Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Kathrin's Eifel pogled

Kall

maks.  10   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
6 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
200m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

40 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

40 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Dobrodošli u kuću za odmor Kathrins Eifelblick!

Individualno korisna kuća prikladna je za odmor u Eifelu u paru, kao obitelj s djecom, s prijateljima, s nekoliko generacija, s psom: mnoge spavaće sobe omogućuju različite konstelacije (2-12 osoba) i sobe za povlačenje i osjećaj zajedništva.

Već u vrtu s drvećem nalazite se usred prirode. Eifel petlje i Eifel staze u neposrednoj blizini pozivaju na planinarenje, vožnju biciklom, opuštanje i uživanje.



Individualno uređena kuća za odmor ima izniman šarm samostojeće kuće u blizini prirode, u blizini centra mjesta i na pješačkoj udaljenosti od željezničke stanice (5 minuta).

Nudi obilje prostora unutar i oko kuće i poziva vas na daljnja istraživanja: samo 400 metara do ruba šume i već ste na planinarskim i pješačkim stazama Eifel loops i Eifel staza. "Pferdekopf" je prvi cilj, kružna ruta vodi od kuće do samostana Steinfeld, neposredna okolica je također raj za bicikliste. U neposrednoj blizini nalaze se atraktivna izletišta kao što su Rur, Urft i Oleftalsperre ili nastamba za divlje životinje Hellenthal. Sam Kall Vam nudi sve sadržaje za kupovinu za svakodnevne potrebe.

U "osnovnom paketu" (prizemlje) kuća nudi spavaću sobu s krevetom s oprugom širine 1,80 m (spojna soba "Quelle", može se zasebno rezervirati) uz veliki dnevni boravak i spavaću sobu "bukva" iza s opružnim krevetom širine 1,60 m. "Quelle" ima umivaonik (hladna i topla voda). "Bukva" je opremljena televizorom. Dvije kupaonice (veliki walk-in tuš "Orange" s ručkom i popločanim sjedalom: pogodno i za osobe s tjelesnim invaliditetom; pokraj nje manja kada "Green", obje kupaonice s WC-om) jamče udobnost kroz "prostor za sve". Prizemlje je posvuda popločano te stoga nema prepreka, uključujući popločanu terasu. (Do kuće se dolazi preko 6 stepenica, postoji ograda.)

"Dodatni paket" omogućuje proširenje grupe gostiju korištenjem prvog kata i eventualno preuređenog potkrovlja: još jedna prostrana kupaonica "Red" s tušem i udobna, potpuno funkcionalna kuhinja-dnevni boravak pripadaju druga 2. spavaće sobe "Sunrise" (eventualno Dječja/mladenačka soba, krevet širine 1,20 m, radni stol, prostor za igru ili prostor za dodatni madrac) kao spojna soba sa spavaćom sobom "Sunset" (dva kreveta jedan do drugog). Ako nema dovoljno spavaćih soba, još uvijek postoje do 4 mjesta za spavanje za "avanturiste" na "Lichtung" iu "Storchennestu". U velikom hodniku na 1. katu nalazi se fitnes bicikl koji slobodno možete koristiti.

Možete parkirati nekoliko automobila na prilazu i ispred kuće. E-bicikle možete puniti u garaži.

Prostrani dnevni dio kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonice s dugačkim stolom srce je kuće za zajedničko druženje. Otvorena kuhinja poziva na zajedničko kuhanje i uživanje u piću u baru s prijateljima, a ima i mali TV. U dnevnom boravku nalaze se tri veće sofe i fotelja za udobno sjedenje, čitanje uz lampe za čitanje ili Smart TV za TV/medijski centar s vremenskim odgodom s kućnim osvjetljenjem zidnih jedinica. Brzi WiFi dostupan je posvuda. Zaseban pomoćni stolić omogućuje igranje bez potrebe za zauzimanjem stolića za kavu: šahovska ploča je spremna. Možete koristiti internu klavijaturu, gitaru i bongose za zajedničko sviranje glazbe. Veliki blagovaonski stol udobno prima 10 gostiju, a 12 se lako može pokriti. Od vjetra zaštićena i djelomično natkrivena terasa za sunčanje nudi prekrasnu alternativu blagovaonici od proljeća do jeseni, opremljena je s do 3 stola i 12 stolica i 2 ležaljke, a može se koristiti iu tamnijim mjesecima u godini zahvaljujući na ugodnu vanjsku rasvjetu i pružene deke od flisa. U stražnjem dijelu imanja vrijedi sjesti ispod velikog oraha za zalazak sunca i gledati u daljinu. Tu je i ugodan prostor za roštiljanje s vatrom i stolicama.

U kuhinji (štednjak, pećnica) iu susjednoj smočnici (mikrovalna pećnica) naći ćete sve što vam je potrebno od posuđa i kuhinjskog pribora za do 12 osoba, potpuno automatski aparat za kavu i Senseo aparat (na 1. katu aparat za filter kavu ), kuhalo za vodu i toster. Naravno, perilica posuđa pere suđe.

Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u našu novu finsku vanjsku saunu u vrtu. U našoj bačvastoj sauni s bio pećnicom, laganom saunom i funkcijom pare mogu sjediti do četiri osobe.

Stoga vam želimo puno radosti i dobrog odmora u našoj kući za odmor 'Kathrins Eifelblick'.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 6
dupli krevet (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 21 km

21 km

Jezero 12 km

12 km

Skijaška uspinjača 26 km

26 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 69 km Flughafen Köln Bonn

69 km

Kolodvor 0.4 km Bahnhof Kall

0.4 km

Izlaz s autoceste 12 km Nettersheim

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Velika kuća za odmor na "Loshardt" je prva kuća na padini i stoga nudi prekrasan pogled. Blizina je centra mjesta i početka pješačkih i šumskih staza.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:30
Kaucija: 200 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Postoje raspoređene cijene rezervacija:

Prilikom rezervacije jedne od dvije spavaće sobe 1 'Quelle' i 2 'Buche' u prizemlju kao jednokrevetne sobe za odrasle, postoji doplata od 10 € po sobi i noćenju.

Uz produženu rezervaciju gornjeg kata u jednokrevetnoj sobi 3 'sunrise' za moguću dodatnu osobu u spavaćoj sobi 'sunrise' 20€ po noći van sezone, u sezoni 30€.

U dvokrevetnoj sobi 4 'Sunset' doplata za jednu osobu iznosi 10€.

Zbog izmjeničnog stubišta, preuređeno potkrovlje pogodno je samo za motoričke osobe koje znaju procijeniti opasnost od eventualnog krivog koraka. Noćenje u spavaćoj sobi 5 'Stork's Nest' košta 35 € izvan sezone (doplata za jednokrevetnu sobu 10 €), u sezoni 45 € (doplata za jednokrevetnu sobu 10 €). U 'čišćenju' (6 osoba) 30 € (single use plus € 10) isplaćuje se izvan sezone, € 40 (single use plus € 10) u visokoj sezoni.



Za svu djecu (0 i 18 godina) ne naplaćujemo jednokratne doplate.

Djeca od 0-4 godine plaćaju 10€/noćenje.

Djeca od 5-12 godina plaćaju 20€/noćenje.

Djeca od 13-18 godina plaćaju 25€/noćenje.

Važno: Automatski kalkulator rezervacija ne uzima u obzir popuste za sobe na katu i potkrovlju, a ne cijene za single use ili za djecu. Zatim ću to izračunati na temelju vaših informacija.



Dodatne goste moguće je primiti samo nakon dogovora s nama. Ne smiju se održavati raskošne zabave ili događaji.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Vom 30. bis zum 21. Tag vor Reisebeginn 25% des Reisepreises. Vom 20. bis zum 12. Tag vor Reisebeginn 50% des Reisepreises. Vom 11. bis zum 3. Tag vor Reisebeginn 75% des Reisepreises. Ab dem 3. Tag vor Reisebeginn oder bei Nichtantritt der Reise werden 100 % einbehalten. Bei vorzeitiger Abreise wird der volle Mietpreis berechnet. Liebe Gäste, buchen Sie unbesorgt: Für den Fall einer Reisewarnung, einer Kennzeichnung als Risikogebiet, eines Beherbergungsverbots oder einer Umkreissperre für Ihren Landkreis oder den Landkreis meines Ferienobjektes für Ihren Buchungszeitraum biete ich Ihnen eine kostenfreie Stornierung Ihrer Buchung an! Bitte informieren Sie mich dazu unbedingt unmittelbar, nachdem Sie davon Kenntnis erlangt haben. Meine Kontaktdaten finden Sie hier im Inserat bzw. in Ihrer Buchungsbestätigung.

ostale informacije:

Puno pristupačnosti u kući, na terasi i oko kuće.

Vlak od Kölna do Kalla opet vozi neprekidno, a naša kuća za odmor 'Kathrins Eifelblick' udaljena je samo 5 minuta hoda od željezničke stanice. Dakle, karta od 9 eura može biti dobar način da dođete do naše kuće iz Kölna za manje od sat vremena koristeći regionalni prijevoz.

Sladoledarnica u centru grada radi.

Od kolodvora do nas proći ćete pored obnovljene Rewe s proširenim asortimanom i Eifel pekare 'Milz' s kafićem. Tako da doista možete pješice doći do svih svakodnevnih stvari iz naše kuće za odmor.

Radujemo se Vašem upitu ili na 0172 7823810.

Hvala i srdačan pozdrav od 'Kathrins Ferienblick' iz Kalla u Eifelu!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2024

Christopher S. iz/od Speyer

5,0
5 5 5 5 5

Kurztrip mit Wohlfühlatmosphäre

Konnten gut abschalten, tolle Unterkunft und super Einrichtung....super sauber, alles da, was man braucht, schicke kleine Sauna...
Gerne jederzeit wieder

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

rujan 2022

Hj P. iz/od Lobith

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži nizozemski

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

svibanj 2022

Beate G. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

duboko opušteno

Moja djevojka iz Aachena i ja imali smo prekratak, ali vrlo opuštajući odmor u "Kathrins Eifelblick".
Nažalost, vrijeme je bilo hladnije od očekivanog, ali to nije umanjilo naše ugodne večeri na terasi, zamotani u vlastite deke. Sjeli smo uz vatru, imali svašta za ispričati jedni drugima i uživali u pogledu na zvjezdanu noć. Nikada nisam vidio toliko zvijezda u Hamburgu!
Kuća je nevjerojatno primamljiva i ima sve što možete poželjeti za opuštajući odmor. Tu je aparat za kavu, razni televizori (radije smo sjedili vani na velikoj terasi), vanjska sauna u bačvi koja se niotkuda ne vidi. Spavali smo u sobi "Quelle" na vrlo udobnom krevetu s oprugama.
Pošto mi je važno ovako nešto: Sobe moraju biti potpuno zamračene preko noći!
Kuća je vrlo uredna i čista i sve je bilo lako rezervirati koliko se moglo poželjeti.
Eifel je prekrasan za planinarenje direktno s ulaznih vrata kuće za odmor, ali kad je vrijeme loše, atraktivni su i obližnji gradovi. "Kathrins Eifelblick" ima idealnu lokaciju između pješačke udaljenosti do željezničke stanice i prirode s bezbrojnim mogućnostima za planinarenje, također i za osobe s ograničenom pokretljivošću.
Svakako preporučljivo za prijateljska i obiteljska druženja, jer puno ljudi ovdje lako nađe mjesta.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Romantični odmor

ožujak 2022

Thomas K. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5

Entspannte Tage in der Eifel

Danke für drei erholsame Tage in der Eifel im schönen Ort Kall in Kathrins Haus. Schon die Anreise von Köln nach Kall mit dem Zug war ein tolles Erlebnis. Ohne Autofart beginnt die Entspannung schon nach Einstieg in den Zug. Im gut ausgestatteten Ferienhaus durften wir mit Freunden in familiärer Atmosphäre die Sonne in der Eifel genießen. Das Haus ist groß genug um Privatsphäre zu haben bei gleichzeitig vorhandenen Möglichkeiten zum gemeinsamen Kochen, Essen und Spielen im Wohnbereich. Bei Wanderungen zu großartigen Ausflugszielen, wie dem Kloster Steinfeld mit Klosterschenke, ließ sich die Eifel genießen. Danach noch in die hauseigene Sauna in Kathrins Eifelblick. Perfekt!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila

prosinac 2021

Florian S. iz/od Erftstadt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ugodan početak godine u Eifelblicku

Veliko hvala od svih nas gospođi Wollenweber na sjajnom vremenu u Kallu i glatkom procesu! Nas osmero provelo je početak godine u Eifelblicku i imali smo sobe za izlazak i zalazak sunca, gnijezdo roda i čistinu pod krovom.
I u prizemlju i na prvom katu nalazi se potpuno opremljena kuhinja i nekoliko kupaonica. Unatoč činjenici da su sobe Quelle i Buche već bile iznajmljene jednoj obitelji, bio je moguć siguran boravak u skladu s koronom. Ima dovoljno mjesta!
Kuća za odmor savršeno je polazište za obilaske (osobito planinarenje, biciklizam i brdski biciklizam) u okolici, a da prethodno ne morate ući u automobil. Blizina željezničke stanice i supermarketa omogućuje čak i odmor bez automobila! Definitivno se planiramo vratiti i jako se veselimo sauni koja je sada dostupna :-)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Romantični odmor

listopad 2021

Ella F. iz/od Aachen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavno se opustite - bez obzira na vrijeme

S pet prijateljica smo si priuštile vikend odmora u "Katrins Eifelblick". Došli smo iz različitih dijelova Njemačke, što je bilo moguće bez problema zahvaljujući direktnoj željezničkoj vezi iz Köln Hbf-a. S vremenom smo imale sreće samo nekoliko sati, koje smo iskoristile za lijepu šetnju po tragovima rimskih vodovoda, "Eifelschleifen"-pješačke rute počinju odmah iza ugla, divno! Još smo uspjele popiti mali napitak na suncanoj terasi dok nije počelo padati kišu. U prostranom dnevnom boravku smo se udobno smjestile s društvenim igrama (neke su čak dostupne u kući!) i kasnije smo izvukle gitaru. U stvari, bilo je prilično bučno u donjem dnevnom boravku, ali jedna od naših prijateljica koja je otišla spavati ranije rekla je sljedećeg jutra da ništa nije čula na gornjem katu - zaista izvanredno. Dakle, za nas je to bio idealni smještaj. Primijetili smo da je sada instalirana i sauna - vrlo rado ćemo se vratiti u jesen! Veselimo se!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Romantični odmor

listopad 2021

Barbara K. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Sonnenterrasse

Ich habe mit Freunden und Familie ein Geburtstagswanderwochenende in dem Haus verbracht und es war einfach perfekt. Man kann direkt vom Haus aus loswandern, ist nach 5 Minuten im Wald, findet abwechslungsreiche Routen und kann in dem großzügig geschnittenen geräumigen und trotzdem gemütlichen Haus wunderbar entspannen, gemeinsam kochen, miteinander spielen…

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem


kontakt

Tvrtka Ferienhaus Kathrins Eifelblick
gospođa U. Wollenweber

gospođa U. Wollenweber

Lijepo što ste nas pronašli. Govorimo njemački, engleski, nizozemski i francuski. Veselimo se Vašem dolasku u našu individualno i osobno uređenu kuću za odmor za 1-4 osobe u prizemlju ili čak za više osoba na katu (i eventualno potkrovlju) koju je moguće rezervirati. Rado ćemo vas savjetovati o izletima u našem prekrasnom Eifelu.


ostale informacije

Broj objekta: 370546

Posljednje ažuriranje: 11.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/370546.htm


«Kuća za odmor Kathrin's Eifel pogled» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina