Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća gradonačelnika Bluhmki

Ostfriesland-Südbrookmeerland-Forlitz-Blaukirchen

maks.  7   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
5 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
120m²
5 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ostfrieslandhaus-Bluhmki je stara, izvorna istočnofrizijska seoska kuća koja se sastoji od stambene zgrade i staje. Oba su prostora kombinirana pod jednim velikim krovom. Kuća je sagrađena 1896. godine na starim temeljima iz 1770. godine te je tijekom godina više puta pregrađivana. Godine 2004. kompletan stambeni dio je potpuno renoviran i moderniziran. Od tada se ova zgrada koristi isključivo kao kuća za odmor za odmor i opuštanje. Obnovljena je i ergela koju sami vlasnici koriste samo za povremene posjete.



U kući se nalazi apartman za odmor od 120 četvornih metara. Kroz predsoblje dolazite do udobnog dnevnog boravka s kaučem od prave kože. Dnevni boravak je opremljen velikim ravnim ekranom (satelitska TV). Ormarić od čvrste borovine čuva svakodnevne potrepštine i mnoge društvene igre. S jugozapadne strane kroz tri rešetkasta prozora tijekom dana pada puno svjetla i baca ugodne sjene u sobu.

Hodnik također vodi do velike kuhinje za jelo. Tu je i moderno opremljena kuhinja sa staklokeramičkom pločom za kuhanje, pećnicom, sudoperom, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom sa zamrzivačem. Veliki, masivni stol od bukovog drva nudi dovoljno prostora za do 8 osoba za večeru, piće ili igranje stolnih igara u intimnom društvu.

Veliki hodnik daje pristup prijateljskoj glavnoj spavaćoj sobi s bračnim krevetom i ormarom. U drugoj lijepoj sobici, dječjoj sobi #1, nalazi se krevet za jednu osobu. Lijepa soba do nje ima dva kreveta. Treća vrata u hodniku vode u ostavu s perilicom i sušilicom rublja. Sve kućanske posuđe, predmeti i uređaji su tu.



Drugi hodnik vodi do prostrane, potpuno popločane kupaonice s umivaonikom, tušem i kadom.

WC, koji je također u potpunosti popločan, je odvojen i nalazi se jedna vrata niže.

Na kraju drugog hodnika nalazi se dječja soba broj 3. Ova soba je jako osvijetljena i prozračena sa strane vrta preko velikog svjetlarnika. U ovoj sobi su smještena dva kreveta, poluvisoki sa donjim ormarićem i masivni krevet za jednu osobu. U ormaru ove sobe nalazi se putni krevetić.

Terasa s južne strane ljeti poziva na odmor pod tri stare lipe. Ležaljke su u štali, jastuci u pomoćnoj prostoriji.

Ostatak vrta, uglavnom livada, ograđen je sa svih strana. Na kraju vrta nalazi se vrtna kućica s ležaljkama za roštilj i biciklima. Bicikli su dostupni našim gostima na odmoru, bez garancije, besplatno. Međutim, oni su uvijek u istom stanju u kakvom ih je ostavio prethodni gost. S naše strane, mi ih možemo održavati samo jednom godišnje. Ali zračna pumpa, komplet za popravak i mali alat uvijek su na licu mjesta.

Skriven iza ograde za privatnost, pokraj staje nalazi se kutak za smeće. U Istočnoj Friziji postoji strogo odvajanje žutih kanti, kanti za papir, kante za organski otpad i kante za preostali otpad. Plan zbrinjavanja visi u sobi za kućanske poslove. Kante mora postaviti sam gost na odmoru na pravi dan na uglu Enderweg i Schützenweg. Važni uvijek u smjeru strelice prema ulici, inače ih neće uzeti.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 22 km

22 km

Jezero 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 6 km

6 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 15 km Emden

15 km

Kolodvor 18 km Emden

18 km

Izlaz s autoceste 12 km Riepe

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi u stambenoj zoni koja je koncipirana kao slijepa ulica. Budući da ovo lijepo malo naselje nije područje za odmor, malo je prometa lokalnog stanovništva. Uslužno susjedstvo je vrlo prijateljsko, potpuno nenametljivo i vrlo posvećeno nama i našoj OB kući. OB kuća je samostojeća. Lijevo od kuće nalazi se stara štala koja je prazna i služi samo kao ostava. Desno je kuća sa štalom koja služi samo kao garaža i ostava. Najveći dio posjeda nije vidljiv izvana zbog okolnog zelenila.

Sa stražnje strane kuće nalazi se parking koji može primiti do četiri normalna automobila.



Za oko pet minuta vožnje automobilom nalazite se kod slatkovodnog jezera "Großes Meer". Tu je velika plaža za kupanje i brojne mogućnosti za rekreaciju. Tu su i brojne mogućnosti za ljubitelje vodenih sportova. Jedrenje, vožnja kanuom, ture s veslanjem i pedalinom, veliko aktivno igralište ili pješačenje oko jezera na dva püntena (trajekti sa samoposluživanjem) vrlo su zabavni.

U sezoni postoje i lijepa događanja koja vrijedi vidjeti oko nove kulturno-turističke zgrade. Tu je smještena i moderna sauna.

Ako želite, možete pojesti obilan obrok na terasi Meerwarthaus-Ubben uz jezero ili se opskrbiti brzom hranom.

Topla preporuka, jer smo to već učinili nekoliko puta, je kružna tura unajmljenim motornim čamcem od velikog mora do Emdena i natrag. Jednostavno rezervirati telefonom.

Budući da se ova kuća nalazi u središtu istočnog Frieslanda, sve luke, brane i otoci Sjevernog mora lako se mogu doći automobilom. U pravilu, na obali možete biti za pola sata do tri četvrt sata. Toplo se preporučuje prirodna plaža u Knocku. S besplatnog parkirališta na

Cafe-Strandlust je krenuo hodanjem, stižete do prirodne plaže Sjevernog mora za oko 1000 m. Plivanje je tamo dobro i psi obično tamo mogu slobodno trčati. Tamo ste obično relativno sami, jer mnogi ne žele hodati 1000 m.

Sva ostala odredišta na obali nude razne atrakcije za mlade i velike. Velika zbirka brošura i informativnog materijala nalazi se u ladicama ormarića u dnevnoj sobi. Izradili smo izvješća s vlastitih ekskurzija i spremili ih u ciljne sveske podataka, koje se nalaze na polici u hodniku.



Gradovi Aurich, Emden, Leer i Greetsiel s dvostrukim mlinovima također su vrlo vrijedna odredišta. U Aurichu se isplati posjetiti muzej vjetrenjača Enercon, posebno s djecom. Vrlo uzbudljivo, vrlo poučno i zabavno. Provezete li se pokraj muzeja Enercon i produžite prema obali, s lijeve strane dolazite do jezera Tannhäuser s velikim besplatnim kupalištem (samo parking), a s lijeve strane malo dalje do malog, očaranog Silberseea. Idealno za pse. Većinu vremena tamo ste sami.

Ako imate dovoljno vremena, rezervirajte dan za posjet brodogradilištu Meyer. Definitivno vrlo vrijedno. No potrebna je rana registracija.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Troškovi plina i električne energije utvrđuju se očitanjem brojila i naplaćuju prema potrošnji.

Osnova za izračun je trenutna cijena koju daje komunalno poduzeće (EWE).

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 42 dana prije dana dolaska.
  • 6. Annullierung Der Mieter kann jederzeit vom Vertrag unter folgenden Bedingungen zurücktreten: bis 42 Tage vor Anreise: 50,-- Euro Bearbeitungsgebühr 41 bis 10 Tage vor Anreise: 50 % des Mietpreises 9 bis 0 Tage vor Anreise: 80 % des Mietpreises Ersatzmieter: Der Mieter hat das Recht, einen Ersatzmieter vorzuschlagen. Dieser muss für den Vermieter zumutbar und solvent sein. Er tritt in den Vertrag zu den bestehenden Bedingungen ein. Mieter und Ersatzmieter haften solidarisch für den Mietzins. Maßgebend für die Berechnung der Annullierungsgebühr ist das Eintreffen der Mitteilung beim Vermieter oder bei der Buchungsstelle (bei Samstagen, Sonn- und Feiertagen gilt der nächste Werktag). Bei vorzeitigem Mietabbruch bleibt der gesamte Mietpreis geschuldet.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.02.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin L. Bluhmki

gospodin L. Bluhmki

Nas dvoje, moja žena i ja, Ute i Ludger Bluhmki, živimo u Oberhausenu i kupili smo ovu kuću za odmor 2004. godine i s ljubavlju je obnovili. Ja sam kao arhitektica preuzela ručni dio. Moja žena se pobrinula za opremanje doma. S naše dvoje djece i našim psima uvijek smo provodili lijepe dane na ovom prekrasnom mjestu. Oboje imamo nešto više od 60 godina i nadamo se da ćemo još puno lijepih dana odmora provesti u ovoj kući. Trudimo se da našim gostima osiguramo ugodan boravak. Mnogi gosti koji se vraćaju sugeriraju da smo do sada većinu stvari učinili kako treba.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 380249

Posljednje ažuriranje: 20.03.2024

Oglas je online od: 2 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/380249.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina