Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća Möwennest 18 Tossens, sauna

Butjadingen, Tossens, Sjeverno more, plaža, Wadden Sea, psi, djeca, sauna, ležaljka za plažu, vrt

maks.  10   Gosta/Gostiju
97m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
97m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 57 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

U našoj kući s 3 spavaće sobe spava 1-8 osoba (plus 2 djece do 2 godine u zasebnim, postojećim krevetićima) i nalazi se na ograđenom posjedu. Dobro odgojeni, mirni psi su dobrodošli, molimo ponesite vlastiti krevetić (dostupan je 1 krevet) jer psi nažalost ne smiju spavati na stolicama ili krevetima. Do plaže s ležaljkom ima cca 750 m. Na raspolaganju je i privatno parkiralište. Velika terasa s vrtnom garniturom, suncobranom, Weber roštiljem i 1 udobnom ležaljkom za plažu poziva Vas na prekrasne sunčane dane i roštiljanje. U siječnju 2022+2023 kuća je renovirana za vas.

U ograđenom vrtu nalazi se kućica za igru i ljuljačka.

Naš moderni dnevni boravak preplavljen je svjetlom kroz svoja 2 dvorišna vrata. Novi podzemni stambeni prostor + el. Kamin vam nudi prostor za udobno sjedenje zajedno. TV sa satelitskim priključkom, DVD player i mini stereo sustav također će vam omogućiti da se opustite.

Dostupne su društvene igre, slagalice i knjige. Tu je i besplatni WiFi, što također omogućuje kućni ured.

Kuhinja sadrži visokokvalitetnu opremu s konvektomatskom pećnicom, staklokeramičkom pločom za kuhanje, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom sa zamrzivačem. Za male kućanske aparate dostupna su 2 aparata za kavu, kuhala za jaja, kuhala za vodu, blenderi i tosteri. Mnoštvo posuđa i pribora za jelo uvijek vam daje dovoljno prostora za postavljanje udobnog stola. Naravno, tu su i svi bitni kuhinjski pribor i mnoštvo lonaca koji su vam potrebni u svakodnevnom životu.

Otvoreni dnevni boravak i blagovaonica odvojeni su od kuhinje 1 staklenim vratima. Tu je 1 drveni stol sa 8 stolica + 2 visoke stolice.

U malom spremištu osiguravamo vam usisavač, pribor za čišćenje, sef i dr. dostupno.

Prva kupaonica s tušem, WC-om i umivaonikom nalazi se u prizemlju.

Druga kupaonica, renovirana u siječnju 2023., s tušem, WC-om i 2 umivaonika nalazi se na prvom katu. Prostraniji je pa ćete ovdje pronaći i perilicu rublja, sušilicu, sušilo za kosu, podlogu za presvlačenje, dasku za glačanje i glačalo.

1. spavaća soba s 1 bračnim krevetom, 1 trokrilnim ormarom, 1 TV-om, 1 foteljom i 1 dječjim krevetićem nalazi se na prvom katu. Od veljače 2022. tu je i infracrvena sauna za 2 osobe, npr. da se ugrijete nakon ugodne šetnje plažom ili jednostavno učinite nešto za svoje dobro raspoloženje.

Odmah do njega je 1 spavaća soba sa 2 kreveta za jednu osobu, 1 bračnim krevetom, 1 foteljom i ormarom sa 2 vrata + 1 mali TV sa DVD playerom.

3. spavaća soba je u potkrovlju. U vrlo prostranoj sobi nalazi se 1 bračni krevet, 1 putni krevetić i 1 ormar te prostor za sjedenje s TV-om gdje se možete malo povući ili samo čitati.

Cijela kuća ima podove koji se mogu prati. Pušenje dozvoljeno samo na terasi.

Za vašu sigurnost u kući se nalazi ukupno 5 detektora dima i stubišna vrata.

Ako je dostupna, kuća se također može koristiti za posao malo duže, npr. za montere ili kućni ured, itd. biti rezerviran. Opremljen je za cjelogodišnji najam. Čak je i zimi vrlo lijepo i opuštajuće na Sjevernom moru.

Kuću mogu rezervirati 1-8 odraslih + (2 male djece do 2 godine u odvojenim krevetima za malu djecu), tako i obitelji s djecom. U cijenu je uključen WLAN, parkirno mjesto, perilica rublja, sušilica i korištenje saune. Nije dopušteno puniti e-auto putem kućne struje, za to postoje punionice u selu udaljenom oko 150 m!!!
Završno čišćenje je 90€. Paket posteljina + ručnici možete rezervirati za 20 € po osobi !!! Za sve rasporede spavanja nudimo poplune 155x220 kako bi svi gosti mogli udobno spavati. Posteljina i ručnici se naravno također mogu donijeti. Saunu + ručnike za plažu potrebno je ponijeti sa sobom.

=》Za rezervacije od 15 dana ili više, dajemo vam besplatno završno čišćenje.

Mnoge zidne slike ove kuće s ljubavlju su oslikali članovi naše obitelji, iz 3 generacije.

Slijedimo napredniji, izdašniji protokol čišćenja temeljen na preporukama stručnjaka. Evo nekoliko točaka: Prije vašeg dolaska svaka soba se čisti i dezinficira prema određenom popisu za provjeru. Također vam osiguravamo sredstva za čišćenje kako biste imali priliku čistiti tijekom svog boravka. Čistoća našeg smještaja naš je glavni prioritet. Želimo da se kod nas osjećate ugodno i sigurno. Stoga vam jamčimo povećani napor čišćenja i dezinfekcije.

Kuća ima 4 televizora (u svakoj spavaćoj sobi i dnevnom boravku), besplatni WiFi, perilicu posuđa, perilicu rublja, sušilicu, sušilo za kosu, glačalo, dasku za glačanje, usisavač, stereo, 3 ventilatora vjetrenjača, infracrvenu saunu, Weber roštilj, el. Dimnjak

Radujemo vam se!!!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
krevet za bebu
Spavaća soba 2
dupli krevet
krevet za bebu
Spavaća soba 3
krevet na potkrovlju (140x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
krevet na kat (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.75 km

0.75 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km


Mjesto i položaj smještaja

750 m od plaže, sa besplatnim sezonskim ležaljkama koje iznajmljujemo za naše goste. I 2 minute hoda od Centre Parcs North Sea Coast s rajem za plivanje, aktivnostima (uz naknadu) i restoranima. Više restorana i pekara ili trgovina udaljeno oko 0,5 km. I to nedaleko od Bremerhavena (npr. toskanska trgovačka arkada, klimatska kuća, imigracijski centar i zoološki vrt uz more) i Wilhelmshavena. Na poluotoku Butjadingen pronaći ćete ranč ljama (obilasci farme + šetnje ljamama), lagunu Sjevernog mora, dječju igraonicu i prvu njemačku plažu za bebe na našoj frizijskoj plaži, gusarsko igralište, ali ovdje su mogući i vodeni sportovi. . Za ribiče postoji jezero za ribolov. Kilometri šetnje na i pored nasipa ili prekrasne šetnje po blatnoj ravnini upotpunjuju ovu sjajnu lokaciju. Postoje i sjajna odredišta unutar 1-1,5 sat vožnje.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 35 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Završno čišćenje: jednokratno 90 € (Ovi troškovi idu 100% na teret osoblja za čišćenje) + dodatni troškovi čišćenja za pse, paušalna cijena od 90 € za do 2 psa + do 14 dana, od 15 dana naplaćuje se dodatni trošak čišćenja od 90 €, koji Vam POKLANJAMO od rezervacije od 15 dana i plaćamo ih umjesto Vas. (Ovi troškovi idu 100% na teret osoblja za čišćenje).



Paket posteljina + ručnici po osobi 20, - € rezervirati na upit.



Od 17 dana rezervacije poklanjamo vam završno čišćenje !!! Završno čišćenje tada će se pojaviti ovdje u sustavu, ali ćemo ga mi odbiti u ugovoru o najmu.



200€ depozita. Ako nije došlo do štete, dobit ćete naravno povrat depozita odmah nakon odmora.



Struja, voda i grijanje naplaćivat će se upravitelju prema utrošku.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 57 dana prije dana dolaska.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 56 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 57 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

ostale informacije:

Naša kuća, Möwennest 18, ima krevete za 1-8 osoba + 2 odvojena, postojeća kreveta za malu djecu za 2 male djece do 2 godine. Oni nisu uključeni u broj ljudi. Od dobi od 2 godine djeci je potreban normalan krevet i tada se računaju kao odrasli.

U kući se koriste samo štedne žarulje.

Kuća za nepušače (pušenje je dozvoljeno samo na terasi)

* Završno čišćenje: 90 € (od 15 dana rezervacije dajemo vam završno čišćenje besplatno). Naknada za završno čišćenje ide 100% na račun osoblja za čišćenje.
* Za životinje postoji paušalna dodatna naknada za čišćenje: 90 € (dakle nema dnevnih cijena za životinje) Naknada ide 100% osoblju za čišćenje.
* Polog: 200€ za štetu u kući ili oko nje. (Naravno, to će se vratiti odmah nakon vašeg odmora ako nije bilo štete na kući.)
* Ako je nastala šteta veća od depozita, razlika se mora naplatiti najmoprimcu koji je štetu prouzročio. To je u interesu svih gostiju koji žele pronaći kuću u savršenom stanju. Hvala na razumijevanju.

Umjesto klasičnog ključa, koji možete izgubiti ili ga morate nositi sa sobom, uđite u našu kuću sa preuzetom aplikacijom KIWI na svom mobilnom telefonu. Mobilni telefon uvijek imate sa sobom.

Struja, voda i plinsko grijanje se plaćaju na licu mjesta prema utrošku (očitano stanje brojila) upravitelju.

1 aparat za filter kavu i 1 aparat za kavu Senseo dostupni su kao aparati za kavu.

Korištenje dječje igraonice, dječje ljuljačke, kolica, bobby cara, Weber roštilja i infracrvene saune je na vlastitu odgovornost.

Otisak:
Adresa kuće za odmor:
Helgolandstrasse 18, 26969 Butjadingen-Tossens

Stalno prebivalište najmodavca:
Jurgen Lach
Georg-Büchner-Strasse 6
63526 Erlensee
0172-9704484


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.04.2024


16 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2023

Alexandra O. iz/od Bergkamen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajna vikendica na super lokaciji

Bili smo s 3 odrasle osobe i 3 djece u ovoj divnoj kući za odmor.

Nije nam ništa nedostajalo tamo. Kuhinja je bila više nego dobro opremljena. Perilica rublja / sušilica su bile super, posebno s djecom kako bismo mogli brzo oprati i osušiti sve nakon kišnog dana. Kuća je bila vrlo čista i uredna.

Nije nam ništa nedostajalo. Od društvenih igara, predivnog vrta (igra s lopticama itd. u šupi), informativnih materijala za izlete / savjeta, kolica za plažne šetnje, ležaljki u vrtu i na nasipu, infracrvene saune (koju nismo koristili), više televizora u kući za kišne dane do Wlana koji je sjajno funkcionirao....
Osjećali smo se potpuno ugodno.

Kontakt s vlasnikom i upraviteljem uvijek je bio vrlo ljubazan. Uvijek smo dobili brze odgovore na pitanja. Upravitelj je uvijek bio dostupan putem telefona i također vrlo ljubazan.

Kuća se nalazi izvrsno centralno, nasip / centar Parka / restorani / pekara i trgovine sve su pješice udaljene u nekoliko minuta.

Još jednom se zahvaljujemo na ovom uspješnom i predivnom odmoru i sada već možemo s sigurnošću reći da ćemo se svakako vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Lach:

Vielen lieben Dank für diese wunderschöne, tolle Bewertung und auch herzlichsten Dank für den tollen Gästebuch Eintrag. Der Eintrag und das Bild haben uns von Herzen gefreut. Wir freuen uns schon jetzt, Sie wieder begrüßen zu dürfen.

srpanj 2023

Sven W. iz/od Groß-Rohrheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjeverno more

Osjećali smo se vrlo ugodno u toj kući za odmor i želimo se vratiti. Kuća nije opremljena kao kuća za odmor, već kao dom. Kuhinja je potpuno opremljena. U dnevnom boravku postoje pokrivači i jastuci. U jednoj ladici se nalaze igre. Vrt je lijep za veliku i malu djecu.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Lach:

Vielen lieben Dank für diese klasse Bewertung. Darüber und über die neue Buchung haben wir uns sehr gefreut.

srpanj 2023

R B. iz/od Süddeutschland

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna vikendica na Sjevernom moru

Odlična kuća za odmor. Sve što vam treba je dostupno. Posebno lijep je vrt s ljuljačkom i bazenom gdje se djeca mogu igrati. Osjećali smo se jako dobro tamo i proveli smo lijepe dane na Sjevernom moru.

Kontakt s vlasnicima i upraviteljima također je uvijek bio prijateljski i dobro je funkcionirao.

Stoga rado preporučujemo ovaj smještaj.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Lach:

Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung. Darüber haben wir uns sehr gefreut.

travanj 2023

R. S. iz/od Rodenbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepa kuća na središnjem mjestu

Kuća je lijepo namještena i sve što trebate je tu.
Infracrvena sauna izvrsna je za opuštanje, a prekrasan vrt s ležaljkama poziva vas da se opustite u vrtu. Uživali smo u svemu.
Kuća je smještena u središtu Parka i na kratkim udaljenostima od restorana.
Čistoća u kući je TOP
Kontakt s iznajmljivačem je SUPER - preporučamo kuću 100%.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Lach:

Vielen lieben Dank für die super tolle Bewertung. Wir haben uns sehr darüber gefreut. Vorallem auch vielen Dank für den bereits wiederholten Aufenthalt in unserem Haus. Wir freuen uns schon auf weitere Aufenthalte.

travanj 2023

Ramona A. iz/od Detmold

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan bijeg

Lijepo uređena kuća za odmor na mirnoj lokaciji.
Kontakt s obitelji uvijek je bio vrlo lijep, koristan i brz.
Kuća je savršena za obitelji s djecom, a i četveronožni prijatelji dobro dođu na svoje.
Proveli smo nekoliko prekrasnih dana i osjećali smo se kao kod kuće.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Lach:

Vielen lieben Dank. Wie haben uns sehr über Ihre tolle Bewertung gefreut. Auch vielen Dank für Ihren wunderschönen Eintrag in unser Gästebuch.

siječanj 2023

B D. iz/od Süddeutschland

5,0
5 5 5 5 5

Modernes Haus in Strandnähe

Ein schönes, modernes Haus, in dem wir ein nagelneues Bad genießen konnten. Auch im Winter lässt es keine Wünsche offen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 2023

Tanja G. iz/od Erlensee

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća

Vrlo lijepa kuća na mirnoj lokaciji. Sve što trebate je tu. Perilica posuđa, perilica i sušilica. Sauna je super ugodna za opuštanje. Bili smo tamo zimi i nažalost nismo mogli uživati u prekrasnom vrtu ili roštilju, veselim se biti tamo ljeti.

Čovjek je brzo u CenterPark i tamo može rezervirati sve aktivnosti i jesti vani po gotovo normalnim cijenama. U okolici ima i vrlo dobrih restorana, čak i s dostavom. Također možete prošetati do Sjevernog mora za 10 minuta.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Lach:

Ganz herzlichen Dank für diese tolle Bewertung. Wir freuen uns schon sehr darauf Sie wieder begrüßen zu dürfen. Für diesen Sommer haben wir gerade wieder den Zuschlag für einen Saison-Strandkorb am Strand erhalten. Diesen Strandkorb mieten wir für alle unsere Gäste, als Service, zur kostenlosen Nutzung. Ist also noch ein zusätzliches Sommer Highlight für Sie.

rujan 2022

Tania R. iz/od Hessen

5,0
5 5 5 5 5

Nordsee urlaub

Ein tolles großzügiges Haus mit Vollausstattung. Man merkt, dass großer Wert auf Wohlfühlen gelegt wird. Tolle Lage und auch die Umgebung gut erreichbar.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Lach:

Vielen lieben Dank für diese mega tolle Bewertung. Wir freuen uns riesig darüber.

srpanj 2022

Melanie H. iz/od Rheda

4,8
5 5 5 4 5

Erholsames wohlfühl Domizil

Liebe Familie Dornheim-Lach,

Vielen lieben dank für die wunderbare Zeit in ihrem Ferienhaus.
Gerne würden wir in Zukunft bei Ihnen wieder unterkommen, denn das liebevolle und stilvolle Haus hat uns sehr zugesagt.
Der Kontakt zu ihnen und auch zum Hausmeister Service verlief reibungslos und zufrieden stellend.

Ich empfehle jedem diese tolle Unterkunft.

Freundliche Grüße, Familie Hustert aus Rheda/NRW

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Lach:

Liebe Familie Hustert, vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Wir haben uns sehr darüber gefreut und freuen uns Sie wieder begrüßen zu dürfen.

lipanj 2022

Monika R. iz/od Boxberg

5,0
5 5 5 5 5

Urlaubsparadies

Sehr schönes eingewachsenes Grundstück, kurze Wege zur Nordsee. Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe, Restaurants, Fahrradverleih. Das Haus ist sehr schön eingerichtet, für Familienurlaube perfekt geeignet.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Lach:

Vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung.

travanj 2022

Michael K. iz/od Gelsenkirchen

4,6
4 5 5 5 4

Zentrale Lage und gemütlich

Geschirr , Besteck und Küchenutensilien reichlich vorhanden .Wir haben uns wohl gefühlt . Vermieter/in sind sehr freundlich , auch mit dem Hausmeister lief alles reibungslos

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

veljača 2022

Carola G. iz/od 63526 Erlensee

5,0
5 5 5 5 5

Winter an der Nordsee

Es war ein schöner Urlaub - allerdings würde ich eine wärmere Zeit vorziehen

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

veljača 2022

Werner G. iz/od Erlensee

5,0
5 5 5 5 5

Gemütliches Haus

Sehr schöne Unterkunft, die wir in kleiner Runde verbrachten. Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

veljača 2022

D. S. iz/od Erlensee

4,4
5 5 3 5 4

Schöner Aufenthalt

Der Aufenthalt war sehr schön, aber der Zeitpunkt war leider etwas ungünstig (Wetter+Corona).

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

siječanj 2022

Rainer S. iz/od Rodenbach

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Ferienunterkunft

Wir sind angereist mit 2 Hunden.
Es waren2 schöne Tage in dieser hübschen Unterkunft..alles hatte seinen Platz, was benötigt wurde war vorhanden.....Die Sauberkeit in diesem Haus war TOP--- sehr zu empfehlen.
Freuen uns jetzt schon auf den Mai in diesem tollen Haus was ja dann auch einen Strandkorb und eine Sauna besitzt.
Ich kann dieses Möwennest wirklich empfehlen..der Kontakt mit den Vermietern ist toll.
Ansonsten kann ich nur sagen, es waren ein paar schöne Tage dort..und sicher nicht die letzten, die wir dort verbracht haben..

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

siječanj 2022

S L. iz/od Hessen

5,0
5 5 5 5 5

Schönes Haus in super Lage

Das Haus ist sehr schön und in einer super Lage, mir hat es sehr gut gefallen. Auch bei Winter hat die Gegend seinen Charme. Habe mich sehr gut erholt.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži


kontakt

gospodin J. Lach

gospodin J. Lach

Živim sa svojom obitelji u Erlenseeu blizu Hanaua, u Hessenu. Ovdje se osjećamo vrlo ugodno, ali volimo i Sjeverno more. Stoga vam želimo dobrodošlicu u našu kuću u Tossensu.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 372273

Posljednje ažuriranje: 21.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/372273.htm


«Kuća Möwennest 18 Tossens, sauna» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 57 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina