Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Top Urlaub in Breskens

Breskens

maks.  6   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
75m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

21 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

21 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Udobno namještena planinska kuća u turističkom parku s 5 zvjezdica, u centru, ali na diskretnoj lokaciji. Vlastito parkirno mjesto neposredno ispred nekretnine.
Kuća je prostrana i prostrana. "Roditeljska spavaća soba" sa bračnim krevetom je osim dnevnog boravka opremljena TV-om. Tu je i dvokrevetna soba s dva odvojena kreveta (po potrebi se mogu spojiti) i spavaća soba s krevetom na kat. Moderno uređena nude ugodan dnevni boravak/blagovaonicu s otvorenom kuhinjom i izravnim pristupom terasi. Objekt je u potpunosti ograđen višim staklenim pločama. Na raspolaganju su i dvije ležaljke, suncobran i vanjski stol za blagovanje s baldahinom, kao i plinski roštilj. prozori i vrata opremljeni su muharima.

Za samo 150m, iza nasipa, stižete kilometrima do pješčane plaže s brojnim paviljonima.

Park se sastoji od dva igrališta, zatvorenog bazena, saune, talijanskog restorana s prostranom terasom, kuglane, biljara, trgovine u parku, najam bicikala, kartinga i električnih skutera, praonica rublja.
U neposrednoj blizini, 4 minute hoda, nalazi se "De Afslag", moderan europski restoran s unutarnjim i vanjskim dječjim igralištem, mini golfom.
Park za odmor je vrlo pogodan za pse. Postoji nekoliko stanica za vreće za izmet. Psi se moraju držati na uzici u parku.

Kupanje, sunčanje, mirni nasipi i romantična sela, nebrojene su mogućnosti za izlete. Ništa ne stoji na putu savršenom odmoru!

Molimo ponesite svoju posteljinu, ručnike i kuhinjske krpe. (bračni krevet 1,60 x 2,00 m, krevet za jednu osobu 0,80 x 2,00 m)

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.15 km

0.15 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 90 km Antwerpen

90 km

Kolodvor 3 km Vlissingen

3 km

Izlaz s autoceste 40 km Terneuzen/Zelzate

40 km


Mjesto i položaj smještaja

MOGUĆA ODREDIŠTA:

BRESKENS je mali lučki gradić na ušću Westerscheldea u Sjeverno more. Ovdje ćete pronaći dobro označenu mrežu biciklističkih i pješačkih ruta duž cijele obale i unutrašnjosti do susjedne Belgije. Posjetite Ribarski muzej u marini.

Trajekt za pješake i bicikliste vozi od trajektne luke Breskens do VLISSINGENA. Glavne atrakcije Vlissingena su duga šetnica uz plažu - usput rečeno najduža u Nizozemskoj - i lijepe plaže. Gotovo bi se moglo zaboraviti da grad ima 300 zgrada kojima duguje svoj tipični morski karakter. Bogata prošlost Zelanda predstavljena je u općinskom muzeju muZEEum. Koristeći najnoviju multimedijsku tehnologiju, naučit ćete više o brodogradnji i pomorskim bitkama, poplavama i ribolovu.

MIDDELBURG, glavni grad nizozemske pokrajine Zeeland, odiše šarmom tradicionalnog i ponosnog grada. S povijesnim kućama uz kanale i vijugavim ulicama, kasnogotičkom gradskom vijećnicom i tornjem zvanim "Lange Jan", Middelburg je pun znamenitosti.

SLUIS, je stari utvrđeni grad i nudi razne restorane, trgovine, kulturu i udobnost 7 dana u tjednu. Popnite se visoko na 'Belfort', jedinstven u Nizozemskoj. Poslušajte koncert uz kavu izvan sezone ili doživite Sluisa kako vozi bicikl na vodi. Na veličanstvenim gradskim vratima možete dotaknuti i osjetiti prošlost. Kanal za Bruges počinje u Sluisu. Možete biciklirati cijelim putem duž kanala prema Brugesu. U blizini Sluisa nalazi se St. Anna ter Muiden, s rustikalnim seoskim trgom i crkvom iz 17. stoljeća s autentičnim tornjem iz 14. stoljeća.

KNOKKE-HEIST u Belgiji udaljen je pola sata vožnje. Ima 15.000 stanovnika i nalazi se tik uz rezervat prirode 'het Zwin' koji se nalazi na granici između Belgije i Nizozemske. Ovo ekskluzivno ljetovalište poznato je po prirodnom položaju, velikim vilama, luksuznim apartmanima i kasinu. Kako postoje mnoge (modne) trgovine, umjetničke galerije i restorani, Knokke se naziva i `Petit Paris`. Možete se provozati i obalnim tramvajem. Ovo vodi od Knokkea do Pannea. Možete ući i izaći gdje god želite tijekom dana.

BRUGES je udaljen 45 minuta vožnje od parka. Središte Brugesa je na UNESCO-vom popisu svjetske baštine od 2000. godine. To je jedan od najljepših gradova u Belgiji i posjet je definitivno doživljaj. Ovdje također Belfort, Brüggsen Reien (kanali s kružnim putovanjima) i ukusne čokolade.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba po danu iznosi 1,50 € po danu. osobu i plaća se uz cijenu najma.

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.04.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
4.4 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2023

Susanne F. iz/od Wachtberg

4,6
5 3 5 5 5
Prikaži njemački

Divna nova kuća uređena s puno ljubavi

Kod promjenjivog vremena proveli smo lijepi tjedan sa 3 male psa. More je samo preko stepenica, dvorište je sigurno od bijega i kuća je divno topla i ugodna. Sve je bilo uzimano u obzir, čak su bile i srca na toaletnom papiru. Kuhinja je opremljena vrhunski, kauč je udoban, namještaj je vrlo lijep. Super je za 2 osobe, pretpostavljam da je već malo tijesno za četiri na kauču i ima premalo spremišnog prostora u drugoj sobi. Nezamislivo je za šest osoba, jer je dječja soba malena i kreveti na kat su vrlo tijesni. To je samo moguće s malom djecom. Vlasnica je vrlo ljubazna i uvijek dostupna. Rado ćemo se vratiti, čak iako nam je ovo bilo prilično skupo smještaj u predsezoni.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

srpanj 2023

B.J. S. iz/od Rheinland-Pfalz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršen odmor

Unatoč lošem vremenu, imali smo predivan boravak. Smještaj je fantastičan i čist i ima sve što srce želi. Osjećali smo se vrlo ugodno tamo. S dvoje odraslih i jednim djetetom bilo je dovoljno prostora da uživamo u kući tijekom kišnih dana.
Do plaže je samo skok, a u mjestu ima puno trgovina.
Vlasnici su bili vrlo prijateljski i ​​pomogli su nam, dajući nam puno savjeta i osiguravajući besprijekoran protok.
Rado ćemo se vratiti.

srpanj 2023

Christina F. iz/od Kamen

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna koliba

Odmor u chaletu bio je predivan. 150m do dugih pješčanih plaža... ne može biti bliže. Vlasnici su super ljubazni i uslužni. Preporučili su nam izlete. Jednostavno sjajno. Jedan dan smo bili u Belgiji (Brugge) udaljenom 42 minuta. Svakako vrijedi posjetiti i preporučiti. Svakako bismo se vratili. Hvala na lijepom odmoru, draga obitelji Fuhrmann.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

svibanj 2023

Michael S. iz/od Ratingen

4,8
5 4 5 5 5

Tolle Lage am Meer

Sehr modern und liebevoll eingerichtetes Ferienhaus in direkter Nähe zum schönen Strand. Es fehlte uns im Haus an nichts und wir empfehlen es auf jeden Fall weiter !!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

rujan 2022

Martina F. iz/od Kaiserslautern

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrhunska kuća za odmor u blizini Breskensa, odmah iza dina

Vrlo lijepa i čista kuća za odmor. Možemo se složiti s pozitivnim ocjenama naših prethodnika i svakako ga preporučiti. Kuća je ograđena i ne može se gledati pa je idealna i za psa.

Puno hvala!

srpanj 2022

Christian K. iz/od Hennef (Deutschland)

4,8
5 4 5 5 5

Schöner Urlaub in Breskens in einem tollen Ferienhaus

Sehr gut ausgestattetes Haus, liegt räumlich auch gut im Park, Strandnähe, aber etwas außerhalb der Stadt. Hat uns wirklich gut gefallen, alles ziemlich neu und modern. Außenanlage mit überdachter Terrasse, Liegen, Sonnenschirm und rundherum nicht einsehbar. Klare Empfehlung. Bitte beachten: Das Zimmer mit dem Etagenbett ist wirklich klein und der Freiraum nach oben, wenn man im Bett liegt, (sowohl oben als auch unten), ist relativ gering. Zusätzlich ist oben am Bett kein Gitter. Demnach - nach meiner Bewertung - eher für Kinder zwischen 6 und 14 geeignet. Alles andere ist aber wunderbar und die anderen 4 Betten auf jeden Fall durch alle Altersklassen nutzbar :-) Wir waren sehr zufrieden.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2022

Marion Z. iz/od .Rheda-Wiedenbrück

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Wohnung

Der Empfang vom Vermieter war sehr gut,freundlich, zuvorkommend und perfekt organisiert. Die Wohnung ist sehr gut ausgestattet. Es fehlt an nichts und es ist alles sehr gepflegt (hoffentlich bleibt es so) .
Es ist alles vorhanden, was man für einen erholsamen Urlaub braucht. Auch der Grill hat uns gute Dienste geleistet. Es gibt sogar einen guten Fön, so das man keinen eigenen mitbringen muss. Wir kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

veljača 2022

FH F. iz/od Würzburg

5,0
5 5 5 5 5

Traum an Fasching

Wir haben das Haus gebucht da bei anderen Inseraten immer noch mehr und mehr "versteckte" Kosten hinzu kamen. Am Ende war das hier dann doch mit Abstand das günstigste Angebot.....und das Haus ist der Wahnsinn. Ganz nah am Meer, dennoch ruhig und intim, da sehr abgeschottet. Mit viel Geschmack eingerichtet und wir mit unserer großen Tochter und Hund finden nicht immer einen Urlaubsort, da Hunde nicht überall erwünscht sind. Die gesamte Gegend (Park und Umland) sind absolut erholsam.
Ausflüge zB nach Brügge sind ebenfalls zu empfehlen.
Wir kommen wieder !!!! Und wieder !!!! Wenn wir dürfen !!!! :-)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa N. Fuhrmann

gospođa N. Fuhrmann

Već 5 godina provodimo odmor u Zeelandu na obali, našem mjestu čežnje. More i plaža, svjetlost i okoliš i način života Nizozemaca vrlo blagotvorno i opuštajuće djeluju na nas. Našim gostima želimo jednaku rekreacijsku vrijednost i puno lijepih iskustava u prekrasnoj prirodi.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 385415

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 2 godine

URL: https://www.resido.hr/385415.htm


«Top Urlaub in Breskens» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina