Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Haj

zapadna bohemija

maks.  12   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

74 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

74 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online



Opis

Lokacija: Kuća za odmor nalazi se u Rudnim planinama, na rubu vrlo mirnog sela Haj, oko 18 km zapadno od svjetski poznatog lječilišta Karlovy Vary (Carlsbad) i samo oko 15 km od granice s Njemačkom. Poznati međunarodni filmski festival održava se svakog srpnja u mondenom lječilištu Karlovy Vary. Ovdje ćete pronaći ljekovite izvore, prekrasan golf teren i još mnogo toga. Kuća je vrlo mirna na blagoj uzvisini s prekrasnim pogledom na okolne šume, livade i selo. Ovdje možete uživati u apsolutnom miru i opustiti se usred zelenog krajolika. Iza kuće je veliki travnjak gdje djeca mogu igrati nogomet. Dostupan je i trampolin. Područje je poznato po prekrasnoj prirodi i toplicama. Uz Karlovy Vary to su na pr. B. Marianske Lazne (Marienbad) i Frantiskovy Lazne (Franzensbad), obje udaljene samo 45 km. U blizini se nalaze i druge kulturno-povijesne znamenitosti, dvorac Loket 15 km, dvorac Cheb 38 km, Seeberg, dvorci Kynzvart 30 km, Sokolov 12 km i Becov 38 km. Okolica također nudi dobre uvjete za planinarenje, biciklizam ili polazišta za razne izlete. Evo nekoliko savjeta za izlete s djecom: "Bohemium" - svijet minijatura u Marianske Lazne, tropska staklena kuća "Motyli dum" (Kuća leptira) u blizini Frantiskovy Lazne, u europskoj rijetkosti prirodni rezervat SOOS u blizini Cheba, zabavni park u Plohnu / Njemačka, mučilište u dvorcu Loket.



Udaljenosti: Trgovina i restoran (Jindrichovice) 4,5 km, supermarket (Chodov). Bazen (Dolni Nivy) 3,5 km, zatvoreni bazen i mini golf (Sokolov) 12 km, teniski teren (Chodov) 9 km, golf teren (Karlovy Vary) 22 km, jahanje (Olovi) 5 km. Kupanje, vodeni sportovi i iznajmljivanje čamaca u bivšem kamenolomu (Sokolov) 15 km. Šuma 300 m.



Smještaj: samostojeća vila, renovirana 2008., visoko kvalitetno uređena. Ulazno predsoblje, dnevni boravak sa sofom, kaminom, šankom, SAT TV i izlazom na terasu. Kuhinja s električnim štednjakom sa staklokeramičkom pločom, hladnjakom, perilicom posuđa, aparatom za kavu, ekspres loncem i mikrovalnom pećnicom. Blagovaonica za ukupno 12 osoba. Kupaonica s tušem i WC-om, drugi WC zasebno. Na gornjoj etaži nalazi se mali hodnik, još jedan toalet i tri spavaće sobe. Prva spavaća soba s bračnim krevetom i dva odvojena kreveta, druga spavaća soba s bračnim krevetom i dva povezana je s trećom spavaćom sobom s bračnim krevetom i kaučem na razvlačenje (pomoćni ležaj za 2 osobe). U kući je centralno grijanje, a grijanje je moguće i na kamin. Zemljište nije ograđeno, mali vrtni paviljon, vrtni namještaj, roštilj, XXL trampolin, pješčanik i ljuljačka. U kući postoji internet konekcija (WiFi). Ispred kuće ima dovoljno parking mjesta:



Posebnosti: dopušten je jedan pas ili mačka. U kući je dostupan biljar. Potrošnja električne energije plaća se lokalno iznajmljivaču. Posteljinu možete ponijeti sa sobom ili je iznajmiti uz naknadu od 5€/komplet.Kuća je pogodna za maksimalno 10 do 12 osoba.

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža o 50 km

o 50 km

Jezero 12 km

12 km

Skijaška uspinjača 9 km

9 km

Mogućnost kupovine 4.5 km

4.5 km

Restoran 9 km

9 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 30 km Karlsbad

30 km

Kolodvor 12 km Sokolov

12 km

Izlaz s autoceste 12 km Sokolov

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Smještaj: samostojeća vila, renovirana 2008., visoko kvalitetno uređena. Ulazno predsoblje, dnevni boravak sa sofom, kaminom, šankom, SAT TV i izlazom na terasu. Kuhinja s električnim štednjakom sa staklokeramičkom pločom, hladnjakom, perilicom posuđa, aparatom za kavu, ekspres loncem i mikrovalnom pećnicom. Blagovaonica za ukupno 12 osoba. Kupaonica s tušem i WC-om, drugi WC zasebno. Na gornjoj etaži nalazi se mali hodnik, još jedan toalet i tri spavaće sobe. Prva spavaća soba s bračnim krevetom i dva odvojena kreveta, druga spavaća soba s bračnim krevetom i dva povezana je s trećom spavaćom sobom s bračnim krevetom i kaučem na razvlačenje (pomoćni ležaj za 2 osobe). U kući je centralno grijanje, a grijanje je moguće i na kamin. Zemljište nije ograđeno, mali vrtni paviljon, vrtni namještaj, roštilj, XXL trampolin, pješčanik i ljuljačka. U kući postoji internet konekcija (WiFi). Ispred kuće ima dovoljno parkirnih mjesta.



Posebnosti: dopušten je jedan pas ili mačka. U kući je dostupan biljar. Potrošnja električne energije plaća se lokalno iznajmljivaču. Posteljinu možete ponijeti sa sobom ili je iznajmiti uz naknadu od 5€/komplet.Kuća je pogodna za maksimalno 10 do 12 osoba.



Lokacija: Kuća za odmor nalazi se u Rudnim planinama, na rubu vrlo mirnog sela Haj, oko 18 km zapadno od svjetski poznatog lječilišta Karlovy Vary (Carlsbad) i samo oko 15 km od granice s Njemačkom. Poznati međunarodni filmski festival održava se svakog srpnja u mondenom lječilištu Karlovy Vary. Ovdje ćete pronaći ljekovite izvore, prekrasan golf teren i još mnogo toga. Kuća je vrlo mirna na blagoj uzvisini s prekrasnim pogledom na okolne šume, livade i selo. Ovdje možete uživati u apsolutnom miru i opustiti se usred zelenog krajolika. Iza kuće je veliki travnjak gdje djeca mogu igrati nogomet. Dostupan je i trampolin. Područje je poznato po prekrasnoj prirodi i toplicama. Uz Karlovy Vary to su na pr. B. Marianske Lazne (Marienbad) i Frantiskovy Lazne (Franzensbad), obje udaljene samo 45 km. U blizini se nalaze i druge kulturno-povijesne znamenitosti, dvorac Loket 15 km, dvorac Cheb 38 km, Seeberg, dvorci Kynzvart 30 km, Sokolov 12 km i Becov 38 km. Okolica također nudi dobre uvjete za planinarenje, biciklizam ili polazišta za razne izlete. Evo nekoliko savjeta za izlete s djecom: "Bohemium" - svijet minijatura u Marianske Lazne, tropska staklena kuća "Motyli dum" (Kuća leptira) u blizini Frantiskovy Lazne, u blizini Cheine Europska rijetkost prirodni rezervat SOOSeb, zabavni park u Plohnu/ Njemačka, mučilište u dvorcu Loket.



Udaljenosti: Trgovina i restoran (Jindrichovice) 4,5 km, supermarket (Chodov). Bazen (Dolni Nivy) 3,5 km, zatvoreni bazen i mini golf (Sokolov) 12 km, teniski teren (Chodov) 9 km, golf teren (Karlovy Vary) 22 km, jahanje (Olovi) 5 km. Kupanje, vodeni sportovi i iznajmljivanje čamaca u bivšem kamenolomu (Sokolov) 15 km. šuma 300 m.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Depozit 100 EUR Pas ili mačka - 20 EUR po boravku. Posteljina 3 EUR po krevetu, pomoćni ležaj 5 EUR po osobi / noć







Otkazivanje

29—22 dana prije dolaska 10% ostatka

21—15 dana prije dolaska 30% iznosa

14— 08 dana prije dolaska 50% iznosa

07— 02 dana prije dolaska 75% iznosa

24 sata prije dolaska 100% depozit

100% akontacija u slučaju otkazivanja

Uvjeti poništenja:

  • Storno 29—22 Tagen vor Anreise 10% Restbetrag 21—15 Tagen vor Anreise 30% Restbetrag 14— 08 Tagen vor Anreise 50%Restbetrag 07— 02 Tagen vor Anreise 75%Restbetrag 24 Stunden vor Anreise 100% Restbetrag Bei Stornirung 100% Anzahlung

ostale informacije:

Minimalni period najma u glavnoj sezoni (ljetni praznici, Božić, Nova godina) = 7 noćenja.



Minimalni period najma za vrijeme Uskrsa i proljetnih ili jesenskih praznika = 4 noći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2017

Christoph iz/od 04347

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučuje se

Proveli smo tjedan dana s dva psa u kući i bilo je prekrasno! Okolo samo polja i planine, psi su mogli trčati vani cijeli dan, a tip ljudi se ne može usporediti s tipom Nijemaca!! tako lijepo i tako uslužno, svi možemo izvući pouku iz ovoga! sljedeće godine ćemo 100% ponovno boraviti u ovoj kući!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

prosinac 2016

Ronny V. iz/od 85101 Lenting

4,3
4 5 4 4
Prikaži njemački

Doček Nove 2016./2017

U ovoj prekrasnoj kući za odmor boravili smo 8 dana i moramo reći da se nemamo na što žaliti.
Djeci se igralo jako lijepo, pa smo se mi, kao roditelji, mogli opustiti i uživati u čaši vina ispred toplog kamina (ZLATNA VRIJEDNOST).
Bilo nas je ukupno 6 odraslih i 2 djece.
Također smo bili jako iznenađeni veličinom kuće i mislimo da ima više od 120 četvornih metara. Ogroman dnevni boravak s kaminom, stolom za biljar, minibarom i TV-om je prekrasan.
Kupaonice su dovoljno velike i vrlo čiste, kao i cijela kuća.
Prekrasna velika blagovaonica idealna je za zajedničko blagovanje.
Domaćin je jako ljubazan i ponudio nam je pomoć ako nam zatreba.
Uz pomoć freze očistio je cijelu stazu od ulice do kuće pa čak i ispred nje. (Masovno je padao snijeg od 2. siječnja 2017.)

Svakako možemo preporučiti ovu kuću za odmor.
I već se veselimo sljedećem, opet zimi.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Skijaški odmor, Romantični odmor

prosinac 2016

Margit H. iz/od 71034 Böblingen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

apsolutno preporučljivo

Proveli smo stvarno sjajnih nekoliko dana u ovoj prekrasnoj kući za odmor. To je lijepa, vrlo čista i dobro održavana kuća, koja je odmah stvorila ugodnu atmosferu. Kuća je okružena velikim komadom zemlje sa zelenim travnjakom. Djeca su mogla ispustiti paru na livadu i na cijelo imanje. .
Kuća je vrlo lijepa i s ljubavlju namještena. Na svakoj etaži su vrlo čisti sanitarni čvorovi. Razmišljalo se i o lijepom dječjem igralištu. Kuhinja je opremljena svime što vam je potrebno ako želite kuhati. U vrlo velikom dnevnom boravku nalazi se prekrasan kamin koji stvara ugodnu toplinu. Ovdje možete zajedno provoditi sate u društvu, igrati biljar, gledati TV ili jednostavno biti sami.
Kuća se toplo preporučuje, omjer cijene i kvalitete je pravi. Domaćini koji žive u blizini vrlo su uslužni i ljubazni. Svakako ćemo se vratiti, ovaj put na duže vrijeme kako bismo više uživali u miru i potpunoj privatnosti. Tada ćemo više iskoristiti brojne mogućnosti za izlete, planinarenja i sportske aktivnosti u okolici.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Skijaški odmor, Romantični odmor

veljača 2016

Frank P. iz/od Marlow

5,0
5 5 5 5

Urlaub mit Familie

Guten Gewissens empfehlen wir das Ferienhaus nahe Karlsbad weiter, im dem wir Ruhe und den nötigen Abstand vom ansonsten stressigen Alltag unseres beruflichen Lebens fanden.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

siječanj 2016

Karl M. iz/od Schwarzenbach

4,9
5 4.5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo rado opet.

Jedna vrlo lijepa kuća za odmor u ružičastim brdima. Savršeno polazište za planinare. Ponuda za skijaše na skijaškom trgu i u blizini. Problem-free contact with the landlords and a nice contact person on site.

Preporučeno za: obitelji s djecom, skijaše.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Skijaški odmor, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka gabriella.
gospođa G. Cerna

gospođa G. Cerna

Dalji smještaji od gospođa G. Cerna


ostale informacije

Broj objekta: 37053

Posljednje ažuriranje: 05.01.2024

Oglas je online od: 13 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/37053.htm


«Kuća za odmor Haj» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina