Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila Mademoiselle

Rovinj

maks.  4   Gosta/Gostiju
400m²  stambena površina
4 spavaće sobe (+1)
4  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
400m²
4 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 06.07 do 13.07.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 06.07 do 13.07.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Vanjština i interijer kuće u savršenom su skladu I čine ujednačenu cjelinu, koja svojim gostima pruža nesvakidanji osjećaj ugode, te jedinstva, ali I najvažnije - potpune privatnosti.

Površinom je 400 m2, a sastoji se od nižeg kata, prizemlja i kata, .

Ulaz kuće čini veličanstveno eliptično stubište od bijelog kamena I crne, elegantne željezne ograde art-deco stilu, koje upravo tom crno-bijelom koloristikom diskretno nagovještava Coco Channel stil I atmosferu cijele kuce, zbog čega je vila i dobila ime. Inače, cijelom visinom stubišta dominiraju ogledala, u kojima se zrcale svjetlosne instalacije u formi kugli I elipsa, sto je posebno atraktivno noću i što cijelom, prostoru daje novu dimenziju.

S ovog ulaza je izravan pristup dnevnom boravku s kaminom, blagovaonici i kuhinji, s tim da je cijelo prizemlje velikim kliznim staklenim stijenama povezano s bazenom i terasom, koja svojim sadržajima čini ekstenziju dnevnog boravka i proširuje ovaj životni prostor tijekom toplijih mjeseci.

Ovaj vanjski prostor poziva na iskreno opuštanje i uživanje uz izravan pristup bazenu s ležaljkama, ali tu je i vanjska blagovaonica, kako bi se u miru uživati u obrocima i vani. Uz bazen su postavljene i ugodne garniture, koje danju služe za čitanje i odmaranje a u toplim večerima, nakon prijatne večere čine kutak gdje uz osvjetljeni bazen, diskretnu glazbu, miris svijeće ( a mozda I finu cigaru ), u svom odabranom društvu možete tiho privesti dan kraju.

Također u prizemlju su hodnik, gostinjski wc, spavaća soba sa vlastitom kupaonicom, te knjižnica i multimedijski prostor, gdje i najmlađi mogu pronaći svoj prostor za igru i opuštanje.

Svaka od ove prostorije može biti samostalna, ali posebnost je u tome što sve međusobno komuniciraju i mogu biti jedinstvena cjelina.

Niži kat je sastavni dio vile, sa kuhinjom, konobom I vinotekom za uživanje u toplim večerima, s mogućnosti organiziranja kućnih party-a, te degustacijama vrhunskih vina. Pruža užitak u wellnessu sa saunom, spavaćom sobom s TV i kupaonicom, s izravnim izlazom na privatno malo sunčalište, a na raspolaganju je i fitness oprema.

Na katu su dvije spavaće sobe, sa svojim kupaonicama, te dnevnim boravkom, koji nas ponovno vode u ovaj “francuski” šik Coco Channel stila. Terase svake sobe sa staklenim i prozirnim ogradama ponovno otvaraju prostor prema van.

Cijela vila je opremljena audio sustavom koji omogućuje uživanje u glazbi u svim prostorijama kuće.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Finoća, brendirani namještaj( Moroso, Cattelan, Ligne Roset, Barcelona), te posebna briga o originalnosti i dizajnu unutarnje i vanjske rasvjete čine ovu vilu dodatno jedinstvenom I unikatnom u cijeloj Istri i šire, a slike i skulpture svjedoče o umjetničkom bogatstvu same vile.

Mediteranske zelene površine izvana nas podsjećaju da smo samo nekoliko minuta hoda od veličanstvenih plaža Jadrana.

Vila se nalazi nekoliko minuta od centra grada Rovinja, jednog od najljepših gradova na hrvatskoj obali Jadrana, kao i od uređenih plaža. Odatle možete krenuti u posjet otocima arhipelaga ili čak upoznati naše prijatelje dupine.“

Dođite i prepustite se svim čulima i čarima luksuznog ambijenta i nesvakidašnje atmosfere ekskluzivne vile s pet zvjezdica - Vile Mademoiselle !


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 1500 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cleaning fee,€ 200 per stay, including short stays
Pets allowed (max. 2) with additional notice. / 15 € per day
Bed linen change for reservations of 10 to 14 days. Linen change and cleaning for bookings of 14 days.

Uvjeti poništenja:

  • Troškovi otkaza obračunat će se od dana kada “Istra Vacation” od strane DAH Istra d.o.o. zaprimi pismeni zahtjev za otkazivanje, a isti je kako slijedi: Za otkaze do 30 dana prije dolaska -30% od ukupnog iznosa rezervacije se ne vraća Za otkazivanje unutar 30 dana prije datuma dolaska - 100% ukupnog iznosa rezervacije se ne vraća Politika otkazivanja COVID-19: U roku od 30 dana prije dolaska, Povrat rezervacije moguć je samo ako se restriktivne mjere koje su dale nacionalne vlade, a koje se odnose isključivo na virus COVID-19, odnose i na osobe koje su cijepljene. Pod pojmom mjere smatra se da cijepljene osobe moraju biti i u karanteni (samoizolaciji) određeno vrijeme, prilikom ulaska u Hrvatsku ili povratka u domovinu. Povrat se također primjenjuje u slučaju da se gost zarazi virusom COVID-19 7 ili manje dana prije datuma dolaska. Povrat novca se izdaje u obliku bona koji gost može iskoristiti samo na web stranici Istra Vacation za rezervaciju u budućem vremenskom razdoblju, a najkasnije u roku od 2 godine. Iznos vaučera koji će gost dobiti odgovara iznosu novca koji je gost uplatio za potvrdu rezervacije za koju mu je sada odobren povrat. Ukoliko putnik ne stigne na odredište ili otkaže uslugu smještaja nakon početka, “Istra Vacation” DAH Istra d.o.o. naplaćuje punu cijenu rezervacije. Za svako otkazivanje rezervacije “Istra Vacation” od strane DAH Istra d.o.o. naplaćuje 15 EUR administrativnih troškova. Otkazivanje morate poslati izravno e-poštom na adresu . Dan zaprimanja pisane e-potvrde smatra se danom otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


Objekt za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka DAH Istra doo
tvrtka I. Vacation

tvrtka I. Vacation

As a travel agency, Istra Vacation mediates in offering accommodation services in Istria. Over the years, Istra Vacation has built a network of trusted private accommodation service providers and met the expectations guests from around the world, the vast majority of whom return to the same villas year after year. Operating since 2017, the agency is based in Pula and has over 70 villas on offer. We are a young, dynamic and motivated team that listens, offering clients "concierge" services and meeting their every need. Trust in us for a carefree vacation.


Dalji smještaji od tvrtka I. Vacation

Pokazati sve smještaje od tvrtka I. Vacation

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 373191

Posljednje ažuriranje: 27.03.2024

Oglas je online od: 2 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/373191.htm

Tvrtka Istra Vacation

Ciscuttijeva 15

52100 pula

00385(0) 913631111

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 06.07 do 13.07.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina