Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Monschau

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 25 km

25 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


51 evaluacije

Ukupna ocjena

3,7 od 5
3.7 Oprema
3.7 Cijena/učin
3.7 Servis
3.7 Položaj
3.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Karin Selder

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Lydia Bartyla

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Ceciel Iersel

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Arjan Haak

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Wilco van Casteren

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

sandra van doninck

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam zaista razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bile ostale ostatke kuhanja prethodnog stanara. Svugdje su bili ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku....... sva ta prljavština je tamo već dugo vremena. Naš krevet imao je tkaninu na stražnjoj strani. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....samo odvratan. Ne želim ni zamisliti je li naš krevet uopće bio svježe postavljen. Ispod kreveta također su se pojavili "grudice" prašine. Srećom, bili smo samo 2 noći. Nikad nisam vidio/nešto slično. Kako netko dolazi do naljepnice booking.com-a s ocjenom 9,8 (od 10)????? Jesu li smještaji kontrolirani i od koga???? Namještaj ne mora svakome odgovarati, ali nešto ovako zapušteno i djelomično slomljeno..... Bili smo samo bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam veoma razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je veoma, veoma prljavo. Ormar za odeću nismo mogli koristiti jer se u njemu sakupljala prašina i prljavština. Ispod sudopere je takođe bilo veoma prljavo. Na pločicama iza šporeta su još uvek bili ostaci hrane od prethodnog stanara. Svuda su bile prljave fleke, dlake u lavabou.....sva ta prljavština je tu bila već duže vreme. Naš krevet je imao tapaciranu pozadinu od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno odvratno. Ne želim ni da znam da li je naš krevet uopšte bio presvučen svežom posteljinom. Ispod kreveta su se pojavili paučinari. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikada nisam videla nešto takvo. Kako neko može dobiti nalepnicu booking com s ocenom 9,8 (od 10)????? Da li se smeštaji kontrolišu i od strane koga????? Nameštaj ne mora da vam se svidi, ali nešto toliko zapušteno i delimično oštećeno.....samo smo ostali bez reči.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugačije. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu sakupljao prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bile ostatke kuhanja od prethodnih stanara. Svugdje su ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku.......cijela prljavština tu je bila već duže vrijeme. Naš krevet je imao tapaciranu stražnju stranu. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno prljavo. Ne želim ni razmišljati je li naš krevet uopće bio svježe posteljan. Ispod kreveta su bili skupovi prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto tako. Kako netko dolazi do naljepnice booking com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Da li se smještajne jedinice kontroliraju i od koga????
Moguć dat pripasti ukusu, ali nešto zaparloženo i djelomično uništeno.....Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar s odjećom nismo mogli koristiti jer se nakupljao prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločicama iza štednjaka još su bili ostaci hrane od prethodnog stanara. Svugdje su bili ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku...sve je već dugo bilo prljavo. Naš krevet imao je ukrasno stražnje platno. Bilo je prekriveno prašinom i dlakama...jednostavno gadno. Ne bih ni htio znati je li naš krevet uopće bio svježe posteljan. Ispod kreveta su se pojavili grudice prašine. Srećom, bili smo samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto tako. Kako netko dolazi do naljepnice booking com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Jesu li smještaji provjereni i od koga????
Namještaj ne mora biti po mom ukusu, ali nešto tako zapušteno i djelomično slomljeno....
Bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam zaista razočaran.....slike su obećavale nešto drugačije. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar nismo mogli koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka su još uvijek ostaci hrane od prethodnog stanara. Svugdje su ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku....sve je već dugo tu prljavo. Naš krevet je imao tapaciranu stražnju stranu od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i dlakama....jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe postavljen. Ispod kreveta su bili i zečevi od prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio takvo što. Kako netko dolazi do naljepnice booking com-a s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Je li smještaj provjeren i od koga???
Namještaj možda ne mora svidjeti, ali ovakvo nešto zapušteno i djelomično pokvareno....
Jednostavno smo bili bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran ..... slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar za odjeću nismo mogli koristiti jer se u njemu sakupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka još su se ljepili ostaci hrane od prethodnog stanara. Svugdje su bile ostatke prljavštine, dlake u umivaoniku .......prljavština je već bila tamo duže vrijeme. Naš krevet je imao presvučenu stražnju stranu od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i dlakama ..... jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe posteljin. Čak se i gomile prašine pojavljuju ispod kreveta. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio tako nešto. Kako netko dolazi do naljepnice booking com s ocjenom 9,8 (od 10) ????? Jesu li smještaji provjereni i od koga??? Namještaj se ne mora svidjeti, ali tako zapušten i djelomično oštećen ..... Bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako jako prljavo. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka zalijepili su ostaci hrane od prethodnog stanara. Svuda su ostale mrlje od prljavštine, kose u umivaoniku.....sve je bila prljavština koja je tamo bila dugo vremena. Naš krevet je imao presvučenu tkaninom pozadinu. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....samo užasno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe prekriven. Ispod kreveta bilo je puno prašine i paučine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio takvo što. Kako netko dolazi do naljepnice booking.com s ocjenom 9,8 (od 10)????
Je li smještaj provjeren i od koga????
Moguća je da vam se ne sviđa namještaj, ali nešto ovakvo, zapušteno i dijelomično slomljeno....jednostavno nemam riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo nečisto. Ne mogao se koristiti ormar za odjeću jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka još su se zalijepili ostaci kuhanja prethodnog stanara. Svugdje su bile ostatke prljavštine, kose u umivaoniku.... sav taj prljavštinu je bila tamo neko vrijeme. Naš krevet ima tapaciranu poleđinu od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i kosom.... jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe prekriven.
Prašinske kuglice su također bile ispod kreveta. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto tako. Kako netko dobiva naljepnicu booking.com sa ocjenom 9,8 (od 10)?????
Jesu li smještaji provjereni i od koga????
Namještaj možda ne mora biti po mom ukusu, ali nešto tako zapušteno i djelomično slomljeno.... Bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugačije. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar nismo mogli koristiti jer se u njemu nakupljao prah i prljavština. Ispod sudopera bilo je također jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su se zalijepili ostaci hrane od prethodnih stanara. Svugdje su bile ostale prljavštine, dlake u umivaoniku....... sav taj prljavština je tu već neko vrijeme. Naš krevet je imao presvučenu stražnju stranu od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno odvratno. Ne bih ni želio znati, je li naš krevet uopće svježe presvučen. Ispod kreveta su također bili skupljeni paučinari. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nisam nikada vidio nešto slično. Kako netko dolazi do naljepnice booking com sa ocjenom 9,8 (od 10)????? Da li se smještaji kontroliraju i od strane koga???? Namještaj se ne mora svidjeti, ali nešto ovakvo zapušteno i mjestimično oštećeno..... jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bili zalijepljeni ostaci kuhanja od prethodnog stanara. Svugdje su se nalazili ostaci prljavštine, kose u umivaoniku.....sva ta prljavština je već dugo bila tu. Naš krevet je imao presvučenu stražnju stranu od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i kosom.....jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe prekriven. Ispod kreveta se pojavljuju prljavštinom. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto takvo. Kako netko dolazi do naljepnice za booking.com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Provjerava li se smještaj i od koga???
Namještaj se može nekome ne svidjeti, ali nešto tako ozljedeno i izlizano.....
Bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar za odjeću nismo mogli koristiti jer se u njemu nakupljao prah i prljavština. Ispod sudopera je također bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka su još bili ostatci od kuhanja prethodnog najmoprimca. Svuda su bile ostatke prljavštine, dlake u umivaoniku.......sva ta prljavština već je bila dugo tu. Naš krevet je imao presvučeni stražnji dio od tkanine. Bio je prekriven prašinom i dlakama.....jednostavno odvratno. Ne bih ni htio znati jesu li naš krevet uopće svježe prekriven. Nisuđe je bilo i prašina ispod kreveta. Srećom, bili smo samo 2 noći. Nikad tako nešto nisam vidio. Kako netko dolazi do naljepnice s ocjenom 9,8 (od 10) s booking.com-a????? Da li smještaji prolaze kontrolu i od koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali ovakvo oronulo i djelomično oštećeno.....
Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo nečisto. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu skupljao prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bili zalijepljeni ostaci kuhanja od prethodnog stanara. Svugdje su bile ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku.......sve je to bio prljavština koja je već duže vrijeme tamo bila. Naš krevet je imao presvučeni stražnji dio od tkanine. Bio je posut prašinom i dlakama.....jednostavno odvratno. Ne bih ni želio znati je li naš krevet uopće svježe prekriven posteljinom. Ispod kreveta također su se pojavljivali jastuci od prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto slično. Kako netko dođe do naljepnice booking com s ocjenom 9.8 (od 10)?????
Da li se smještajne jedinice kontroliraju i od koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali nešto dotrajalo i djelomično oštećeno.....
Bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar za odjeću nismo mogli koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bili ostaci kuhanja prethodnog najmoprimca. Svugdje su bili ostaci prljavštine, dlake u kupaonici.......sve je to prljavština koja je tamo već dugo vremena. Naš krevet je imao presvlaku od tkanine. Bio je prekriven prašinom i dlakama.....jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe navučen. Ispod kreveta su se pojavljivali krugovi prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio takvo što. Kako netko dolazi do naljepnice s ocjenom 9,8 (od 10) od booking.com-a?????
Da li smještaji prolaze provjeru i od koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali ovo je samo zapušteno i djelomično slomljeno.....
Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo vrlo prljavo. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu sakupljao prah i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bili ostaci hrane od prethodnog stanara. Svugdje su bile tragovi prljavštine, dlake u umivaoniku.......cijela prljavština bila je tamo već duže vrijeme. Naš krevet imao je presvlaku od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....odvratno jednostavno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe obložen. Ispod kreveta također su bili paučinasti ježevi. Bili smo (Hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio takvo što. Kako netko dolazi do naljepnice od booking com sa ocjenom 9,8 (od 10)????? Da li se smještaji provjeravaju i od strane koga?????
Moguće je da vam namještaj neće biti po volji, ali nešto ovako zapušteno i djelomično slomljeno....jednostavno neverovatno. Bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar za odjeću se nije mogao koristiti jer se u njemu sakupljao prah i prljavština. Ispod sudopera bilo je također jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bili ostaci hrane od prethodnog stanara. Svuda su bili ostaci prljavštine, kose u umivaoniku.....sve je to smeće već dugo bilo tamo. Naš krevet je imao presvlaku od tkanine. Bila je puna prašine i kose.....jednostavno užasno. Ne želim niti znati je li naš krevet uopće bio svježe preuređen. Ispod kreveta su bile i hrpe prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto slično. Kako netko dobije naljepnicu od booking com-a s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Da li se smještaji provjeravaju i od strane koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali ovo je jednostavno izlizano i djelomice uništeno.....
Ostali smo samo bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Nisam mogao koristiti ormar jer se u njemu nakupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka još su se držali ostaci kuhanja od prethodnog stanara. Sve su bile ostatci prljavštine, dlake u umivaoniku......ta prljavština je već dugo bila tu. Naš krevet imao je tapaciranu tkaninu na stražnjem dijelu. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....samo odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe obučen. Ispod kreveta su se pojavljivali paučinasti oblaci. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio takvo nešto. Kako netko dolazi do naljepnice booking com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Kontroliraju li i od koga smještaji????
Mogući su različiti ukusi u namještaju, ali ovo je bilo trošno i djelomično uništeno.....
Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu sakupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera je također bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bili zalijepljeni ostaci kuhanja od prethodnog stanara. Svugdje su bile ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku.....sve to je već dugo vremena bilo prljavo. Naš krevet je imao tapaciranu stražnju stranicu od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno odvratno. Ne bih želio ni znati je li naš krevet uopće bio svježe postavljen. Ispod kreveta su bili i paučinasti klupčići. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad prije nisam vidio nešto takvo. Kako netko dolazi do naljepnice booking.com s ocjenom 9.8 (od 10)????? Jesu li smještaji pregledani i od koga???? Namještaj se može nekome ne svidjeti, ali nešto tako zapušteno i djelomično slomljeno..... Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar nije mogao biti korišten jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera je također bilo prljavo. Na pločama iza štednjaka su i dalje bili ostaci hrane od prethodnog stanara. Svugdje su bili ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku.......sva ta prljavština je tamo već dulje vrijeme. Naš krevet je imao presvučen stranom od tkanine. Bio je prekriven prašinom i dlakama.....jednostavno bilo jezivo. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe postavljen. Ispod kreveta bilo je i prašinskih glista. Bili smo (Hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad prije nisam vidio takvo što. Kako netko dolazi do naljepnice booking.com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Pregledaju li smještaji i od koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali takvo odrpano i djelomično slomljeno....
Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran ..... slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera bilo je također vrlo prljavo. Na pločama iza peći još je bio zalijepljen ostatak hrane od prethodnog stanara. Svugdje su bile tragovi prljavštine, dlake u umivaoniku .... prljavština je tamo već dulje vremena. Naš krevet imao je presvučenu stražnju plohu od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i dlakama ..... jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe pregažen. Ispod kreveta su također bile kućice od prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio takvo što. Kako netko dolazi do naljepnice booking com s ocjenom 9,8 (od 10) ????
Je li smještaj pregledan i od koga ????
Namještaj se može nekome ne sviđati, ali tako šašav i djelomično uništen ....
Bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran.....slike su obećavale nešto drugačije. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar za pohranu odjeće nije se mogao koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka još su se zalijepili ostaci kuhanja prethodnog stanara. Svugdje su bili ostaci prljavštine, kose u umivaoniku....ta prljavština već je bila tamo neko vrijeme. Naš krevet imao je naslon za leđa presvučen tkaninom. Bio je prepun prašine i kose.....jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe navučen. Ispod kreveta također su se pojavili paučinasti oblaci. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio takvo što. Kako netko dolazi do naljepnice booking com sa ocjenom 9,8 (od 10)?????
Da li se smještaji kontroliraju i od koga????
Nameštaj se ne mora svidjeti, ali ovo je bilo iznošeno i djelomično slomljeno....
Bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Vrlo je, vrlo prljavo. Ormar za odjeću se nije mogao koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera je također bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka još su se nalijepile ostaci kuhanja od prethodnog stanara. Svugdje su bile ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku.......prljavština je tamo bila već duže vremena. Naš krevet je imao tkaninom presvučenu stražnju stranu. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....samo odvratno. Ne želim niti znati je li naš krevet uopće bio svježe namješten. Ispod kreveta su se pojavili grudice prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikada nisam vidio nešto takvo. Kako netko dolazi do naljepnice booking com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Provjeravaju li se smještaji i od strane koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali tako derutno i djelomično uništeno....
Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar za odjeću nismo mogli koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera je također bilo jako prljavo. Na pločama iza pećnice su još uvijek bili ostaci kuhanja od prethodnih stanara. Svugdje su bile prljave mrlje, kose u lavabou....sve je već duže vrijeme prljavo. Naš krevet je imao stražnji dio od tkanine. Bio je prekriven prašinom i kosom....jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe presvučen. Ispod kreveta su se nalazili i grudobolji. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Ovo nikad nisam vidio. Kako netko dolazi do naljepnice booking com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Da li se smještajni objekti kontroliraju i od strane koga????
Namještaj vam se ne mora svidjeti, ali ovo je jednostavno zapušteno i na nekim mjestima slomljeno.....
Samo smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran ..... slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka i dalje su zalijepljeni ostaci kuhanja od prethodnih stanara. Posvuda su ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku ...... prljavština je tamo već duže vremena. Naš krevet je imao tapetirani stražnji zid. Bio je prekriven prašinom i dlakama ..... jednostavno odvratno. Ne želim niti znati je li naš krevet uopće bio svježe pregažen. Ispod kreveta bilo je i prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio ništa takvo. Kako netko može dobiti naljepnicu iz booking coma s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Provjeravaju li smještajne objekte i tko to radi ????
Namještaj se možda ne mora svidjeti, ali tako zapušten i djelomično oštećen .....
Jednostavno smo ostali bez riječi

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran .... slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako, jako neuredno. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su se lijepili ostaci kuhanja prethodnog stanara. Svugdje su bili ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku ..... ta prljavština je već duže vremena tamo. Naš krevet ima presvučen panel od tkanine. Bio je pretrpan prašinom i dlakama .... jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe obučen. Ispod kreveta su se pojavljivali i dlake. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Takvo što nisam nikad vidio. Kako netko dolazi do naljepnice za booking com s ocjenom 9,8 (od 10)????
Provjeravaju li smještaji i od koga????
Namještaj se možda ne mora svidjeti, ali toliko zapušten i djelomično slomljen ....
Bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran .... slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu skupljao prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločama iza peći držale su se ostatci čišćenja od prethodnog stanara. Svugdje su bile ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku .... prljavština je već dulje bila tamo. Naš krevet ima stražnju presvlaku od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i dlakama .... jednostavno gadno. Uopće ne želim znati je li naš krevet uopće bio svježe postavljen. Prema krevetu su se pojavile i grude prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio tako nešto. Kako netko dolazi do naljepnice bookinga s ocjenom 9,8 (od 10) ????
Da li se smještaji provjeravaju i tko to radi ????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali tako zdjeljano i mjestimično uništeno ....
Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.... slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako jako prljavo. Ormar nismo mogli koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bili zalijepljeni ostaci kuhanja od prethodnih stanara. Svugdje su bili ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku... ta prljavština je tamo već dugo bila. Naš krevet je imao tkanu stražnju stranu. Bila je prekrivena prašinom i dlakama... jednostavno gadno. Ne bih ni htio znati je li naš krevet uopće bio svježe postavljen. Ispod kreveta su se nalazili masnice od prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto takvo. Kako netko dolazi do naljepnice booking.com s ocjenom 9,8 (od 10)????? Da li se smještaji kontroliraju i od koga???? Namještaj se ne mora svidjeti, ali ovako zapušteno i dijelom uništeno... Bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran.....slike su obećavale nešto drugačije. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu sakupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera je također bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bili zalijepljeni ostaci hrane od prethodnog stanara. Svugdje su bile tragovi prljavštine, kose u umivaoniku......sve je bila prljavština koja je već dugo bila tu. Naš krevet je imao tkaninu na stražnjem dijelu. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće svježe posteljinom bio prekriven. Ispod kreveta su bili i paučine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nisam nikada vidio tako nešto. Kako netko dolazi do naljepnice s ocjenom 9,8 (od 10) od booking com-a?????
Provjeravaju li smještaji i od koga?????
Namještaj se možda ne mora svidjeti, ali nešto tako zapušteno i djelomično uništeno....osupnuti smo bili samo.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo neuredno. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu skupljao prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bili ostaci hrane od prethodnog stanara. Sve je bilo puno ostatka prljavštine, kose u umivaoniku.......sve je već neko vrijeme bilo prljavo. Naš krevet je imao naslon obložen tkaninom. Bio je prekriven prašinom i vlaknima...jednostavno odvratno. Ne bih ni želio znati je li naš krevet uopće bio svježe presvučen. Ispod kreveta su bili i klupka prašine. Bili smo (na sreću) samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto takvo. Kako netko dolazi do naljepnice booking com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Da li se smještaj provjerava i od koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali ovako mizeran i djelomično oštećen....bili smo jednostavno zapanjeni.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar za odjeću nije bio upotrebljiv jer se u njemu skupljao prašina i prljavština. Ispod sudopera je također bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka su još uvijek bili ostaci kuhanja od prethodnih stanara. Svugdje su bili ostaci prljavštine, kose u umivaoniku......sve je već bila dugo tu prljavština. Naš krevet je imao presvlaku od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i kosom.....jednostavno odvratno. Ne želim ni zamisliti je li naš krevet uopće bio svježe prekriven.
Ispod kreveta su se pojavili paučina. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto takvo. Kako netko dolazi do naljepnice booking com ocjene 9,8 (od 10)?????
Da li smještaji prolaze kontrolu i od koga????
Namještaj vam se ne mora sviđati, ali nešto takvo jadno i djelomično pokvareno......
Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo zapušteno. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu nakupljao prah i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločama iza peći i dalje su bili ostatci od prethodnog stanara. Svugdje su bili ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku.......sav taj prljavština je tamo bila već neko vrijeme. Naš krevet je imao tapaciranu tkaninu na poleđini. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe posteljan. Ispod kreveta su bile i gomile prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto slično. Kako netko dolazi do naljepnice booking com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Da li se smještajni objekti kontroliraju i od koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali ovakav iznošen i djelomično uništen.....
Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar za odjeću nismo mogli koristiti jer se u njemu nakupljao prašina i prljavština. Ispod sudopera je također bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka su još uvijek bili ostaci kuhanja od prethodnog stanara. Svugdje su bile ostaci prljavštine, dlake u sudoperu......sve je već dugo bilo prljavo. Naš krevet je imao presvučenu stražnju stranu od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe namješten. Ispod kreveta su se također nalazile grudvice prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto takvo. Kako netko dolazi do naljepnice booking.com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Je li smještaj provjeren i od koga???
Moguće da nam namještaj ne odgovara, ali ovakvo neuredno i djelomično oštećeno....
Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran....slike su obećavale nešto drugačije. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar za odjeću nismo mogli koristiti jer se u njemu nakupljao prašina i prljavština. Ispod sudopera je također bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su se nalijepili ostaci od kuhanja prethodnog stanara. Svugdje su ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku...sve je to već bilo prilično dugo. Naš krevet je imao presvučen stražnji dio tkaninom. Bio je prekriven prašinom i dlakama...jednostavno odvratno. Ne bih uopće htio znati je li naš krevet uopće svježe pregažen. Ispod kreveta su se pojavili grudice prašine. Srećom, bili smo samo 2 noći. Nisam nikada vidio nešto takvo. Kako netko dolazi do naljepnice booking com s ocjenom 9,8 (od 10)?????

Da li se smještajni objekti kontroliraju i od koga???

Mogao bi se nekome ne sviđati namještaj, ali ovakav zapušten i djelomično uništen...jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran....slike su obećavale nešto drugo. Vrlo vrlo prljavo je bilo. Ormar za odjeću nismo mogli koristiti jer se u njemu sakupljao prašina i prljavština. Ispod sudopera je također bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka su još uvijek bili ostaci kuhanja od prethodnog najmoprimca. Svuda su bile ostaci prljavštine, kose u umivaoniku.....sve je već duže vrijeme bilo prljavo. Naš krevet je imao presvučenu tkaninom stražnju stranu. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno jezivo. Ne bih htio ni znati je li naš krevet uopće svježe prekriven. Ispod kreveta su bile i grudve prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto takvo. Kako netko dolazi do naljepnice booking com ocjena 9,8 (od 10)????? Provjeravaju li smještaje i od strane koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali ovako zapušten i djelomično uništen....samo smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako, jako nečisto. Ormar za odjeću nismo mogli koristiti jer se u njemu nakupljao prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bili zalijepljeni ostaci kuhanja od prethodnog najmoprimca. Svugdje su bili ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku......sve je već dugo bilo zaprljano. Naš krevet je imao presvlaku od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno jezivo. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe prekriven. Ispod kreveta također su se nalazili komadi prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Ovo još nikad nisam vidio. Kako ljudi dolaze do naljepnice booking.com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Pregledavaju li i nadziru li smještajne jedinice i tko to radi?????
Namještaj ne mora biti po mom ukusu, ali takav zapušten i djelomično oštećen....
Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugačije. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera je također bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bile zalijepljene ostaci hrane od prethodnog stanara. Posvuda su ostali tragovi prljavštine, dlake u umivaoniku......prljavština je već bila dosta dugo tu. Naš krevet je imao tapeciranu stražnju stranu. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno odvratno. Ne želim znati je li naš krevet uopće svježe namješten. Ispod kreveta su se također javile čuperke od prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad to nisam vidio. Kako netko može dobiti naljepnicu booking.com s ocjenom 9,8 (od 10)????? Jesu li smještaji provjereni i od koga????
Mogao mi se ne sviđati namještaj, ali takvo nešto jadno i djelomično slomljeno.... Bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran..... slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo nečisto. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu sakupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bili zalijepljeni ostaci hrane od prethodnog stanara. Svugdje su bile prljave mrlje, dlake u umivaoniku....... cijela prljavština je bila tamo već duže vrijeme. Naš krevet je imao presvlaku od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i dlakama..... jednostavno odvratno. Ne bih želio ni znati jesu li naš krevet uopće svježe presvlake. Ispod kreveta su se pojavile mišji trusi. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto takvo. Kako netko dolazi do naljepnice booking.com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Provjeravaju li smještaji i od strane koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali takvo oronulo i djelomično oštećeno.....
Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar za odjeću nismo mogli koristiti jer se skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka su se još uvijek naljepili ostaci kuhanja od prethodnog stanara. Svugdje su bile prljave mrlje, dlake u umivaoniku.....cijela prljavština je tamo već dugo bila. Naš krevet je imao tkaninastu naslonjaču. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno gadno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe posteljinom prekriven. Pod krevetom su se također nalazile hrpe prašine. Bili smo (Hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio nešto tako. Kako netko dolazi do naljepnice booking.com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Jesu li smještaji kontrolirani i od koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali nešto ovako zapušteno i djelomično slomljeno....jednostavno smo bili bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam vrlo razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar za odjeću se nije mogao koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su se lijepili ostaci kuhanja od prethodnog stanara. Svuda su ostaci prljavštine, dlake u umivaoniku..... svu tu prljavštinu već je duže vrijeme bilo. Naš krevet imao je okvir presvučen tkaninom. Bio je prekriven prašinom i dlakama..... jednostavno odvratno. Ne bih želio niti znati je li naš krevet uopće bio svježe posteljan. Ispod kreveta bilo je i paukova. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio tako nešto. Kako netko dolazi do naljepnice booking.com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Da li smještajne jedinice prolaze inspekciju i od strane koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali tako zapušten i djelomično uništen.... Jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo nečisto. Ormar nismo mogli koristiti jer se skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločama iza peći još su bile zalijepljene ostaci kuhanja od prethodnog stanara. Svugdje su bile ostaci prljavštine, kose u umivaoniku.......sav taj prljavština je tamo bila već duže vrijeme. Naš krevet je imao tkaninsku stražnju stranu. Ta je bila prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno odvratno. Ne želim znati je li naš krevet uopće bio svježe pregaćen. Ispod kreveta su se također pojavili paučinari. Bili smo (Hvala Bogu) samo 2 noći. Takvo nešto nikad nisam vidio. Kako netko dolazi do naljepnice booking com-a s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Provjeravaju li se smještaji i od koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali ovakav rasklimani i djelomično oštećeni....bili smo samo bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar nismo mogli koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su se lijepili ostaci kuhanja od prethodnog stanara. Svuda su ostaci prljavštine, dlake u sudoperu.......sve je to već dugo vremena bilo prljavo. Naš krevet je imao presvučenu stražnju stranicu. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno odvratno. Uopće ne želim znati je li naš krevet uopće bio svježe posteljan. Ispod kreveta su bili i svijetalni paukovi. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio takvo što. Kako netko dolazi do naljepnice booking com s ocjenom 9.8 (od 10)?????
Da li se smještaji kontroliraju i od strane koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali nešto ovako zapušteno i djelomično oštećeno....bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar za odjeću nismo mogli koristiti jer se u njemu nakupljao prašina i prljavština. Ispod sudopera također je bilo vrlo prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bili zalijepljeni ostaci kuhanja prethodnog stanara. Svugdje su bile tragovi prljavštine, kose u umivaoniku.... prljavština je ondje već dugo vremena. Naš krevet imao je tapaciranu stražnju stranu. Bila je prekrivena prašinom i kosom..... jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe postavljen. Ispod kreveta su se pojavili pridržani letaci. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad prije nisam vidio nešto tako. Kako netko dolazi do naljepnice booking.com s ocjenom 9,8 (od 10)?????

Da li se smještaji provjeravaju i od koga????

Namještaj se ne mora svidjeti, ali ovakvo trulo i djelomično srušeno....

Bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je vrlo, vrlo prljavo. Ormar za odjeću nije se mogao koristiti jer se u njemu skupljao prašina i prljavština. Ispod sudopera je bilo također jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su se držali ostaci hrane od prethodnih stanara. Svugdje su bile ostatke prljavštine, dlake u umivaoniku.....sve je to već dugo bilo prljavo. Naš krevet je imao presvlaku od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i dlakama.....jednostavno odvratno. Ne želim ni znati je li naš krevet uopće bio svježe posteljinom presvučen. Ispod kreveta su bila i gnijezda pauka. Hvala Bogu, bili smo samo 2 noći. Nikad nisam vidio takvo što. Kako netko dolazi do naljepnice booking com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Provjeravaju li se smještaji i od strane koga????
Moguće da nam ne odgovara namještaj, ali ovo je jednostavno razvaljeno i djelomično slomljeno....
Bili smo jednostavno bez riječi.

Andrea Brunner

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako, jako prljavo. Ormar nismo mogli koristiti jer se u njemu skupljao prah i prljavština. Ispod sudopera je bilo također jako prljavo. Na pločama iza štednjaka još su bile zalijepljene ostatke kuhanja od prijašnjeg stanara. Posvuda su bili ostatci prljavštine, kose u umivaoniku.......sve je već dugo bio prljavo. Naš krevet je imao tapaciranu stražnju stranu od tkanine. Bila je prekrivena prašinom i kosom.....samo odvratno. Ne bih htio ni znati je li naš krevet uopće bio svježe postavljen. Ispod kreveta su bili i čvorci od prašine. Bili smo (hvala Bogu) samo 2 noći. Nikad nisam vidio tako nešto. Kako netko dobije naljepnicu booking com s ocjenom 9,8 (od 10)????? Jesu li smještaji provjereni i od koga???? Namještaj ne mora biti po našem ukusu, ali ovako ogavno i djelomično uništeno.....jednostavno smo ostali bez riječi.

Andrea Brunner

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži njemački

Bio sam jako razočaran.....slike su obećavale nešto drugo. Bilo je jako, jako prljavo. Ormara za odjeću se nije moglo koristiti jer se u njemu skupljala prašina i prljavština. Ispod sudopera je bilo također jako prljavo. Na pločama iza štednjaka su još uvijek bili ostaci kuhanja od prethodnog stanara. Svugdje su ostaci prljavštine, kose u umivaoniku.....sve je već dugo bio taj prljavština. Na našem krevetu je bio presvučen tkaninom. Bio je prekriven prašinom i kosom.....jednostavno odvratno. Ne bih ni želio znati je li naš krevet uopće bio svježe presvučen. Ispod kreveta su se pojavile krpe od prašine. Srećom, bili smo samo 2 noći. Nikad prije nisam vidio nešto tako. Kako netko dolazi do naljepnice booking.com s ocjenom 9,8 (od 10)?????
Provjeravaju li smještajne jedinice i od koga????
Namještaj se ne mora svidjeti, ali nešto tako oronulo i djelomično slomljeno..... jednostavno smo bili bez riječi.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 385367

Posljednje ažuriranje: 17.05.2024

Oglas je online od: 2 godine, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/385367.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Monschau» je dobio ocjenu gosta 3.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 51 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat