Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Heiligendamm

maks.  4   Gosta/Gostiju
133m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
133m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

Televizor
radio
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Usisivač
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • from the 29th day before the start of the rental 100% of the tour price


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


8 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Hartmut H.

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung ist wunderschön und zeugt von exquisitem Geschmack.Sie ist mit viel Liebe zum Detail und sehr hochwertig ausgestattet, dabei wurde wirklich an alles gedacht.

Daniel G.

5,0
5 5 5 5 5

Unbedingt zu empfehlen! Top-Unterkunft. Luxuriös, äußerst geschmackvoll und mit viel Liebe zum Detail ausgestattet. Sensationelle Gastgeber. Da bleiben keine Wünsche offen.

Christoph K.

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Panorama und sehr hochwertige Ausstattung. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und hatten ein grandioses verlängertes Wochenende.

Meike N.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan luksuzni apartman za odmor. Nažalost, u ovoj kategoriji postoji premali broj ponuda i zaista mi je drago što postoje vlasnici koji popunjavaju ovu nišu. Apartman se nalazi u prizemlju s predivnom terasom s pogledom na more i plažu. U glavnoj sezoni bilo bi poželjno imati direktni pristup moru. Možda vlasnici mogu postići dogovor s gradom i izgraditi ljepši ogradu s vratima i stazom do šetnice? Hotel Heiligendamm želi spriječiti stanare "bisernog niza" da prolaze kroz hotelsko područje do plaže, pa im preostaje proći kroz talijanski restoran ili nepraktično preko cijelog parkirališta pored Lindenpalaisa. Posebno bi stanovi u prizemlju stoga imali koristi od direktnog pristupa tijekom ljeta.

Nils V.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nikada prije nismo bili u apartmanu visoke kvalitete, ukusno i u isto vrijeme udobno uređenom. Sve je vrhunske kvalitete, prekrasne kupaonice i vrlo udobni kreveti. Dnevna soba iz snova s prostranom, vrhunski opremljenom kuhinjom i prekrasnim erkerom sa velikim stolom i direktnim pogledom na prekrasno Baltičko more. Terasa je idealna za sjedenje vani uz čašu vina ili doručak. Budući da je šetnica od ove vile malo dalje, ne osjećate se promatraju od prolaznika. U cijelom stanu vise kvalitetne, velike crno-bijele fotografije iz neposredne okoline. Odmah biste se željeli uputiti u potragu za pojedinim motivima. Sve je vrlo njegovano i čisto. Proveli smo nevjerojatno lijep, opuštajući tjedan s prekrasnim vremenom izravno na Baltičkom moru s predivnim danima na plaži i prekrasnim zalascima sunca. Izleti u gradove Rostock i Schwerin su brzi i vrlo isplativi. Simpatična ideja vlasnika je "take and give" bar s ginom i drugim pićima te mogućnost sudjelovanja u budućoj ponudi na kreativan način. Vrlo rado smo se upisali u knjigu gostiju i želimo svim budućim gostima jednako lijepo vrijeme. Predaja ključeva i plaćanje sve je bilo jednostavno i pouzdano. Osjećali smo se vrlo dobro, odmorili se i sigurno ćemo se vratiti. Zato i detaljna i vrlo pozitivna recenzija apartmana i boravka.

Klaus W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Da bismo odmah na početku to istakli: Stan je san. Uživali smo 6 dana u stilski uređenom i izuzetno ukusnom ambijentu. Posebno smo bili oduševljeni Miele kuhinjom, velikim tuševima na podu (kiša) i plinskim kaminom. Uživali smo u večerama na lijepoj terasi. Pridonijele su tome ukusne posude i lijepe čaše za vino. Čak su bile dostupne i hladnjak za šampanjac i pripadajući led. Ništa nam nije nedostajalo. Stan je cjelokupna umjetnost. Vratit ćemo se.

Anna U.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo sjajan odmor u Villi Schwan. Apartman nudi vrlo luksuznu i visokokvalitetnu opremu. Položaj je sjajan. Pogled na more i zalazak sunca na terasi. Nismo osjetili nedostatak i dobili smo više nego što smo očekivali. Stvarno sjajno. Hvala.

Nils V.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nikada prije nismo bili u tako visokokvalitetnom, ukusno i ugodno namještenom apartmanu. Sve je bilo najbolje, prekrasne kupaonice i vrlo udobni kreveti. San dnevni boravak s prostranom, dobro opremljenom kuhinjom i prekrasnim erkerom s velikim stolom i izravnim pogledom na prekrasno Baltičko more. Terasa je savršena za sjedenje vani uz čašu vina ili doručak. Zbog udaljenosti ove vile od šetnice, ne osjećate se promatranima od prolaznika. Po cijelom stanu visi kvalitetna, velika crno-bijela fotografija okoline. Želite odmah krenuti u potragu za pojedinim motivima. Sve je vrlo njegovano i čisto. Imali smo nevjerojatno lijep, opuštajući tjedan s lijepim vremenom na samoj obali Baltičkog mora s lijepim danima na plaži i prekrasnim zalascima sunca. Izleti u gradove Rostock i Schwerin su brz i vrlo vrijedni. Lijepa ideja vlasnika je "take and give" bar s ginom i drugim i opcijom kreativnog doprinosa budućem asortimanu. Vrlo rado smo se upisali u knjigu gostiju i želimo svim budućim gostima i takvo dobro vrijeme. Predaja ključeva i plaćanje sve su bili jednostavni i pouzdani. Osjećali smo se vrlo ugodno, odmorili smo se i sigurno se vraćamo. To je razlog za opširno i vrlo pozitivno ocjenjivanje apartmana i boravka.


kontakt

Tvrtka Meer F.U.N. GmbH

Kao obiteljska tvrtka s desetljećima iskustva, s pravom možemo tvrditi: Odmor nam je u krvi. Nismo samo poznavatelji, već i ljubitelji naše rodne regije na Baltičkom moru i rado dijelimo ovu strast s vama! Nudimo Vam veliki izbor apartmana i kuća za odmor u i oko Kuehlungsborna, ali iu Heiligendammu i Börgerende-Rethwischu, kako bismo zadovoljili sve individualne želje za odmorom.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 385716

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 2 godine

URL: https://www.resido.hr/385716.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Heiligendamm» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina