Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Vielsalm

maks.  6   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
180m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Detektor dima
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 6 km

6 km

Skijaška uspinjača 6 km

6 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 6 km

6 km

Centar grada/mjesta 0.7 km

0.7 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


33 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sonja van Ede

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

E Bol

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Iris Verhaegen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Sabriene Hendrikse

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ruud Schrama

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kris Laerenbergh

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepo održavana i dobro opremljena kuća za odmor za obitelj od 5 osoba. Prekrasan vrt, pogodan i za psa. Vlasnik stvarno brine o ugodnom boravku, slobodno ga možete pitati sve. Stvarno preporučujemo!

Yvonne Steeds

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Imali smo zadovoljstvo boravka u ovom predivnom odmoru u Vielsalmu, smještenom u slikovitim Ardenima. Od trenutka dolaska, srdačno nas je dočekao ljubazni stanodavac, postavivši pozornicu za nezaboravno iskustvo. Prva stvar koja nam je privukla pažnju bila je prostranost smještaja. Kao grupa od četiri odrasle osobe i naš krzneni prijatelj, pas, bili smo oduševljeni što smo pronašli dovoljno prostora za sve nas da se opustimo i ugodno se opustimo. Čistoća mjesta bila je besprijekorna, s svakim kutkom sjajno sjajeći i pozivajući. Kuhinja je bila pravi naglasak za nas. Bila je opremljena svime što nam je bilo potrebno i više, olakšavajući nam pripremu ukusnih obroka zajedno. Ova dodatna pogodnost omogućila nam je da provedemo kvalitetno vrijeme vezujući se tijekom kuhanja i blagovati iskustva. Privatnosti je bilo u izobilju, omogućavajući nam da uživamo u vlastitom prostoru dok se i dalje osjećamo povezanim s šarmom okolnog područja. Uključenje garaže bilo je plus, pružajući sigurno mjesto za naše vozilo. A za našeg voljenog psa, prostrani vrt bio je apsolutni raj. Našem psu bilo je dovoljno prostora za slobodno lutati i igrati se, a cijenili smo prijateljsku atmosferu prema kućnim ljubimcima koja nas je sve učinila zaljubljenima u nju. Tijekom našeg boravka, domaćin je bio nevjerojatno susretljiv i pažljiv prema našim potrebama. Uvijek je bio na raspolaganju za pružanje pomoći ili preporuka, dodatno poboljšavajući našu ukupnu udobnost i užitak. Ukratko, naš boravak u ovom odmoru bio je blagoslovljeno vrijeme. Od prostranog smještaja do tople gostoljubivosti i svega ostalog, pružio je savršenu pozadinu za nezaboravan bijeg.

W Jacobs

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Divna kuća sa svim što vam je potrebno. Vrt je super za psa (iako je jedan mali pronašao rupu u ogradi). U mirnoj ulici, povoljno smještena za mnoge izlete. Opustio vlasnik. Preporučujemo!

Gerrit Kunst

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Kuća je bila u prekrasnom okruženju, a domaćin vrlo ljubazan. Podrum bi mogao biti malo moderniziran, ali ostalo je bilo dobro. Mali kritični detalj: Bilo bi bolje da postoji papir s potrebnim informacijama o kući (na više jezika), a Belvilla je zaboravila spomenuti trošak tople vode.

Jürgen Tödter

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Bili smo vrlo zadovoljni smještajem u Vielsalmu. Kuća je ukusno uređena i nudi mnogo dodatnih pogodnosti. Posebno treba istaknuti veliki, nevidljivi vrt na padini. Možemo preporučiti ovaj objekt. :-)

Vincent van Dierendonck

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća u lijepom okruženju. Svi su udobnosti prisutne: dobra kuhinja, kamin, roštilj i jacuzzi. Sve je bilo gotovo kao novo i vrlo čisto. Kreveti su izgledali kao da nikada nisu korišteni i bili su svježi, čisti i uredno postavljeni. Drva za kamin, ugljen za roštilj i boca belgijskog piva su bili spremni. Vlasnik je vrlo prijateljski nastrojen i gostoljubiv. Želi vam ugoditi. TV ima dovoljno kanala, staklenik ima lijep ribnjak, a vani je dovoljno mjesta za sjedenje. Sve je potpuno ograđeno pa možete pustiti psa da se slobodno šeta. Uživati u jacuzziju navečer ili noću je divno, a zanimljive božićne lampice čine to malo slavlje. Ne možete pronaći nikakve negativne strane? Pa, ima ih par. Igraonica i tuš/WC na razini garaže su vrlo hladni. Za dart, airhockey i stolni nogomet stvarno treba nositi cipele ili papuče. Tuš/WC je tamo prilično oskudan. Kupaonica na gornjem katu je stvarno mnogo bolja s kadom i WC-om. Bila bi korisna zavjesa za tuš kako bi se smanjilo prskanje. Pekara je dolje uz brdo i za 10 minuta ste u Vielsalmu ili Trois Ponts. Ukratko; iznimno idealno mjesto za obitelj s (maksimalno 4) djece (+ beba) da se opuste. Preporučujem.

Ilja Carper

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Po dolasku lijepo dočekani od strane vlasnika. Lijepa kuća s velikim vrtom, čista i dovoljno prostora za zabavu u slučaju lošeg vremena. Naš sin je uživao u igraonici. Rado ćemo se vratiti jednom!

van Harten

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vrlo prostrana kuća, dobro opremljena kuhinja i predivan vrt. Domaćin je vrlo gostoljubiv i opušten. Selo je vrlo tiho, pa ako je to ono što tražite, svakako bismo preporučili.

Marlou Splinter

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Imali smo nekoliko divnih dana. Kuća je mirna, ali centralno smještena, idealna za mnoge izlete. Kuća je kao opisana, s puno udobnosti i sadržaja. Vlasnik nas je srdačno dočekao i ljubazno nas proveo kroz kuću. Sve je prisutno, od kave do sredstava za čišćenje. Također je bilo osigurano drva za ogrjev i dodatno su ih donijeli kada smo ih tražili. Istina je da bi donji sanitarni čvor mogao biti malo obnovljen, ali mi smo zapravo samo koristili kupaonicu na katu. Kuća također ima divan vrt gdje je naš pas mogao slobodno trčati. Tamo smo također mogli uživati u lokalnom pivu koje nam je vlasnik pripremio, dok smo opušteno uživali u zimskom suncu. Ukratko, vrlo preporučljivo!

Maartje Swinkels

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Vrlo dobro! Iskustvo boravka (tjedna) nije bilo fantastično zbog vremena, ali to nije bilo zbog kuće. Kuća je bila ugodna i atmosferska. Ukusno uređena i čista. Izvrsni kreveti, udobne spavaće sobe, dobro opremljena kuhinja sa svim sadržajima, i vrlo ugodna dnevna soba s puno ugodnih kutaka za sjedenje i lijepim kaminom na drva. Veliki lijep vrt, ali zbog promjenjivog vremena nismo ga puno koristili. Pas je mogao slobodno trčati u ograđenom vrtu. Velika privatnost. Lijepi mogućnosti za planinarenje. Uživali smo. Ugodan doček, vrlo ugodan odjezd. Pohvale vlasniku.

Bart van Baal

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Uživali smo! Lijepa kuća s predivnim velikim vrtom u kojem je pas mogao trčati. Izuzetno gostoljubiv i ljubazan vlasnik. Čak i kada smo rekli da ne govorimo francuski, vlasnik je dao sve od sebe da nam se obrati na engleskom jeziku. Jedina napomena je da bi bilo dobro dodati zaslon oko kade kako bi se moglo ugodnije tuširati.

Katherine Maes

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Srdačan doček vlasnika s obilaskom cijele kuće. Prostorije su bile vrlo uredno pospremljene, a kreveti su bili načinjeni. Definitivno dovoljno prostora za prtljagu, odjeću i kupaonske potrepštine. Sve je bilo opremljeno potrebnim stvarima koje smo smjeli koristiti. Garaža je dodatni plus, pogotovo u toplim temperaturama. Prostran, uredno održavan vrt. Prisutnost perilice rublja i sušilice za rublje je prednost (također ponesite vlastite stezaljke za rublje). Ugodno, mirno okruženje.

Irma Kapteijn

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Proveli smo lijepi dugi vikend u ovoj prekrasnoj kući s divnim vrtom. Naš se pas također dobro proveo i mogao je slobodno lutati po potpuno ograđenom, velikom i valovitom vrtu. Kuhanje nam je bilo važno (zbog nedavne operacije čeljusti) i kuhinja je bila vrlo dobro opremljena i prikladna za to. Ako moramo spomenuti nešto kritično, onda je to tuš, koji nije odvojen već je unutar uskog kade, što bez zavjese ili pregrade dovodi do mokrog nereda. Imali smo divno vrijeme i zapravo smo se prilično "doma" opustili u vrtu (nažalost, termostat jacuzzija je bio pokvaren, ali rade na tome i vlasnik se odmah ispričao) i u blizini su lijepa gradića koje vrijedi posjetiti.

Stephane Decoster

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Proveli smo vrlo ugodan boravak u prekrasnoj, vrlo dobro opremljenoj vili (posebno sa velikom opremljenom kuhinjom i lijepim prostorom za igru) okruženoj prostranim uređenim vrtom. Vlasnik nas je srdačno dočekao i dao nam savjete o trgovinama koje su nas zanimale. Vila se nalazi na pola puta između Vielsalma i Trois-Pontsa te je idealno mjesto za šetnje u ovom prekrasnom području. Mjesto koje svakako preporučujemo.

Melle Kielstra

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, potpuno namještena s prekrasnim vrtom koji je vrlo pogodan za psa. Nije prikladno ako imate problema s kretanjem. Okolina je savršena, najljepši dio Ardena. I usluga vlasnika zaslužuje veliki kompliment.

Kris Laerenbergh

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepo održena i dobro opremljena kuća za odmor za obitelj od 5 osoba. Prekrasan vrt, pogodan i za pse. Vlasnik je iskreno zabrinut za ugodan boravak i možete mu postaviti sva pitanja. Stvarno preporučljivo!

Gerrit Kunst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća je bila u lijepom okruženju, a domaćin vrlo prijateljski. Podrum bi mogao biti nešto moderniziran, ali ostatak je bio dobar. Mali kritični komentar: Bilo bi bolje da postoji A4 s potrebnim informacijama o kući (višejezično) i Belvilla je nešto zaboravila uključiti troškove tople vode.

Irma Kapteijn

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo divan vikend u ovoj lijepoj kući s predivnim vrtom. Naš pas se također dobro zabavio i mogao je slobodno trčati po potpuno ograđenom, velikom i nagnutom vrtu. Samo kuhanje bilo nam je važno (zbog nedavne operacije čeljusti) i kuhinja je bila vrlo kompletna i prikladna za to. Ako moramo spomenuti kritičnu točku, to bi bio tuš koji nije odvojen već se nalazi u uskom kadom, što može rezultirati mokrim podom bez tuš zavjese ili pregrade. Imali smo predivno vrijeme i većinu vremena proveli smo "kod kuće" u vrtu, opuštajući se (nažalost, termalna regulacija jacuzzija bila je pokvarena, ali na tome se radi, a vlasnik se odmah ispričao) i u blizini ima lijepih gradića koje možete posjetiti.

Ilja Carper

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prilikom dolaska lijepo smo dočekani od vlasnika. Lijepa kuća s velikim vrtom, čisto i dovoljno zabave za loše vrijeme. Naš sin se dobro zabavio u igraonici. Rado ćemo se vratiti jednom!

Maartje Swinkels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo dobro! Iskustvo boravka (tijedan) nije bilo fantastično zbog vremena, to nije bilo do kuće. Kuća je bila lijepa i ugodna. Ukusno uređena i čista. Izvrsni kreveti, ugodna spavaća soba, dobro opremljena kuhinja sa svim potrepštinama i vrlo ugodan dnevni boravak s puno ugodnih sjedećih mjesta i lijepim kaminom. Prekrasan veliki vrt, ali zbog promjenjivog vremena nismo ga puno koristili. Pas je mogao lijepo trčati u ograđenom vrtu. Puno privatnosti. Lijepa mogućnost šetnje. Imali smo lijep boravak. Ugodan doček, vrlo ugodan oproštaj. Pohvale vlasniku.

Vincent van Dierendonck

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća u lijepom okruženju. Svi sadržaji su dostupni, od dobre kuhinje, kamina, roštilja do jacuzzija. Sve je bilo u gotovo novom stanju i vrlo čisto. Kreveti su izgledali kao da su nekorišteni i bili su svježi, čisti i uredno složeni. Drva za kamin, ugljen za roštilj i bočica belgijskog piva su bili pripremljeni. Vlasnik je vrlo prijateljski nastrojen i gostoljubiv. Želi vam ugoditi. TV ima dovoljno kanala, zimski vrt ima lijepu ribnjaku, a vani ima dovoljno mjesta za sjedenje. Potpuno je ograđeno tako da možete bez brige pustiti psa da slobodno trči.

Večeru ili noću je divno biti u jacuzziju, a simpatične božićne lampice čine to malom zabavom.

Nema negativnih stvari? Pa, nekoliko ima.

Prostorija za igranje i tuš/WC na razini garaže su vrlo hladni. Za igru pikada, airhockeya i stolnog nogometa stvarno morate obuti cipele ili papuče. Tuš/WC je malo oskudan.

Kupaonica na katu je puno bolja s kadom i WC-om. Bilo bi dobro imati tuš zavjesu da smanji prskanje.

Pekara je na dnu brda, a u roku od 10 minuta možete biti u Vielsalmu ili Trois Pontsu.

Ukratko, ovo je izuzetno idealno mjesto za obitelj s (do 4) djece (+ beba) da se opuste. Definitivno preporučujemo.

Melle Kielstra

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, potpuno namještena i s prekrasnim vrtom koji je vrlo pogodan za psa.

Nije vrlo pogodna ako imate problema s kretanjem.

Okolina je savršena, najljepši dio Ardena.

I usluga vlasnika vrijedi velikog pohvala.

Stephane Decoster

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

Proveli smo vrlo ugodan boravak u lijepoj vili opremljenoj sa svim potrebnim (posebno velikom kuhinjom i lijepom sobom za igre) i okruženoj dobro uređenim velikim ograđenim vrtom. Vlasnik nas je srdačno dočekao i dao nam savjete o trgovinama koje su nas zanimale. Vila se nalazi na pola puta između Vielsalma i Trois-Pontsa i idealno je mjesto za šetnje u ovom prekrasnom području. Mjesto za preporučiti bez sumnje.

Bart van Baal

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Uživao sam! Lijepa kuća i prekrasan veliki vrt u kojem je pas mogao trčati. Izuzetno gostoljubiv i ljubazan vlasnik. Čak i kad smo rekli da ne govorimo francuski, vlasnik se jako potrudio da nam odgovori na engleskom. Jedina stvar koju treba poboljšati je zaslon oko kade kako bi se moglo ugodnije tuširati.

Jürgen Tödter

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Bili smo vrlo zadovoljni smještajem u Vielsalmu.

Kuća je ukusno uređena i nudi mnogo dodatnih pogodnosti.

Posebno treba istaknuti veliki, nevidljiv vrt

na padini. Preporučujemo ovo mjesto. :-)

Marlou Splinter

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Imali smo nekoliko predivnih dana. Kuća je mirno smještena, ali centralno, idealna za mnoge izlete. Kuća je kao što je opisano, s puno pogodnosti i sadržaja. Vlasnik nas je srdačno primio i lijepo nas proveo kroz kuću. Sve je dostupno, od kave do čistila. Također je bilo osigurano drva za vatru i dodatno dostavljeno kad smo zatražili. Ispravno je da bi sanitarije u prizemlju mogle biti obnovljene, ali mi smo zapravo koristili samo kupaonicu na katu. Kuća ima lijep vrt u kojem se naš pas mogao slobodno trčati. Tamo smo se također kratko mogli uživati u lokalnom pivu na zimskom suncu, koje je vlasnik ostavio za nas. Ukratko, preporučeno!

W Jacobs

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Predivna kuća sa svime što vam treba. Vrt je lijep za psa (ali mali je pronašao rupu u ogradu). U mirnoj ulici, povoljno smještena za mnoge izlete. Opustjen vlasnik. Preporučujem!

Katherine Maes

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ljubazan doček od vlasnika, sa obilaskom cele kuće. Prostori su vrlo čisti, kreveti su bili sređeni. Svakako dovoljno prostora za prtljag, odeću i kozmetiku. Sve je bilo opremljeno potrebnim stvarima koje smo mogli koristiti. Garaža je plus, posebno sa toplim temperaturama. Prostran, dobro održavan vrt. Prisustvo veš mašine i sušnice je prednost (vešalice treba poneti). Prijatno, mirno okruženje.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 370234

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 2 godine, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/370234.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Vielsalm» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 33 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina