Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Sunshine am See Suite"Silber"

Lipnica

maks.  4   Gosta/Gostiju
95m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
95m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Tražite li lijep smještaj za odmor s velikim, stilski uređenim sobama? Potreban vam je veliki vrt za svoju djecu ili vašeg ljubimca. Na odmoru želite nešto više od samo četiri zida i krova nad glavom. Želite li uživati i doživjeti prirodu? Onda dođite k nama u Lipnicu u Kašubiji. Nudimo Vam smještaj po nenadmašnoj cijeni.

Naša velika kuća nalazi se u slikovitoj Kašubiji i nudi ukupno 2 prostrana apartmana s zasebnim ulazima i vlastitim vrtovima.
Silver Suite koji se ovdje nudi ima 2 prostrane spavaće sobe, besplatan parking i internet. Na raspolaganju Vam je i veliki ograđeni vrt. Silver Suite se može rezervirati jeftino za do 4 osobe. Idealan je za romantični odmor, obiteljski odmor, odmor na jezeru ili odmor sa psima.

Apartman se nalazi u prizemlju kuće. Ima vlastiti ulaz i veliki vrt. Imate dvije velike i šik spavaće sobe, čistu kupaonicu s kadom i vrlo dobro opremljenu kuhinju.
Osim dvije spavaće sobe, za Vas smo uredili i luksuzan dnevni boravak. Iz dnevnog boravka se izlazi na ogromnu terasu.
Naš vanjski prostor također čini vaš odmor kod nas privlačnijim. U velikom ograđenom vrtu ili na terasi možete uživati u svježem zraku i suncu. Bilo da rezervirate našu kuću za odmor sa svojom djecom ili svojim kućnim ljubimcem, ima dovoljno mjesta za sve.

Kod nas provodite odmor usred prirode. Prostrane šume rastu gotovo na pragu. U okolici se nalazi nekoliko jezera. Ali ne morate u potpunosti bez prednosti civilizacije. U blizini su trgovina, bankomat i pošta.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Jezero 1 km

1 km

Skijaška uspinjača 50 km

50 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 140 km Lotnisko im Lecha Walesy w Gdansku

140 km

Kolodvor 25 km Dworzec Chojnice

25 km

Izlaz s autoceste 100 km A2

100 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša vikendica nalazi se u Lipnici, između dva jezera. Oko sela rastu bujne zelene šume. Tamo možete zaboraviti svakodnevne brige i stres. Tamo ćete pronaći mir i jedinstvenu prirodu. Tu možete brati i gljive i borovnice. Jezero Kiedrowickie nudi vam kristalno čistu vodu, idilična mjesta za kupanje i mirna mjesta za ribolov. Iako je Lipnica malo selo, središte je cijele općine. Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je samo 100 metara. Pošta i bankomat također nisu daleko (cca 600 metara). Jezero Kiedrowickie udaljeno je oko 1 km od kuće.
Imate oko 25 km do okružnog grada Bytow. Tu se nalazi veliki srednjovjekovni dvorac križara (Njemački red).

Ako kod nas provedete godišnji odmor u Lipnici, osim prirode i znamenitosti grada Bytowa, automobilom možete brzo doći do ostalih turističkih atrakcija.

Grad Malbork s najvećim ciglenim dvorcem u Europi ne samo da je UNESCO-ov proglašen mjestom SVJETSKE BAŠTINE, već je i jedna od najvažnijih, ako ne i najvažnija turistička atrakcija u Republici Poljskoj, a posjećuju ga oko 600.000 turista svake godine. Grad je udaljen oko dva sata vožnje od Lipnice, a posjet dvorcu trebao bi biti dio vaše liste koju morate učiniti.

Ako želite ići na Baltičko more, ne morate ni daleko. Za oko 97 (oko 90 minuta autom) kilometara ste u Darlowu. Tamo možete uživati u širokim pješčanim plažama i morskom povjetarcu.

Posjet Danzigu (Gdanjsk) nije vrijedan samo zbog brojnih mogućnosti za kupovinu, već i zbog prekrasnog starog grada sa svojim jedinstvenim štihom.

Ono što ne smijete zaboraviti, pogotovo kada ste u Gdanjsku, jest posjetiti Sopot. Tamo na najdužem molu u Baltičkom moru (mol 512 metara) možete uživati u suncu i morskom povjetarcu. Ovdje vas čekaju brodovi za poluotok Hel i Gdanjsk (Danzig). Turistički život u Sopotu koncentriran je na šetnici (ulica Bochaterow Monte Casino). duga je skoro 700 metara. S obje strane ulice naći ćete kafiće, pubove, restorane i klubove za sve proračune. Tamo možete ručati isključivo u nekom od brojnih restorana, ili naručiti baguette "zapiekanku" u "baru" vrlo jeftino. Kad vidite šetnicu, pristanište i plaže, znat ćete zašto Sopot ima 4 000 000 posjetitelja. svake godine.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Završno čišćenje 50€. Uz cijenu najma, naplaćuje se dodatna naknada od 8 € po osobi po danu za treću osobu ili više. Naknada za kućne ljubimce 5,00 € po danu.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 42 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Dodatni troškovi od trećeg gosta 8,00 € po osobi po danu kao paušal za dodatne troškove. Naknada za kućne ljubimce iznosi 5€ po danu.
Posteljina i jastuci su osigurani u kući za odmor, posteljinu i ručnike ponijeti od kuće.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa D. Konefal

gospođa D. Konefal

Dragi gosti, drago mi je da vam je moja kuća za odmor zanimljiva i da čitate ovaj tekst. Moje ime je Dorothee Konefal, sretno sam udana, imam 4-godišnju kćer, živim sa svojom malom obitelji u Bochumu i već dugi niz godina radim u zdravstvenom sektoru. U Njemačku sam došao kao dijete i odrastao dvojezično. Izgradnjom svoje kuće za odmor ispunio sam san i uspio živjeti svoj kreativni niz. S ljubavlju sam isplanirao svaki detalj, iako u Poljskoj tada nije bilo lako graditi tako luksuzno i moderno. Nadam se da se i vama sviđa kuća za odmor i da ću vas uskoro dočekati kao gosta u svojoj kući za odmor.


ostale informacije

Broj objekta: 376675

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/376675.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina