Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Roussines

maks.  8   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
180m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
radio
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje
Suncobran
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

1 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 2 km

2 km

Kolodvor 20 km

20 km

Izlaz s autoceste 30 km

30 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Jahački sport
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


23 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Daniel Meijer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Anthony Cauwelier

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Jean Paul Vinck

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ann Vanhalle-Kerkhofs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

RENE GEENS

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Margot Wullems

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ruud Van Barneveld

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Danny Peire

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Miranda Vitters

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

R. Cobelens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

bart Van de Kerckhoven

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ton Arbeider

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je odgovarala slikama na web stranici, lijepo prostrana. Bazen ima problem, poklopac nije radio, ali smo ga ipak puno koristili. U oglasu je pisalo da ima nizozemske kanale na televiziji, nažalost to nije radilo! Vrtni namještaj je bio zastario, jastuci na namještaju bili su jako pljesnivi. Kreveti u spavaćim sobama i tuševi bili su odlični. Lokacija kuće bila je dobra, puno staza za šetnju i vrlo tiho.

Lieve Lowet

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Lijepa, mirna kuća, prekrasan i dobro održavan vrt (vodoinstalater dolazi svaka dva tjedna), lijep bazen, dobro održavan (zahvaljujući Hansu koji obavlja potrebno dva puta tjedno). Nedostaci: red i čistoća samo dovoljni (nema primjedbi na spavaće sobe i kupaonice u prizemlju, također se kuhinja održava), ali inače površinski čisto (paučina, ose prilikom dolaska, roštilj očito nije bio čišćen). Nema prave kupaonice na katu (malo prostora, kemijski WC). Bili smo ovdje mjesec dana s 6 osoba, ali preporučivanje kuće za 8 osoba je preambiciozno; nemamo problema s kaučem na razvlačenje, ali širina od 120 cm i madrac debljine 10 cm nije dovoljno. Odlična komunikacija s Abom (koji se brine o objektu na licu mjesta), ocjena 0 od 10 za komunikaciju s Belvillom (telefonski nedostupni, nema odgovora na e-mailove (osim opomene (ne podsjetnika) za plaćanje tjedan dana prije dospijeća).

Rik Devoldere

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Tiho i lijepo okruženje. Kuća za odmor nije centralno smještena i zapuštena. Bila je na prodaju i očito se više ne održava, a oštećene stvari poput suncobrana nisu zamijenjene. Grijanje bazena je bilo pokvareno po dolasku. Nije ugodno ako se odlučite za to posebno jer putujete s malom djecom. Srećom, nakon što smo inzistirali, problem je riješio kontakt osoba na licu mjesta koja je bila vrlo prijateljska i susretljiva. Tijekom našeg boravka od 2 tjedna satelitska veza za televiziju nije radila pa nismo mogli primati nizozemske ili druge programe. Radilo je samo DVD player. Osim toga, ometali su nas agenti za nekretnine koji su došli s potencijalnim kupcima tijekom našeg boravka. Vrlo ometajuće i kršenje naše privatnosti! Vrt je bio neuredan i tijekom našeg boravka trava nije kosena. Posljednjeg dana prije našeg odlaska došao je nepristojan muškarac koji je bez upozorenja ili pozvonjenja kosio travu za sljedeći najam.

S. Den Hartog

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo apsolutno fantastičan odmor! Moj dečko i ja stigli smo malo ranije do vile, ali to nije bio nikakav problem. Sjoerd nas je već čekao. Vrlo simpatičan i prijateljski nastrojen čovjek! Odmah smo dobili obilazak vile. Ni luksuza nije nedostajalo. Imate predivan privatni bazen i razbuđujete se svakog dana! Sve je bilo dostupno! Nažalost, potrebno je sat vremena vožnje ako želite nešto stvarno istražiti. Stvarno prekrasan odmor ako također volite mir i okruženje. Odlično smo se proveli i preporučujemo to i drugima! Pozdrav Shanice Donny

Lieve Lowet

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Lijepo i mirno smještena kuća, predivna i dobro održavana vrt (vrtlara dolazi svaka dva tjedna), lijep bazen, odlično održavan (zahvaljujući Hansu koji radi potrebno dva puta tjedno).

Mane: red i čistoća su samo dovoljni (nema primjedbi na spavaće sobe i kupaonice u prizemlju, također kuhinja je u redu), ali inače površno čišćenje (paučina, stršljeni pri dolasku, roštilj očito nije bio očišćen). Nema potpuno opremljene kupaonice na prvom katu (malo prostora, kemijski WC). Ovdje smo boravili mjesec dana sa 6 osoba, ali promoviranje kuće za 8 osoba je preambiciozno; nemamo problema s kaučem na razvlačenje, ali širina od 120 cm i madrac debljine 10 cm nije dovoljan. Odlična komunikacija s Abom (koji brine o kući na licu mjesta), 0 od 10 za komunikaciju s Belvilom (telefonski nedostupni, nema odgovora na e-mailove (osim opomene (ne podsjetnika) za plaćanje tjedan dana prije roka dospijeća).

C Van Rijn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Došli smo već ujutro, ali dogovor je bio da smijemo ući tek oko 5 popodne. Ashley i njegova žena su još uvijek bili zauzeti čišćenjem. Vrlo ljubazni ljudi. Smjeli smo se preseliti u kuću ranije. Kuća je bila prekrasna, opremljena svim udobnostima, s prekrasnim vrtom s bazenom, ležaljkama, itd. Okolica je također vrlo lijepa, samo minimalno sat vožnje ako ste željeli nešto posjetiti.

ineke hilgers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan tjedan odmora u ovoj udobnoj kući. Vrlo smo ljubazno dočekani. To je vrlo ugodna kuća za opuštanje, plivanje, obilazak sela, vožnju kroz prirodu i uživanje u miru. Iako je kuća smještena na malom parku, vrt i kuća su vrlo mirni jer se nalaze na rubu parka. Možete uživati u zvijezdama noću. Na početku našeg odmora bilo je vrlo vruće, ali u kući je bilo ugodno hladno, a bazen je bio divan i dobro održavan.

Rik Devoldere

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Tiho i lijepo područje.

Kuća za odmor nije centralno smještena i zanemarena. Bila je na prodaju i očito se više ne održava, a pokvareni predmeti poput suncobrana nisu zamijenjeni.

Grijanje bazena je bilo pokvareno po dolasku. Nije ugodno ako ste se specijalno odlučili za ovo jer putujete s malom djecom. Srećom, nakon stanke od nekoliko dana, to je riješio osoba za kontakt na licu mjesta, koja je bila vrlo ljubazna i susretljiva. Tijekom našeg dvotjednog boravka satelitska veza za televiziju nije radila, pa nismo mogli pratiti niti nizozemski ni druge kanale. Samo DVD uređaj je radio.

Također smo bili uznemireni agencijom za nekretnine koja je dolazila s potencijalnim kupcima tijekom našeg boravka. Vrlo je ometajuće i kršenje naše privatnosti!

Vrt je bio neuredan i tijekom našeg boravka trava nije bila pokošena. Posljednjeg dana prije našeg odlaska, bez najave ili zvonjenja, nepristojan čovjek je kosio travu za sljedeće razdoblje iznajmljivanja.

S. Den Hartog

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Apsolutno smo imali fantastičan odmor! Moj prijatelj i ja stigli smo malo prerano u vilu, ali to nije bio nikakav problem. Sjoerd nas je već čekao. Jako simpatičan i prijateljski nastrojen čovek! Odmah smo dobili turu vile. Ni luksuza nije nedostajalo. Imaš divan privatni bazen i svakog jutra se budiš predivno! Sve je bilo tu! Nažalost, sat vremena vožnje ako stvarno želiš nešto istražiti. Stvarno divan odmor ako volite i mir i okolinu. Mi smo se divno proveli i preporučujemo ga i drugima!

Pozdravi, Shanice Donny

Filip Vanhoof

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Proveli smo lijep odmor u ovoj lijepoj i prostranoj kući, zaista nešto za ljude koji vole mir i lijepu ruralnu okolinu. Jedine mane bile su da posuđe nije bilo stvarno čisto ostavljeno od strane prethodnih korisnika, i da je grijanje bazena bilo pokvareno. Srećom, prva dva dana su bila vrlo topla pa se voda sama zagrijala nekoliko stupnjeva.

Ton Arbeider

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je bila u skladu sa slikama na web stranici, lijepo prostrana. Bazen ima jedan nedostatak, poklopac nije radio, ali smo ga uspješno koristili. Oglas je naveo da postoji nizozemski program na TV-u, ali nažalost to nije radilo! Namještaj u vrtu bio je starinski, a jastuci su bili jako plesnivi. Kreveti u spavaćim sobama i tuševi bili su odlični. Položaj kuće također je bio dobar, puno šetnica i vrlo tiho.

Bjorn Van Cotthem

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kao što se očekivalo, kuća je dobro izolirana. Baš ono što smo se nadali. Sat vremena prije dolaska nazvali smo navedeni broj i kada smo stigli, netko je bio spreman dati objašnjenje o kući, iako prilično ograničeno.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 387359

Posljednje ažuriranje: 06.05.2024

Oglas je online od: 2 godine

URL: https://www.resido.hr/387359.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Roussines» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 23 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat