Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Maso-Ferienhuette Tňttn

Trentino - Južni Tirol, Valle di Lago

maks.  5   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

76 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

76 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online



Opis

Samostalna kućica za odmor Tòttn za najviše 5 gostiju nalazi se na mirnoj lokaciji na sunčanoj južnoj padini na 1090 metara u Valle dei Mocheni u srcu Trentina u turističkoj regiji Južni Tirol-Trentino, nedaleko od 15 stanovnika. zaselak Oachlait/ Roveda u općini Garait/Frassilongo. Naša originalna i starinska planinska koliba izrađena od prirodnog kamena i drva ariša nalazi se usred prirode s neometanim panoramskim pogledom na Dolomite Brenta (Svjetska baština UNESCO-a) i vrhove od 3000 m na zapadu, kao i planine Lagorai u istok i jug te je lako dostupna automobilom. Potpuno obnovljena planinarska koliba, koja je izgrađena 1840. godine i koja je zaštićena zgrada, održava se suvremenom i impresionira uspješnom simbiozom između postojeće gradnje koliba u dolinskom stilu u kombinaciji s najnovijom tehnologijom gradnje i svim udobnostima današnjih zahtjeva. . Vrijeme redefinirano u starim zidinama.



Apartman u kolibi od 50 četvornih metara podijeljen je na sljedeći način: Prostrana, potpuno i kvalitetno namještena, rustikalna kuhinja-dnevni boravak s velikom, udobnom kutnom garniturom i udobnim kaučem, satelitskom TV, DTV, DVD, stereo sustavom, knjižnicom o flori i fauni Trentina, planinske karte i informativni materijal o odredištu, elegantna glavna spavaća soba s prirodnim kamenjem na vidiku i bračnim krevetom od mirisne borovine kao i ormarom od punog drva, spavaća soba s krevetom na kat i za jednu osobu krevet izrađen od punog drva s prostranim ormarom i svijetlom, elegantnom kupaonicom s pločicama od terakote s tušem, WC-om, umivaonikom i bideom. Planinska koliba se uglavnom grije podnim centralnim grijanjem ili alternativno peći na Trentino drva koja se nalazi u dnevnom boravku-kuhinji i hermetički zatvorenom peći u glavnoj spavaćoj sobi.



Parkiralište je dostupno neposredno uz kolibu. 2 balkona (jug i zapad), 1 terasa s roštiljem (jug) i još jedna terasa za sunčanje (jug) s udobnom sjenicom s udobnim vrtnim namještajem, ležaljkama i suncobranima upotpunjuju dobro održavan i ograđen vanjski prostor te vas pozivaju na opuštanje i zadržavati se. Vanjski prostor može se preinačiti u potpuno ograđen prostor za vašeg ljubimca s vrtnim vratima. U kamenoj konobi ima dosta prostora za odlaganje bicikala, skija i ostalih potrepština. Iz kolibe se pruža veličanstven, neometan panoramski pogled na Dolomite Brenta, UNESCO-vu svjetsku baštinu, skupinu Adamello, Monte Bondone i Paganella na zapadu.



Naša tradicionalna i elegantna planinarska koliba idealno je mjesto za boravak ljubitelja planine, željnih mira i tišine, ljubitelja prirode, obitelji i ljubitelja sporta u bilo koje doba godine. Mnoga planinarenja i šetnje mogu se poduzeti izravno iz kolibe. Vaš ljubimac (max. 2) do srednje veličine je dobrodošao. Gledajte s naših balkona između početka travnja i kraja listopada na spektakularne zalaske sunca i promatrajte fascinantnu igru oblaka ispod, na i iznad kolibe. Neka dan u planini završi u opuštenoj atmosferi u kuhinji-dnevnom boravku kolibe uz pucketajuću peć na drva. Također možete udobno raditi za stolom u stanu u kolibi putem uspostavljene pristupne točke.
Broj licence ili registracije: Codice CIPAT: 022090-AT-060565

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (165x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
krevet na kat (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
kamin kamin
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 15 km

15 km

Skijaška uspinjača 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 0.7 km

0.7 km

Autobus 0.7 km

0.7 km

Zračna luka 90 km Verona

90 km

Kolodvor 12 km Pergine Valsugana

12 km

Izlaz s autoceste 25 km Trento Nord

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Do vikendice Tòttn lako se može doći automobilom za oko 25 minuta od izlaza s autoceste Trento Nord preko Perginea, Canezze i Garaita/Frassilonga. Mali pristupni put do kolibe, koji se i zimi svakodnevno čisti, završava 200 metara iza kolibe okretnom pločom. Zimska oprema obavezna je u Trentinu od studenog do početka travnja.

Dolina Heel nalazi se u srcu Trentina, oko 20 kilometara istočno od glavnog grada pokrajine Trenta. Fersental je otok njemačkog govornog područja otkad su ga naselili farmeri i radnici iz Tirola i Južnog Tirola u 14. stoljeću. Drevni dijalekt, bersntoleric, i danas govori oko 800 ljudi u dolini. Sama koliba nalazi se u općini Garait / Frassilongo, nedaleko od zaseoka Oachlait / Roveda, koji ima 11 stanovnika.

Dolina je poznata po mediteranskoj klimi i fantastičnoj flori i fauni. Nedaleko je od jezera Caldonazzo, jezera Levico i jezera Piazze, koja ljeti nakon kratke vožnje pozivaju na osvježenje. U samoj dolini postoji bezbroj mogućnosti za planinarenje za sve zahtjeve do preko 2500 metara. Dolina nudi dobru infrastrukturu; njegova izvorna tradicija i izdašna kuhinja fasciniraju mnoge. Mjesto za brzo skrivanje stresa svakodnevice u bilo koje doba godine, daleko od velikih turističkih tokova, usred Trentina s brojnim aktivnostima za slobodno vrijeme u očaravajućoj prirodi.



Radujemo se Vašem javljanju i rado ćemo odgovoriti na sva pitanja u najkraćem mogućem roku, naravno i putem telefona. Ukoliko želite, detaljnije informacije o našoj kolibi i okolici možete pronaći na našoj istoimenoj web stranici. Radujemo se vašem kontaktu. Vaš privatni stanodavac iz južne Njemačke već 25 godina na licu mjesta. Tòttn koliba za odmor, vaše utočište u planinama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 250 €
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene najma uključuju: pomoćni ležaj na početku najma, tjedno mijenjanje posteljine, ručnika i stolnjaka,

mali poklon dobrodošlice, troškove za hladnu vodu, struju, plin za grijanje, drva, odvoz kanalizacije i odvoz smeća u dolinu

kao i završno čišćenje prema protokolu autonomne pokrajine Trento o COVID-19.

Djeca do 3 godine borave besplatno. Besplatno na upit: dječji krevetić, visoka stolica, podloga za presvlačenje i grijač bočica.

Vaši kućni ljubimci su dobrodošli (maks. 2 male - srednje životinje) i naplaćuju se 8,50 €/životinja/dan. Lokalna boravišna pristojba iznosi 1,00 €/noćenje/osoba starija od 14 godina za maksimalno 10 noćenja.

Cijene najma za Božić, Novu godinu i Duhove na upit.



Za detaljne informacije stojimo Vam na raspolaganju putem kontakt forme ili telefonom. Na svaki upit bit će odgovoreno u najkraćem roku.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

U radijusu između 10 i 15 minuta vožnje automobilom od kolibe nalazi se nekoliko rustičnih planinskih gostionica, pizzerija, taverni i planinskih gospodarstava gdje možete kušati ukusna jela iz doline, Trentina i Italije.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2021

Susanne W. iz/od Soltau

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan planinski odmor, koliba iz snova

Kad tražim novu kuću za odmor, sretan sam kad ponovno vidim slike Tottn Hütte. Ostali smo u kolibi s našim psom u rujnu 2021. Pogled na planine je senzacionalan i uživali smo u miru tamo gore. Uz pomoć lijepog vremena, uspjeli smo planinariti i učiniti puno. Regija nudi svakakve mogućnosti.U samoj kolibi sve je bilo savršeno - ništa nam nije nedostajalo.
Sigurno ćemo se opet vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2017

Andrea S. iz/od Leipzig

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo kada

Više opuštanja gotovo je nemoguće. Stvarnost nadmašuje oglašavanje. U svakom slučaju, bili smo oduševljeni.I iz kolibe i iz doline. Preporuka za one koji žele izbjeći gužve turista. Hvala prijateljskoj obitelji iznajmljivača.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

listopad 2015

Christine iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Stvarnost nadilazi opis

Proveli smo odličan jesenski tjedan u planinarenju i opuštanju po idealnom vremenu u vikendici u Trentinu. Pravo opuštanje, daleko od turističke vreve i vrlo ljubazan vlasnik. Ako volite planine i samoću, ovo je mjesto za vas. Rado bismo se vratili.
Puno hvala i srdačan pozdrav. Christine

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospodin S. Heid

gospodin S. Heid

Budući da već dugi niz godina živimo u Trentinu, naravno da ćemo vas osobno dočekati i dati vam savjete za uspješan odmor u kućici za odmor Tòttn ako to želite.


ostale informacije

Broj objekta: 36717

Posljednje ažuriranje: 18.04.2024

Oglas je online od: 13 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/36717.htm


«Maso-Ferienhuette Tňttn» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina