Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Little Paradise

maks.  8   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
130m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 08.06 do 20.07.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 08.06 do 20.07.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Little Paradise je simpatičan smještaj, vrlo moderan i ugodan za savršen i opuštajući obiteljski odmor s maksimalnim kapacitetom od 8 osoba.
Mali raj se sastoji od dvije etaže povezane vanjskim stubištem. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, dvije spavaće sobe i obiteljska kupaonica. Prvi kat nudi dnevni boravak, dvije spavaće sobe i obiteljsku kupaonicu.
Ispred nekretnine na privatnom okućnici je osiguran parking za 3 auta, a automobil se preporučuje.

Villa Little Paradise nedavno je renovirana i lijepo je uređena kako bi Vama i Vašoj obitelji ili prijateljima ponudila ugodan i miran smještaj kako biste mogli imati zasluženi opuštajući odmor u ovom mirnom okruženju okruženom tipičnim mediteranskim biljem i cvijećem. Potpuno je opremljen sa svim potrebnim modernim gostima za vrlo ugodan boravak. Nudi besplatni WiFi i ima klimatizirane dnevne prostore na oba kata.

*Vanjski dio nudi privatni bazen dimenzija 7,5m x 4m, potpuno ograđeni sunčalište sa 6 ležaljki, dva lounge kuta i natkrivenu vanjsku blagovaonicu za 8 osoba, te vanjski tuš. Iza kuće se nalazi tradicionalni roštilj, štednjak i dnevni boravak s prirodnim hladom. Savršeno mjesto za pripremu finog roštilja za svoju obitelj ili prijatelje.

*U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja (35m2) sa svim potrebnim sadržajima za pripremu hrane, a tu je i Dolce Gusto aparat za kavu, stol za blagovanje za 4 osobe, dnevni boravak sa sofom, klima uređaj , i TV ravnog ekrana (IPTV s mnogo kanala i Netflix računom). Iz blagovaonice imate izravan pristup prostoru za roštilj. Tu je i spavaća soba NO1 (14m2) s bračnim krevetom 160cm x 200cm, TV-om i pogledom na bazen. Spavaća soba NO2 (14m2) sa bračnim krevetom 160cm x 200cm, TV, pogled na vrt. Tu je i obiteljska kupaonica s tušem.

*Vanjskim stubištem se dolazi na kat s potpuno opremljenom kuhinjom (35m2) sa svim potrebnim sadržajima za pripremu hrane, a tu je i aparat za kavu Dolce Gusto, stol za blagovanje za 4 osobe, dnevni boravak koji ima kauč, klima uređaj i TV ravnog ekrana (IPTV s mnogo kanala i Netflix računom). Iz dnevnog dijela imate balkon s pogledom na bazen. Tu je i spavaća soba NO3 (12m2) s bračnim krevetom 160cm x 200cm, TV-om i pogledom na vrt. Spavaća soba NO4 (11m2) sa bračnim krevetom 160cm x 200cm, TV, pogled na vrt. Tu je i obiteljska kupaonica s tušem i perilicom rublja.

Cijelo imanje je lijepo organizirano i nudi nekoliko različitih sjedećih mjesta tako da svatko iz vaše grupe može pronaći svoje mjesto, a opet dovoljno mjesta za uživanje na otvorenom svi zajedno.
Sama Marina je turističko naselje i mala luka za jahte. Njime dominira slikovita utvrda, nekadašnji ljetnikovac trogirskih biskupa iz 15. stoljeća, obnovljen i adaptiran u atraktivan hotel. Blizina vile antičkim gradovima Trogiru (10 km), Splitu (36 km) i Šibeniku (36 km) daje vam priliku da u kratkom vremenu uživate u ambijentu UNESCO gradova. Također možete napraviti lijep obilazak obilazeći slapove Krke, prekrasan dio prirode udaljen samo 50 min vožnje. Auto se preporučuje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 2.8 km

2.8 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 15 km SPU Split

15 km

Kolodvor 36 km

36 km

Izlaz s autoceste 23 km

23 km


Mjesto i položaj smještaja

Nalazi se u selu Dograde, na obronku malog mediteranskog gradića Marina (3km) koji je poznata luka za jahte, također jako blizu poznatog grada Trogira (10km) s velikom poviješću i brojnim atrakcijama. Potrebno vam je svega nekoliko minuta da dođete do nevjerojatne i široke šljunčane plaže (nazvane Prališće ili plaža Poljica) s nekoliko vodenih atrakcija koje su udaljene 3km od objekta, najbliža trgovina udaljena je samo 500m, a supermarketi 3km.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Po vašem dolasku, vlasnik će biti u objektu kako bi vam dao informacije o preporučenim aktivnostima, restoranima i drugim atrakcijama koje treba posjetiti.
Veselimo se što ćemo vas ugostiti u Malom raju, vašoj destinaciji za odmor.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka A. Feriehome

tvrtka A. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenima, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći savršeno mjesto za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što bi modernom gostu trebalo bez obzira želi li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi. vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Obavljamo osobnu provjeru svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka A. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka A. Feriehome

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 387316

Posljednje ažuriranje: 06.03.2024

Oglas je online od: 2 godine

URL: https://www.resido.hr/387316.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 08.06 do 20.07.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina