Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

New! Villa Zara with 32 sqm pool

Kučiće

maks.  8   Gosta/Gostiju
220m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
220m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Novoizgrađena vila Zara vrlo je udobna nekretnina opremljena kvalitetno, potpuno klimatizirana s besplatnim Wi-Fi-jem, okružena tipičnim mediteranskim biljem i prekrasnim brežuljcima, nudi nevjerojatan zeleni krajolik i opremljena svime što vam je potrebno za savršen boravak u dom daleko od doma. Sama nekretnina smještena na parceli od 1.000 m2 nudi 220 m2 korisnog interijera. Može primiti maksimalno 8 osoba i ima parking za 5 automobila na privatnom posjedu i 1 garažno mjesto. Potpuno je ograđen sustavom vanjskog nadzora.

Villa Zara nudi ekskluzivno za vas:
* Vanjski nudi privatni i grijani bazen 8,5m x 4m, hidromasažnu kadu, sunčalište sa 8 ležaljki, lounge kutak, na travnjaku je slatki ribnjak s ribama, vanjska strana je ispunjena prirodnim hladom . Na samo nekoliko stepenica pored glavnog ulaza u kuću nalazi se vanjska blagovaonica, natkrivena blagovaonica za 8 osoba, savršen prostor na otvorenom s pogledom na bazen i prirodnim okruženjem.

* U razini bazena (prizemlje) je ljetna kuhinja opremljena blagovaonom za 8 osoba, s TV-om, hladnjakom, indukcijskim kuhalom, kuhalom za vodu i tradicionalnim roštiljem, a iz ljetne kuhinje možete imaju pogled na bazen. Uz njega je klimatizirani prostor s biljardom, pikadom, Sony mini hi fi komponentnim sustavom, akvarij s jadranskim ribama, te sofom. Ima obiteljsku kupaonicu s tušem, perilicom rublja, sušilicom rublja i priborom za glačanje. Spavaća soba br.1 s bračnim krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem, TV-om i pogledom na bazen.

* 1. kat (parking razina) nudi dnevni boravak: potpuno opremljenu kuhinju (Dan Küchen) sa svim sadržajima potrebnim za vrlo ugodan boravak, blagovaonicu za 8 osoba, klimu, dnevni boravak s vrlo udobnim sofe, TV ravnog ekrana, balkon s opuštajućim pogledom na bazen i prirodno okruženje. Tu je terasa sa stolnim tenisom i Orbitrekom. Obiteljska kupaonica s tušem i još jednom perilicom rublja.

* 2. kat nudi spavaću sobu br.2 s dva odvojena kreveta 90cm x 200cm koji se mogu spojiti u king-size, klimu, TV i pogled na bazen, ribnjak i prirodno okruženje. Spavaća soba br.3 sa dva odvojena kreveta 90cm x 200cm koji se mogu spojiti u king-size, klima uređajem, TV-om, balkonom (3m2) s pogledom na prirodu. Spavaća soba br.4 s bračnim krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem, TV-om, balkonom (9m2) s pogledom na bazen i prirodno okruženje. Savršeno mjesto za jogu ili za čašu vinove loze navečer. Tu je i obiteljska kupaonica s kadom, TV-om i balkonom 1,5m x 2m.
Villa Zara je samodostatan dom koji opskrbljuje vlastitom energijom, a ipak nudi sve što je potrebno modernom gostu za vrlo ugodan boravak. Ova nekretnina je idealna za romantičan boravak ili ugodan obiteljski odmor. Jako se radujemo što ćemo vas ugostiti u našoj Villi Zara.
Auto se toplo preporučuje kako biste mogli istražiti ovo nevjerojatno okruženje u kojem se more, rijeka i planine spajaju u jedinstven krajolik koji oduzima dah.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Autobus 10 km

10 km

Zračna luka 40 km SPU Split

40 km

Izlaz s autoceste 10 km Zadvarje

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Zara nalazi se u omiškom zaleđu, iznad kanjona rijeke Cetine u malom mjestu Kučiće. Ova mirna lokacija nudi zaista opuštajući odmor, a udaljeni ste manje od 20 min (12km) od Omiša s brojnim restoranima, tržnicom i najljepšim pješčanim i šljunčanim plažama, samo 200m do mini marketa i 300m do najbližeg restorana. Lokalno područje je vrlo netaknuto, mirno i nudi zaista opušten i bez stresa odmor kakav zaslužujete. S druge strane, ako ste željni zabave, rijeka Omiš i Cetina (8km) nude brojne aktivnosti kao što su rafting, zip-line, vožnja kanuom, izleti brodom po rijeci i na otok Brač, Hvar, sportovi na vodi, možete pješačiti. , voziti bicikl...i još mnogo toga. Poznati grad Split sa svojom velikom poviješću udaljen je samo 32 km, a do centra Splita potrebno vam je oko 40 minuta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Vožnja kanua
Plivanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka A. Feriehome

tvrtka A. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenima, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći savršeno mjesto za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što bi modernom gostu trebalo bez obzira želi li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi. vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Vršimo osobnu provjeru svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka A. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka A. Feriehome

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 383759

Posljednje ažuriranje: 27.03.2024

Oglas je online od: 2 godine, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/383759.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina