Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Börgerende-Rethwisch

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

balkon
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Podobno za alergičare
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • from the 29th day before the start of the rental 100% of the tour price


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


30 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ursula Nehmert

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung gehört zur gehobenen Klasse. Es hat uns an nichts gefehlt. Wir würden diese Wohnung auf jeden Fall unseren Freunden empfehlen.

Erwin Bartschat

5,0
5 5 5 5 5

Würde es Jedem weiter empfehlen.!

Sabine Antrack

5,0
5 5 5 5 5

War über die Wohnung total überwältigt. Super Ausstattung, sauber, alles in Ordnung und nahe zum Strand. Es waren keine leeren Versprechungen.

Sebastian Schlüter

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr gut

Cornelia Baier

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Super Wohnung, nur Fliegengitter wenigstens im Schlafzimmer würden das ganze noch perfekter machen.Ansonsten würden wir jederzeit wieder diese Wohnung mieten.

Rudolf S.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Whg,da kann man sich wohlfühlen ! Wir sind schon das zweite Jahr in Folge da gewesen und auch nicht das letzte mal.

Rudolf D.

5,0
5 5 5 5 5

Eine tolle Whg.,alles vorhanden was man braucht ,um sich wohl zu fühlen. Wir kommen sehr gerne wieder.

Bernhard G.

5,0
5 5 5 5 5

Wir empfehlen es nicht weiter, dann bekommen wir keine Unterkunft!

Stefan C.

5,0
5 5 5 5 5

Schöne, sehr saubere und toll ausgestattete Wohnung. Prima

Aleksandr Kling

5,0
5 5 5 5 5

Super Urlaub

Marc J.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Stan je bio vrlo čist i dobro opremljen, ali peć na drva je sada samo ukras. Položaj je super, vrlo mirno, ali ima malo signala za Telekom korisnike u usporedbi s npr. Usedom / Rügen itd., plaža u Börgerendeu je kamenita (jer je prirodna plaža!), pa se preporučuju cipele za kupanje. "Nasloni glave" na krevetima ipak bi trebali biti zamijenjeni. Nažalost, više nije bilo "neponovljivog pogleda na more" kako je bilo pre na vrijeme i do našeg dolaska. Nadoknada nažalost nije ponuđena, ali je "pogled na more" uklonjen iz svih oglasa. Pogled na more bio je jedan od naših glavnih kriterija za rezervaciju stana. Podzemna garaža nažalost nije radila, ali su troškovi javnog parkirališta koje se nalazilo u neposrednoj blizini preuzeti. Inače lijepa okolica, preporučuju se bicikli, ali se također mogu iznajmiti. Gastronomija je gotovo isključivo talijanska, ali sve je dobro. Grčki je restoran donekle preporučljiv (bolje je onaj u Bad Doberanu). Vlasnik stana i zaposlenici agencije bili su vrlo nastojni i ljubazni. Stan je čak bio dostupan 2 sata ranije. Sveukupno je bilo malo nesretan slučaj jer smo se veselili i usredotočili na "neponovljiv pogled na more". Ipak, noću se čuje more. Vrlo smo se ugodno osjećali u stanu.

Annett L.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je vrlo lijep stan, nemamo ništa za kritizirati što se tiče opreme. Prilikom dolaska dobili smo maleni dobrodošli paket s "početnom opremom" za kuhinju (krpe za pranje posuđa, tablete za perilicu posuđa...), to je bilo super jer na to nismo mislili. Predaja ključeva je protekla bez problema, kolegica tamo je bila vrlo ljubazna. Bili smo tamo izvan sezone, pa je bilo prilično mirno. Gotovo da možete pasti s vrata direktno na plažu, stvarno su samo nekoliko metara udaljenosti. Dobro smo se odmorili.

Ingo B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo visokokvalitetan, tih i vrlo čist stan, lijepa okolina s dobrim restoranima i vrlo kratkim putem do plaže. Osjećali smo se vrlo ugodno! Jedina zamjerka je što se perilica rublja nalazi u središnjoj podrumskoj prostoriji opremljena s ulagačem novčića i može se koristiti i od strane drugih stanara.

Sandra E.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman za ugodan boravak i opuštanje. Rado ćemo se vratiti! Samo je parkiralište u garaži malo specifično. To je zbog "iste" numeracije, budući da se u toj garaži susjedne kuće nalazi još jedno parkiralište broj 11. Ako se to uzme u obzir, onda je to jednostavno :o)

Ingo B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo visokokvalitetan, tih i vrlo čist stan, lijepo okruženje s dobrim restoranima i jako blizu plaže. Osjećali smo se vrlo ugodno!
Jedina zamjerka je što je perilica rublja opremljena jedinicom za ubacivanje novčića, nalazi se u centralnom podrumu i može je koristiti i ostale stranke.

Marc J.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Stan je bio jako čist i vrlo dobro opremljen, međutim, kamin je žalosno samo dekoracija.
Super lokacija, vrlo mirno, ali gotovo nema mobilne mreže za Telekom korisnike u usporedbi s npr. Usedom / Rügen, itd. Kamenita plaža u Börgerende (kao prirodna plaža!), Stoga se preporučuje nošenje cipela za kupanje.
Međutim, "glavni dijelovi" kreveta trebali bi se jednom zamijeniti.
Nažalost, više nema "nepogrešivog pogleda na more" kako je bilo reklamirano tijekom vremena našeg odlaska na odmor i do našeg dolaska. Nadoknada nije ponuđena, ali je "pogled na more" uklonjen iz svih oglasa. Pogled na more bio je jedan od glavnih kriterija za rezervaciju apartmana.
Podzemna garaža je bila izvan funkcije, ali su troškovi za javni parking koji se nalazi u neposrednoj blizini bili pokriveni.
Inače, lijepa regija, bicikli se preporučuju, ali ih se također može iznajmiti. Gastro scene uglavnom talijanske, ali svi su dobri. Grčki restoran nije uvijek preporučljiv (bolje je u Bad Doberanu).
Vlasnik stana i djelatnici agencije vrlo su angažirani i ljubazni.
Stan je bio dostupan čak i 2 sata ranije.

Sveukupno, malo nesretno iskustvo, budući da smo se oslonili i uživali u "neponovljivom pogledu na more". Barem se čuje more noću.
U apartmanu smo se jako ugodno osjećali.

Sandra E.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedan stan za osjećaj doma i opuštanje. Rado se vraćamo! Samo parkiralište u podzemnoj garaži je nešto posebno. To je zbog "istih" brojeva, budući da u ovoj podzemnoj garaži susjedne kuće postoji još jedno parkiralište broj 11. Ako to uzmete u obzir, onda je jednostavno :o)

B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Vrlo lijep stan sa visokom kvalitetom opreme. Udobni kreveti, lijepe kupaonice, kompletna kuhinja sa svim potrepštinama. Sa sobom smo ponijeli samo kuhinjske krpe. Bicikli se mogu parkirati u podzemnom parkiralištu. Lokacija je udaljena od gužve i gužve. Savršeno za vožnju biciklom do Kuehlungsborna ili Warnemündea. Izravna plaža je malo kamenita, ali nema problema s cipelama za kupanje. Dostupne su i ležaljke za plažu. Rezervacija putem Meerfuna prošla je glatko. Kad su ključevi predani, čak smo dobili i mali set za čišćenje s deterdžentom za suđe, tabletama i krpama. Hvala vam na lijepim [&] sunčanim danima!

Bärbel und Manfred Seidel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Apartman nam se jako svidio. Također je vrlo pogodan za obitelji s djecom. Volio bih tamo provesti još jedan odmor. Imali smo i puno sreće s vremenom u ovo doba godine. Biciklističke staze također su bile na naše potpuno zadovoljstvo.

Thorsten Lanz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman je vrlo dobro odgovarao opisu i bio je vrlo čist. Pogled na jezero sa balkona kao što je navedeno u oglasu, nažalost samo sa teleobjektivom. Osjećali smo se vrlo ugodno u apartmanu. Namješten je prema vrlo visokim standardima. Pristup internetu i aparat za espresso bili bi idealni.

Birgitt Witt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo s 2 para u apartmanu i osjećali smo se vrlo ugodno. S 2 kupaonice bilo je savršeno. Stan je ukusno namješten. Nedostajao nam je WiFi jer je i tamo prijem bio loš. Inače nam ništa nije falilo.

Jeanine Bardtke

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Apartman nam se jako svidio. Odgovara slikama na stranici Mom mužu se najviše svidio lift za auto. I lokacija je odlična. Vrlo tiho i ugodno. Nažalost nije bilo želje.

Claus Köhnke

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Apartman: Vrlo čist, vrlo udoban i ugodan. Tu je prije svega sve što vam je potrebno za život, što je rijetkost u apartmanu za odmor, ali meni jako bitno, udobni kreveti, da ne morate ujutro ustati s bolovima u leđima. Na raspolaganju je i podzemno parkiralište, uključujući spremište za bicikle. Sve u svemu, moja žena, a posebno ja, vrlo smo impresionirani stanom. Sve u svemu potpuno zadovoljan paket. Svakako se može preporučiti! Srdačan pozdrav Heike i Claus Köhnke

Maria

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman je nov, vrlo čist i opremljen sa svime što je potrebno za obiteljski odmor. Lokacija je izvrsna! Plaža je na pješačkoj udaljenosti. U neposrednoj blizini nalaze se rent bicikala, restorani i mala trgovina. Najbliži supermarket udaljen je oko 2 km.

Peter W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Stan je vrlo dobro opremljen i ima dobar raspored. Odličan pristup plaži. Balkonska terasa vrlo velika sa suncem od poslijepodneva do večeri. Korištenje garaže putem (uskog) transportnog dizala trebalo je priviknuti. Ovo također treba unaprijed istaknuti. Također bi bilo poželjno općenito omogućiti korištenje apartmana od 15 sati.

Karlfried Bergner

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jako nas se dojmio apartman s prostranim balkonom. Oprema je kvalitetna i nova, mislilo se na mnoge detalje. Börgerende je lijepo malo mjesto, mirno i dostojanstveno. Postoje prekrasne šetnje plažom i dinama u oba smjera. Mali savjet je Pizzeria da Tonino. Hvala ti i doviđenja.

Andreas Gebhardt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mislili smo da je stan prekrasan. Moderno je i šik namješten. Sve što smo trebali bilo je tu. Dvije spavaće sobe i kupaonice savršeno su odgovarale našoj obitelji. Moj sin je mislio da je podzemno parkiralište s liftom cool. Ipak, ulaz za SUV vozila je nešto uzak. Žena se nije usudila ući i ja sam morao preuzeti. Lokacija je također odlična. Nije daleko do plaže. A noću se čuje šum mora. Smatramo da je cijena razumna za ono što je bilo u ponudi. Vratit ćemo se!

Lothar S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo šik stan sa svime što vam je potrebno. Dobra kuhinja, dvije lijepe kupaonice, vrlo udobni kreveti, veliki balkon, dobre veličine. Jedino pogled na Baltičko more još nije moguć s prvog kata, ali smjer gledanja je ispravan, nasip se još uvijek vidi. No, ova okolnost samo minimalno umanjuje kvalitetu ekskluzivnog stana. Na "pristup" podzemnom parkiralištu preko lifta potrebno je navikavanje, ali barem ne svakodnevno. Možemo samo preporučiti ovaj apartman i rado bismo se vratili!

Anett H.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Super opremljen apartman sa dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Bili smo malo razočarani balkonom. Velik je i ima dovoljno mjesta za 4 osobe, ali sunce izlazi tek oko 16 sati. To me malo rastužilo. Apartman je na mirnoj lokaciji, tako da možete prespavati i opustiti se. A noću se čuje šum mora.

Annett L.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman je jako lijep, nemamo što zamjeriti opremi. Pri dolasku je bio mali paket dobrodošlice s "početnom opremom" za kuhinju (krpe, tablete za perilicu...), što je bilo super, jer se toga nismo sjetili. Ključevi su predani bez problema, tamošnji kolega je bio jako ljubazan. Bili smo tamo izvan sezone, pa je bilo vrlo tiho. Skoro da ispadnete s ulaznih vrata na plažu, stvarno ih dijeli samo nekoliko metara.
Dobro smo se oporavili.


kontakt

Tvrtka Meer F.U.N. GmbH

Kao obiteljska tvrtka s desetljećima iskustva, s pravom možemo tvrditi: Odmor nam je u krvi. Nismo samo poznavatelji, već i ljubitelji naše rodne regije na Baltičkom moru i rado dijelimo ovu strast s vama! Nudimo Vam veliki izbor apartmana i kuća za odmor u i oko Kuehlungsborna, ali iu Heiligendammu i Börgerende-Rethwischu, kako bismo zadovoljili sve individualne želje za odmorom.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 380645

Posljednje ažuriranje: 03.05.2024

Oglas je online od: 2 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/380645.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Börgerende-Rethwisch» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 30 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina