Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Roquebrun

maks.  7   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
150m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
WLAN bežična lokalna mreža
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 7

2 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 45 km

45 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 45 km Béziers

45 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


20 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Messaoudi Abderrahim

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

TOMMY BERTOLDI

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

cedric delahaye

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Dirk Pos

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Pascal Standaert

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kada smo stigli u ulicu naše kućice, malo smo tražili pravu kućicu. Dobili smo samo koordinate i bez broja kuće. Bilo bi korisno da je ime napisano na ogradama ili poštanskom sandučiću. Kućica nam se svidjela... Samo je šteta što smo platili 105 € za čišćenje. Suđe nije bilo potpuno čisto, roštilj nije bio očišćen, a u sobama su još uvijek visjele paučine. Ipak, uživali smo u našem odmoru, posebno u bazenu i klima uređaju koji su nam pružili ugodan osvježavajući osjećaj. Sve je bilo prisutno u kućici što se tiče kuhinjske opreme. Također, lijepa terasa, posebno navečer s obojenim svjetlima.

Tanja Stippler

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Dolazak je bio u redu. Međutim, nije bilo osobnog dočeka. Ključ je bio ostavljen u sigurnosnom sefu na ulaznim vratima. U kući za odmor bio je map s općim uputama o kući. Nismo ničega nedostajalo u kući. Bilo je čisto, ukusno uređeno i opremljeno svime potrebnim. Bazen je bio vrhunac. Prekrasan pogled na planine s terase. Centar sela Roquebrun bio je dostupan pješice. Pekara, restorani/bar i mali dućan bili su lako dostupni. Mnogi vinari pozivaju na degustaciju vina. Posebno je istaknut mediteranski vrt i rijeka Orb s dobrih kupališta i iznajmljivanjem kanua. Veći supermarketi udaljeni su 15 do 20 minuta vožnje automobilom. U okolici u krugu od 30 do 60 minuta vožnje automobilom možete otkriti mnoga gradove, plaže i znamenitosti. U hladnijim mjesecima postoji puno mogućnosti za šetnje u neposrednoj blizini. Putovali smo s psom. Bio je srdačno dobrodošao svugdje.

Nico Winnen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Okolina je prekrasna, mirna, ugodna, vrlo ugodna. Kuća je bila prljava kada smo stigli. Svugdje su bili crni psići dlake, u krevetu, na kauču, kraj bazena. Čak i nakon temeljitog čišćenja, još su se pojavljivali psići dlake. To naravno nije bilo ugodno.

Pascal Standaert

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kada smo stigli u ulicu gdje se nalazila kućica, neko vrijeme smo tražili pravu kućicu. Imali smo samo koordinate, a nismo imali broj kuće. Bilo bi korisno da ime bude navedeno na kapiji ili poštanskom sandučiću.

Kućica je bila u redu.. Samo je šteta što se plaća 105 € za čišćenje. Posuđe nije bilo potpuno prazno, roštilj nije očišćen, a u sobama je još uvijek bilo paukovih mreža.

Ipak smo uživali u našem odmoru, posebno u bazenu i klima uređaju koji su bili ugodni za osvježenje. Sve kuhinjske potrepštine bile su dostupne u kućici. Terasa je bila ugodna, posebno navečer s obojenim svjetlima.

Tanja Stippler

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Dolazak je bio u redu. Međutim, nije bilo osobnog dočeka. Ključ je bio ostavljen u sefu na ulaznim vratima. U kući za odmor nalazio se priručnik sa općim napomenama o kući. U kući nam ništa nije nedostajalo. Bilo je čisto, stilski uređeno i opremljeno sa svime potrebnim. Bazeni su bili vrhunac. Prekrasan pogled na planine s terase. Središte Roquebruna bilo je lako dostupno pješice. Pekara, restorani / bar i mali dućan bili su lako dostupni. Mnogi vinogradari pozvali su na degustaciju vina. Posebna atrakcija je mediteranski vrt i rijeka Orb s dobrom kupališnom mjestima i iznajmljivanjem kanua. Veći supermarketi su udaljeni oko 15 do 20 minuta vožnje autom. U radijusu od oko 30 do 60 minuta vožnje autom postoje mnoga mjesta, plaže i znamenitosti koje treba istražiti. U hladnijem dijelu godine ima mnogo mogućnosti za pješačenje u neposrednoj blizini. Putovali smo s psom. Ovaj je bio dobrodošao svugdje.

Alain Esman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Malo lijepo selo. Srećom, unaprijed sam pogledao položaj kuće na Googleu jer nema broja ni naziva "Les Muriers" na ulazu. Malo je žalosno što se grade kuće s lijeve i desne strane, što donosi malo buke. Morali smo utvrditi da na obodu prema ulici i stražnjoj strani ima više rupa u ogradu. Jedna je strana bila zarasla grmljem, ali nije bilo žice. Zbog toga smo morali držati svog psa na uzici 14 dana ... neugodno ako ste odabrali "potpuno ograđeno dvorište"!

Nico Winnen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Okolina je prekrasna, mirna, ugodna i vrlo ugodna.

Kuća je bila prljava kad smo stigli. Bilo je crnih pasa dlaka svuda, u krevetu, uz kauč, uz bazen. Čak i nakon detaljnog čišćenja, još uvijek su izlazile pseće dlake. To nije bilo lijepo, naravno.

Vantorre Dirk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Krenuli smo na naš četvrti dan od osam dana godišnjeg odmora i predivno je. Prekrasan bazen, dobra kreveta. Sve radi savršeno. Dobra wifi, veliki vrt. Lijepa kućica s klima uređajem i lijepom kupaonicom s kadom. Restorani su pješice udaljeni oko 10 minuta hoda. Nije mi nimalo žao što sam rezervirao ovu vilu. Komunikacija s Belvillom je savršena. Dobijem odgovor u roku od minute ako imam pitanje. Iznenadjujuće brzo! Ključ u ormariću za ključeve, stoga nema objašnjavanja kako hladnjak radi sat vremena. Samo otvorite ormarić za ključeve i uživajte u odmoru!

Pascal Standaert

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kad smo stigli u ulicu naše kuće, neko vrijeme smo tražili pravu kuću. Dobili smo samo koordinate, a ne i kućni broj. Bilo bi korisno da je ime navedeno na vratima ili poštanskom sandučiću.

Kućica je bolja od očekivanog.. Šteta samo što su čišćenje platili 105€. Posuđe nije bilo potpuno prazno, roštilj nije bio očišćen i tu i tamo su još uvijek bile mreže za prašinu u sobama.

Ipak, uživali smo u odmoru, pogotovo bazen i klima uređaj ugodno su nas rashlađivali. Svega je bilo u kući što se kuhinjskog posuđa tiče. Također ugodna terasa, posebno navečer sa svjetlima u boji.

Tanja Stippler

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Dolazak je bio u redu, ali bez osobnog prijema. Ključ je bio u sefu pokraj ulaznih vrata. U kućici je bila mapa s općim podacima o kući. U kući nam ništa nije nedostajalo. Bio je čist, moderan i imao je sve bitne stvari. Bazen je bio vrhunac. Lijep pogled na planine s terase. Središte sela Roquebrun bilo je na pješačkoj udaljenosti. Lako dostupni pekari, restorani/barovi i mala trgovina. Brojni vinogradari koji Vas pozivaju na degustacije vina. Posebno se ističe mediteranski vrt i rijeka Orb s dobrim kupalištima i iznajmljivanjem kanua. Veći supermarketi noću oko 15 do 20 minuta vožnje automobilom. Postoje brojni gradovi, plaže i znamenitosti koje možete otkriti unutar 30 do 60 minuta vožnje. U hladnijoj sezoni, mnoge mogućnosti za planinarenje u neposrednoj blizini. Putovali smo sa psom. Svugdje je bio srdačno dočekan.

Alain Esman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepo mirno selo. Srećom sam unaprijed provjerio lokaciju kuće na googlu jer na ulazu nema broja ni imena "Les Muriers". Malo je žalosno da se grade kuće s lijeve i desne strane, što za sobom povlači malo buke. Sa žaljenjem moramo primijetiti da postoji nekoliko rupa u ogradi s ulične i stražnje strane. Jedna od strana bila je gusta živica, ali bez žice. Zbog toga smo našeg psa morali držati na uzici 14 dana ... nije ugodno ako ste odabrali "potpuno zatvoreni vrt"!!

Nico Winnen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Okruženje je lijepo, mirno, ugodno, vrlo ugodno.

Kuća je bila prljava kad smo stigli. Posvuda su bile crne pseće dlake, u krevetu, uz sjedalo, na bazenu. Čak i nakon temeljitog čišćenja još su se pojavljivale pseće dlake. To je naravno bilo manje zabavno.

Pascal Standaert

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kad smo stigli u ulicu naše kuće, neko vrijeme smo tražili pravu kuću. Dobili smo samo koordinate, a ne i kućni broj. Bilo bi korisno da je ime navedeno na vratima ili poštanskom sandučiću.

Kućica je bolja od očekivanog.. Šteta samo što su čišćenje platili 105€. Posuđe nije bilo potpuno prazno, roštilj nije bio očišćen i tu i tamo su još uvijek bile mreže za prašinu u sobama.

Ipak, uživali smo u odmoru, pogotovo bazen i klima uređaj ugodno su nas rashlađivali. Svega je bilo u kući što se kuhinjskog posuđa tiče. Također ugodna terasa, posebno navečer sa svjetlima u boji.

Tanja Stippler

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Dolazak je bio u redu, ali bez osobnog prijema. Ključ je bio u sefu pokraj ulaznih vrata. U kućici je bila mapa s općim podacima o kući. U kući nam ništa nije nedostajalo. Bio je čist, moderan i imao je sve bitne stvari. Bazen je bio vrhunac. Lijep pogled na planine s terase. Središte sela Roquebrun bilo je na pješačkoj udaljenosti. Lako dostupni pekari, restorani/barovi i mala trgovina. Brojni vinogradari koji Vas pozivaju na degustacije vina. Posebno se ističe mediteranski vrt i rijeka Orb s dobrim kupalištima i iznajmljivanjem kanua. Veći supermarketi noću oko 15 do 20 minuta vožnje automobilom. Postoje brojni gradovi, plaže i znamenitosti koje možete otkriti unutar 30 do 60 minuta vožnje. U hladnijoj sezoni, mnoge mogućnosti za planinarenje u neposrednoj blizini. Putovali smo sa psom. Svugdje je bio srdačno dočekan.

Alain Esman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepo mirno selo. Srećom sam unaprijed provjerio lokaciju kuće na googlu jer na ulazu nema broja ni imena "Les Muriers". Malo je žalosno da se grade kuće s lijeve i desne strane, što za sobom povlači malo buke. Sa žaljenjem moramo primijetiti da postoji nekoliko rupa u ogradi s ulične i stražnje strane. Jedna od strana bila je gusta živica, ali bez žice. Zbog toga smo našeg psa morali držati na uzici 14 dana ... nije ugodno ako ste odabrali "potpuno zatvoreni vrt"!!

Nico Winnen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Okruženje je lijepo, mirno, ugodno, vrlo ugodno.

Kuća je bila prljava kad smo stigli. Posvuda su bile crne pseće dlake, u krevetu, uz sjedalo, na bazenu. Čak i nakon temeljitog čišćenja još su se pojavljivale pseće dlake. To je naravno bilo manje zabavno.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 388725

Posljednje ažuriranje: 21.05.2024

Oglas je online od: 2 godine

URL: https://www.resido.hr/388725.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Roquebrun» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat