Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Labin - großer beheizter Pool

Labin

maks.  6   Gosta/Gostiju
168m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
168m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Vila s besplatnim grijanim bazenom do zajamčene tropske temperature od 28 ℃ s automatskim pokrivačem za djecu i životinje sigurnim.

Vila Labin idilično je trosobno obiteljsko utočište udaljeno od ulica i susjednih kuća. Nudi panoramski pogled i mnoge sadržaje koje biste očekivali u luksuznom boutique hotelu. Vila Labin dokaz je kvalitete u svakom detalju.

Prekrasne šljunčane plaže nalaze se u gradu Rapcu, samo nekoliko minuta vožnje od vile. Duga obalna šetnica "lungo mare", ljupki srednjovjekovni grad Labin na brdu iznad Rapca i velike zelene površine nude brojne aktivnosti u slobodno vrijeme. Izvrsna domaća vina, kuhinja i restorani učinit će vaš boravak više nego ugodnim.

Vanjsko područje vile Labin uključuje grijani bazen dimenzija 11 x 5 m i bujne zelene travnjake. Položaj vile i 2000 m2 vrta jamče mir i privatnost. Imanje je potpuno ograđeno kako bi bilo sigurno za pse.
Bazeni su opremljeni najnovijom tehnologijom. Bazen se besplatno zagrijava na temperaturu od 28º C. Bazen, koji se zagrijava toplinskom pumpom, omogućuje korištenje bazena u rano proljeće i jesen te omogućuje stalnu temperaturu do 28 stupnjeva tijekom cijele godine. Potpuno automatski pokrivač za bazen štiti djecu i kućne ljubimce od nesreća i nenamjernog kupanja. Bazen radi elektrolizom slane vode, čime se smanjuje proizvodnja klora za 10% u usporedbi s konvencionalnim bazenima s kloriranom vodom. Kao rezultat toga, nećete primijetiti miris klora, niti ćete osjetiti iritaciju kože ili očiju. Slanost je 6 puta manja od one u morskoj vodi.

U vili se nalaze dječje igre poput B. Reketi za badminton, lopticu za plažu itd. Automatski sustav navodnjavanja osigurava da je travnjak uvijek zelen i idealan za dječje igre. U selu Zartinj nalazi se malo dječje igralište udaljeno oko 200 metara od vile.

Vila je namještena u ekskluzivnom modernom stilu i ima dizajnerski namještaj, visokokvalitetne aparate, prostrane sobe, luksuznu njemačku otvorenu kuhinju i ukusnu arhitekturu s prekrasnim pogledom iznutra i izvana. Velike sobe su moderno i udobno namještene te imaju opremu koja odgovara visokim standardima.

Sve spavaće sobe vile za odmor opremljene su klima uređajem, kao i dnevni boravak i kuhinja (ukupno 5 jedinica s klima uređajem). Osim toga, vila ima besplatni bežični internet za vašu udobnost.

Kuhinja otvorenog plana vrlo je prostrana i opremljena štednjakom, mikrovalnom pećnicom, ugrađenim hladnjakom s ledomatom i perilicom posuđa, svim najboljim markama opreme. Veliki dnevni boravak ima kožni kutni kauč pored masivnog kamenog kamina. Naravno ne nedostaje televizor ravnog ekrana od 55 "sa satelitskom vezom.

Glavna spavaća soba king size i opružni kreveti s kutijom čine vaše noći ugodnima dok provodite dane. U velikoj kupaonici nalazi se kada s samozagrijavajućim hidromasažnim kadom i pogledom na krajolik. Spavaća soba na katu ima vlastitu kupaonicu s masažnim tušem, WC-om i umivaonikom.

Ogromna klizna vrata od 4 metra vode do natkrivene terase. Ovdje možete uživati u mediteranskim jelima. S velikog balkona imate pogled od 180 stupnjeva na brežuljke i stari grad Labin.

Kako bi vam bilo toplo zimi, a ljeti hladno, Villa Labin izolirana je za sva godišnja doba. Pod se grije u cijeloj kući.

Zbog velike udaljenosti od drugih kuća i brojnih zelenih površina, vaša privatnost i mir zaštićeni su. Vrt i bazen okrenuti su prema jugu, pored velikog zelenila s nevjerojatnim i nesmetanim pogledom na daleku planinu Učku, srednjovjekovni grad Labin, poluotok Ubas, zaljev Rasa i susjedne vinograde i polja maslina.

Postoji veliko parkiralište za najmanje 5 automobila.

Vila Labin namijenjena je za najviše dva para s 2-4 djece. Postoje dvije vrlo velike spavaće sobe od ukupno tri spavaće sobe. Kauč na razvlačenje preporučuje se djeci zbog nedostatka privatnosti.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 4 km

4 km

Zračna luka 38 km Pula

38 km

Kolodvor 59 km Rijeka

59 km

Izlaz s autoceste 37 km E751

37 km


Mjesto i položaj smještaja

Vila Labin udaljena je samo 7 km od Rapca. Do plaža u Rapcu možete doći automobilom za samo 10 minuta. Plaže u Rapcu, okružene kristalno čistom vodom, poznate su kao najljepše na istarskom poluotoku.

Velike plaže u Rapcu: Sveta Andrea, Girandella, Lanterna, Maslenica, Prižnja

Plaže za pse u Labin-Rabačkoj regiji: plaža Rabac i Rabački slap, Trget, Prtlog, Ravni

Vrlo lijepi mali srednjovjekovni stari grad Labin udaljen je samo 4 km. U Labinu postoje četiri velika supermarketa i nekoliko malih trgovina. Ima i dosta restorana.

Zbog svog prekrasnog položaja na planini, Labin nudi prekrasan pogled na susjedni grad Rabac i njegove plaže i uvale.

Labin, koji su osnovali Iliri, Rimljani su zvali Albona. Kad je Venecija preuzela kontrolu nad mjestom u 15. stoljeću, izgrađena su jaka utvrđenja, koja su stoljeće kasnije nadopunjena okruglom kulom.
Glavni trg inspirirat će vas lođom iz 16. stoljeća, kao i glavnim vratima svete hrpe. Šetnja gradom kroz Labin vodi pored Stare bolnice i palače Negri, a stiže se do kapelice Sv. Karmelske, koja je ujedno i najviša točka mjesta. Svijetlocrvena palača Battiala Lazzarini, koja danas funkcionira kao gradski muzej, privlači pozornost izdaleka. Šetajući gradom vidjet ćete stari austrijski top i otkriti još zanimljivije stvari. Tijekom desetljeća, nekadašnji srednjovjekovni grad razvio se u popularan umjetnički i galerijski grad.

Vila Labin idealan je izbor za ugodan i opuštajući boravak na istarskoj obali, te u blizini znamenitosti u Istri, Kvarneru i Gorskom kotaru.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 30 %
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Änderungserklärungen müssen in jedem Fall schriftlich erfolgen. Nach 60 Tagen vor Anreise wird im Falle eines Rücktritts seitens des Mieters wird die Anzahlung einbehalten. Erfolgt der Rücktritt des Mieters 6 Wochen vor Mietbeginn werden 50% der vereinbarten Mietsumme einbehalten. Erfolgt der Rücktritt des Mieters 3 Wochen vor Mietbeginn bleibt er für 80 % der vereinbarten Mietsumme haftbar, sofern nicht eine anderweitige Vermietung zu den gleichen Konditionen während der vorgesehenen Mietdauer möglich ist. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung. Reist der Mieter vor dem vertraglichen Mietende ab, so steht dem Vermieter die gesamte Mietsumme zu.

ostale informacije:

Cijela kuća, vrt i bazen stoje vam na raspolaganju samo vama. Samo vi i vaša tvrtka imate pravo pristupa kući, imanju i bazenu.

Sljedeće usluge uključene su u cijenu: Tjedno održavanje bazena i vrta, svi paušalni pomoćni troškovi kao što su grijanje bazena, struja i voda te grijanje i hlađenje. Posteljina, ručnici, ručnici za bazen i kuhinjski tekstil su u izobilju i dostupni su besplatno.

O kući se brine stanovnik Labina, koji govori hrvatski, te dobro govori njemački i engleski. Pozdravlja vas pri dolasku, daje vam ključeve i objašnjava kuću i stvari na koje morate paziti u kući i oko bazena.

Ključne osobe:
• Neto veličina vile: 168 m2
• Sobe (spavaće sobe): 4 (3)
• Osobe: 8 (6 + 2)
• Veličina terase: 70 m²
• Terasa pored bazena: 34 m²
• Vrt: zatvoreni i uređeni vrt površine 2000m2
• Privatni grijani bazen dimenzija 11x5x1,5 metara
• Sigurnosna navlaka za bazen i djecu sigurnu za djecu i životinje
• Kamin: u dnevnoj sobi
• Grijanje Centralno grijanje
• Izolirano: Za sva godišnja doba
• Pogledi: krajolika
• Sljedeće mjesto: Labin i Rabac
• Izgrađeno (godina): 2010

Namještanje
• Centralno grijanje, klima uređaj 5 komada, besplatni WIFI
• Kuhinja: plinski štednjak, pećnica, parni štednjak, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, pećnica, američki hladnjak s aparatom za pravljenje kockica leda / filterom za pitku vodu i zamrzivačem od 170 litara, kuhalo za vodu, toster, mikser, sokovnik, aparat za kavu (filter aparat za kavu, jastučić za kavu Senseo aparat, Nespresso aparat i zasebni pjenilica za mlijeko), dosta posuđa, pribora za jelo i pribora za kuhanje.
• Glavna kupaonica s hidromasažnom kadom sa vlastitim grijanjem, WC-om, bideom, 2 umivaonika i kišnim tušem.
• Vlastita kupaonica s masažnim tušem, WC -om i umivaonikom.
• Odvojeni WC s umivaonikom
• Digitalni i zaštićen od krađe (44 cm x 35 cm).
• Nema pragova vrata u cijeloj kući.
• Pomoćna prostorija sa perilicom rublja. Glačalo, daska za glačanje, usisavač
• Krevet za dijete / bebu i visoka stolica
• Dnevni boravak s kožnim kaučem (2 kreveta), otvorenim kamenim kaminom.
• Bežični pristup internetu, CD / DVD player, radio s unutarnjim i vanjskim zvučnicima, TV ravnog ekrana od 55 inča, satelitski prijemnik.
• 2 glavne spavaće sobe, obje s king size krevetima (180x220 cm) s oprugom i ormarom za posteljinu.
• 1 spavaća soba s dva odvojena kreveta za jednu osobu (90x220 cm), ormarom za posteljinu. 1 bračni krevet na razvlačenje (180x220 cm) u dnevnom boravku
• Detektori alarma dima i ugljičnog monoksida
• Vrtni namještaj - blagovaonski stol sa stolicama za unutarnju i vanjsku upotrebu. Vrtni salon - dvije sofe, četiri naslonjača, svi s debelim jastucima za sjedenje, 3 stolice
• Roštilj od lijevanog željeza Roštilj Kutni, roštilj na ugljen - 61x47x42cm sa bočnom policom
• Privatni grijani bazen dimenzija 11 x 5 x 1,5 metra s pokrivačem za djecu i životinje, stepenicama i terasom za sunčanje, 6 kvalitetnih ležaljki s debelim jastucima, suncobran

Cijene (all inclusive) su tjedno dostupne za apartmane iz snova. Molimo odaberite broj ljudi za prikaz cijene.

Maksimalni broj osoba: 6 osoba
(1-4 odrasle osobe s 2 djece + 2 male djece)

Dobro odgojen pas dobrodošao je u kuću za odmor. Imanje je potpuno ograđeno kako bi bilo sigurno za pse. Vila je okružena zelenim površinama i pješačkim stazama na kojima možete svakodnevno šetati psa.

Žao mi je, ali grupe mladih, grupe i grupe od 3 para nisu dobrodošli. Kuća za odmor je obiteljsko utočište s tri spavaće sobe. Vila Labin namijenjena je za najviše dva para s 2 djece. Postoje dvije vrlo velike spavaće sobe od ukupno tri spavaće sobe.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Chriss B. iz/od Hattingen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Grandiozno! Potpuno vrhunski! Vila u kojoj sve savršeno odgovara! Rado ćemo se vratiti!

Bilo je nezaboravno putovanje s obitelji u vili Labin.
Ništa nam nije nedostajalo! Vila je jednostavno sjajno opremljena. Čak i osnovna oprema u kuhinji je jednostavno super, ulje, ocat, začini.....jednostavno sve je tu.
Došli smo, srdačno smo dočekani i od prve minute smo se osjećali ugodno.
Bazen je jednostavno fantastičan.

Apolutno preporučujemo vilu!!!
Posebna zahvala vlasnicima, Ariani i Erwinu.

Uživajte sljedeći zakupnici!

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

gospođa A. Kramar

gospođa A. Kramar

Erwin Heinhuis i Adriana Kramar-Heinhuis Vlasnici Vila Labin E-mail:


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 364121

Posljednje ažuriranje: 23.01.2024

Oglas je online od: 2 godine, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/364121.htm


«Villa Labin - großer beheizter Pool» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina