Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kina stara gradska kuća

Goslar

maks.  9   Gosta/Gostiju
143m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
143m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 61 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Luksuzno turističko naselje sastoji se od dva dijela. Glavna zgrada se nalazi direktno na malo prometnoj cesti i sastoji se od 2 apartmana, svaki za 6 gostiju. U kuću za odmor u unutarnjem dvorištu ulazi se kroz glavna vrata i nudi dovoljno mjesta za 9 gostiju. Kuća za odmor nije povezana s prednjom zgradom i namijenjena je samostalnom korištenju dvije obitelji. Zbog zatvorenog dvorišta, mirno je i idealno za obitelji s djecom.



Sadržaji u stražnjoj zgradi

Kuća za odmor je kompletno renovirana 2021. godine te kompletno nova i luksuzno namještena. Kuća će se moći iznajmiti od studenog te će vas očarati novim sjajem.



U prizemlju

Ulaz: Ulaz je svijetao i prostran.

Kupaonica 1: Kupaonica je moderna i udobna s tuš kabinom, kupaonskim namještajem s LED ogledalom, prostorom za šminkanje s garniturom za sjedenje, nekoliko ugradbenih ormarića, sušilom za kosu i grijačem za ručnike.

Spavaća soba 1: krevet s oprugama i nadstreškom (ukupne veličine 180 cm), ormar s ogledalom, kauč na razvlačenje (širine 150 cm) koji nudi prostor za još dvoje gostiju.

Spavaća soba 2: Mala soba pogodna za djecu i tinejdžere s krevetom na kat i komodom. Na raspolaganju su male igračke i knjige za naše male posjetitelje.

Strme stepenice vode vas na gornji kat

Dnevni boravak: Dnevni boravak se nalazi na gornjem katu i nudi vam prostor za sjedenje i još dvije fotelje za boravak i opuštanje. TV ravnog ekrana (satelitski) i Bluetooth box pružaju zabavu.

Blagovaonica: U konceptu otvorene sobe, blagovaonski stol se nalazi u kuhinji između prolaza u dnevni boravak i nudi prostor za do 9 osoba.

Kuhinja: Kuhinja je potpuno opremljena s perilicom posuđa, hladnjakom, zamrzivačem, pećnicom, staklokeramičkom pločom za kuhanje, napom, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu, tosterom, aparatom za čaj i posuđem za 24 osobe.

Kupaonica 2: Kupaonica je također moderna i udobna s tuš kabinom, kupaonskim namještajem s LED ogledalom, sušilom za kosu i grijačem za ručnike. Tu je i podnožje za umivaonik za naše male goste.



Spavaća soba 3: krevet s oprugama i nadstrešnicom (ukupne veličine 180 cm) i ormar s ogledalom. Ova spavaća soba vodi na balkon.

Balkon: Balkon je opremljen vrtnim stolom i 9 fotelja. Postoji i mogućnost roštiljanja (električni roštilj). Otvorena vatra je zabranjena u cijeloj staroj gradskoj jezgri pa se svi naši gosti moraju zadovoljiti električnim roštiljem.

Potkrovlje:

U preuređenom potkrovlju djeca i mladi imaju prostor za utočište s TV-om ravnog ekrana opremljenim Nintendo Wii konzolom s igrama.

Ovdje se nalazi i kauč na razvlačenje (razvučen širine 150 cm), koji nudi smještaj za još 2 osobe.

Ostali dodaci: posteljina i ručnici (za odgovarajući broj osoba), daska za glačanje, glačalo, rotacijska sušilica rublja, usisivač, pjenušac kao poklon dobrodošlice, brošure sve o Goslaru



Vanjski prostor

U unutarnje dvorište ulazi se kroz kapiju iz glavne zgrade. U dvorištu su prostori za sjedenje gostiju iz glavne zgrade i njihov ulaz u individualnu kuću za odmor. Kao rezultat toga, možete naići na druge goste kada ulazite u kuću.

U dvorištu se nalazi i toalet sa perilicom/sušilicom za sve goste.



Specifičnosti

Pročelje glavne zgrade je zaštićena zgrada i pokazuje štih starog grada izvana. U apartmanima i stražnjoj zgradi pokušali smo spojiti staro, moderno i luksuzno.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.05 km

0.05 km

Zračna luka 46.1 km Braunschweig-Wolfsburg

46.1 km

Kolodvor 1.6 km Bahnhof-Goslar

1.6 km

Izlaz s autoceste 33 km A7

33 km


Mjesto i položaj smještaja

Položaj: Kuća za odmor nalazi se na mirnoj lokaciji u samoj staroj gradskoj jezgri. Za samo nekoliko minuta ste usred tržnice. Na putu ćete otkriti velike crkve i znamenitosti koje govore o 1000 godina povijesti. Za razonodu ćete također naći trgovine, kino, barove, restorane i sve gotovo na pragu. Željeznička stanica udaljena je samo 10 minuta (pješice). Poznata Carska palača udaljena je samo 500m i lako se može doći pješice.

Goslar je savršeno polazište za planinare i nudi mnoge odlične planinarske staze s puno zelenila i prekrasnim pogledom.



Izleti: Brocken, područja za skijanje i planinarenje, žičare, ljetno sanjkalište, Titan Najduži viseći most te vrste, Hahnenklee bike park, svjetska baština rudnika Rammelsberg, stalaktitna špilja, stari grad s crkvama, muzejima i dvorcima, muzej zrakoplovstva i minijatura muzej u Wernigerodeu i još mnogo toga.



Opis mjesta: Goslar, tisuću godina star carski grad u planinama Harza, u kojem su vladali carevi i kraljevi, vraća vas u srednji vijek. Slikovite ulice i trgovi nude obilje prostora za šetnju, zadržavanje, kupovinu, uživanje i opuštanje. Planine koje okružuju planine Harz pružaju mnoge mogućnosti planinarima, biciklistima, ljubiteljima zimskih sportova i adrenalinom. Rezervoari ne samo da pokazuju kako dobivamo pitku vodu, već nude i mnoge mogućnosti za vodene sportove, kao i prekrasna mjesta za opuštanje usred zelenila.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Iz grada Goslar, naknadu za karticu gosta plaća svaka odrasla osoba na licu mjesta: 2,30 EUR po osobi i noćenju.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 61 dana prije dana dolaska.
  • 1.Der Gast kann jederzeit vor Reisebeginn von der Reise und von dem Vermittlungsvertrag zurücktreten. Maßgeblicher Zeitpunkt ist der Zugang der Rücktrittserklärung bei dem Vermieter. Dem Kunden wird empfohlen, den Rücktritt schriftlich zu erklären. Im Falle des Rücktritts sind Sie zum Ersatz des uns entstandenen Schadens verpflichtet:
  • vom Tag der Buchungsbestätigung durch den Vermieter bis zum 91. Tag vor Mietbeginn keine Entschädigung
  • vom 90. Tag bis zum 61. Tag vor Mietbeginn Höhe der Anzahlung
  • vom 60. Tag bis zum 15. Tag vor Mietbeginn 50% des Gesamtpreises
  • vom 14. Tag bis zum 8. Tag vor Mietbeginn 80% des Gesamtpreises Bei einem Rücktritt weniger als acht Tage vor Mietbeginn ist der volle Reisepreis zu zahlen. Es zählt jeweils das Empfangsdatum Ihrer Rücktrittsnachricht. Bereits eingezahlte Beträge werden verrechnet. Eine Ersatzperson, die zu genannten Bedingungen in Ihren Vertrag eintritt, kann von Ihnen gestellt werden. Eine schriftliche Benachrichtigung genügt. 2.Die Umbuchung einer gebuchten und bestätigten Reise ist nur durch Rücktritt von der gebuchten und gleichzeitig erneuten Buchung einer anderen Reise möglich. Der Vermieter behält sich vor, dem Kunden bei der Umbuchung eine Bearbeitungsgebühr bis zu 25,00 Euro pro Person in Rechnung zu stellen. 3. Bei Corona-bedingten Lockdowns kann die Reise umgebucht werden. Sollte eine Umbuchung nicht möglich sein, wird der Betrag erstattet.

ostale informacije:

U dvorištu nema parking mjesta. Ispred kuće moguće je kratko stati radi istovara kofera. Javni parking je dostupan u neposrednoj blizini. Jednu ulicu dalje je besplatan parking na 3 sata. Inače možete ići bilo gdje u starom gradu od 10 do 18 sati za 0,50 € po satu. park.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.02.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2023

David B. iz/od Braunschweig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve savršeno

Vrlo lijepa i čista kuća za odmor, kvalitetna i vrlo bogata oprema, odlična lokacija (do centra grada ali i do događanja u regiji). Mogu toplo preporučiti smještaj. Besplatan parking na pješačkoj udaljenosti (bilo nam je sasvim u redu).

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci


kontakt

obitelj C. Kinas

obitelj C. Kinas

Zovemo se Christina i Yuri Kinas. U braku smo i imamo dvoje djece. Prije nekog vremena u nama je proklijala nova strast. Ova strast se sastoji u renoviranju i redizajniranju starih kuća i stanova. Zbog svoje nekadašnje samostalne djelatnosti u obrtničkom sektoru, već dugi niz godina to činimo za naše kupce gradnjom, renoviranjem ili uljepšavanjem kupaonica. S vremenom se javila misao da bismo sada i mi htjeli to realizirati sami. Godine 2010. kupili smo staru vilu na Schieferwegu u Goslaru i započeli s opsežnim renoviranjem koje je trajalo nekoliko godina. U prosincu 2020. kupili smo kuću u Dedeleberstr. u Goslar Altstadtu također smo iskoristili 2021. godinu za sveobuhvatnu obnovu. Nakon opsežne renovacije, naši apartmani za odmor spremni su za naše goste i očaravaju svojim šarmom.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor uz pješačenje i penjanje

Broj objekta: 375965

Posljednje ažuriranje: 16.02.2024

Oglas je online od: 2 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/375965.htm


«Kina stara gradska kuća» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 61 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina