Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Stazzo delle Poiane

Olbia

maks.  2   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Nudimo smještaj za dvije osobe u samostalnom dijelu naše kuće. Stan je vrlo dobro opremljen, svijetao i uvijek ugodno hladan, tako da ništa ne stoji na putu odmora i opuštanja. Sastoji se od prostrane spavaće sobe s dva kvalitetna kreveta, dnevnog boravka-blagovaone s ugradbenom kuhinjom i kupaonice s tušem. Perilica rublja, WiFi i privatni parking na raspolaganju. Na zahtjev korištenje posteljine i ručnika.
Kod nas možete završiti bogate dane na plažama ili izletima u okolici mirnom večeri kako biste bili spremni za nove avanture.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 13 km

13 km

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 8 km

8 km

Centar grada/mjesta 12 km

12 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 12 km OLB-Olbia, Costa Smeralda

12 km

Kolodvor 12 km Olbia

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša ladanjska kuća moderna je verzija Gallurese "Stazzu", tradicionalne seljačke kuće na sjeverozapadu otoka. Leži u podnožju Monte Pina i okružena našim nasadom maslina, našim voćnjakom i povrtnjakom, pruža prekrasan pogled na ruralnu okolicu, na Monte Pino s jedne strane i na Olbijski zaljev sa svojom znamenitosti na moru, otok Tavolara, s druge strane. Zbog povišenog položaja našeg imanja, ovdje je navečer 3-4 stupnja hladnije nego u Olbiji, a vlažnost je znatno niža: u ljetnim mjesecima to je jasna prednost.
"Monte Pino", 850 m, rezervat prirode s brojnim pješačkim i brdskim biciklističkim stazama, udaljen je svega nekoliko minuta. Odavde imate prekrasan pogled na regiju Gallura i Olbijski zaljev, čak i na Korziku kada je vidljivost dobra.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
golf
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 50 %
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Svi dodatni troškovi uključeni su u cijenu. Boravišna pristojba je dodatna.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Stornierung ab 90 Tage vor Anreisetag: 50% des Mietpreises; sollte der Zeitraum anderweitig vermietet werden koennen, erstatten wir die Anzahlung voellig.

ostale informacije:

Nekoliko recenzija naših gostiju:
"Samostojeća prekrasna vlasnička kuća sa iznajmljivanjem "donje kuće". U apsolutnom ste miru i s pogledom na sardinski krajolik i prirodu. Ovce i magarci. Vrlo autentično i lijepo! Nije daleko za vožnju do plaže (20 min.) Ugodna klima u kući, čak i po vrućini! Dobri kreveti, dobra hrana!"
"Tamo smo proveli sjajan tjedan i bili smo jako zadovoljni izborom: vrlo čist apartman, vrlo lijepi, otvoreni i uslužni domaćini, dobra baza za istraživanje sjeveroistoka Sardinije - bilo obale ili unutrašnjosti. Jedini nedostatak: jedan tjedan je bio previše kratko. Hvala puno!"
"Apartman se nalazi usred plantaže maslina. Sa terase se pruža prekrasan pogled na prekrasan krajolik Sardinije. Apartman je dobro opremljen i kontakt osobe su dostupne za sva pitanja. Imali smo fantastičan odmor i osjećali se vrlo udobno."
„Apartman je idealan za 2 osobe.Kupatilo i kuhinja su dobro opremljene.TV dostupan.
Blizina Olbie i zračne luke je savršena. Oko 15 minuta vožnje i još uvijek usred sela s pogledom na Monte Pino. Domaćini su od velike pomoći kada je potrebno i rado daju savjete za putovanja. Do kućnih plaža Olbije može se doći automobilom za oko 15-20 minuta. Jednodnevni izleti u Capo Testa s 10 uvala ili na plažu za surfanje Porto Apollo. Ne zaboravimo ni blizinu Costa Smeralde sa svojim prekrasnim plažama. "
"Svatko tko se želi uključiti u Sardiniju i želi sići s utabanog puta turizma na pravom je mjestu ako iznajmi ovaj izuzetno miran stan. Nalazi se u brdovitom krajoliku iznad Olbije i podno Monte Pina. Vi imaju - posebno noću - fantastičan pogled na planinski lanac. Na imanju su uglavnom stabla maslina. Iznajmljivači govore talijanski, engleski i njemački i imaju opsežno poznavanje kulture Sardinije, što naravno uključuje i kulinarski prostor. popularne plaže su od apartmana. Autom se stiže za 15-ak minuta. Ako volite nešto mirnije i romantičnije, morate se voziti malo dalje. Sam apartman je jednostavnog rasporeda, vrlo čist i svjež ljeti. nudi dovoljno mjesta za dvije osobe. Auto se lako može spremiti. Domaćini žive u istoj kući i uvijek su od pomoći Za romantične duše: tamo su blage noći posebno lijepe, kada se čuje samo cvrkut cikada i zvuk ovaca."
"Proveli smo fantastičan tjedan u kući Birgit i Mino, koja se nalazi vrlo blizu Olbie i zračne luke (10-15 minuta autom). Kuća se nalazi u mirnom dijelu i pogledi iz kuće su prekrasni kao i vi Okruženi ste prirodom, au isto vrijeme kuća je vrlo dobro komunicirana s Olbijom.Kuća je točno onakva kakva je vidite na slikama, vrlo čista i ima wifi. Toplo preporučujemo ovu kuću za prekrasan odmor. Plus, Mino i Birgit su fantastične, jako su drage i dale su nam vrlo dobre savjete o najboljim mjestima za posjetiti. To je izvrstan izbor!!"
"Un havre de paix au milieu de la verdure, un appartement confortable, parfaitement équipé, rien ne manque! Accueil convivial et attentif . Une bouteille de vin sarde pour nous accueillir ... nous recommendons fortement ! et Minercio a Birgit!! da te opet vidim!"
"Lijepo uređen, prostran i ukusno namješten apartman. Čist i vrlo dobro održavan. Vlasnici su izuzetno ljubazni i gostoljubivi. Uvijek rado odvojite vrijeme za davanje preporuka ili savjeta u vezi restorana, plaža, znamenitosti, pješačkih izleta itd (u engleski, njemački ili talijanski!!). Definitivno ćemo se vratiti."
„Rusty omgeving, super domaćin. Sve radi aanwezig. Rezultat je kompletan stan.
"Sada smo stalni kupci u Birgit and Mino's i ne bismo željeli ići nigdje drugdje u sjevernoj Sardiniji više nego s njima. Savršeno mjesto ako tražite mir i opuštanje. Apartman je vrlo čist i ništa ne nedostaje! Osim toga , da su dva iznajmljivača vrlo, jako ljubazni i rado daju savjete i preporuke za izlete, restorane, plaže itd. ako je potrebno."
„Apartman je bio odličan. Ima sve što vam treba i vrlo je lako doći od A do B. Posebno smo uživali u tišini, prekrasnom pogledu ujutro dok smo doručkovali na terasi i vrlo lijepim razgovorima s Birgit i Minom . Njih dvoje su uvijek bili tu kad nam je nešto trebalo i davali nam sjajne savjete za putovanja. Što još trebate?"


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Fabienne D. iz/od Hyeres france

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži francuski

Stazzo Poase (Br. 376645)

Supružnici Michaelis su vrlo gostoljubivi s vinom, maslinama i domaćim kruhom kako bi imali aperitiv na dan dolaska. Apartman je stvarno dobro opremljen, a terasa je zaista plus kako biste uživali u Sardiniji i miru zemlje s obzirom na lokaciju kuće i nevjerojatno povoljnu cijenu! Još tisuću hvala Birgit i Mino na dobrodošlici, preporučit ćemo vaš smještaj našim prijateljima! Još jednom hvala! Fabienne i Jeremy

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

lipanj 2022

Katrin L. iz/od Schwerin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Drugi dom

Bili smo tamo već 5 puta i sigurno ćemo se vraćati!
Za to su dijelom zaslužni ljubazni, gostoljubivi i uslužni iznajmljivači! Grace Birgit i Mino!! :-)
Apartman je opremljen svime što je potrebno, čisto i tiho. (Super, na primjer: klima uređaj za miran san!)
Prekrasne plaže i Olbia lako su dostupni automobilom, tako da također nije daleko za kupovinu i/ili ukusnu večeru. Savjete za to možete pronaći između ostalog u knjigama gostiju smještaja ili ih Birgit i Mino rado daju.
Radujemo se našem sljedećem posjetu!!
Katrin & Karsten

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2022

Linus B. iz/od Koblenz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepa lokacija, mirno i blizu prirode

Apartman za odmor u blizini Olbije okružen je velikim komadom zemlje s voćkama i širokim pogledom na brda i polja. Do grada i plaža te ostalih odredišta može se doći za nekoliko minuta vožnje automobilom. Apartman je dobro opremljen i ima odličnu terasu, domaćini Birgit i Mino toplo su nas dočekali i dostupni su za pitanja s preporukama o aktivnostima ili restoranima.
Fantastično, hvala vam na lijepom vremenu!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa B. Michaelis

gospođa B. Michaelis

Mi smo njemačko-sardinski par koji je 1996. godine ostvario svoj san izgradnjom naše ladanjske kuće. Zadovoljstvo nam je biti Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije o našem kutku raja. Privatni najam prema talijanskom zakonu, Locazione turistica L. 431/98


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 376645

Posljednje ažuriranje: 12.03.2024

Oglas je online od: 2 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/376645.htm


«Stazzo delle Poiane» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina