Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Domicilni Eden

maks.  6   Gosta/Gostiju
105m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
105m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online



Opis

Vaš wellness apartman iz snova postat će stvarnost!



Uronite u našu oazu blagostanja Domizil Eden s novom infracrvenom kabinom PHYSIOTHERM samo 120 m od Fleesenseea. Potpuno ograđeno imanje osigurava opuštenu atmosferu, posebno za obitelji. S nama ste u dobrim rukama!



Vaš savršen dan mogao bi izgledati ovako:

Prije uživanja u svježim kiflicama za doručak iz susjednog vagona pekare (300 m), počastite se kišnim tušem (Raindance) od poda do stropa

Tuš kabina od pravog stakla. Doručkujte na sunčanoj terasi na udobnim stolicama od ratana i velikom drvenom stolu. Šalica svježe skuhane kave iz Bosch TASSIMO ne samo da je dobrog okusa na početku dana. Brzo ponovno provjerite svoju e-poštu (W-LAN je besplatan) ili igrajte igricu Wii i onda idemo van:



Idite na jezero, vozite se čamcem, igrajte golf, plivajte, planinarite, jahajte, igrajte tenis, mini golf... i još mnogo toga.

U kasnim poslijepodnevnim satima posebno prija ledeno piće s mirisom jela s roštilja ispred zidanog vanjskog roštilja.

Ali sada je dobrobit na redu:

Možete se opustiti u grijanom vanjskom whirlpoolu tijekom cijele godine na 37 stupnjeva. 45 hidromasažnih mlaznica osigurava ugodu uz 6 različitih sjedala i ležaljki u bazenu. 10 multi-LED lampi (s mogućnošću prigušivanja) unutar bazena stvaraju romantičnu atmosferu navečer i noću.

Opcija za nakon:

Dok ekskluzivni plinski kamin širi svoju ugodnu toplinu, možete uživati u SKY-u ili doživljaju kućnog kina na velikom satelitskom TV-u ravnog ekrana s DVD snimačem. Ili što kažete na večer igranja na igraćoj konzoli Wii? Dan završava i veselite se sutra!!!





Apartman na gornjem katu na 2 etaže ima vlastitu terasu, a apartman je namješten s velikom pažnjom na ekskluzivne detalje i nudi obilje prostora za wellness i opuštanje. Uživajte u željenoj lokaciji samo 120 m od Fleesenseea (pogled na jezero). Stilski namješten apartman ima podno grijanje koje se može regulirati zasebno u svakoj sobi, SKY, digitalnu satelitsku TV s LCD FullHD, dizajnerski stereo sustav, plinski kamin i luksuzni dizajnerski kauč s otomankom pozivaju na opuštanje. Prostor za sjedenje i blagovaonicu, otvorena kuhinja s perilicom posuđa, hladnjakom i zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom, Bosch TASSIMO, staklokeramičkom pločom za kuhanje s konvekcijskom pećnicom čine kulinarski užitak užitkom. Jedna od dvije dnevne kupaonice opremljena je Raindance wellness tušem, druga kupaonica s kadom. Tri spavaće sobe također su opremljene velikim TV-om ravnog ekrana.

Na raspolaganju su spremišta za golf opremu i bicikle koja se mogu zaključati. Vlastita parkirna mjesta neposredno uz kuću kao i vrtni namještaj, veliki suncobran i zidani vanjski roštilj na privatnoj terasi s vrtom uključeni su u cijenu najma. Posteljina, ručnici te dječje stolice i kreveti mogu se posebno rezervirati. W-LAN Internet dostupan je besplatno. Mi smo kooperacijski partner Golf and Country Cluba Fleesensee, što znači posebne uvjete za naknade za igre.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 60 km Rostock - Laage

60 km

Kolodvor 5 km Malchow

5 km

Izlaz s autoceste 5 km A 19

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Do Göhren-Lebbina možete doći automobilom za samo oko 1 sat iz Berlina i za oko 2 sata iz Hamburga. Hanzeatski grad Rostock udaljen je 65 km. Povijesni stari gradovi Waren, Malchow, Röbel i Plau am See odredišta su za bicikliste i automobile. Godine 2000. Göhren-Lebbin je postao odmaralište "Land Fleesensee", najveće područje za odmor i rekreaciju u sjevernoj Europi s ponudom za sve uzraste. Uređene staze za trčanje vode do jezera ili kroz šumu, igranje golfa na jednom od tri golf terena s 18 rupa, kupanje u jezeru s prekrasnim sunčalištima, jahanje, planinarenje, vožnja biciklom razgranatom mrežom staza kroz jezerski kraj, jedrenje, surfanje, izleti brodom ili se jednostavno opustite i čitajte knjigu uz kamin ili na terasi s vlastitim vrtom i zidanim roštiljem. 1000 jezera okružuje mjesto i poziva na aktivnosti. Jedini Robinson Club u Njemačkoj, hotel Radisson s 5 zvjezdica u dvorcu, Dorfhotel i najveći njemački SPA s uključujući tečajeve i ekskluzivnu ponudu ljepote čine wellness užitke stvarnošću. Jahalište, brojne pješačke staze, potpuno razvijena mreža biciklističkih staza, najam čamaca, tenis, squash, boćanje, najam go-karta i još mnogo toga jamče da nikad ne bude dosadno. Naš ekskluzivni dvoetažni stan na gornjem katu nalazi se u pokrajini Mecklenburg-West Pomerania, u prekrasnom gradu Göhren-Lebbin, u "Land Fleesensee" između Berlina, Rostocka i Hamburga. Preferirana lokacija samo 120m od jezera tjera svako srce da brže kuca, zbog čega je naš domicilni Eden idealno smješten i uklopljen u prekrasnu prirodu. Uživajte u prirodi Mecklenburga, prekrasnom miru u prekrasnom krajoliku, vrhunskim golf terenima i širokoj ponudi rekreacijskih i sportskih sadržaja. Nadalje, grad Waren na najvećem njemačkom jezeru, Müritz, nalazi se na maloj udaljenosti. Do grada se može doći brodom preko Fleesenseea i Kölpinseea, biciklom (iznajmljivanje bicikala na licu mjesta) ili automobilom. Nacionalni park Müritz, gradić Barlach Güstrow, muzej NDR-a u Malchowu, Müritzeum u Warenu (najveći slatkovodni akvarij u Njemačkoj) također su zanimljiva izletišta po lijepom i lošem vremenu. Tržnica s trgovinama i restoranima, male trgovine, organska farma, outlet trgovine, praonica rublja i bankomat također su dostupni u Göhren-Lebbinu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 18:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Podaci se odnose na cijenu noćenja po smještajnoj jedinici

Pomoćni troškovi paušalno 3,00 €

Cijene vrijede za 6 osoba po rezervaciji.

Moguće je rezervirati paket pranja rublja (posteljina, plahte, 2 ručnika i 1 ručnik). To se naplaćuje 25 eura po osobi. Troškovi za pomoćni ležaj uključujući jastuk + deku = 21 euro. Dodatne usluge na upit: Osiguravanje dječjeg krevetića, stolice za hranjenje i stepeništa. Boravišna pristojba u Göhren-Lebbinu iznosi 2 eura po danu po osobi iznad 16 godina. U slučaju poslovnog boravka, iznos se ne primjenjuje.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Generell: Wir bieten IMMER die Möglichkeit einer Umbuchung an. Wird dies nicht gewünscht, gilt: Der Mieter kann vor Mietbeginn jederzeit schriftlich vom Mietvertrag zurücktreten. Tritt der Mieter vor Mietbeginn vom Mietvertrag zurück, ohne einen Nachmieter ( bei Vorliegen besonderer Gründe, die in der Person des Ersatzmieters liegen, darf die Vermietung abgelehnt werden ) zu benennen, der in den Vertrag zu denselben Konditionen eintritt, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten (ausschließlich der Endreinigung & Kurtaxe) zu entrichten (mindestens jedoch € 50,00 ): a. Rücktritt ab dem 89. bis zum 30. Tag vor Mietbeginn: 20 % des Mietpreises b. Rücktritt ab dem 29. bis zum 14. Tag vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises c. Rücktritt ab dem 13. bis zum 07. Tag vor Mietbeginn 50 % des Mietpreises d. Rücktritt ab dem 6. Tag vor Mietbeginn 100 % des Mietpreises Grundsätzlich bieten wir gerne auch die Möglichkeit einer Umbuchung an.

ostale informacije:

ODRŽIVI odmor u domu EDEN: Grijemo se na BIO plin.

Pod je kompletno opremljen visokokvalitetnim pločicama.

Sve prostorije se griju na podno grijanje (pojedinačna regulacija).

SKY TV, DVD player i dizajnerski stereo sustav pružaju multimedijsku zabavu ispred ekskluzivnog plinskog kamina u dnevnom boravku. Naša Wii igraća konzola upotpunjuje ponudu. Tu je i deka od flisa spremna da se osjećate dobro. Ako je vrijeme loše, dostupna je igraća konzola Wii, razne knjige, CD-i i DVD-i, mnoge društvene igre i besplatna W-LAN veza. Dostupni su sušilo za kosu, stalak za sušenje, usisavač, planinarske i biciklističke karte i informativni materijal.

Kućni ljubimci su dobrodošli na upit.

Spavaća soba: kreveti su opremljeni Ergomaxx high-tech madracima. 2 velika jastuka i popluna dostupna su kao jastuci za svaki bračni krevet. Ovdje također ne morate bez svoje uobičajene udobnosti spavanja. 3 spavaće sobe opremljene su prostranim ormarom s 3 vrata. Dodatni jastuci, krevetići i visoke stolice dostupni su na zahtjev.

Kupaonica: Dvije velike kupaonice s dnevnim svjetlom, WC, dizajnerski umivaonik, tuš s Raindance, kada, sušilo za kosu i grijana držač za ručnike, podno grijanje je standardno ovdje, kao iu cijelom stanu.

Vanjski whirlpool grijan na 37 stupnjeva tijekom cijele godine osigurava maksimalno opuštanje.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2020

Familie H. iz/od Niederjossa

5,0
5 5 5 5 5

Perfekter Familienurlaub

Alles sehr sauber und auf dem neuesten Stand. Wir hatten beide Wohnungen gebucht und waren komplett zufrieden.
Wir kommen auf jeden Fall wieder!!!!

veljača 2018

Klara B. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

EINZIGARTIG

Top Lage Top Wohnung Top Preis.
Da wir meistens nur in der kalten Zeit in diese Region fahren ist die Wohnung perfekt für uns.
Selbst wenn man viele Nachbarn hätte, ist alles eingezäunt und man hat seine Ruhe. So ist das nunmal in einer Ferienregion.
Der Pool, die Sauna, das BEtt, die Küche, die Wii einfach alles ist überragend! Der Kontakt zu den Vermietern ist aber das i Tüpfelchen! Da man sonst fast nur noch Verwalter und Gesellschafter hat.
Alles in Allem auf jedenfall empfehlenswert und wir kommen wieder!! Die Gegend ist auch im Winter toll und man kann super spazieren gehen oder auch noch Fahrrad fahren.
Auch für ein junges Paar zum entschleunigen super!
Danke an Familie Seifert für diese tolle und liebevoll eingerichtete Ferienwohnung mit soviel Luxus ohne sich überheblich und unwohl zu fühlen!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2017

Heike L. iz/od Halle-Ammendorf

5,0
5 5 5 5

Paradies am Fleesensee

12 wunderschöne Tage am Fleesensee in einem Ferienhaus, dass seinem Namen völlig gerecht wird.Sehr gepflegt ,sehr geschmackvoll eingerichtet ,alles was zum Glücklichsein benötigt wird.Die Umgebung ist landschaftlich reizvoll,der Ort ebenfalls sehr gepflegt und der Fleesensee an sich zu jeder Jahreszeit sicher reizvoll.
Wir fühlten uns wie im Paradies.Gern kommen wir WIEDER!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

kolovoz 2017

Lydia iz/od Detmold

5,0
5 5 5 5

Erholsamer Urlaub in gepflegtem Ferienhaus

Wir haben uns in dem Haus sehr wohl gefühlt. Die Ausstattung war top. Die Entfernung zum See war okay. Sehr freundliche Vermieter.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

prosinac 2016

Marius M. iz/od Hannover

4,8
4 5 5 5

Alles was das Herz begehrt

Wir haben mit vier Personen sechs Nächte im schönen Domizil Eden, über Silvester, in der EG-Wohnung verbracht.

Kontakt:
Die Eigentümer des Ferienhauses waren schon vor Anreise sehr hilfsbereit und haben alle offenen Fragen und Wünsche innerhalb kürzester Zeit geklärt.
Demnach verdient der Kontakt und die Freundlichkeit volle Punktzahl.

Unterkunft:
Das Ferienhaus ist in zwei Wohnungen aufgeteilt, die beide durch einen Haupteingang erreichbar, dennoch gut getrennt, liegen.
Die Wohnung ist aufgeteilt in zwei Schlafzimmer, einem Wohnzimmer inklusive offener Wohnküche, einem Badezimmer und einer Sauna.
Im Wohnzimmer befindet sich auch der Terrassenzugang, wodurch die Kombination mit der Wohnküche keine Probleme bzgl. Gerüche oder Ähnlichem mit sich bringt - es lässt sich gut lüften.
In einem der Schlafzimmer befindet sich ein großes Boxspringbett. In dem anderen Schlafzimmer zwei kleine Betten, die von der Gemütlichkeit her eher für Kinder geeignet sind. Ansonsten ist die Wohnung sehr schön und gemütlich eingerichtet.
Highlights sind definitiv der Gaskamin, die Sauna im Flur, die Fußbodenheizung und natürlich der Außenwhirlpool, direkt vor Tür.
Es ist ein WLAN-Anschluss vorhanden, nur leider ist die Verbindung sehr dürftig, was jedoch im Urlaub auch kein großes Problem darstellen sollte. Insgesamt vier von fünf Punkten.

Lage:
Das Haus befindet sich in einem Ort mit vielen verschiedenen Ferienhäusern. Mit dem Auto lässt sich die schöne Gegend erkundigen. Ich selber lag leider krank im Bett, aber meine mitreisenden Personen haben mir erzählt, dass es gute Möglichkeiten nah der Seen gab, um gemütlich einen Kaffee zu genießen.
Fünf Punkte.

Zusammenfassung Pro:
- Perfekter Service/ Kontakt mit den Eigentümern
- Fußbodenheizung
- Komfort
- Ausstattung
- Außenwhirlpool
- Gaskamin

Zusammenfassung Kontra:
- WLAN Verbindung
- die Betten im zweiten Schlafzimmer ( für zwei Erwachsene Personen leider definitiv nicht geeignet)

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

listopad 2012

flocke iz/od Niederaula

5,0
5 5 5 5 5

Vielen Dank

Ganz herlich möchten wir uns für diese wunderschöne Unterkunft bedanken. Die Wohnung ist hervorragend und liebevoll eingerichtet. In der Küche hat es an nichts gefehlt. Wir haben alles sehr sauber vorgefunden. Die Benutzung des Whirlpools war ein Erlebnis. Wir werden diese Wohnung auf jeden Fall weiter empfehlen. Viele Grüße aus Hessen und nochmals Danke!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Okolica smještaja: Sehr idyllisch

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: sehr gut

Mogućnosti za kupovinu: sehr gut

kolovoz 2004

futzi iz/od Zerbst OT Bärenthoren

4,9
5 4.5 5 5 5

sehr schöne Ferienwohnung hat uns Top gefallen

Wir haben uns sehr wohlgefühlt in der Ferienwohnung und auch unser Hund fand es toll. Sehr gemütlich ist alles da gewesen uns hat an nix gefehlt. Können wir nur weiter Empfehlen,
wir kommen ganz sicher auch mal wieder dort hin,eine sehr schöne Landschaft und auch zum See war es minimum 5 min. Fußmarsch nur.Das schönste mit war das Relaxen im Whirlpool.
Leider war unsere Sitzecke sehr beengt und der Sonnenschirm war defekt.War ein schöner Urlaub.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Okolica smještaja: Kleine Sitzecke leider. Auto Stellplatz ist voll ok,alles sauber gewesen.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Strand in der nähe zum Baden und Spaß haben,unsere Männer sind Boot gefahren.

Mogućnosti za kupovinu: Waren in Malchow (ca.7km entfernt) immer eine schöne Stadt zum schoppen und man bekommt sehr viel,uns sehr gefallen.Kann dort So.einkaufen sehr schön.


kontakt

gospođa A. Seifert

gospođa A. Seifert

Iznajmljivanje naša dva apartmana pruža nam veliko zadovoljstvo - sa svime što ide uz to. Tijekom godina upoznali smo toliko dragih ljudi, to je stvarno nešto posebno. Zato imamo osjećaj da je cijela stvar baš naša stvar... Radujemo se vašem dolasku!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 38392

Posljednje ažuriranje: 03.01.2024

Oglas je online od: 13 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/38392.htm


«Domicilni Eden» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina