Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Visoka terasa: moderan dnevni boravak-blagovaona s izlazom na terasu, udoban kauč, satelitska TV (flat screen), knjige i društvene igre za ugodne večeri, otvorena, potpuno opremljena ugradbena kuhinja sa štednjakom s 2 ploče (keramička ploča), pećnicom, hladnjak s malim zamrzivačem, perilica suđa, mikrovalna pećnica i razni električni uređaji,

1. spavaća soba s bračnim krevetom (2 madraca svaki 90 x 200), ormar i TV, 2. spavaća soba s bračnim krevetom

(2 madraca svaki 90 x 200), komoda s puno prostora za odlaganje i TV, kupaonica s tušem, WC, sušilo za kosu

Vanjski prostor: prekrasna sunčana visoka terasa (otvorena lijeva strana bez paravana) s pogledom na more i udobnom vrtnom garniturom za 4 osobe, dostupan električni roštilj



Posebno:

Vaše slobodno vrijeme na sjeveru Rügena u našem novom apartmanu za odmor "Lütt Matten"

Apartman je komforno i moderno namješten. Kupalište je udaljeno svega 50 m i vrlo blago ulazi u more te je stoga vrlo pogodno za djecu. Plaža Baltičkog mora udaljena je 1 km. Sunčana visoka terasa s otprilike 20 m² (dvostruka upotreba sa susjednim apartmanom - bez paravana) s prekrasnim pogledom na Bodden poziva vas da se zadržite i opustite. Apartman za odmor "Lütt Matten" je apartman za nepušače. Za najmlađe je dostupna visoka stolica. U neposrednoj blizini objekta nalazi se veliko privatno parkiralište. Trgovine, pekare i restorani nalaze se u neposrednoj blizini. Postoje optimalne mogućnosti za biciklizam i pješačenje za istraživanje otoka. Samo 80 m udaljen je pristanište za izlete brodom u Hiddensee, a oko 250 m udaljena je škola vodenih sportova "Rügen-Piraten", gdje također možete iznajmiti opremu za kajak, SUP, jedrenje, kajtanje i windsurfing. Mogućnosti jahanja u 5 km udaljenom "Balance horse centru" i 10 km u "Reiterhof-Schwarbe" s Bodden jahanjem i izletima s ponijima za najmlađe upotpunjuju ponudu. Nažalost, ne dopuštamo kućne ljubimce.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Jezero 0.05 km

0.05 km


Mjesto i položaj smještaja

Mjesto Dranske

U svojoj kući za odmor, u nekadašnjem ribarskom, a današnjem odmaralištu Dranske, možete koristiti različite aktivnosti u slobodno vrijeme. Jedrenje na dasci, surfanje, kajtanje, jedrenje, SUP ili vožnja kajakom jednako su mogući kao i jahanje, ribolov, biciklizam i planinarenje. Plaža Bodden sa širokim izborom vodenih sportova i trajektno pristanište za Bijelu flotu s vezama za otok Hiddensee udaljeni su 5 minuta hoda.

Za 8 minuta hoda sjeverno od imanja nalazi se kilometarska, prekrasna, divlja i romantična prirodna plaža. Ovdje se mališani mogu sigurno brčkati u blagoj vodi dok jednostavno uživaju u miru i ljepoti prirode. Večer završavaju u dobrom društvu uz prekrasan zalazak sunca.

Mali kafići, restorani i veliki supermarket upotpunjuju ponudu prije nego što se zadržite.

Istražujući obalni krajolik, s njegovom visokom obalom, ipak ćete naići na netaknute plaže. Stječe se dojam da ste prebačeni u praiskona - nakon ledenog doba.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 150 €
Akontacija: 15 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene uključuju potrošnju struje i vode, troškove grijanja i boravišnu pristojbu

Uvjeti poništenja:

  • Rücktritte bzw. Umbuchungen müssen in jedem Fall immer schriftlich erfolgen. Es fallen folgende Stornierungskosten an: Kündigungen vor Mietbeginn mehr als 50 Tage - 0% vom Mietwert - zzgl. 50 Euro Bearbeitungsgebühr inkl. MwSt. 50 bis 31 Tage - 50% vom Mietwert - zzgl. 50 Euro Bearbeitungsgebühr inkl. MwSt. 30 bis 2 Tage - 80% vom Mietwert - zzgl. 50 Euro Bearbeitungsgebühr inkl. MwSt. ab 1 Tag - 100% vom Mietwert - zzgl. 50 Euro Bearbeitungsgebühr inkl. MwSt. Bei Umbuchungen von mehr als 50 Tage vor Mietbeginn, entsteht eine Bearbeitungsgebühr in Höhe von 25 Euro inkl. gesetzlicher MwSt. Wir empfehlen unseren Gästen eine entsprechende Reiserücktrittsversicherung abzuschließen.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

tvrtka T. Rügen

tvrtka T. Rügen

S mnogo zajedničkih ideja i jasnim ciljem, 2005. godine osnovali smo poduzeće "Tourism Paradise Rügen" Danas smo ponosni i sretni što možemo predstaviti našu mladu, dinamičnu i uspješnu tvrtku. Odlikuje nas kvaliteta, pouzdanost i fleksibilnost. Želimo puno zadovoljnih gostiju, lijepo vrijeme i malo praznih kuća za odmor. Usluga je naš glavni prioritet. Raznovrsna ponuda za vaš odmor na Rügenu, poput smještaja za odmor s pogledom na more, luksuzne kuće za odmor ili jeftinog apartmana/bungalova za odmor na Rügenu. Za vas će sigurno biti nešto. Sve što trebate znati o našem prekrasnom otoku možete pronaći ovdje. Dakle, vidimo se uskoro, veselimo se vašem dolasku!


Dalji smještaji od tvrtka T. Rügen

Pokazati sve smještaje od tvrtka T. Rügen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 376900

Posljednje ažuriranje: 05.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/376900.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina