Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Larra s bazenom i jacuzzijem

Gostinjac

maks.  8   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Larra je vila s 5* s grijanim bazenom i jacuzzijem, smještena u malom i opuštenom mjestu Gostinjac na otoku Krku. Prizemna je kuća za odmor i može primiti do 8 osoba. Tradicionalno mediteranski dizajnirana Villa Larra nudi udoban i moderan interijer te prostrano i ugodno okruženje u kojem ćete se osjećati kao kod kuće. Ako volite putovati u proljeće ili kasnu jesen, ova vila je savršen izbor za vas jer ima grijani bazen i jacuzzi, podno grijanje i kamin.

Na potpuno zatvorenoj terasi moći ćete uživati u miru kraja, rashladiti se u bazenu, uživati u jacuzziju ili se jednostavno sunčati na jednoj od ležaljki uz bazen. Objedovanje na otvorenom također je omogućeno zahvaljujući natkrivenoj vanjskoj blagovaonici i velikom roštilju. Uz bazen je pripremljeno 6 ležaljki i 2 suncobrana za sunčanje ili opuštanje u hladu.

Villa Larra prostire se u prizemlju. Širok i prostran dnevni boravak u prizemlju sastoji se od potpuno opremljene kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka. Kuhinja je u potpunosti opremljena vrhunskim uređajima kao što su indukcijsko kuhalo, napa, zamrzivač, hladnjak, ledomat, toster, mikrovalna pećnica, štednjak, aparat za kavu, bojler, perilica posuđa i sve potrebno kuhinjsko posuđe. U dnevnom boravku čeka vas udobna blagovaonica za 6 osoba za uživanje u obrocima. U dnevnom boravku čeka vas veliki kauč za opuštanje ispred TV-a ravnog ekrana od 75''. Sofa se također može pripremiti kao udoban pomoćni ležaj za dodatna 2 gosta.

Gostima su na raspolaganju tri spavaće sobe. Sobe su prostrane, s puno sunčeve svjetlosti. Sve spavaće sobe imaju bračni krevet i sve imaju ormar. Dvije od njih imaju radni stol, sef i TV ravnog ekrana od 42''. Svaka spavaća soba ima vlastitu kupaonicu s tuš kabinom, WC-om, umivaonikom i sušilom za kosu. Sve spavaće sobe i kupaonice u kući opremljene su posteljinom i ručnicima.

Gostima je na raspolaganju i gostinjski wc te pomoćni prostor s perilicom rublja, sušilicom rublja, usisavačem, glačalom i daskom za glačanje.

Villa Larra prostire se na 650 m2 zatvorenog posjeda. Villa Larra je u potpunosti klimatizirana. Prozori se mogu potpuno zatvoriti roletama i svi imaju komarnike. Posebnost okruženja kuće je prekrasna ambijentalna rasvjeta koja osvjetljava svaki kutak imanja. Wi-Fi veza dostupna je posvuda u objektu. Privatni parking ima mjesta za 3 automobila.

Villa Larra nalazi se 2500 metara od mora. Osim kupanja u kristalno čistom Jadranskom moru, možete se uputiti i na pješačke ture uređenim vinogradskim stazama u okolici. U krugu od 15 km od vile pronaći ćete prekrasne gradove Malinsku, Vrbnik i Krk. Svakako kušajte poznatu Vrbničku žlahtinu i tradicionalno pripremljena jela ovoga kraja.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (180x200 cm)
dnevna soba
kauč (140x190 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.5 km

2.5 km

Mogućnost kupovine 1.3 km

1.3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Autobus 1.3 km

1.3 km

Zračna luka 17 km Rijeka International Airport

17 km

Izlaz s autoceste 20 km A1

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Larra se nalazi 2500 metara od mora. Osim kupanja u kristalno čistom jezeru Adriatis, možete i pješačiti uređenim vinogradarskim stazama u okolici. U krugu od 15 km od vile nalaze se prekrasni gradovi Malinska, Vrbnik i Krk. Svakako kušajte poznatu Vrbničku žlahtinu i tradicionalno pripremljena jela ovoga kraja.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma uključuje: smještaj, klima uređaj, kupaonske ručnike, posteljinu, čišćenje na odlasku, struju, održavanje vrta, grijanje, pristup internetu, parking, održavanje bazena, održavanje jacuzzija, kotizaciju, boravišnu pristojbu, korištenje dječjeg krevetića, korištenje dječja stolica, korištenje roštilja, korištenje perilice rublja, voda.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Posjetite našu web stranicu gdje ćete pronaći naše opće uvjete.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Adria Villas
gospodin J. Hunski

gospodin J. Hunski

Adria Villas je turistička agencija koja nudi uslugu najma s našim izborom luksuznih vila i apartmana na otoku Krku, Hrvatska. Radimo lokalno, imamo dobre odnose s vlasnicima naših luksuznih vila i apartmana i dobro poznajemo kraj. Svaku nekretninu kojom upravljamo redovito pregledava naša uprava kako bismo osigurali da vaš teško zarađeni odmor ispuni vaša očekivanja. Dajemo sve od sebe da Vam pomognemo u realizaciji i organizaciji Vašeg savršenog odmora. Naša profesionalnost i iskustvo jamstvo su sigurnog i kvalitetnog odmora. Za vrijeme vašeg boravka u jednoj od vila koje nudi naša agencija, uvijek smo vam na raspolaganju za sva pitanja ili zahtjeve. Sa zadovoljstvom izlazimo u susret svim vašim zahtjevima.


Dalji smještaji od gospodin J. Hunski

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Hunski

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 387599

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 2 godine

URL: https://www.resido.hr/387599.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina