Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  10   Gosta/Gostiju
230m²  stambena površina
5 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
230m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 1 day prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Odlična destinacija tijekom cijele godine, ova luksuzna alpska koliba idealno je mjesto za odmor s obitelji i prijateljima. Idealno za skijanje (Ski Amadé), planinarenje, penjanje, brdski biciklizam, golf ili jednostavno uživanje u prirodi i udobnosti planinske kuće.



Izgrađen 2022. godine i opremljen svim modernim pogodnostima i prekrasnim materijalima. Potpuno odvojena planinska kuća posvuda odiše dizajnom. To se ogleda u kombinaciji drva, čelika i stakla. Ugodan i topao izgled, drvena vrata visine 220 cm i suptilni naglasci u interijeru, kao i korištenje najnovijih tehnologija i visokokvalitetne opreme i materijala, čine ovaj chalet vrhunskim chaletom!



PRVI KAT | DNEVNI PROSTOR, KUHINJA & ULAZ

Prvi kat planinske kuće je kat na kojem se nalazi glavni ulaz. Ova etaža je u potpunosti opremljena kao dnevni boravak s prostranim prostorom za sjedenje i kaminom, kuhinja s kuhinjskim otokom i ostavom te prostrani ulazni prostor/garderoba s WC-om za goste. Na prostranu južnu terasu izlazi se iz dnevnog boravka i kuhinje.



PRVI KAT | STAMBENI PROSTOR

Dnevni boravak s udobnim dizajnerskim namještajem, prekrasan pogled na dolinu i okolicu. Iz prostranog prostora za sjedenje možete uživati u filmu, svojoj omiljenoj seriji na Netflixu (uključeno), YouTubeu ili streamati sami sebe putem Google Chromecasta. Dizajn kamin (sa staklenim stijenama) uključujući drva za ogrjev. Integrirani zvučni sustav SONOS.



GALERIJA

Galerija je opremljena prostranim prostorom za sjedenje. Kutak za čitanje s dvije udobne visoke stolice. Radno mjesto sa širokim stolom i dobrom stolicom na raspolaganju. Smart TV ravnog ekrana (uključuje Netflix), YouTube i Google Chromecast. Integrirani zvučni sustav SONOS.



PRVI KAT | KUHINJA

Kuhinja je opremljena aparatima MIELE uključujući mikrovalnu pećnicu, konvektomatsku pećnicu, veliki hladnjak, zamrzivač i perilicu posuđa. Quooker slavina (prokuhana voda, hladna voda i hladna gazirana voda), indukcijska ploča NikolaTesla. Perilica posuđa s Miele Powerdiskom (uključujući tekućinu za pranje).



Profesionalni SAECO espresso aparat (kava, cappuccino, itd.). Uključujući zrna kave. Hladnjak za vino (MIELE).



PRVI KAT | BLAGOVAONICA

Dugi blagovaonski stol od punog drva za 10 osoba s udobnim stolicama.



PRVI KAT | EKSTERIJER

Velika terasa sa stražnje strane kuće. Iz dnevnog boravka ili kuhinje kroz velika klizna vrata izlazi se na vanjsku terasu sa grijalicama. Potpuna vanjska kuhinja s roštiljem/roštiljem, hladnjakom i sudoperom.



Kada je lijepo vrijeme, možete se opustiti u našem udobnom salonu u nenatkrivenom prostoru.



PRIZEMLJE | SPAVAĆA SOBA

Pet prostranih spavaćih soba s king size bračnim krevetima, modernim ugradbenim ormarima sa sefovima i rasvjetom.

Električne vanjske rolete i zavjese za zamračivanje. Vanjska terasa s namještajem. USB A/C priključci. Smart TV s ravnim ekranom (+Chromecast).



PRIZEMLJE | KUPAONICA

Svaka spavaća soba ima luksuznu kupaonicu. Razne konfiguracije, uključujući kišni tuš, kadu, WC (uključujući toaletni papir), sušilo za ručnike, sušilo za kosu i paket RITUALS



PRIZEMLJE | WELLNESS

Prostrana KLAFFS sauna s kišnim tušem. Automatizirani programi saune. Uključujući mirise. Ogrtači dostupni.



PRIZEMLJE | SKIJNICA + PRAONICA RUBA

Ski soba za sušenje odjeće, kaciga i rukavica. Električno sušilo za skijaške pancerice.

Miele perilica rublja i Miele sušilica, daska za glačanje s glačalom, konopci za rublje i stalak za sušenje rublja. Tuš za pse i fen za pse. Profesionalni HEPA usisavač. Odvojeni vanjski prostor koji se može zaključati za skije, snowboarde i skijaške štapove.



MULTIMEDIJA

Ukupno 7 Smart TV-a s Chromecastom. Netflix u dnevnoj sobi i galeriji. Brzi internet i WiFi (+/- 200 Mbit/s).

SONOS ozvučenje.



PRIHODNO ZA KUĆNE LJUBIMCE

Uz dogovor dozvoljen četveronožni prijatelj. Tuš za pse i fen za pse. Košara za pse i zdjelice za vodu i hranu u visini.



PARKING

Parking za 4 automobila. Dostupan EV punjač (max. 11 KW, uz plaćanje).



PORTIR

Naš profesionalni domar će Vas kontaktirati prije Vašeg dolaska kako bi dogovorili sve detalje. Dakle, vaš odmor počinje prije odlaska i možete stići bezbrižno i bez stresa.



DOLAZAK I ODLAZAK

Prijava od 16 sati. Ostali termini su mogući po dogovoru. Pristup kući s elektroničkom šifrom.



NADZOR/ SIGURNOST

Video nadzor na vanjskim lokacijama kao što su glavni ulaz i nadstrešnica. Rezervacijom pristajete na njegovo prisustvo. O korištenju ćete biti obaviješteni u potvrdi rezervacije i na licu mjesta na recepciji od strane našeg domara.



DODATNI REDOVI

Tijekom vašeg boravka možete koristiti sljedeće usluge koje će biti organizirane za vas uz nadoplatu:

*Gastronomija

*Kućni kuhar

*Čuvatelj pasa

*Trišatelj pasa

*Masaža

*Dadilja

*Brdski i e-bicikli
Broj licence ili registracije: 50415-005491-2022

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Autobus 0.05 km

0.05 km

Zračna luka 60 km Salzburg

60 km

Kolodvor 10 km Bischofshofen

10 km

Izlaz s autoceste 10 km A10

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Selo - Mühlbach am Hochkönig



Pristupačnost regije Höchkönig, a posebno grada Mühlbacha je izvrsna. Mühlbach je samo 10 minuta udaljen od salzburške autoceste i željezničke stanice Bischofshofen (povezane s međunarodnom željezničkom mrežom). Zračna luka Salzburg udaljena je 45 minuta.



Kuća za odmor nalazi se direktno na vrhu planine u selu Mühlbach am Hochkönig. Do centra se stiže pješice serpentinom za oko 10 minuta. Do centra grada se može doći za 2 minute vožnje automobilom.



U samom mjestu nalazi se prostrani SPAR supermarket. Otvorena je radnim danom od 07:30 - 12:30 i 14:30 - 18:00. Subotom supermarket radi samo ujutro. Supermarket je zatvoren nedjeljom.



Za veći izbor hrane, restorana i ostalog možete posjetiti mjesto Bischofshofen koje je udaljeno oko 15 minuta vožnje automobilom. Tamo ćete pronaći BILLA Plus, SPAR, Lidl, Hofer, XXXLutz i OBI market.



U središtu sela nalazi se lijepa pekara (otvorena od 7 ujutro), bankomat i lokalni turistički ured. Uživajte u regionalnim jelima i pićima u restoranima koji se nalaze u neposrednoj blizini vikendice. Postoji i usluga za van.



ZIMSKA SEZONA

Mühlbach am Hochkönig je dio skijališta Hochkönig. Skijalište počinje u Maria Almu i zatim se proteže duž planinskog lanca Hochkönig do Mühlbach am Hochkönig.



Područje ima mnoštvo plavih, crvenih i crnih skijaških staza, ali i snježne i zabavne parkove za djecu i vrlo lijepa vježbališta za prave početnike.



Područje je poznato i po King's Touru. Ovo je skijaška tura od Mühlbacha do Maria Alma i natrag. Na putu možete uživati u prekrasnom pogledu na Hochkönig i Steinernes Meer.



Područje Hochköniga također je poznato po pouzdanosti snijega u kombinaciji s 3000 metara visokim planinskim lancem Hochkönig, što znači da se često može dobro skijati u prosincu.



Najbliža stanica u dolini je Karbachalmbahn i udaljena je otprilike 5 minuta vožnje automobilom od planinske kuće. U kombinaciji sa skijaškom kartom, možete ići besplatnim ski busom do stanice u dolini. Autobusna stanica je 50 metara od planinske kuće, gotovo u prizemlju. Dolinska željeznička pruga udaljena je 1,4 km od planinske kuće.



Dalje uz planinu nalazi se skijalište Hochkeil, ovo je područje vrlo prilagođeno djeci i prikladno za početnike. Između ostalog, ima vrlo lijepih vježbališta i lijepih restorana.



Skijaške karte za skijalište možete kupiti unaprijed online ili na licu mjesta na stanici u dolini. Cijene se odnose na obitelji s djecom.



Ukratko, stvarno pristupačna i zabavna obiteljska destinacija na kojoj nikada nema velike gužve na skijaškim padinama, čak ni u visokoj sezoni.



LJETNA SEZONA

I ljeti i zimi Mühlbach je idealno polazište za vaš odmor. Za brdske bicikliste, igrače golfa, planinare, skijaše na glečeru, paraglajdere, jahače i ljubitelje prirode postoji mnogo opcija u neposrednoj blizini.



Hochkönig karticu dobit ćete po dolasku. S Hochkönig karticom, koju ćete dobiti tijekom boravka, možete besplatno koristiti ljetne planinske željeznice, planinarski autobus, bazene i muzeje u regiji Hochkönig. Više informacija o Hochkönig kartici možete pronaći na web stranici Hochkönig tourism.



HOCHKÖNIG KARTICA

Hochkönig kartica: Kao partner Hochkönig kartice, dobit ćete je za vrijeme svog boravka ljeti od 01.06. do 30.09. Kartica s dodanom vrijednošću jer je možete koristiti za uživanje u brojnim popustima i besplatnim ponudama za odmor u regiji Hochkönig do dana odlaska.



Besplatna vožnja ljetnom planinskom željeznicom, prijevoz bicikala ljetnom planinskom željeznicom, besplatni planinarski autobus, sanjkanje, besplatan ulaz na vanjski bazen Mühlbach i još mnogo toga.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 1000 €

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 1 dana prije dana dolaska.
  • Cancellation free of charge up to 1 day before arrival; The cancellation costs thereafter are 100% of the total rental price;

ostale informacije:

Željeli bismo vam skrenuti pozornost na sljedeće dodatne informacije:



UKLJUČENO uz vašu rezervaciju je:

• Hochkönig Card (besplatno korištenje ljetne planinske željeznice, planinarskog autobusa, bazena i muzeja)

• Voda, struja, WiFi, sauna, paket RITUALI, kava u zrnu za espresso aparat, tablete za pranje posuđa, sapun za ruke, sredstvo za pranje posuđa i sapun za perilicu rublja.

• posteljina; Svi kreveti su uredno pospremljeni s luksuznom posteljinom; Uz nadoplatu, moguće je u međuvremenu promijeniti posteljinu u našoj čistionici.

• Ručnici; Jedan veliki ručnik, dva srednja ručnika i jedan mali ručnik po osobi tjedno; Uz nadoplatu, moguće je u međuvremenu dobiti dodatne ručnike od strane naše čistionice.

• Mnoštvo kuhinjskih ručnika, kuhinjskih ručnika i krpa za čišćenje.

• Ručnici za pse (ako vaš pas ide s vama);

• Drva za ogrjev i plin za vanjski roštilj;

• Korištenje NETFLIX-a na televizorima s velikim ekranom u dnevnoj sobi i galeriji;

• Sauna mirisi za saunu;

• Toaletni papir za sve (ukupno šest) toaleta; Kao i higijenske vrećice od papira, maramice i pamučne jastučiće.

• Objašnjenje i vodstvo našeg domara. U vrijeme koje vama odgovara naš domar će vas dočekati i provesti kroz kuću. Ona će vam objasniti rad kuće i razne uređaje.



DODATNA FINANCIJSKA

• Kaucija iznosi 1.000,00 EUR. Taj će iznos biti vraćen unutar četrnaest dana nakon polaska.

• Cijena završnog čišćenja iznosi 300 EUR.

• Cijena smještaja psa je 15 eura.

• Boravišna pristojba iznosi 2,05 EUR po osobi od 15 godina, ti su troškovi uključeni u vašu rezervaciju.

• Chalet također ima punionicu za električne automobile (TYP2, 11kW). Uz plaćanje možete platiti svojom karticom za punjenje koju koristite i za javne punionice. Možete unaprijed provjeriti kod nas je li vaša kartica za punjenje prikladna za našu punionicu.



DODATNO OKRUŽENJE

• Lokacija planinske kuće nalazi se u vrlo mirnom prirodnom području, ali također naseljenom lokalnim stanovništvom. Stoga vas molimo da vanjsku terasu ne koristite nakon 22 sata u sklopu noćnog odmora.



DODATNE REZERVACIJE

• Prijava: od 16 sati (ranije po dogovoru)

• Odjava: do 10h (kasnije po dogovoru)

• Depozit : 1.000 eura



Polog:

• Preostali iznos: najkasnije 2 tjedna prije dolaska

• Kućni ljubimci : 1 pas (na upit)

• Pušenje: zabranjeno

• Parkirna mjesta: maksimalno 4

• Dječji krevetić : besplatno (na upit)

• Stolica za hranjenje: besplatno (na upit)



Prilagođeno vrijeme prijave i odjave moguće je u dogovoru s domarom.

Ne koristimo fizičke ključeve za pristup kućici, već elektronički pristup pomoću jedinstvene pristupne šifre. Dobit ćete ovaj kod putem e-pošte nakon što se vaša uplata obradi. Ovo ima prednost da možete doći kad god želite na dan dolaska.



POLITIKA OTKAZA

• Zahtjev za otkazivanje mora se poslati e-poštom.

• Izračunavamo sljedeće troškove otkazivanja:

*Besplatno otkazivanje do 1 dan prije dolaska; Troškovi otkazivanja nakon toga iznose 100% ukupne cijene najma;



COVID-19

U vezi s COVID-19: gosti će biti primljeni u ovu vikendicu za odmor samo ako se mogu pridržavati Corona mjera i zahtjeva lokalnih vlasti. Budući da se koronske mjere mijenjaju s vremenom, molimo Vas da malo prije polaska ponovno provjerite mjere.



Napomena: na snazi su mjere za COVID-19. U područjima zimskih sportova mogu vrijediti drugačiji uvjeti u pogledu skijaških karata, radnog vremena i korištenja žičara. Savjetujemo vam da to uzmete u obzir kada rezervirate ovu vikendicu za odmor jer promjena ograničenja općenito nije valjan razlog za besplatno otkazivanje rezervacije.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2022

Simone N. iz/od Venlo

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži nizozemski

Luksuzna lokacija s puno udobnosti.

Vikendica je prekrasna kuća s puno luksuza i fantastičnim pogledom. Nudi puno udobnosti. Kako je divno nakon skijanja opustiti se u sauni. Kuća se nalazi na brdu u mirnom okruženju. Najbliža autobusna stanica udaljena je 2 minute hoda, a za 10-15 minuta ste u selu. Svaka spavaća soba ima vlastitu luksuznu kupaonicu.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Skijaški odmor, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Igel Vermietungs GmbH
gospođa S. Mörschbacher

gospođa S. Mörschbacher

ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 376000

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/376000.htm


«Brvnara.» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 1 day prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina