Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Tholen

maks.  4   Gosta/Gostiju
67m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
67m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Mjesto za parkiranje
Terasa
Wallbox (e-punjač)

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Toster
Napa

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Detektor dima
Spremište za bicikle

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli

Stanje

dizalo

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 0.01 km

0.01 km

Centar grada/mjesta 8 km

8 km

Autobus 3.8 km

3.8 km

Zračna luka 67.7 km Antwerpen

67.7 km

Kolodvor 20.9 km Bergen op Zoom

20.9 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Luise-Charlotte Brockschmidt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Savršeno opremljen, vrlo čist stan s prekrasnim pogledom na more. Jednostavan i kontakt beskontaktni pristup putem koda. Ugodno je imati lift u 4. kat. Visoko preporučljivo za one koji traže mir.

Peter Kradepohl

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Odlična lokacija i vrlo dobro opremljen stan s fantastičnim pogledom na rijeku Schelde. Pogodno je što se restoran nalazi unutar zgrade jer je gastronomska ponuda u neposrednoj blizini vrlo oskudna. Skladište za bicikle s mogućnošću punjenja e-bicikala vrlo ugodno, kao i izravne i obilne mogućnosti parkiranja.

Eric Peters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Prostran stan s luksuznim tušem i kuhinjom opremljenom perilicom posuđa. Prekrasan pogled na Oosterschelde i prekrasan zalazak sunca. Bilo je potrebno malo tražiti ključeve koji su bili u ključalici pridružene spremištu. Spremište je također vrlo praktično za spremanje bicikala. Jedini nedostatak bio je što je bilo prilično toplo jer nije bilo klima uređaja. To smo znali kada smo rezervirali, ali bi ipak bilo vrlo dobrodošlo u vrućem razdoblju u kojem smo bili tamo.

Eric Peters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Prostran stan s luksuznom tuš kabinom i kuhinjom s perilicom posuđa. Predivan pogled na Oosterschelde i lijep zalazak sunca. Trebalo nam je neko vrijeme da pronađemo ključeve koji su bili u kutiji za ključeve u priručnom spremištu. Spremište je također vrlo praktično za pohranu bicikala. Jedini nedostatak bio je što je bilo prilično toplo jer nema klima uređaj. Znali smo to kad smo rezervirali, ali bi bilo vrlo dobrodošlo tijekom vrućeg razdoblja u kojem smo boravili.

Peter Kradepohl

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Odlična lokacija i vrlo dobro opremljen stan s fantastičnim pogledom na Schelde. Pogodno je što postoji restoran unutar zgrade, jer je ponuda hrane u neposrednoj blizini vrlo oskudna. Pohranjivanje bicikala s mogućnošću punjenja za E-bike vrlo ugodno, kao i izravne i opsežne mogućnosti parkiranja.

Sandra Zillgen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Bilo je zaista lijepo! Položaj je fenomenalan! Jedinstveni položaj i s njime povezan pogled dopuštaju da se pređe preko manjih propusta poput nedostatka klima uređaja i pribora za jelo s velikodušnošću. Namještaj u stanu je stilski i moderno uređen. Uvijek bih se rado vratio!

Eric Peters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Lijep prostran apartman s luksuznim tušem i kuhinjom s perilicom posuđa.

Odličan pogled na Oosterschelde i prekrasan zalazak sunca.

Bilo je malo teško pronaći ključeve koji su se nalazili u keyboxu prateće ostave. Ostava je također vrlo praktična za pohranu bicikala.

Jedini nedostatak bio je to što je bilo prilično vruće jer nema klima uređaja. To smo znali kad smo rezervirali, ali bi nam ipak bilo vrlo dobrodošlo u toplom razdoblju u kojem smo bili.

Peter Liegener

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Vrlo dobra lokacija smještaja; ne može biti bolje! Bili smo malo zbunjeni prilikom pristupa stanu; nismo shvatili da je "prostor za odlaganje" s tipkovnicom za unos šifre izvan zgrade. Bila bi korisna fotografija s kodom u e-mailu. Imali smo maleni problem u stanu i nazvali hitni broj. Tamo su nam brzo, ljubazno i stručno pomogli. "sos@belvilla.nl" treba zapamtiti! Šteta je što kuća tako usamljeno stoji. Tko želi plažu mora voziti najmanje 6 - 7 km do Sint Annalanda ili Sint Martensdijka i osim restorana u samoj zgradi nema ništa drugo u blizini. Dakle, šetnja ispred vrata je čisti doživljaj prirode. Kompensira se pogledom na Oosterschelde kad se probudite.... Lijep, opuštajući odmor tamo!

Peter Kradepohl

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Odlična lokacija i vrlo dobro opremljen stan s fantastičnim pogledom na Schelde. Prednost je što se restoran nalazi unutar zgrade, jer je ponuda gastronomije u neposrednoj okolici vrlo oskudna. Spremište za bicikle s mogućnošću punjenja za e-bicikle vrlo ugodno, kao i neposredni i obilni parkirni prostori.

Eric Peters

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Lijep prostran stan s luksuznim tušem i kuhinjom s perilicom posuđa.

Predivan pogled na Oosterschelde i lijep zalazak sunca.

Tražili smo ključeve koji su se nalazili u ključnoj kutiji u pratećem spremištu. Spremište je također vrlo praktično za parkiranje bicikala.

Jedini nedostatak je bio što je bilo prilično vruće jer nije bilo klima uređaja. To smo znali kada smo rezervirali, ali bi ipak bilo vrlo dobrodošlo tijekom toplog perioda u kojem smo bili.

Peter Liegener

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Odlična lokacija smještaja; ne može biti bolje! Imali smo malo problema prilikom pristupa stanu; nismo shvatili da je "spremište" s klavijaturom za unos šifre izvan zgrade. Ovdje bi bila korisna fotografija s kodom u poruci. Imali smo malu problem u stanu i nazvali broj za hitne slučajeve. Tamo su nam vrlo brzo, ljubazno i kompetentno pomogli. Trebali bismo zapamtiti "sos@belvilla.nl"! Šteta je što je kuća tako izolirana. Za plažu morate voziti najmanje 6-7 km do Sint Annalanda ili Sint Martensdijka, a osim braserije u kući nema ničega. Dakle, šetnja pred vratima je samo prirodno iskustvo. Nadušak je pogled na Oosterschelde kad se probudite .... Lijep i opuštajući odmor tamo!

Peter Kradepohl

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Sjajna lokacija i vrlo dobro opremljen stan s fantastičnim pogledom na rijeku Schelde. Prednost je prisutnost restorana unutar zgrade, jer je ponuda gastronomije u neposrednoj blizini vrlo oskudna. Spremište za bicikle s mogućnošću punjenja električnih bicikala vrlo je ugodno, kao i izravna i obimna parkirna mjesta.

Sandra Zillgen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Bilo je zaista lijepo! Položaj je fenomenalan! Jedinstveni položaj i pripadajući pogled omogućuju da se velikodušno previdi manje propuste poput nedostatka klima uređaja i pribora za jelo. Namještaj apartmana je stilski i moderan. Uvijek rado ponovno!

Eric Peters

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Lijep prostrani apartman s luksuznom tušem i kuhinjom s perilicom posuđa.

Prekrasan pogled na Oosterschelde i lijepi zalazak sunca.

Malo smo tražili ključeve koji su bili u ključnoj kutiji pridružene pohrane. Pohrana je također vrlo praktična za pohranu bicikala.

Jedini nedostatak bio je da je bilo prilično toplo jer nije bilo klima uređaja. Znali smo to kada smo rezervirali, ali bilo bi vrlo dobrodošlo u toplom razdoblju u kojem smo bili tamo.

Peter Liegener

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Odlična lokacija smještaja; bolje ne može! Malo smo se mučili s pristupom stanu; nismo shvatili da se "spremište" s tipkovnicom za unos šifre nalazi izvan zgrade. Fotografija bi nam koristila u e-mailu s kodom. Imali smo sitan problem u stanu i nazvali smo hitni broj. Pomogli su nam vrlo brzo, prijateljski i kompetentno. "sos@belvilla.nl" trebali biste zapamtiti! Šteta je što je kuća tako usamljena. Tko želi plažu, mora voziti najmanje 6-7 km do Sint Annalanda ili Sint Martensdijka, a osim Brasserie u kući nema ništa drugo. Dakle, šetnja ispred vrata je čisto prirođeno iskustvo. Nadoknađuje pogled na Oosterschelde, kad se probudite... Lijep odmor tamo!

Sandra Zillgen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bilo je jako lijepo! Položaj je fenomenalan! Jedinstveni položaj i povezani pogled omogućuju da se manji propusti poput nedostatka klima uređaja i pribora za jelo velikodušno previdjeti. Namještaj stana je stilski i moderno uređen. Uvijek rado opet!

Eric Peters

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Lijepi prostrani apartman s luksuznim tušem i kuhinjom opremljenom perilicom posuđa.

Super pogled na Oosterschelde i prekrasan zalazak sunca.

Traženje ključeva koji su bili u ključanici pripadajućeg spremišta bilo je malo teže. Spremište je također vrlo praktično za parkiranje bicikla.

Jedini nedostatak bilo je to što je bilo prilično toplo jer u sobi nije bilo klima uređaja. To smo znali kad smo rezervirali, ali bi nam bilo vrlo dobrodošlo u vrućem razdoblju u kojem smo bili tamo.

Sandra Zillgen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Bilo je stvarno lijepo! Lokacija je fenomenalna! Jedinstvena lokacija i s njom povezan pogled omogućuju vam da previdite manje propuste poput nedostatka klima uređaja i pribora za jelo. Interijer apartmana je moderan i moderan. Uvijek mi je zadovoljstvo!

Andrea Schüchter

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži njemački

Unatoč bučnom slavlju tijekom vikenda u taverni u prizemlju, bio je to vrlo opuštajući odmor. Divno je slušati valove cijeli dan. Apartman je bio čist, kuhinjska oprema je bila dostupna za najnužnije stvari.

melanie gruen

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži njemački

Po dolasku apartman nije bio očišćen, smeće nije izneseno i bio je samo jedan krevet pospremljen za 2 osobe. Vjerojatno samo zato što su prethodna stanara bila samo dva. Zatim smo telefonirali Belvilli. Trebala je doći SOS služba za čišćenje, ali nije došla. Zatim smo sami usisavali i čistili kupaonicu i kuhinju. Nakon nekoliko telefonskih poziva u Belvillu, čistačica je došla u subotu navečer u 18.30 sati. Jadnik nije znao ni engleski ni njemački. Zatim smo komunicirali preko njegovog mobitela prevoditelja. Više nije morao čistiti, sami smo to učinili! Ali onda je svježe pospremio sve krevete i ostavio ruke i ručnike za sve.

Kuhinja ima aparat za kavu Senseo, toster je dobar. Pećnica, perilica posuđa i perilica rublja s integriranom sušilicom su gotovo sami po sebi razumljivi, ali upute za rukovanje uređajima na engleskom ili njemačkom bile bi od pomoći. Nažalost nema pribora za jelo!!!

Kutija za ključeve nije direktno na ulaznim vratima, već pored vrata drvene kutije koja pripada dotičnom stanu, lijevo i desno ispred ulaznih vrata.

Pogled je fantastičan, a prostor za 4 osobe savršeno prikladan. WC je prilično malen i skučen, ali tuš je ogroman! Miran stan. Popluni su predebeli za ljeto. Ako je vikendom zabava u taverni dolje, može biti malo bučno dulje vrijeme, a zatim morate zatvoriti prozore da bude tiho, što naravno ljeti postane malo toplije.

Cijena za 1 tjedan za naš ukus i ono što smo doživjeli bila je malo precijenjena.

Annemarie Hakkers

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Prekrasan stan, prekrasan pogled.



Nažalost nije bilo dostupnog pribora za jelo. Odmah sam prijavio Belvillu, razgovarao s nekoliko ljudi, ali nažalost ništa nije dogovoreno. Čišćenje također nije obavljeno kako treba: kanta za smeće bila je puna maramica na WC-u, u kupaonici su bile prljave čaše, a odvod tuša bio je začepljen (morali smo iz njega izbaciti hrpu dlaka).

Srećom, zahvaljujući gostoljubivom domaćinu u taverni de Zeester, mogli smo posuditi pribor za jelo. Tamo smo i ukusno jeli.

Sandra Zillgen

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži njemački

Bilo je stvarno lijepo! Lokacija je fenomenalna! Jedinstvena lokacija i s njom povezan pogled omogućuju vam da previdite manje propuste poput nedostatka klima uređaja i pribora za jelo. Interijer apartmana je moderan i moderan. Uvijek mi je zadovoljstvo!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 385993

Posljednje ažuriranje: 11.05.2024

Oglas je online od: 2 godine, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/385993.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Tholen» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat