Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Ratsmühle kuća na ribnjaku

Tirinška šuma

maks.  12   Gosta/Gostiju
170m²  stambena površina
5 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
170m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuća za odmor ima 5 s ljubavlju dizajniranih dvokrevetnih soba (10 osoba), 2 do 3 moguća pomoćna ležaja, veliki dnevni boravak s kaminom i veliku, potpuno opremljenu kuhinju. Ima dvije kupaonice s tušem i WC-om.

U kući za odmor nudimo vam prostrane zajedničke prostorije poput kuhinje/blagovaonice i dnevnog boravka, dnevnog boravka i terase. Ovi prostori dostupni su svima i mogu se koristiti zajedno. U velikoj kuhinji pronaći ćete sve što vam je potrebno za ugostiti veće društvo. Dostupno je dovoljno posuđa, lonaca i tava, kao i 2 hladnjaka, štednjak s pećnicom i dodatne ploče za kuhanje. Kuhinja također nudi velikodušne radne površine za praktičnu pripremu vaših omiljenih jela. U blagovaonici i dnevnom boravku čekaju vas ugodan kamin i prostrani dnevni boravak. Ravni ekran sa satelitskim prijemom i mogućnošću reprodukcije DVD-a i glazbeni sustav pružaju raznolikost.

Molimo ponesite vlastite ručnike/ručnike za kupanje. Od 22. jeseni troškovi energije za svaki boravak naplaćivat će se prema stvarnoj potrošnji. Nažalost, ne mogu to pokazati ovdje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor nalazi se zajedno s drugom kućom za odmor na našem posjedu u Tirinškoj šumi u podnožju Rennsteiga. Naša kuća je udaljena 50 m od pansiona, kontakt ovisi o željama gostiju! Susjedi su nam udaljeni 1,5 km. Prirodno šumsko jezero za kupanje udaljeno je 5 km. Udaljenost do Gehrena je oko 5 km. Imamo 2 koze, 2 velika i slobodno šetajuća psa, 2 konja, mačku i kokoši. Navečer možemo nahraniti sve životinje zajedno s djecom i zainteresiranim odraslim osobama. Na zahtjev se može organizirati catering s tradicionalnom tirinškom kuhinjom. Mali potočić teče kroz imanje, prostor za roštilj i kamin su naravno dostupni. Postoji mogućnost korištenja nogometnog terena i igrališta. Na posjedu ima dovoljno parkirnih mjesta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • 25% des Buchungsbetrages werden fällig, wenn Sie die Buchung mindestens 61 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. 50% des Buchungsbetrages werden fällig, wenn Sie die Buchung mindestens 31 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. 90% des Buchungsbetrages werden fällig, wenn Sie die Buchung später als 31 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren.

ostale informacije:

Kuća za nepušače. Zbog lokacije, mobilne komunikacije i interneta moguće je koristiti samo ograničeno. Najbliža recepcija za mobitel je udaljena oko 1km.



Naše su kućice usred šume. U neposrednoj blizini nalaze se prekrasne pješačke staze. Rennsteig, poznata grebenska staza u Tiringiji, udaljena je oko 5 km. Bilo da se radi o kratkim šetnjama ili dugim planinarenjima, Ratsmühle je idealno polazište za uživanje u prirodi.



Skijanje i tobogan



Zima u Ratsmühleu ima svoju posebnu privlačnost. Staze za skijaško trčanje nalaze se u neposrednoj blizini kuće za odmor. Tako da sa stola za doručak možete otići ravno sa skijama na opušteni jednodnevni izlet. Ljubitelji alpskog skijanja pronaći će skijališta s vučom i sjedežnicama u Schmiedefeldu ili Masserbergu, udaljena kratkom vožnjom. Sa sanjkama se mogu zabaviti i mališani.



brdski biciklizam



Aktivne aktivnosti u slobodno vrijeme u obliku cross i brdskog biciklizma su naravno klasika. Možete se ispustiti na uređenim šumskim stazama iu neposrednoj blizini, također usred šume. Biciklistička staza Rennsteig idealna je i za brdski biciklizam.



Biciklizam



Područje je idealno za duge biciklističke ture. Möhrenbach se nalazi neposredno na novoj biciklističkoj stazi Ilm-Rennsteig. Odavde postoji izravna veza s Ilmtalradwegom ili Geraradwegom.



Kupanje



U ljetnim mjesecima možete se rashladiti u obližnjem šumskom jezeru. Svježa, hladna voda čeka vas u "Ochsenbacher Teich". Do velikog vanjskog avanturističkog bazena u Ilmenau se može doći automobilom. Tu su i zatvoreni bazeni i vodeni parkovi u Ilmenau, Arnstadtu, Oberhofu i Rudolstadtu, idealni za zimske mjesece i kada je loše vrijeme.



Izleti



Što kažete na izlet do naših tirinških znamenitosti? Rado ćemo Vas savjetovati kada je u pitanju provođenje slobodnog vremena i rado ćemo Vam pomoći riječima i djelima da Vaš odmor bude baš onakav kakvim ga Vi zamislite. Nekoliko preporuka s naše strane: Ilmenau s Kickelhahnturmom (10km), Weimar s muzejima (60km), Erfurt sa starim gradom (50km), Eisenach s Wartburgom (90km), Saalfeld s vilinskim pećinama (40km), Oberhof (25km) i mnogo toga više...


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 06.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Ferienhaus Ratsmühle
gospodin R. Riesmeier

gospodin R. Riesmeier

Citirat ću unos jednog od gostiju (feedback) na Google-u: "... a stanodavac je cool tip." Zapravo jesam :-)


Dalji smještaji od gospodin R. Riesmeier


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 375779

Posljednje ažuriranje: 06.03.2024

Oglas je online od: 2 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/375779.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina