Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

4T4 Apartment B

Egmond aan den Hoef

maks.  4   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Obitelj/Mlade obitelji Apartman s balkonom, pogled na polja lukovice.

Smješten na 1. katu raspored: 2 zatvorene spavaće sobe, 1. sa 1 fiksnim krevetom i 1 krevetom za dijete/bebu. 2. spavaća soba s bračnim krevetom. Prostrana obiteljska kupaonica s dvostrukom glavom tuša u walk-in tušu, tako da se možete zajedno tuširati, dvostrukim umivaonikom s slavinom. Dnevni boravak s prostorom za sjedenje, kaučem i 2 drvene dječje stolice, pametnim TV-om.

Otvorena kuhinja s hladnjakom, indukcijskom pločom za kuhanje, napom, konvektomatom, aparatom za filter kavu i kuhalom za vodu, posuđem, staklenim posuđem i priborom za jelo i za djecu {plastick}.

Blagovaonski stol sa stolicama i visokom stolicom.

Balkon s terasom na sunčanoj strani s garniturom za sjedenje i dvostrukim vratima zaštićenim staklenom ogradom. Kroz ove velike prozore imate prekrasan pogled koji svake sekunde mijenja prirodnu ljepotu, prava živa slika.

WC na zaključavanje.

Ulazna vrata su u prizemlju gdje se ulazi u središnji hodnik sa spremištem i zajedničkim stubištem za stanove.

U Apartman B ili Apartman C za 4 osobe ulazi se kroz vrata zaključana na šifru. Također možete rezervirati oboje, kontaktirajte nas.

Imate 1 slobodno parkirno mjesto ispred zgrade.

Vani se nalazi zaključana spremište za bicikle gdje možete spremiti svoje bicikle i eventualno nosač za bicikle.

Naše kante za otpad također se nalaze ovdje za razvrstavanje i odlaganje vašeg preostalog otpada.



Stan se nalazi na javnoj cesti koja se vani čuje samo od prometne buke. Unutra je gotovo zvučno izoliran i minimalno će vam smetati prometna buka.



Pozdrav, mi smo Leonie i Stefan Schotvanger, ponosni vlasnici 4T4 apartmana B i C u Egmond aan den Hoef. Već nekoliko godina iznajmljujemo kuću za odmor De Zeedistel, a sada od 2020. i ovaj novoizgrađeni apartman s prekrasnim pogledom na polja lukovica i dine Egmonda. Odlično polazište za šetnje, biciklističke rute ili dan na plaži i, naravno, kulturni izlet u okolna sela/gradove ne smijete propustiti. Plaža je udaljena 1,5 km, da tako kažem; na kraju ulice i svako je godišnje doba iznenađenje za oko. Gostoprimstvo, praktičnost i užitak visoko su na našem popisu i željeli bismo to podijeliti s vama, zajedno sa svim ljepotama koje Egmond i okolica mogu ponuditi.

Nadamo se da ćemo se jednog dana sresti i pozdraviti u nekom od naših apartmana. Ljubav od Leonie i Stefana Schotvangera od Egmonda



Apartman se nalazi na glavnoj cesti za Egmond aan Zee. Nalazi se pored rezervata dina Sjeverne Holandije gdje možete uživati u šetnji ili vožnji biciklom. Gdje divlja goveda i konji slobodno trče, a priroda se svakom godišnjem dobu prilagođava bojama i prirodnom ljepotom, to je slika života. Apartman se nalazi zračnom linijom između sela farme i mora, a ako idete kroz dine do plaže, stižete na mirnu plažu na komadu ničije zemlje između planina i Egmonda. Egmond aan de hoeve ima dvorsku kapelu, jarak s ruševinom i muzej o Egmondu, a tu je i galerija. U Egmondu postoji opatija koja proizvodi svijeće, muzej i religijska trgovina, vrt leptira i voćnjak, polje Adel Bertus, ovdje također možete prošetati stazom redovnika uz i kroz Egmonden. Alkmaar je najveći grad u okolici koji je udaljen oko 10 minuta vožnje automobilom. Egmond aan Zee, Bergen, Schoorl, Heiloo, naći ćete mnogo lijepih restorana i ugodnih trgovina koje su otvorene tijekom cijele godine. Amsterdam je turistički grad udaljen 40 km sa svojim prekrasnim muzejima i različitim kulturama. Slobodno se obratite nama ili turističkom uredu za više informacija.



Jezici koji se govore: njemački, engleski, nizozemski

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (140x180 cm)
rasadnik
krevet za bebu (50x100 cm)
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

ovaj novoizgrađeni stan s prekrasnim pogledom na polja lukovica i dine Egmonda. Odlično polazište za šetnje, biciklističke rute ili dan na plaži i, naravno, kulturno putovanje u okolna sela/gradove ne smijete propustiti. Plaža je udaljena 1,5 km, da tako kažem; na kraju ulice i svako je godišnje doba iznenađenje za oko. Gostoprimstvo, praktičnost i užitak visoko su na našem popisu i željeli bismo to podijeliti s vama, zajedno sa svim ljepotama koje Egmond i okolica mogu ponuditi.

Nadamo se da ćemo se jednog dana sresti i pozdraviti u nekom od naših apartmana. Ljubav od Leonie i Stefana Schotvangera od Egmonda



Apartman se nalazi na glavnoj cesti za Egmond aan Zee. Nalazi se pored rezervata dina Sjeverne Nizozemske gdje možete uživati u šetnji ili vožnji biciklom. Gdje divlja goveda i konji slobodno trče, a priroda se svakom godišnjem dobu prilagođava bojama i prirodnom ljepotom, to je slika života. Apartman se nalazi zračnom linijom između sela farme i mora, a ako idete kroz dine do plaže, stižete na mirnu plažu na komadu ničije zemlje između planina i Egmonda. Egmond aan de hoeve ima dvorsku kapelu, jarak s ruševinom i muzej o Egmondu, a tu je i galerija. U Egmondu postoji opatija koja proizvodi svijeće, muzej i vjerska trgovina, vrt leptira i voćnjak, polje Adel Bertus, ovdje također možete prošetati stazom redovnika uz i kroz Egmonden. Alkmaar je najveći grad u okolici koji je udaljen oko 10 minuta vožnje automobilom. Egmond aan Zee, Bergen, Schoorl, Heiloo, naći ćete mnogo lijepih restorana i ugodnih trgovina koje su otvorene tijekom cijele godine. Amsterdam je turistički grad udaljen 40 km sa svojim prekrasnim muzejima i različitim kulturama. Slobodno se obratite nama ili turističkom uredu za više informacija.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Indien u uw verblijf bij ons wilt annuleren geldende de 4T4 apartment voorwaarden en betaald u 100% van de totaalprijs. In tijden van een pandemie of natuur gerelateerde oorzaak gelden ook deze regels U kunt een persoonlijk reisverzekering afsluiten met annuleringsverzekering en de gemaakte kosten bij u verzekering verhalen bij eventuele annulering. Natuurlijk zijn er uitzonderingen en mag u altijd contact met ons opnemen.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka 4T4 apartment
obitelj L. Schotvanger

obitelj L. Schotvanger

Pozdrav, mi smo Leonie i Stefan Schotvanger, ponosni vlasnici apartmana 4T4 u Egmond aan den Hoefu. Već nekoliko godina iznajmljujemo kuću za odmor, a sada od 2020. i ovaj novoizgrađeni stan s prekrasnim pogledom na polja lukovica i dine Egmonda. Odlično polazište za šetnje, biciklističke rute ili dan na plaži i, naravno, kulturni izlet u okolna sela/gradove ne smijete propustiti. Plaža je udaljena 1,5 km, da tako kažem; na kraju ulice i svako je godišnje doba iznenađenje za oko. Gostoljubivost, praktičnost i užitak visoko su na našem popisu i željeli bismo to podijeliti s vama zajedno sa svim ljepotama koje Egmond i okolica mogu ponuditi. Nadamo se da ćemo se jednog dana sresti i pozdraviti u našem stanu. Ljubav od Leonie i Stefana Schotvangera od Egmonda


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor u gradu

Broj objekta: 372336

Posljednje ažuriranje: 24.03.2024

Oglas je online od: 2 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/372336.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina