Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Fuchswinkel

Güntersberge

maks.  4   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
85m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

22 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 46 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

22 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Općenito:

Vrlo dobro opremljena kuća za odmor.



Dnevni boravak

Svijetao i prostran dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom ima ostakljenu frontu koja gleda na terasu. S kauča na razvlačenje možete uživati u TV večeri na velikom pametnom TV-u od 75 inča.



kuhinja

Svijetla, dobro osmišljena kuhinja za blagovanje na gornjem katu moderna je i potpuno opremljena. Iz blagovaonice imate pogled na obližnji Netherköpfchen.



Glavna spavaća soba

Glavna spavaća soba nalazi se na gornjem katu kuće. Moderan i udoban box spring krevet (160×210) čeka vas za miran san. Osim toga, ormar vam nudi dovoljno prostora za odlaganje vaših stvari. Smart TV od 32” (samo Smart) može vas zabaviti. Zatvorite svoje medije kao npr B. Amazon stick.



Dječja soba

Dječja soba nalazi se u (donjem) prizemlju odmah do ulaza i nudi mjesta za dvoje djece ili odrasle osobe. U sobi su raspoređena dva kreveta na sprat (90x210). Na 32" Smart TV-u (samo Smart) mališani mogu neometano gledati. Zatvorite svoje medije kao npr B. Amazon stick. Dječji krevetić i dječja stolica za najmlađe su besplatni.



Kupaonica + wc za goste

Prostrana kupaonica s tuš kabinom nalazi se u (donjem) prizemlju. Dostupno je sušilo za kosu. Nasuprot kupaonice nalazi se dodatni WC s pisoarom.



Hodnik

U prizemlju se nalazi ulaz u kuću i prostrani hodnik iz kojeg se ulazi u dječju sobu i kupaonice. Odavde možete doći do dnevnog boravka i glavne spavaće sobe na gornjem katu preko spiralnog stubišta. Ovdje ćete također pronaći opširne informacije o turističkim destinacijama u planinama Harz.



vanjski prostor

Prostrano vanjsko područje s lijepo uređenim vrtom na padini nudi vam savršeno mjesto za opuštanje na otvorenom. Velika sunčana terasa ljeti postaje drugi dnevni boravak. Ovdje se stvarno možete opustiti. Pogled je na dolinu. Fiksni roštilj i vrtni namještaj pozivaju vas na ugodne večeri uz roštilj. Na terasu se može doći i izvana stubištem. Ispred kuće se nalaze dva privatna parkirna mjesta.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x210 cm)
Spavaća soba 2
krevet na kat (90x210 cm)
dnevna soba
kauč (140x210 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.35 km

0.35 km

Jezero 0.35 km

0.35 km

Skijaška uspinjača 25 km

25 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 0.35 km

0.35 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 130 km Leipzig/Halle

130 km

Kolodvor 1 km Güntersberge

1 km

Izlaz s autoceste 25 km Blankenburg

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Lokacija

Haus Fuchswinkel nalazi se na mjestu gdje lisica i zec žele laku noć i još uvijek je dovoljno blizu svim vrstama atrakcija u istočnom i visokom gorju Harz.

Državno odobreno odmaralište Güntersberge nalazi se u gornjem Selketalu i ima stanicu na Selketalbahnu, jednoj od trasa uskotračne željeznice Harz. Planinsko jezero, nedaleko od naše kuće za odmor, poziva vas na kupanje ljeti, a pješačke staze prema Stiegeu, Allrodeu ili Friedrichsbrunnu vode odmah ispred vrata. Kuća se nalazi na vrlo mirnoj lokaciji i do nje se može doći makadamskim putem. Pullman City, viseći most, rudnici lako su dostupni automobilom, autobusom ili Selketalbahnom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
nogomet
izleti brodom
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 100 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Rezervacija

Napominjemo da djeca do 3 godine mogu besplatno spavati u dječjem krevetiću kod nas, tj. H. u procesu rezervacije nije potrebno navesti broj osoba. Putni krevetić i visoka stolica su uvijek dostupni u kući besplatno.



Plaćanje cijene najma:

Potrebno je poštivati cilj plaćanja na računu. Nepoštivanje može rezultirati otkazivanjem. Svi troškovi uključujući dodatne troškove, boravišnu pristojbu i depozit se plaćaju. Ovdje prikazana cijena sastoji se od cijene noćenja, paketa pranja rublja i završnog čišćenja.



Kućni ljubimci, boravišna pristojba, depozit navedeni su samo u potvrdi rezervacije/računu i ugovoru o najmu. Nažalost, troškovi nisu uključeni u sustav.



Za naknadne dodatne rezervacije npr. B. Osobe, životinje, paketi ručnika ili rublja koji nisu navedeni u procesu rezervacije na ferienhausmiete.de podliježu naknadi. Naknada je 25 eura za dodatnu naplatu.



Dolazak i odlazak

Dolazak i odlazak moguć je samo subotom/subotom. Iznimke se moraju dogovoriti.



Dodatni troškovi:

Paket posteljine je obavezan i uključuje veliku i malu posteljinu te ručnike po osobi. Kuhinjska krpa/spužva/perilica posuđa, tablete dostupne kao početni paket (ovdje uključene u cijenu).

Boravišna pristojba iz grada Harzgerode: 1,80 €/osoba/noć, djeca 7-14 godina 0,90 €/osoba/noć.

E-automobili se možda neće puniti. Struja i voda su uključeni, ali su očitani zbog nesrazmjerne potrošnje i upisani u ugovor o najmu.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 46 dana prije dana dolaska.
  • - Stornierung bis 45 Tage vor Mietbeginn: 30% des Gesamtpreises - Stornierung 30-44 Tage vor Mietbeginn: 50% des Gesamtpreises - Stornierung 14-29 Tage vor Mietbeginn: 70% des Gesamtpreises - Stornierung 1-13 Tage vor Mietbeginn: 90% des Gesamtpreises

ostale informacije:

Oprema za hitne slučajeve

Kuća se nadzire detektorima dima i detektorom CO2. U kući ima nekoliko aparata za gašenje požara. Također kutiju prve pomoći i set krpelja.



Kućni ljubimci su dopušteni samo u ograničenoj mjeri. Vanjske stepenice izrađene od čeličnih hrđastih gazišta su z. b. samo uvjetno pogodan za pse. Imanje nije u potpunosti ograđeno. Četveronožni prijatelji mogu trčati uokolo. Lisica i rakun navrate tu i tamo.

Potrebne konzultacije oko veličine. Dodatna cijena noćenja za kućne ljubimce 5.- Eura/noć


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 06.04.2024


20 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.7 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

Oliver K. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanj……

Mi smo veliki obožavatelji principa najma apartmana za odmor, stoga nas uvijek prati, iz vlastitog iskustva, posebna torba u kojoj se nalazi razni pribor. Od lonca, cjedila za tjesteninu, oštrih noževa do role toaletnog papira - sve je tu. Sada smo morali saznati, usput rečeno prvi put, da smo ovu torbu nosili sa sobom na putovanje potpuno uzalud.
Ova kuća od 85 m² na dvije razine ne samo da je prostorno vrlo dobro promišljena i besprijekorno čista, ne, doista ništa nije nedostajalo.
Kuhinja nudi SVE što vam treba, a to u vrhunskom stanju!!! U loncima se možete vidjeti, hladnjak, pećnica, aparat za kavu i perilica posuđa su se osjećali kao da su jučer bili kod trgovca.
Veliki prozori s plisiranim roletama, koje nisu standardne, u dnevnom boravku prozori od poda do stropa s pristupom velikoj, njegovanoj terasi, opremljenoj električnim roletama na vanjskoj strani. Ali i ogroman TV od 75 inča na zidu koji vam daje osjećaj kina već nije standard. Prekrasan krevet s posteljinom, koja dodatno ispod navlake sadrži dodatnu higijensku i perivu navlaku. Prekrasan pogled iz svakog prozora, izvrsno uređene kupaonice s po jednim WC-om, u kući male lampe s senzorom pokreta, tako da ne morate stalno pritiskati prekidače za svjetlo. U donjem katu soba s dva kreveta, na gornjem zasebna spavaća soba, tako da i roditelji mogu pronaći malo mira. Dodatni hladnjak u hodniku, suncobrani za terasu, stolice, jastuci za sjedenje, roštilj u besprijekornom stanju bez prašine, prljavštine i paukova. Prijateljski prema djeci, prijateljski prema psima. Vlasnica je izuzetno gostoljubiva, simpatična, jednostavna i dočekala nas je s poklonom za goste. Dakle, ako želite provesti lijepo vrijeme u Harzu, molimo vas da rezervirate, isprobate i uživate. HVALA kaže obitelj Klezath, vratit ćemo se!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

studeni 2023

Richard K. iz/od Wezuperbrug

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbares Ferienhaus!

Haus ist gut eingericht und alles was mann braucht ist anwesend. Gut ausgestattet. Ruhige Lage und super aussicht in die Natur.
Die Gastfrau war sehr sympatisch!
Alles tiptop. Gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

listopad 2023

Juergen B. iz/od Leverkusen

5,0
5 5 5 5 5

Harzurlaub

Sehr gut ausgestattetes schönes Ferienhaus, ruhige Lage. Sehr sauber und gepflegt, sehr nette Vermieter.

listopad 2023

Michael K. iz/od 14558 Nuthetal Philippsthal

4,6
5 4 5 4 5
Prikaži njemački

Obitelj Kutsch

Osjećali smo se vrlo ugodno u njihovoj kući za odmor! Sve što vam treba bilo je tamo. Ono što nam je posebno bilo drago je čistoća i njegovano stanje kuće. Domaćica je bila vrlo ljubazna prilikom predaje ključeva i sve nam je objasnila. Sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2023

Susanne G. iz/od Niedersachsen - Suderburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mirna kućica za odmor

U vrlo mirnoj sporednoj ulici nalazi se moderno i ukusno opremljen apartman. Vlasnica nas je vrlo dobro i vrlo lijepo uputila u sve funkcije apartmana. Posebno je važno napomenuti da je iznajmljena imovina izuzetno čista i održavana i izvana. Oprema je odgovarala opisu. Kuhinja je bila opremljena svime što je potrebno i besprijekorno je funkcionirala. Kreveti u glavnoj spavaćoj sobi bili su vrlo udobni.
Ovaj apartman vrlo preporučujemo i rado ćemo se opet vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

rujan 2023

F. Z. iz/od CB

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Savršeni smještaj

Idealan smještaj za planinarenje u harzskom području.
Vlasnica nas je detaljno uputila u vrlo modernu kuću za odmor opremljenu sa svime. Osjećali smo se vrlo ugodno i rado ćemo se vratiti.
Vrlo preporučljivo!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

kolovoz 2023

Jörg K. iz/od L.E.

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Potpuni mir!

Potpuno čista, lijepa i potpuno opremljena kuća.
Vlasnici su super prijateljski i susretljivi.
Uživali smo u miru. Nažalost, vrijeme nije baš poslužilo pa smo lijepu terasu rijetko koristili.
Kuću za odmor mogu preporučiti 100 %.

kolovoz 2023

Kim M. iz/od HENGELO OV

4,6
4 5 5 4 5
Prikaži nizozemski

Vrlo kompletno, vrlo udobno.

Nakon srdačnog dočeka (sa ukusnom domaćim kolačem), uživali smo u ovom posebno dobro opremljenom modernom smještaju. Kuća, terasa, vrt - sve je besprekorno čisto i održavano. Sve to čini boravak vrlo udobnim.

Dobro smo spavali, koristili smo potpuno opremljenu kuhinju i u kući ima dovoljno informacija o okolini. Položaj, okružen zelenilom na padini odmah stvara osjećaj prirode. A nije potrebno ni penjati se na velike visine da se dođe tamo, što je također lijepo.

Stvarno preporučujem!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

srpanj 2023

Heike L. iz/od Wiefelstede

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršena kuća za uživanje

To je bio nedvojbeno najljubaznije uređen i najčišći smještaj u kojem smo živjeli posljednjih godina. Vrlo ljubazna vlasnica nas je srdačno dočekala i odmah smo se osjećali ugodno. Spavali smo fantastično u vrlo udobnim krevetima. Kuća je vrlo lijepo smještena, tako da smo mogli obavljati prekrasne šetnje i biciklističke ture. Kuća se nalazi na maloj mirnoj ulici kroz koju rijetko prolazi automobil, zbog čega je vrlo opuštajuće na prekrasnoj terasi. Rado bismo ostali duže i možemo preporučiti ovu kuću s 100%. Sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2023

Yvonne L. iz/od Vlaardingen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži nizozemski

Predivna kuća za odmor na lijepom mjestu

Vrlo prostrana kuća za odmor opremljena svim pogodnostima i s različitim mogućnostima za uživanje na otvorenom i opuštanje.
Izuzetno čisto!
Kuća se nalazi na mirnoj cesti s koje možete napraviti lijepu šetnju.
Ovdje smo proveli vrlo lijep tjedan.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

srpanj 2023

Martina W. iz/od Seehausen

5,0
5 5 5 5 5

Schönes Ferienhaus in ruhiger Umgebung

Wir als 4 Köpfige Familie mit Hund können das Ferienhaus super empfehlen es war sehr sauber dort es ist alles vorhanden was man braucht u die Umgebung ruhig, wir würden immer wieder kommen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2023

Manuela S. iz/od Wolgast

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučljivo

Vrlo lijepa kuća za odmor s vrlo dobrom opremom. Osjećate se vrlo dobro. U pogledu lokacije, autom možete posjetiti sve znamenitosti i atrakcije u Harzu, što je uvijek vrijedno putovanja. Gđa. Jessen su vrlo ljubazni i susretljivi vlasnici. Rado preporučujemo ovaj smještaj!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

lipanj 2023

Thomas D. iz/od Bergkamen

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Opustiti znači osjećati se dobro.

Bili smo dva tjedna u lipnju 2023. s dvije osobe tamo. Lijepa kuća za odmor, vrlo čista i vrlo ljubazni vlasnici. Kuća se nalazi na vrlo mirnoj lokaciji s lijepim vrtom i terasom. Možda nedostaje perilica rublja, ali terasa ima novi vanjski roštilj.

Ponovno ćemo doći, hvala!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

travanj 2023

Melanie G. iz/od Oelde

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

izvrsno!

Bili smo tamo tjedan dana tijekom uskršnjih praznika s četvero ljudi i psom.
Stvarno sjajna kuća za odmor, super čista i vrlo ljubazan vlasnik. Ovdje ništa ne nedostaje! Vidi se da se iznajmljivači sami brinu za sve.
Dobra polazna točka za izlete u svim smjerovima planina Harz. Ali također lijepo za planinarenje i šetnje dolinama Selke i Limbach ili samo za uživanje u sunčevim zrakama na terasi.
Osjećali smo se vrlo ugodno i rado bismo se vratili!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci

rujan 2022

Karim W. iz/od Braunschweig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan smještaj, ljubazan vlasnik

Rezervirali smo kuću za dvoje na tjedan dana. Rezervacija je prošla glatko preko eBay oglasnika. Domaćini su bili vrlo ljubazni i susretljivi. Primopredaja na dan dolaska kao i na odlasku bila je laka i nekomplicirana. Opis na web stranici kao i ovdje odgovara stvarnosti. Ništa ne nedostaje. Okolina je vrlo lijepa i ostavlja mnoge mogućnosti otvorenima. Bio to miran dan u kući ili dan na svježem zraku. Hvala na modernom i ugodnom smještaju. Uvijek mi je zadovoljstvo!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Romantični odmor

rujan 2022

Gudrun J. iz/od 35435 Krofdorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavno predivno

Osjećali smo se potpuno ugodno. Bilo je posebno lijepo što smo imali puno prostora s 3 osobe i mogli smo čak kuhati zajedno, a da nam ne smetaju. Vrt i terasa su za uživanje. Jedini prijedlog za poboljšanje tiče se grijanja. Nejasne kontrole značile su da je kupaonica često bila hladna. Bilo bi dobro jednostavno rukovanje: uključite radijator: toplo, isključite radijator: hladno. Još dva odgovarajuća jastuka za sjedenje za stolice za terasu također bi bila dobra. Ipak, vaš "Fuchswinkel" zaslužuje svaku zvjezdicu.

kolovoz 2022

Dirk W. iz/od Lage

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlično mjesto za boravak

Super lijep i čist smještaj s vrlo ljubaznim domaćinima. Naš pas i mi osjećali smo se vrlo ugodno.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

svibanj 2022

Arkadius K. iz/od Braunschweig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

odmor i opuštanje

Imali smo zadovoljstvo boraviti u mirnom Güntersbergeu nekoliko puta. Posebno nam se sviđa mirna lokacija, ovdje uglavnom možete neometano planinariti ili šetati, ili jednostavno uživati u prirodi na terasi u večernjim satima.










Vratit ćemo se, hvala!

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

travanj 2022

Frank L. iz/od 90766 Fürth

5,0
5 5 5 5 5

Osterurlaub 2022

Wir haben uns in dem vollständig und modern ausgestatteten Haus sehr wohl gefühlt. Durch seine zentrale Lage im Harz waren alle für uns relevanten Sehenswürdigkeiten unkompliziert und in kurzer Zeit zu erreichen. Die Selbstversorgung über einen Supermarkt war problemlos. Über die persönliche und herzliche Begrüßung und Betreuung durch die Vermieterin haben wir uns sehr gefreut. Insgesamt merkt man dem Haus und dem Service an, dass den Vermietern ein ungetrübtes Urlaubserlebnis für die Mieter am Herzen liegt. Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

srpanj 2020

Björn S. iz/od Ingolstadt

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Ako tražite mir...

...naći će je ovdje.

Udobno namješteno, čak ni kišni dan nije tako loš. Odlične destinacije u blizini, ponekad se morate malo voziti, ali isplati se! Navečer lisica svrati s vremena na vrijeme?

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci


kontakt

obitelj S. Jessen

obitelj S. Jessen

Iznajmljujemo kuću za odmor Fuchswinkel u Güntersbergeu u planinama Harz, koja je renovirana do kraja 2021. Veselimo se vašem kontaktu. Budući da smo i sami roditelji male i velike djece, kuća je prilagođena djeci. Ključevi se predaju i. tj. R preko nas osobno.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 375485

Posljednje ažuriranje: 08.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/375485.htm


«Kuća za odmor Fuchswinkel» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 46 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina