Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Arzfeld

maks.  8   Gosta/Gostiju
170m²  stambena površina
5 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
170m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Usluge

Služba za nabavu peciva i kruha

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Starije osobe

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

2 jednokrevetna soba
3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 10 km

10 km

Skijaška uspinjača 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


71 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Marcel von Rotz

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Antonet van der Heijden

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Jens Deprez

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

P. Pronk-Putters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

A.W Arnoldussen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

B Zeegers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

LUC DE GRANDE

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

b.s bours

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

GJ Romeijn

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Chris Klaver

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Izvrsno iskustvo kod (farme) Magda. Apartman je vrlo potpun i udoban. Kreveti i ručnici dostupni i postelja je napravljena po dolasku. Svježa jaja na prodaju. Čak je bio dostupan i roštilj i nijedan posao nije bio previše za domaćicu. Sve je dobrovoljno i možete pomoći s životinjama. Svinje uživaju u ljusci koju čuvate za njih. Konji vole kad ih njegujete i mazite i jako im je zabavno prošetati krug s vama. Naša četiri djece su se odlično zabavila i mi isto. Iza kuće je prostrani vrt i možete uživati i u večernjem suncu ispred kuće.

Laurens van Haren

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Domaćica Magda bila je dragocjena osoba. Šteta što nismo imali vlastiti vrt u kojem bi naši psi mogli trčati, ali u budućnosti će biti bolje jer planova ima dovoljno. Apartman je bio besprijekorno čist i opremljen svime što smo željeli, osim nažalost mikrovalne pećnice i nizozemske televizije. Za one koji traže mir, ovo je odlično mjesto, iako ste jako daleko od civilizacije i morate se voziti prilično daleko za kupovinu.

K.A. Hoens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ovdje smo boravili s malom djecom (7-4-1 godinu). Apartman je izuzetno lijep i prostran. Farma je bila vrlo zabavna za djecu koje su, zahvaljujući vlasnici, aktivno sudjelovale u brizi za životinje. Mnogo zabavnih izleta, svi su unutar vožnje od sat vremena. Izvrsno!!!!!!!!

André Van Wingerden

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Dva tjedna na farmi Magde su nam se jako svidjela! Opustjena atmosfera, zivotinje koje zive u miru jedne s drugima, prekrasan apartman, jahanje u prirodi.....sjajno! Vlasnica koja govori nizozemski pusteni klinci pomazu u brizi o zivotinjama. Djeca i zivotinje slobodno setaju! Apartman je lijep i uredan! Kreveti su udobni i ima dva kupatila. Okolica je jako lijepa. Ujutro, kada smo izasli van, mogli smo cuti tišinu. Samo neki zvukovi zivotinja u pozadini. Tako blizu trokutaste granice, svaki dan smo posjetili sve tri zemlje. Spavali smo u Njemackoj, kupovali u Luksemburgu i kroz Belgiju se vratili....zanimljivo! Ono sto smo smatrali pomalo nezgodnim je to sto nema vlastitog vrta. Samo imanje farme. Vanjski dorucak je bio tesko organizirati. Ali jos uvijek se puno radi vani, pa tko zna....Prosli smo dva divna tjedna! Obitelj van Wingerden

m Knijnsberg

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo divan tjedan. Magda je jako gostoljubiva i draga prema svojim životinjama. Naša dva sina su smjeli jahati konje, koji su vrlo slatki i pouzdani. Apartman je bio luksuzan i ugodan, okolina je prekrasna. Došli smo napeti, a otišli opušteni. Želim zahvaliti Magdi i sigurno se brzo vraćamo. To je postala naša omiljena destinacija. Mark i Monique, Roy i Jim, djed i baka Knijnsberg.

AGJM Van Leeuwen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Uživali smo u tjednu u Sevenigu zbog mogućnosti vožnje biciklom u prekrasnom okruženju, zbog ogromne gostoljubivosti vlasnice. Njezin sat jahanja bio je vrlo zabavan i informativan. Posebno je bilo posebno imati sat u ulicama tako lijepog gradića. Apartman je bio potpuno nov, lijepo i uredno uređen. Lijep gradić gdje se ljudi brinu jedni za druge. Obitelj Van Leeuwen iz Bussuma

Nienke Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vlasnica je vrlo ljubazna i s velikim entuzijazmom objašnjava mnoge životinje u i oko kuće. Također, za našeg psa bila je spremna svježa voda. Kuća je uredna, ima sve što vam treba, čak i stvari poput soli, papra, tableta za perilicu posuđa i toaletnog papira. Okolina je prekrasna, vrlo raznolika i lijepo smo šetali. Dobro smo se odmorili. Ukratko, vrlo lijepo mjesto.

Paul Schalkwijk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasno okruženje, dobro održavan apartman i vrlo prijateljska i ugodna upraviteljica! Magda, hvala na gostoprimstvu. Sigurno smo imali super (dugi) vikend! Definitivno preporučujemo!

J van der heijden

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća je bila lijepa i mogli ste lijepo šetati s psima u okolici. Svi su bili jako dragi na farmi. Jahanje konja s vlasnicom također je bilo prekrasno, ugodno i zabavno. Za planinare također ima dovoljno bicikliranja. I najvažnije, vrijeme je bilo super. Marco, John & Annemiek

Slendebroek-Wagener Annelies

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Unatoč tome što je apartman izgledao dobro, okolina je bila neredovita. Na slici na web stranici izgleda puno njegovanije. Ljepljive trake za muhe koje visi ovdje i tamo nismo smatrali toliko svježima. Srećom, ima i električnih plavih svjetiljki koje ubijaju prisutne insekte. Ali ipak, u spavaćoj sobi dolje osjećala se blaga miris staje ispod. Nema prozora pa je teško prozračiti. Domaćica je jako dobra prema i s ​​životinjama. Vrlo posebno. Šteta što nije bilo aparata za kavu i nedostajali su nam toaletni papir i kuhinjski tekstil. Srećom, to smo nosili sa sobom pa to nismo prijavili. Također smo smatrali da je šteta što nije bila tamo na dan našeg odlaska. Čekali smo, ali smo otišli da ne bismo poremetili naš raspored. Trebala je biti tu kako bi financijski završila stvari. Dva puta smo je nazvali na mobitel, ali nije se javila. Izračunali smo koliko još treba platiti po sigurnosnom pologu i jer je to bilo isto, otišli smo. Ključ smo ostavili u njezinom hodniku s našim komentarima. Do danas nije reagirala.

H Vesters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep odmor. Vlasnica je vrlo prijateljska i susretljiva. Djeca su odmah mogla pomoći s konjima, mačkama i kokošima. Bilo je fantastično za njih. Imali smo dobar kontakt s njom, pili smo kavu jedno drugome i kad god biste nešto htjeli znati, uvijek ste se mogli obratiti njoj. Kućica izgleda odlično. Sve je još vrlo novo, kreveti su izvrsni i sve što vam treba je dostupno. Okolina je također vrlo lijepa i jako mirna. Jedino na što morate računati je da se zaista nalazite na selu. Dakle, unutar radijusa kilometar nemate bazen, supermarket itd. Ali to je osobno. Mi smo se jako dobro proveli i sigurno ćemo se ponovno vratiti. Magda, ali i Michael, puno vam hvala. Pozdrav obitelji Vesters iz Sinta Odenrode.

Ineke Jansma

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Nažalost, iz opisa kuće i fotografija nije vidljivo da se apartman nalazi iznad staje, zbog čega postoji problem s mirisima u dnevnom boravku i jednoj spavaćoj sobi. Rano smo napustili apartman jer se miris staje i urina mačaka nije mogao ukloniti. Pogled s terase također nije bio dobar jer je direktno gledao na zid konjačnice. Vlasnica je bila ljubazna, ali nam se apartman nije svidio zbog mirisa. Prema našem mišljenju, nije vrijedan 4 zvjezdice.

MLJ De Backer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačno primljei smo. Čak su i životinje (mačići, psi, koke, patke, guske i konjići) bile vrlo "prijateljske". To je ugodna kućica gdje se možemo odmoriti. Bili smo tamo produženi vikend, ali dani su proletjeli. Čak je i za mog supruga, koji sjedi u invalidskim kolicima, bilo vrlo ugodno. Kuća je doista pristupačna, što je bila veliko olakšanje. Hvala Magdi na gostoprimstvu i brizi. Čut ćete ponovno od nas... Obitelj De Backer. Willebroek.

Peter Vertenten

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa i mirna kuća za odmor. Sevenig je vrlo mala općina, usred polja i šuma. S interesantnim lokacijama u blizini za posjetiti (trgovački centar Massen, Luksemburg, Burg-Reuland, ArsCripana). Gospođa domaćica bila je vrlo ljubazna i susretljiva. Sve ostalo u kući bilo je u redu. Psi su dobrodošli. Svakako preporučujemo za izlete iz tog područja.

Böhland

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Bili smo sa 6 odraslih osoba i 2 djece u kući za odmor. Vlasnica je vrlo ljubazna i vrlo se trudi da sve bude u redu. U samoj kući sve je što vam treba. Nažalost, sama kuća i njezin interijer su vrlo zastarjeli. Ovdje bi bila potrebna obnova. Također, to nema puno veze s farmom. Iako postoje konji, kokoši, guske i mačke, konji su cijeli dan na pašnjaku i djeca s drugim životinjama nisu mogla puno raditi. Ni smještaj ni osjećaj farme nisu ispunili naša očekivanja. Ne bismo se vratili.

Dijkstra

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Uživali smo u divnom vremenu. Proveli smo dugi moto vikend s nekoliko prijatelja. Kuća je uredna i opremljena svim potrebnim stvarima, te se nalazi na prekrasnoj lokaciji u Eifelu, blizu Luksemburga. Magda je bila posebno korisna organizirajući nam nekoliko velikih stvari za kupovinu. U večernjim satima uživali smo u roštiljanju vani i igri s psom Sjorsom. Sve u svemu, toplo preporučujemo.

M. Wiegman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Upravo smo se vratili s izvrsnog odmora u Eifelu. Kućica u gostionici The Four Seasons je fantastična: nedavno izgrađena, prostrana, lijepo uređena, dobro opremljena (uključujući perilicu posuđa), dvije lijepe, prostrane kupaonice i naravno prekrasan pogled. Naša zahvalnost ide domaćici Magdi; ljubaznoj dami s velikim srcem za ljude i životinje (tamo su konji, mačke, kokoši, patke, guske i naravno pas Lloyd). Njezina gostoljubivost i način na koji živi dali su dodatnu dimenziju našem odmoru.

Peter Vertenten

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa i mirno smještena kuća za odmor. Sevenig je vrlo mala općina, usred polja i šuma. S interesantnim lokacijama u blizini za posjetiti (trgovački centar Massen, Luksemburg, Burg-Reuland, ArsCripana).
Domaćica je vrlo ljubazna i susretljiva. Također, sve je bilo uredu u kući. Psi su dobrodošli. Svakako preporučujem kao polazište za izlete.

Böhland

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Bili smo s 6 odraslih osoba i 2 djece u vikendici. Vlasnica je jako ljubazna i vrlo se trudi da sve bude u redu. U samoj kući ima sve što vam treba. Nažalost, sama kuća i njen enterijer stvarno su previše stari. Ovdje bi bio potreban remodel. Osim toga, ovo nema puno veze s farmom. Ima konje, kokoši, guske i mačke, ali konji su cijeli dan na pašnjaku i djeca nisu mogla puno raditi s drugim životinjama. Niti smještaj niti doživljaj na farmi nisu ispunili naša očekivanja. Ne bismo se vratili.

K.A. Hoens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ovdje smo boravili s malom djecom (7-4-1 godina). Apartman je izuzetno lijep i vrlo prostran.
Farmu su djeci držali, vlasnica je aktivno uključila u brigu za životinje. Mnogo zabavnih izleta, sve unutar jednog sata vožnje. Odlično!!!!!!!!

Alewijn v.d.Kuil

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Uživali smo na našem odmoru posjetivši gradove poput Trier-a, Viandena, Bern-Kassel Prumma, Gerolsteina i još nekoliko lijepih sela. Ali posebno su nas impresionirale lijepe raznolike rute do tih mjesta, i svaki je dan bio iznenađenje. Lijepo je opušteno i svaki dan bilo je lijepo doći kući.

M. Wiegman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Upravo se vratio s nevjerojatnog odmora u Eifelu.
Kuća od hostela The Four Seasons je fantastična: nedavno izgrađena, prostrana, lijepo uređena, dobro opremljena (uključujući perilicu suđa), dvije lijepe, prostrane kupaonice i nevjerojatan pogled.
Naša zahvalnost ide domaćici Magdi; divnoj dami s velikim srcem za ljude i životinje (tamo su konji, mačke, kokoši, patke, guske i naravno pas Lloyd). Njeno gostoprimstvo i način na koji živi dali su dodatnu dimenziju našem odmoru.

MLJ De Backer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo srdačno smo primljeni. Čak su i životinje (mačiće, pseve, kokoši, patke, guske i konji) bili vrlo "prijateljski".
To je ugodna kućica gdje se može opustiti. Bili smo vikend, ali dani su brzo prošli.
Čak za mog supruga, koji je u invalidskim kolicima, bilo je vrlo dobro.
Kuća je zapravo pristupačna i to je definitivno bilo olakšanje.
Hvala Magdi na gostoprimstvu i brizi. Čujemo se opet...
Obitelj De Backer.
Willebroek

H Vesters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

m Knijnsberg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan tjedan
Magda je vrlo gostoljubiva
vrlo ljubazna prema svojim životinjama
naša dva sina su smjeli jahati konje
konji su jako slatki i pouzdani
apartman je bio luksuzan i ugodan
okolina je vrlo lijepa
došli smo napeti i otišli smo opušteni
želim zahvaliti Magdi na tome
i sigurno ćemo se brzo vratiti
postalo nam je omiljeno mjesto

Mark i Monique
Roy i Jim
Djed i baka Knijnsberg

AGJM Van Leeuwen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Uživali smo u kratkom odmoru u Sevenigu, zbog mogućnosti bicikliranja u predivnom okruženju, zbog izvanredne gostoljubivosti vlasnice. Njen sat jahanja bio je vrlo zabavan i informativan/korisan. Posebno je bilo posebno imati lekciju u ulicama tako lijepog malog sela. Apartman je još uvijek potpuno nov, lijepo uređen i čist.
Divno selo u kojem ljudi jedni drugima pomažu.
Obitelj Van Leeuwen Bussum

Paul Schalkwijk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasno okruženje, dobro održan apartman i vrlo ljubazna i ugodna domaćica! Magda, hvala vam na gostoprimstvu.

U svakom slučaju, imali smo super (dugački) vikend!

Apolutna preporuka!

J van der heijden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je bila lijepa i mogli ste uživati u šetnji s psima u okolici. Svi su se životinje na farmi družile i bilo je vrlo ugodno. Jahanje u prirodi s vlasnicom također je bilo lijepo, ugodno i zabavno. Za bicikliste ima dovoljno staza za vožnju. I najvažnije od svega, vrijeme je bilo super.

Marco, John i Annemiek

André Van Wingerden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dva tjedna na farmi Magda nam se jako svidjelo! Opustena atmosfera, zivotinje koje zive u miru jedne s drugima, prekrasan apartman, jahanje konja u prirodi.....fantasticno! Vlasnica, koja govori nizozemski jezik, dopusta djeci da pomazu u brizi za zivotinje. Djeca i zivotinje slobodno se krecu! Apartman je lijep i kompletno opremljen! Kreveti su ugodni i ima dvije kupaonice. Okolica je jako lijepa. Ujutro, kad smo izasli van, mogli smo cuti tišinu. Samo neki zvukovi zivotinja u pozadini. Tako blizu trokuta drzava, svaki dan smo posjetili sve tri zemlje. Spavanje u Njemackoj, kupovina u Luksemburgu i povratak kroz Belgiju....super! Ono sto nam je falilo je vlastiti vrt. Samo dvoriste farme. Vanjski dorucak je bio tesko. Ali vani se jos uvijek puno radi, pa tko zna....Imali smo dvije divne tjedne!
Obitelj Van Wingerden

JAC Plandsoen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Upravo sam se vratio nakon nekoliko dana boravka kod Magde i njenih životinja. Nema ništa što bih mogao prigovoriti na boravak. Životinje su bile jednako slatke kao i domaćica. Domaćica je uvijek bila dostupna i uložila je puno dodatnih napora kako bi boravak bio još posebniji.

Servaas Beunk

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Uživali smo tijekom cijelog radnog tjedna u kontaktu s Magdom i njezinim životinjama i naravno, u prekrasnom okruženju. Djeca su puno uživala u okolini s konjima i psom Loydom. Moj suprug i ja također smo uživali u šetnjama, s ili bez djece i životinja.

Taco Buitenhuis

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ne želimo ići u zoološki vrt koji je već ovdje. Ova izjava djece pokazuje koliko su uživala u odmoru i svim životinjama, maženju s konjima i jahanju. I za mene je to bio fantastičan odmor s djecom, lijepa okolina s dovoljno aktivnosti, s odličnim krevetima kao polazišna točka u ugodnom apartmanu.

Hendrike Hoppadietz

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Napravili smo šetnje u predivnom Eifel području, bili smo u Luksemburgu i Belgiji, i navečer nas je domaćica nagradila roštiljem. Ipak, jako se pazilo na privatnost kroz odvojenu kuću za odmor. Ako volite životinje, ovdje skoro imate "privatni zoološki vrt" na raspolaganju. Samo bez automobila je malo teško, jer su najbliže trgovine udaljene nekoliko kilometara.

Peter Wuyts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Superljubezna domaćica koja je uvijek tu za vas! Predivno okruženje za šetnje. Unutrašnjost je vrlo uredna i dovoljno prostrana za 6 osoba. Kuhinja je dobro opremljena, a tu su i društvene igre, pa ih ne morate nositi sa sobom.

Slendebroek-Wagener Annelies

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Unatoč tome što je stan izgledao dobro, okolina je bila neredna. Na slici na stranici izgleda mnogo uređenije. Ne smatramo da je privlačno to što su tu i tamo postavljene ljepljive trake za muhe. Srećom, postoje i električne plave lampe koje ubijaju prisutne insekte. Ali ipak, u spavaćoj sobi dolje može se osjetiti miris staje ispod. Bez prozora teško se provjetrava.

Domaćica se vrlo dobro brine za životinje. Vrlo posebno.

Šteta što nije bilo aparata za kavu i što su nam nedostajali toaletni papir i kuhinjski ručnici. Srećom, to smo imali sa sobom pa nismo prijavili.

Također smo se razočarali što je na dan našeg odlaska bila odsutna u to vrijeme. Čekali smo, ali smo krenuli dalje kako ne bismo poremetili naš raspored. Trebala je biti tu da sve riješimo financijski. Dva puta smo je nazvali na mobitel, ali nije se javljala. Izračunali smo što još treba platiti u odnosu na polog i budući da je iznos bio isti, otišli smo. Ključ smo ostavili u njezinom hodniku s našim napomenama.

Do danas se nije odazvala.

Laurens van Haren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Gospodarica Magda bila je dragocjena osoba. Šteta što nismo imali vlastiti vrt u kojem bi naši psi mogli trčati, ali u budućnosti će biti bolje jer ima dovoljno planova.
Apartman je bio uredno čist i opremljen sa svime što smo željeli, osim nažalost mikrovalne pećnice i nizozemskog televizora.
Za one koji traže mir, ovo je odlično mjesto, iako je daleko od naseljenog mjesta i morate voziti prilično daleko za kupovinu.

Ineke Jansma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nažalost, iz opisa kuće niti sa slika ne proizlazi da se stan nalazi iznad štale, što rezultira smradom u dnevnoj sobi i jednoj od spavaćih soba.
Napustili smo stan prerano jer se nije mogao ukloniti miris iz štale i mokraće mačaka.
Također, pogled nas je razočarao jer smo gledali direktno u zid konjušnice.
Vlasnica je bila ljubazna, ali stan nije ispunio naša očekivanja zbog smrada. Što se nas tiče, nije vrijedan 4 zvjezdice.

Dijkstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Uživali smo. Imali smo dug vikend na motoru s nekoliko prijatelja. Kuća je uredna i ima sve potrebno i nalazi se na lijepoj lokaciji u Eifelu, blizu Luksemburga.

Magda je bila izuzetno korisna jer je organizirala neke velike stvari za kupovinu za nas. U večernjim satima smo uživali u roštiljanju vani i igrali se sa psom Sjors.

Sve u svemu, preporučujem.

Chris Klaver

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jedan izuzetan doživljaj kod (farmerice) Magde. Apartman je vrlo potpun i udoban. Posteljina i ručnici dostupni i kreveti su postavljeni pri dolasku. Svježe jaja možete kupiti. Čak je i roštilj bio dostupan, a ništa nije bilo previše za domaćicu.

Potpuno dobrovoljno, možete pomoći s životinjama. Svinje rado jedu oguljene korice koje ostavljate za njih. Konjići se rado brinu i maze, jako vole prošetati s vama.

Naša četiri djeteta su imala najbolje vrijeme svog života, a i mi. Iza kuće je prostrani vrt, a ispred kuće možete uživati i u suncu uvečer.

Nienke Maas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vlasnica je vrlo ljubazna i vrlo entuzijastično objašnjava mnoge životinje u i oko kuće. Za našeg psa također je bila dostupna svježa voda. Kuća je uredno održavana, sve što vam je potrebno je dostupno, kao što su sol, papar, blokovi za perilicu posuđa i toaletni papir.

Okolina je predivna, vrlo raznolika i uživali smo u prekrasnim šetnjama. Dobro smo se odmorili. Ukratko, jako lijepo mjesto.

Böhland

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Bili smo s 6 odraslih osoba i 2 djece u kući za odmor. Vlasnica je vrlo ljubazna i jako se trudi da sve bude na mjestu. U samoj kući ima sve što vam treba. Nažalost, kuća i njezin interijer su vrlo zastarjeli. Ovdje bi bila potrebna obnova. Osim toga, ovaj boravak nema puno veze s farmom. Iako postoje konji, kokoši, guske i mačke, konji su cijeli dan na pašnjaku i djeca nisu mogla puno raditi s drugim životinjama. Niti smještaj, niti dojam farme nisu ispunili naša očekivanja. Ne bismo se vratili.

Dijkstra

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo predivno vrijeme. Imali smo dug vikend na motoru sa nekoliko prijatelja. Kuća je uredna i opremljena svim potrebnim, i nalazi se na predivnoj lokaciji u Eifelu, u blizini Luxemburga.

Magda je bila iznimno korisna organizirajući neke velike stvari za kupovinu za nas. U večernjim satima smo lijepo roštiljali vani i igrali se sa psom Sjors.

Sve u svemu, preporučljivo.

Chris Klaver

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrhunsko iskustvo kod (farmera) Magde. Stan je vrlo kompletan i udoban. Kreveti i posteljina su osigurani, a kreveti pospremljeni po dolasku. Prodajem svježa jaja sa farme. Čak je i roštilj bio prisutan i ništa nije bilo previše za domaćicu.

Sa životinjama možete pomoći u potpunosti volonterski. Svinje se vole gostiti kožama koje im spremite. Konji vole da se o njima brine i mazi i stvarno uživaju u šetnji s vama oko kvarta.

Naše četvero djece provelo se sjajno kao i mi. Iza kuće je prostrani vrt, a ispred kuće također možete uživati u večernjem suncu.

AGJM Van Leeuwen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Uživali smo sredinom tjedna u Sevenigu, zbog mogućnosti vožnje biciklom u prekrasnom okruženju, zbog ogromne gostoljubivosti vlasnika. Sat jahanja od nje bio je vrlo lijep, informativan / poučan. Posebno je imati nastavu na ulicama tako lijepog sela. Stan je još uvijek bio potpuno nov, lijep i tek namješten.
Lijepo selo u kojem su ljudi spremni jedni za druge.
Fam Van Leeuwen Bussum

H Vesters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep odmor. Vlasnik je vrlo ljubazan i uslužan. Djeci je odmah dopušteno da pomognu s konjima, mačkama i kokošima. Totalno super za njih. Imali smo dobar kontakt s njom, šalicu kave tamo-amo i ako ste željeli nešto saznati, uvijek ste je mogli kontaktirati.
Kućica izgleda dobro. Sve je još jako novo, kreveti dobro spavaju i sve što trebate je tu.
Područje je također vrlo lijepo i vrlo mirno. Jedino o čemu morate voditi računa je da ste stvarno na selu. Dakle, u krugu od jednog kilometra nemate bazen, supermarket itd. Ali to je osobno.
Tamo smo se jako dobro proveli i sigurno ćemo se vratiti.
Magda, ali i Michael, hvala vam puno.
Pozdrav od obitelji Vesters iz Sint Oedenrode

m Knijnsberg

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

imali smo sjajan tjedan
magda je vrlo gostoljubiva
puna ljubavi prema svojim životinjama
naša dva sina smjela su jahati konje
konji su vrlo dragi i pouzdani
stan je bio luksuzan i udoban
okolina je jako lijepa
stigli smo napeti, a otišli opušteni
Želim zahvaliti Magdi na tome
i sigurno ćemo se uskoro vratiti
postalo je naše mjesto

mark i monique
roy i jim
djed i baka knijnsberg

J van der heijden

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća je bila lijepa i mogli ste izlaziti sa psima u okolici. Sve su životinje na farmi bile vrlo lijepe. Jahanje na konju s vlasnikom također je bilo vrlo lijepo, ugodno i zabavno. Za brdske bicikliste također postoji mnogo toga za vožnju biciklom. I što je najvažnije vrijeme je bilo izvrsno.

Marco, John & Annemiek

MLJ De Backer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Primljeni smo vrlo gostoljubivo. Životinje (mačke, psi, kokoši, patke, guske i konji) bile su vrlo "prijateljske".
To je udobna kuća u kojoj se možete opustiti.
Imali smo produženi vikend, ali dani su proletjeli.
Bilo je jako dobro i mom suprugu koji je u invalidskim kolicima.
Kuća je doista pristupačna i to je svakako bilo olakšanje.
Hvala Magda na gostoprimstvu i lijepoj brizi. Od nas ćete se čuti...
Obitelj Podupirač.
Willebroek

Paul Schalkwijk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasan ambijent, dobro održavan stan i vrlo ljubazna i ugodna voditeljica! Magda, hvala na gostoprimstvu.

U svakom slučaju, imali smo super (dugi) vikend!

Svakako preporuka!

M. Wiegman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Upravo sam se vratio s velikog odmora u Eifelu.
Kućica gostionice Four Seasons je fantastična: nedavno izgrađena, prostrana, lijepo uređena, dobro opremljena (uključujući perilicu posuđa), dvije prekrasne, prostrane kupaonice
da ne spominjem prekrasan pogled.
Zahvaljujemo se domaćici Magdi; slatka dama velikog srca za ljude i životinje (tu su konji, mačke, kokoši, patke, guske i na kraju, ali ne i najmanje važno, pas Lloyd). Njezino gostoprimstvo i način života dali su dodatnu dimenziju našem odmoru.

K.A. Hoens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ovdje smo boravili s malom djecom.(7-4-1 godina) Apartman je vrlo lijep i vrlo prostran.
Imanje je bilo jako lijepo za djecu koja su aktivno sudjelovala u brizi o životinjama od strane vlasnika. Puno zabavnih izleta, sve unutar sat vremena vožnje. fino!!!!!!!!

JAC Plandsoen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Upravo sam se vratio sa sredine tjedna s Magdom i njezinim životinjama. Boravak nije bilo za kritizirati. Životinje su bile jednako slatke kao i domaćica. Domaćica je uvijek bila dostupna i učinila je puno više kako bi boravak učinila još posebnijim.

Taco Buitenhuis

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

„Nećemo ići u zoološki vrt, on je već tu“ Ova izjava djece govori koliko su uživali u odmoru i svim životinjama, maženju s konjima i jahanju konja. Također za mene fantastičan odmor s djecom, prekrasan kraj s puno posla s lijepim apartmanom s izvrsnim krevetima kao bazom.

Servaas Beunk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Cijeli smo tjedan uživali u kontaktu s Magdom i njezinim životinjama i naravno u prekrasnom okruženju. Djeca su uživala u okruženju s konjima i psom Loydom. Suprug i ja smo stoga također mogli uživati u šetnji, sa i bez djece i životinja.

Hendrike Hoppadietz

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Išli smo u šetnje prekrasnom regijom Eifel, bili smo u Luksemburgu i Belgiji, a navečer nas je domaćica nagradila roštiljem. Ipak, velika pozornost posvećena je privatnosti kroz zasebnu kuću za odmor. Tko voli životinje, ovdje ima gotovo 'privatni zoološki vrt'. Malo je teško bez auta jer su najbliže trgovine udaljene nekoliko kilometara.

Alewijn v.d.Kuil

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Uživali smo u našem odmoru posjećujući gradove kao što su Trier, Vianden, Bern-KasselPrumm, Gerolstein i neka lijepa sela. Ali posebno su prekrasne raznolike rute do njega bile impresivne i svaki dan je bio iznenađenje. Lijep i opušten svaki dan bio je lijep povratak kući.

Laurens van Haren

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Domaćica Magda bila je pravo blago. Šteta što nismo imali svoj vrt po kojem bi mogli šetati naše pse, ali to će u budućnosti biti bolje jer planova ima puno.
Apartman je bio uredan i čist i opremljen svime što smo željeli, osim nažalost mikrovalne pećnice i nizozemske televizije.
Ovo je odlično mjesto za one koji traže mir, iako ste jako daleko od civilizacije i morate se voziti prilično daleko u kupovinu.

Peter Wuyts

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Super slatka domaćica koja je uvijek tu za vas! Odlično područje za šetnju. Unutra je vrlo uredan i stvarno dovoljno prostran za 6 osoba.Kuhinja je dobro opremljena i dostupne su društvene igre, tako da to ne biste trebali donositi.

Slendebroek-Wagener Annelies

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Iako je stan izgledao dobro, prostor je bio neuredan. Na fotografiji na stranici izgleda puno ljepše. Rolice ljepila za mušice koje tu i tamo vise nisu nam baš svježe. Srećom, postoje i električne plave lampe koje ubijaju prisutne insekte. Ali ipak, u spavaćoj sobi u prizemlju možete lagano namirisati štalu ispod. Nema prozora pa je prozračivanje teško.

Domaćica je vrlo dobra za i sa životinjama. Vrlo posebno.

Šteta što nije bilo aparata za kavu i nedostajali su nam toaletne rolne i kuhinjski tekstil. Sva sreća da smo to imali kod sebe pa ga nismo prijavili.
Također nam je bilo žao što je nije bilo u to vrijeme na dan našeg odlaska. Čekali smo, ali putovali da ne poremetimo raspored. Trebala je biti tamo da financijski riješi stvari. Zvali smo je dva puta na mobitel, ali nije se javljala. Izračunali smo što još treba platiti uz kaparu i pošto je tako bilo, otišli smo. Ključ s našim komentarima stavili smo joj u hodnik.
Do danas nije odgovorila.

Ineke Jansma

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Nažalost, ni u opisu kuće ni na fotografijama nije vidljivo da se stan nalazi neposredno iznad staje, što uzrokuje neugodne mirise u dnevnom boravku i 1 spavaćoj sobi.
Rano smo izašli iz stana jer se nije mogao ukloniti miris štale i mačje mokraće.
Pogled je također bio razočaravajući jer gledate ravno u zid konjušnice.
Ljubazan vlasnik, ali stan je bio razočaravajući zbog mirisa. Ne vrijedi 4 zvjezdice po našem mišljenju.

Nienke Maas

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vlasnik je vrlo ljubazan i daje vrlo entuzijastično objašnjenje o mnogim životinjama ui oko kuće. Svježa voda je također bila dostupna za našeg psa. Kuća je dobro održavana, sve je tu što vam je potrebno, uključujući stvari kao što su sol, papar, kocke za pranje posuđa i toaletni papir.

Područje je prekrasno, vrlo raznoliko i imali smo lijepu šetnju. Dobro odmoren. Ukratko, vrlo lijepo mjesto

André Van Wingerden

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Zaista smo uživali u dva tjedna na Magdinoj farmi! Opuštena atmosfera, životinje koje sve žive u miru jedni s drugima, prekrasan apartman, jahanje u prirodi.....super! Vlasnik, koji govori nizozemski, dopušta djeci da pomažu oko životinja. Djeca i životinje mogu slobodno šetati! Stan je prekrasan i završen! Kreveti su prekrasni za spavanje i dvije kupaonice. Okolina je jako lijepa. Ujutro, kad smo izašli van, čuli smo tišinu. Samo neki zvukovi životinja u pozadini. Tako blizu točke tri zemlje, posjećivali smo sve tri zemlje svaki dan. Spavanje u Njemačkoj, shopping u Luksemburgu i natrag kroz Belgiju....lijepo! Ono što nam je žao je što nema privatnog vrta. Samo gospodarsko dvorište. Bilo je teško doručkovati vani. Ali vani je još puno posla, pa tko zna... Imali smo dva sjajna tjedna!
Obitelj Van Wingerden


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 363104

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/363104.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Arzfeld» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 71 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina