Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Adriatica

Montesilvano

maks.  12   Gosta/Gostiju
600m²  stambena površina
4 spavaće sobe
12  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
600m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ako tražite prostranu i udobnu vilu, sa spektakularnim pogledom, svježim zrakom i izvrsnom lokacijom, onda nema bolje od ove.



Naša Villa vas stavlja u središte svega što se događa u Abruzzu i Italiji.



Smještena visoko na brežuljku, ova šarmantna vrlo prostrana vila s 4 spavaće sobe nudi spektakularan panoramski pogled na jadransku obalu, planine, gradove i selo, a sve to u neposrednoj blizini svega što vam može trebati za opuštajuće i aktivno iskustvo. Više slika i videa vile pogledajte ovdje:..w .com



*** Detalji o vili ***



Okružena dramatičnim krajolikom, privatnošću, predivnom ljepotom, svježim zrakom, Villa Adriatica nalazi se u neposrednoj blizini golemih plaža, odličnih talijanskih trgovina, noćnog života te povoljno blizu zračne luke Pescara i željezničke stanice Pescara.



Vila od 500 četvornih metara okružena je bogatim organskim voćem i maslinama. Ima jedinstven, elegantan i svjež dizajn koji odražava vlastitu kreativnost – nešto što nećete pronaći nigdje drugdje u Pescari!



Interijer je vrlo prostran s visokim stropovima, a ipak je privlačan i udoban te pun prirodnog svjetla. Prizemlje se sastoji od 4 prostrane spavaće sobe: 1 velika glavna spavaća soba s vlastitom kupaonicom s jacuzzijem i garderobom; kao i 3 druge spavaće sobe svaka sa svojom vlastitom kupaonicom.



Iz velikog dnevnog boravka i blagovaonice pruža se prekrasan pogled, a vanjska terasa pruža veliki prostor za doživljaj i uživanje u obrocima "al fresco". Kuhinja je potpuno opremljena za sve vaše potrebe kuhanja. Podzemna etaža ima dovoljno zatvorenog parkinga

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 7 km Pescara Airport

7 km

Kolodvor 7 km Pescara Train Station

7 km

Izlaz s autoceste 7 km Pescara

7 km


Mjesto i položaj smještaja

*** Kako stići ***



Sa samo kratkim letom udaljenim od Londona, Pariza, Berlina, Frankfurta i drugih ključnih europskih i talijanskih gradova sletjet ćete u zračnu luku Pescara i 20 minuta vožnje od zračne luke stići ćete do vile od 500 m² koja se nalazi na vlastitom privatnom mjestu od 50 000 m² zemljište. Rim je također udaljen kratkom vožnjom autobusom što ga čini odličnim za jednodnevni izlet.



*** Što treba učiniti ***



Središte Pescare, sa svojim dizajnerskim i uličnim trgovinama, udaljeno je 10 minuta vožnje od vile, a tu su i neke najbolje čuvane tajne u kojima možete kupiti dizajnersku modu na prodajnim mjestima dizajnerskih tvornica po izrazito sniženim cijenama. Plaža je također udaljena 10 minuta vožnje, a ako želite možete otići na jednodnevni izlet i istražiti otoke Isole Tremiti.



Mali šarmantni karakteristični gradovi, otvorene tržnice i lokalni festivali u obližnjem području idealni su za jednodnevne izlete za istraživanje. A navečer se kafići na plaži i stari grad Pescara Porto pretvaraju u živahna noćna mjesta. Ili ako želite, možete čak uhvatiti autobus, vlak ili se voziti "Auto Stradom" do Rima na jednodnevni izlet koji traje samo oko 2 sata!



Planinski lanac poznat i kao "La Bella Dormentata" (Uspavana ljepotica) udaljen je 40 minuta i može se vidjeti iz vile, a opsežni sustav parkova u Abruzzu uključuje prirodne ljepote slične nacionalnim parkovima u zapadnim Sjedinjenim Državama. Unutar parkova Abruzza nalaze se neki od najljepših drevnih brdskih gradova Italije koji se mogu mjeriti s onima u Toskani i Umbriji.





*** Zimski sportovi ***



Regija ima 15 skijališta sa 368 km staza na 172 različite skijaške staze, sve unutar jedne vožnje. Najpopularnija ljetovališta su Roccaraso, Campo Felice, Campo Imperatore. Smještena na najvišim nadmorskim visinama Apenina, ova skijališta su na visinama gotovo usporedivim s mnogim odmaralištima u Alpama. Zbog blizine Jadrana i zimskih oborina često imaju više snijega od Alpa. Abruzzo je također popularan za skijaško trčanje, posebno na visokoj ravnici Campo Imperatore u Gran Sasso kao i Piana Grande u Majelli.



Udaljenost od Pescare:



Passo Lanciano (Maiella): 40 km

Gran Sasso: 43 km

Campo Imperatore: 46 km

Campo di Giove: 50 km



Javite nam ako imate još pitanja i rado ćemo vam pomoći da doživite sjajno iskustvo u Villi Adriatici.



Plaža, elegantna trgovačka četvrt Pescara, restorani i zabavni sadržaji udaljeni su samo 10 minuta, a unutar 30 minuta vožnje naći ćete se u planinama gdje zimi možete skijati, a ljeti planinariti. Povijesna sela za istraživanje također su u blizini. Zračna luka Pescara također je udaljena samo 15 minuta vožnje.



Područje je poznato po vinu Montepulciano D’Abruzzo, jadranskoj obali sa svojom dugom plažom, prekrasnoj svježoj kuhinji, shoppingu, šarmantnim obližnjim selima, planinskim lancima i toplim prijateljskim ljudima!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 30 € 6 tjedna prije dolaska
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Provjerite kod vlasnika rezervacije i polog

Uvjeti poništenja:

  • Please check with owner for bookings and deposit and cancellation terms

ostale informacije:

Više slika i videa vile pogledajte ovdje: Abruzzo.Villas


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.01.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa D. Al-Emadi

gospođa D. Al-Emadi

Pozdrav i dobrodošli u Abruzzo! Moje ime je Daniela, posjedujem i upravljam ovom vilom zajedno sa svojim bratom i jako sam strastvena u stvaranju prekrasnog iskustva za svoje goste. Također posjedujem i upravljam drugim nekretninama izvan Italije. Radujem se što ću vam uskoro poželjeti dobrodošlicu u mojoj Villi. Jedinstvena prednost ove vile je to što se nalazi na brežuljku tako da možete uživati u spektakularnim panoramskim pogledima. Ova nagrađivana vrlo prostrana vila s 4 spavaće sobe nudi pogled na jadransku obalu, planine, gradove i selo, a sve to u neposrednoj blizini svega što vam može trebati za opuštajuće i aktivno iskustvo. Plaža, elegantna trgovačka četvrt, restorani i zabavni sadržaji udaljeni su samo 10 minuta, a unutar 30 minuta vožnje naći ćete se u planinama gdje zimi možete skijati, a ljeti planinariti. Povijesna sela za istraživanje također su u blizini. Zračna luka Pescara također je udaljena samo 15 minuta vožnje od vile. Radujem se što ću vas uskoro dočekati!


ostale informacije

Broj objekta: 36471

Posljednje ažuriranje: 18.03.2024

Oglas je online od: 13 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/36471.htm

Gospođa Daniela Al-Emadi

Pescara

NA NA

NA

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina