Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

im Herzen der Natur

Herdwangen-Schönach (Baden-Württemberg)

maks.  10   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
5 spavaće sobe (+1)
2  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
130m²
5 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuća za odmor ima ukupno 5 ili 6 spavaćih soba, 2 kuhinje, 2 dnevne sobe, 1 kupaonicu s kadom, tušem i WC-om, 1 tuš sobu s tušem i WC-om te 1 odvojeni WC i može primiti do 10 osoba. U prostranom dnevnom boravku/blagovaonici u prizemlju ugodu pruža kamin. Ovdje možete jesti s cijelom obitelji. Stol u blagovaonici u prizemlju je na razvlačenje i može udobno smjestiti do 10 osoba. Ili uživajte u doručku na velikoj terasi s velikim stolom. Na raspolaganju je 5 spavaćih soba s krevetima za jednu osobu (5) ili bračnim krevetima (3). U podrumu se nalazi drugi dnevni boravak/blagovaona s 1 krevetom za jednu osobu i može se koristiti kao 6. spavaća soba s TV-om i internet priključkom. 2 kuhinje su potpuno opremljene mikrovalnim pećnicama, aparatima za kavu, itd. Kuhinja u prizemlju također ima perilicu posuđa. U dnevnom boravku u prizemlju nalazi se satelitska TV i DVD/video player. Dostupne su i knjige i igračke, kao i mnoštvo DVD-a za djecu i odrasle!!



Vrt se prostire oko kuće i ima dovoljno prostora za igru ili roštiljanje. Tu je i trampolin za najmlađe i za one manje!



Kuća je udaljena oko 20 minuta vožnje automobilom od Bodenskog jezera (12 km). Ako želite uživati u odmoru na Bodenskom jezeru, to može biti nedostatak. Mi to gledamo prilično pozitivno - za 20 minuta ste na Bodenskom jezeru i možete tamo provesti cijeli dan. Navečer se vraćate kući daleko od vreve i uživate u miru i prirodi u velikom vrtu. A veliku ulogu igra i cijena. Smještaj na Bodenskom jezeru puno je skuplji od onih malo dalje. Ovo može biti vrlo važna točka za obitelji/veće grupe.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 9 km

9 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 9 km

9 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 50 km Friedrichshafen

50 km

Kolodvor 16 km Überlingen

16 km

Izlaz s autoceste 18 km Stockach

18 km


Mjesto i položaj smještaja

Najveće šumsko područje na tom području graniči izravno s "turističkim naseljem" Stockfeld. Za obiteljsku zabavu, Seepark Linzgau s najluđim njemačkim avanturističkim terenom za golf, igralištima, parkom za skijanje na vodi, plažom itd. udaljen je samo nekoliko minuta od grada Pfullendorfa. Prijateljska općina Herdwangen-Schönach nalazi se u prekrasnom zaleđu Bodenskog jezera, u Gornjem Linzgau između Pfullendorfa i Bodman-Ludwigshafena. Općinsko područje Baden-Württemberg u blizini prekrasnog Bodenskog jezera i Parka prirode Gornji Dunav uključuje nekoliko mirnih gradova i sela s ukupno dobrom naseljenošću. Atraktivno smješten u zaleđu Bodenskog jezera, Herdwangen-Schönach je idilična destinacija za odmor u trokutu granice Njemačke, Austrije i Švicarske. Udobne vožnje konjskom zapregom dio su planiranja aktivnog odmora u Herdwangen-Schönachu, kao i opuštajuće šetnje, rolanje, jahanje, tenis, duga planinarenja i razne biciklističke ture.



Atraktivne pješačke staze i uređene biciklističke staze prolaze kroz veliko općinsko područje Herdwangen-Schönach. Postoji izbor kratkih pješačkih ruta od oko 3 kilometra, kao i opsežnih ruta od oko 15 kilometara, ima nešto za svakog lutanja. Osim toga, od proljeća do živopisne kasne jeseni jednom tjedno nude se zanimljive pješačke ture kroz prekrasan krajolik. Popularno odredište za planinarenje je, primjerice, kapelica St. Wendelin na Ramsbergu. Biciklisti uživaju u lijepoj prirodi na raznolikim, prometno umirenim rutama oko Herdwangen-Schönacha.



Osim toga, Herdwangen-Schönach u Gornjem Linzgau ima mnogo zgrada koje vrijedi vidjeti. Uz lijepu gradsku vijećnicu Herdwangen sa svojim povijesnim muralima i ukrasnim prozorskim kapcima, crkve i kapelice posebno su među atrakcijama zajednice Linzgau, koja se nalazi u blizini prekrasnog jezera Constance. Primjeri zanimljive sakralne arhitekture uključuju župnu crkvu svetog Petra i Pavla u Herdwangenu, kapelu u Ebratsweileru i kapelu u Mühlhausenu, kao i crkvu Aftholderberg koja se nalazi na vododjelnici, zbog čega Rajna i Dunav napajaju se kišnicom s krova crkve.



Kunsthalle u Kleinschönachu također je sastajalište ljubitelja kulture. U kolektivnom ateljeu Herdwangen-Schönach na izmjeničnim izložbama izlažu se radovi raznih umjetnika, nude se tečajevi slikanja, predavanja i druga kulturna događanja.



Ljubitelji kulture također će otkriti brojne atrakcije u okolici Herdwangen-Schönacha, isto vrijedi i za sportske goste na odmoru u zajednici Linzgau. Jer obližnja regija Bodenskog jezera nudi brojne atrakcije kao što su veličanstvene palače i moćni dvorci, uzbudljivi muzeji i galerije, nekoliko termalnih kupelji, širok izbor vodenih sportova i drugih aktivnosti u slobodno vrijeme.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:30
Akontacija: 30 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Ugovor o smještaju gosta je sklopljen čim je kuća za odmor naručena i potvrđena - ili, ako potvrda nije bila moguća zbog vremenskog ograničenja, stavljena na raspolaganje. Sklapanje ugovora o smještaju gosta obvezuje ugovorne partnere na ispunjenje ugovora, bez obzira na trajanje ugovora. Rezervacija je već izvršena pismenim putem e-mailom/telefonom.

Uvjeti poništenja:

  • Our cancellation policy is as follows. If you need to cancel your holiday we understand you will have good reasons but please tell us if possible as early as possible. It then gives us the possibility to find new guests for the period you booked and we will pay any monies paid to us back to you. If we are unable to fill the period you booked we reserve the right to charge you the whole amount. We advise therefore to take out a travel insurance to be on the safe side.

ostale informacije:

Dugi niz godina bili smo domaćini društvenih grupa. Mnoge grupe su bile jako dobre, bile su jako zadovoljne i redovito su se vraćale.

Nažalost, nakon što su neke grupe otišle, imali smo toliko restauratorskih i pripremnih radova u posljednje vrijeme da smo odlučili da takve grupe više ne primamo.





Za 4 osobe cijela kuća košta 150,00 € po noćenju.

svaka dodatna osoba plaća samo 12,00 € po noćenju.



Naplaćujemo jednokratnu naknadu za čišćenje od 120,00 €.



Ako rezervirate manje od 5 noći, naplaćujemo paušal za kratki boravak od 50,00 €. Imajte na umu da nerado iznajmljujemo kuću na manje od 5 noći tijekom školskih praznika/visoke sezone. Nekoliko vlasnika kuća za odmor spremno je iznajmiti svoju kuću na vikend ili nekoliko dana. To je jednostavno previše posla i blokira tjedan. Molimo za razumijevanje.



Primjer cijene: obitelj od 10 osoba za 7 noćenja:



150,00 € za prve 4 osobe i zatim +12,00 € x6



Ukupno: 222,00 € po noćenju x 7 noćenja = 1.554,00 € + 120,00 € za čišćenje.



Ova cijena je konačna i uključuje sve poreze i potrošnju ulja, vode, struje i drva za kaljevu peć (zimi)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa E. Brown

gospođa E. Brown

Porijeklom smo iz Velike Britanije, a od 2008. živimo i radimo u blizini Bodenskog jezera. Govorimo engleski, njemački, talijanski i malo francuski. Naša kuća za odmor vrlo je popularna među našim gostima. Zato ne oklijevajte predugo, kako bismo vas vrlo brzo dočekali "u srcu prirode".


ostale informacije

Broj objekta: 36481

Posljednje ažuriranje: 07.03.2024

Oglas je online od: 13 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/36481.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina