Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  12   Gosta/Gostiju
400m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
400m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Luksuzna vila smještena iznad mora. Prekrasan pogled na more. 5 velikih spavaćih soba (10+2 osoba), 4 kupaonice, 2 dnevna boravka, blagovaona, šank, moderno opremljena kuhinja. Nekoliko terasa s 2 stola za blagovanje i 2 sofe.
Izgrađena 2001. godine i potpuno renovirana 2011. godine, vila nudi 400 m2 stambenog prostora, 250 m2 terasa i nalazi se na stijenama iznad mora. Ukupna veličina parcele 1800 m2. Nalazi se na Punta de La Mona, zelenom kopnu u zaljevu La Herradura.
Vila pruža zadivljujući pogled iz gotovo svakog dijela kuće. Zahvaljujući južnoj orijentaciji i pogledu na more od 180 stupnjeva, kuća uživa na suncu od ranog jutra do večeri, a tijekom listopada do ožujka sunce zapravo izlazi i zalazi u moru.

Prostrana i suvremena vila s privatnim bazenom

Na ulaznoj razini ulazna vrata su u kuli. Odmah se otvara predivan panoramski pogled koji vila pruža. Ovdje se nalazi otvoreno stubište (video) za nivo podruma. Na ulaznoj razini nalazi se velika blagovaonica, vrlo prostran dnevni boravak s TV-om i moderno potpuno opremljena otvorena kuhinja. Ukupno 110 m2. Ovaj prostor ima parket od svijetlog hrasta, kuhinja je od prirodnog kamena. Cijelo ovo područje ima dramatičan pogled na stijene s istočne strane i otvoreno more s južne strane. Na ovoj razini nalazi se terasa na cijeloj južnoj strani sa stolom za blagovanje (12 mjesta), sofama (8 mjesto) i bilijarskim stolom. Ima odvojeni wc i prostor za pranje rublja s perilicom i sušilicom.
Iz prostora Towera također vodi stubište na 1. i 2. kat.

5 velikih spavaćih soba (10+2), sve sa klimom, vrhunskim krevetima, 4 kupaonice

Na 1. katu se nalazi glavna spavaća soba (22m2) s balkonom i prekrasnim pogledom na istok i jug. Privatna kupaonica je potpuno opremljena s velikim tušem, 2 umivaonika i WC-om. Kao i sve druge spavaće sobe, glavna spavaća soba ima garderobni ormar i parket od trešnje. Njegov krevet (180cm/210cm) je najviše kvalitete.
Na istoj etaži se nalazi još jedna spavaća soba (18m2), sa 2 odvojena vrhunska kreveta (90/200cm), garderobom, balkonom i parketom od trešnje. Također na ovoj etaži je odvojena kupaonica s velikom tuš kabinom, jacuzzi kadom, 2 umivaonika i WC-om. Ova kupaonica se dijeli sa 3. spavaćom sobom koja je u zoni tornja (2. kat). Ova spavaća soba (15m2) ima 2 vrhunska kreveta (90/200cm), ugradbeni ormar i terasu sa spektakularnim pogledom. Na vrhu kule je još jedna terasa.
U suterenu, ispod ulazne razine, nalaze se još 2 spavaće sobe (21m2 i 24m2). Svaka ima veliki garderobni ormar, potpuno opremljenu vlastitu kupaonicu i vrhunski bračni krevet (180/210 cm). Oba imaju prekrasan pogled i pristup bazenu i terasi. U 2 donje spavaće sobe nalazi se kauč/krevet na kojem mogu spavati još 2 mlade osobe (oba kreveta su 130/200cm).

Grijani bazen i prekrasna terasa

U suterenu ove vile nalazi se još jedan prostor za sjedenje s velikim TV-om, uredski kutak, zasebni wc i šank (opremljen hladnjakom, hladnjakom za vino i aparatom za kavu). Ukupno 70m2, sve sa prirodnim kamenom na podu. Iz prostora bara se izlazi na terasu bazena.
Na terasi bazena nalazi se natkrivena sofa (6 mjesta), blagovaonica (12 mjesta) i ležaljke. Na zapadnoj terasi nalazi se stol za stolni tenis.
Infinity bazen (4x8m) ima dodatnu plitku površinu od 4m2 gdje se ljudi mogu sunčati i opustiti. Tu je i vanjski tuš. Bazen je solarno grijan.
Cijela terasa ima neprekidan pogled na more. Ispod terase se nalazi tropski vrt s voćkama, a na istočnoj strani kameni vrt.

Vila s grijanim bazenom i ekstra luksuzom

Vila ima SAT TV (Astra 1) i sve španjolske kanale. Ima WIFI, glazbene zvučnike u cijeloj kući (radio, I-pod), CD player i Play Station. Ima bilijar, stolni tenis i roštilj.
U cijeloj vili korišteni su visokokvalitetni materijali. Zimi se kuća grije podnim grijanjem, au podrumu je odvojen sustav grijanja i klimatizacije. Postoji dobar tlak vode za 4 tuširanja koja se koriste u isto vrijeme.
Kuhinja nudi indukcijsku ploču za kuhanje, perilicu posuđa, veliki hladnjak sa zamrzivačem, veliku pećnicu, mikrovalnu pećnicu i mnoštvo aparata (uključujući aparat za kavu, toster, kuhalo za rižu, blender), zajedno s visokokvalitetnim posuđem itd.
Kreveti su svi veliki; 3 bračna kreveta su sva 180x210cm, a 4 kreveta za jednu osobu 90x200cm. Svi imaju madrace na 7 zona, visokokvalitetan toper i dobre jastuke. U ponudi imamo i ljetne i zimske poplune.
Sve sofe i blagovaonice, kako iznutra tako i izvana, vrlo su kvalitetne i vrlo udobne.
U osamljenom dijelu kuće ima mjesta za 2 automobila.
Broj licence ili registracije: VFT/GR/01678

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Jezero 25 km

25 km

Skijaška uspinjača 80 km

80 km

Mogućnost kupovine 1.1 km

1.1 km

Restoran 1.1 km

1.1 km

Centar grada/mjesta 1.1 km

1.1 km

Autobus 1.1 km

1.1 km

Zračna luka 70 km Malaga airport

70 km

Kolodvor 70 km Malaga CS

70 km

Izlaz s autoceste 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 500 €
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • We will confirm booking once people have paid the first 30% deposit. The booking then is binding. The remaining 70% plus a EUR 500,- refundable security deposit is required to be paid 8 weeks prior to the rental period. We expect people to take out their own cancelation insurance. We will always try to find good and fair solutions for our visitors in exceptional (personal) circumstances. E.g. if in such a case we can rent out La Torre to others we will fully refund. During the pandamic we have asked all our guests to first deal with their insurance company but returned moneys in case no compensation was offered by the insurance company.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin F. Kusse

gospodin F. Kusse

Moje ime je Frank Kusse, zajedno sa suprugom Hanneke u vlasništvu La Torrea od 2010. Mi smo iz Nizozemske i imamo 4 odrasle djece. Ja radim i radim u financijskoj industriji u raznim funkcijama članova odbora, a Hanneke je dijetetičar koji ima svoju praksu. Zaista uživamo u pružanju našim gostima La Torrea izvrsno iskustvo odmora. U posljednjih 10 godina imali smo oko 250 grupa i njihove povratne informacije inspirirale su nas da La Torre ostane dostupan za odmor.


ostale informacije

Broj objekta: 371338

Posljednje ažuriranje: 06.02.2024

Oglas je online od: 2 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/371338.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina