna plaža, oko 900m od kuće u šetnji kroz polja ili na velikim parkiralištima u neposrednoj blizini. Duž plaže vodi biciklistička staza Ostee, kojom naravno možete i pješačiti. Ovdje uvijek imate priliku napraviti kratak predah na brojnim uzbrdicama i nizbrdicama kroz malu šumu sipina, poslušati šum valova ili kreštanje galebova. Na plaži nećete pronaći ležaljke, školu surfanja, već zaštićenu dinu, šljunak, travu i - prekrasno, uglavnom čisto more. I uvijek na osamljenom mjestu, ako želite. A kad ležiš i gledaš u more ili u nebo, ne možeš misliti ni na što drugo što bi mogao poželjeti!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Groß Schwansee ne naplaćuje boravišnu pristojbu ili slične naknade. Plaža je također besplatna, jedino molimo da poštujete dine koje su zaštićene i pod zaštitom prirode.

Posteljina se može posuditi, cijene su 14,00 € za posteljinu (navlake i plahte) i 6,00 € za ručnike (1 veliki i 1 mali).

Uvjeti poništenja:

  • Falls Sie gezwungen sind, Ihren Aufenthalt in der Morgensonne abzusagen und Ihre Reservierung stornieren müssen, werden wir natürlich versuchen, die Wohnung wieder zu vermieten. Sollte uns dies nicht vollumfänglich gelingen, gelten folgende Stornofristen: - bis 6 Monate vor Reisebeginn Stornierung kostenlos - 6 bis 2 Monate vor Reisebeginn 50% des vertraglich vereinbarten Mietzinses - ab 2 Monate vor Reisebeginn 75% des vertraglich vereinbarten Mietzinses Als Zusatz zu den Stornobedingungen haben wir jetzt vereinbart, dass Sie Ihre Anzahlung zurückbekommen, sollte aufgrund gesetzlicher Bestimmungen ein weiteres Beherbergungsverbot in Kraft treten und Sie Ihren gebuchten Urlaub bei uns aus diesem Grund nicht antreten können. Wir würden lediglich das Bearbeitungsentgelt von € 40,00 einbehalten.

ostale informacije:

Vaši domaćini su Brigitte Sommerfeld i Frank Braun koji će vas dočekati po dolasku i odgovoriti na sva dodatna pitanja. Pomažu i ako imate problema, znaju gdje se mogu nabaviti najukusniji kolači i najbolji riblji sendviči. I oni imaju savjete o tome što svakako trebate vidjeti (u Klützu, na primjer, dvorac Bothmer, Galeria am Markt i veliki rasadnik višegodišnjih biljaka, lijepa mala luka u Boltenhagenu i još mnogo toga)

Stari hanzeatski gradovi Wismar i Lübeck (svaki cca. 40 km) mogu se lako doći iz Groß Schwanseea, a jednodnevni izleti u Hamburg, Rügen ili Müritz također se mogu planirati bez ikakvih problema. Odmarališta Boltenhagen i Travemünde (svako po 15 km) idealna su ako trebate malo gužve nakon toliko mira i tišine.

Više informacija o vremenu dolaska i odlaska, posteljini koju možete posuditi kod nas, minimalnom boravku/danima dolaska itd. možete pronaći u oglasu ili nas jednostavno nazovite.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa B. Sommerfeld

gospođa B. Sommerfeld

Vaši domaćini: Brigitte Sommerfeld i Frank Braun. Volimo Baltičko more, naše malo selo, našu prekrasnu kuću za odmor - a iznad svega naše goste, velike i male! Tražite li savjete za lijepe izlete, gdje pronaći najdeblje kolače i najukusniju ribu? Frank također zna najbolje biciklističke ture, one ležerne i one ambiciozne. I oboje znamo gdje su najljepši dijelovi plaže. A najbolje vrijeme putovanja? Zapravo uvijek. Tu smo kada nas trebate, ali nevidljivi kada trebate mir i tišinu. Obećavam. Vidimo se uskoro, topli pozdravi s prekrasne obale Baltičkog mora!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 362015

Posljednje ažuriranje: 22.03.2024

Oglas je online od: 2 godine, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/362015.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina