Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Moustiers-Sainte-Marie

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Bazen
Teniski teren

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

A.H.M.J. Zeelen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

M.M.J. Slothouber

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

H.A.M. Hagoort - van de Waart

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Francis Vermote

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Mieke Verhoosel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

mathieu Smets

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Philippe DELATTRE

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

J. Teeuwen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Mieke Groenen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kućica se nalazi na prekrasnoj lokaciji, ali nažalost s manje privatnosti nego što smo se nadali. Često prolaze automobili, čak je i gost hotela (iz obližnjeg hotela) prošao kroz naš vrt. Zahvaljujući vremenu, lijepom okruženju i bazenu, proveli smo ovdje prekrasne praznike. Što se tiče kritika - Bazen je bio mutan kad smo stigli. Vlasnik je upravo ispražnjavao bazen jer je voda bila mutna. Vrlo šteta, jer smo bili spremni za osvježavajući skok. Ponuđeno nam je korištenje bazena u obližnjem malom hotelu (koji nažalost rano zatvara). Sljedeći dan bazen je bio ponovno pun, ali voda je bila hladna i i dalje mutna. Srećom, bilo je vrlo toplo vani, pa se voda brzo zagrijala. Posljednji dan voda je bila divno topla i nije bila mutna - Vrt je raj, ali unutrašnjost kućice je stvarno francuska. Ne mogu reći mnogo. Dosta zbirki svakakvih stvari, malo nereda i ne izgleda super čisto. Ipak, inače je potpuno opremljen, ali ne baš pametno raspoređen. Spavaće sobe su u redu! - Oko bazena ima puno stršljenova. Nažalost, nekoliko puta smo bili ubodeni - Imali smo sa sobom 2 psa, kao što je navedeno u našoj rezervaciji, ali našli smo otrov za miševe koji je bio otvoren i na dohvat ruke u seriji. Bili smo zabrinuti da su naši psi mogli pojesti to. Vlasnik je bio upozoren, ali je bio nekako nezainteresiran, ali nas je ipak dobro pomogao. Zbog toga smo imali malo neugodno iskustvo jer to nismo očekivali. Unatoč tome, imali smo vrlo ugodan boravak ovdje i uživali u prekrasnom vrtu i predivnoj prirodi okolice.

Krista Van der Zalm

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na prekrasnoj lokaciji. Predivan pogled i vrlo mirno mjesto. Kratka ali zahtjevna šetnja do sela gdje možete jesti najukusnije sladoled (oblikovan poput ruže). Stoga smo gotovo svako veče nakon roštilja to radili. Bazen je mali ali ugodan. Vrlo je puno osa, ali ako ih pustite na miru i ne obraćate im previše pažnje, imat ćete ih malo. Svi smo ipak bili ujedani jer smo stajali ili sjedili na osi. Obavezno nosite papuče. Budući da u blizini ima puno kamenca u vodi, potpuno ćete se isušiti ako puno ležite u vodi. Dobra losion za tijelo za suhu kožu je nužnost. Također, hidratantna krema za sunčanje nije suvišna. To zaista nemaju u selu. Isprobali smo razne ljekovite tvari u ljekarni, ali nijedna nije bila dovoljno hidratantna. Kućica je mala, ali u redu kad je lijepo vrijeme. Kuhinja je vrlo oskudna. Fotografija s baruom je kuhinja. Potpuno nema prostora za pohranu. Sve je u velikom ormariću s posuđem. Dakle, ako želite sami kuhati, to je vrlo teško. Budući da smo skoro svaki dan imali roštilj, nismo imali toliko problema. Doista smo imali fantastičan odmor. Mogli smo uživati u lenčarenju, ali i biti aktivni. Imali smo bicikle, kanjoning, ležaljke, rafting. Možete se kretati u svim smjerovima u okolici. Lac St Croix također je vrlo lijep. Plaža blizu kuće je relativno mirna. Obavezno ponesite ležaljke jer ima puno kamenja. Vodene cipele su također dobre. Inače, ponesite hranu i piće jer tamo ne možete ništa kupiti.

Sjoerd Slagter

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bila je divna tjedan odmora u ovoj kućici. Sve ukazuje na to da su vlasnici uložili puno truda u uređenje s mnogo lijepih art deco detalja. Vrijeme je bilo prekrasno, samo je voda u bazenu bila malo hladna. Uživali smo u miru i prekrasnoj prirodi oko nas. Nikada nisam znao/znala da postoje takva predivna mjesta u Francuskoj, nevjerojatno lijepi pogledi! Također, selo Moustiers je vrlo lijepo i vrijedi ga dobro istražiti. Ukratko, prava preporuka.

F.M.A. de Grauw

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrt je predivan! Predivan bazen i ugodne ležaljke. Večerima smo puno sjedili u setu za odmaranje. Vrt se dovršava predivnim pogledom! Unutra je dobro. Kreveti su udobni, kuhinja je kompletna i nemam puno toga za reći jer sam zapravo bio samo vani.

G. Willemse

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepo smještena kuća, u sklopu atraktivnog hotela, neće vam smetati. Kuća nudi puno privatnosti i ima sve što je potrebno. Samo bi ventilator u spavaćim sobama bio dobrodošao u kolovozu. Ugodan bazen i lijep prostor za sjedenje. Okruženje je prekrasno i uz lijepu šetnju od 20 minuta ste u Moustiersu. Lijepo mjesto, ali vrlo prometno u kolovozu. Savjet za plivanje i vodene sportove u La Cadeno, na kraju le Lac du Croix. Ovdje je lijepo i tiho i vrlo lijepo. Napravili smo nekoliko lijepih, teških šetnji, turistički ured u Moustiersu ima dobro opisane rute.

Sjoerd Slagter

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bio je to lijep blagdanski tjedan u ovoj kući. Sve pokazuje da su vlasnici uložili mnogo pažnje u dekor, mnogo prekrasnih art deco.

Vrijeme je bilo prekrasno, jedino je voda u bazenu još uvijek bila malo prehladna.

Zaista smo uživali u miru i prekrasnom okruženju/prirodi. Nikad nisam znao da u Francuskoj postoje tako lijepa mjesta s nevjerojatno lijepim pogledom!

Selo Moustiers također je vrlo lijepo i vrijedi ga pogledati.

Ukratko, topla preporuka.

Krista Van der Zalm

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća je na lijepoj lokaciji. Prekrasan pogled i vrlo mirna lokacija. Kratka, ali naporna šetnja do sela gdje možete pojesti najukusnije sladolede (u obliku ruže). Pa smo ovo radili gotovo svaku večer nakon roštilja.



Bazen je mali, ali lijep. Puno osa, ali dok god ih pustite na miru i ne obraćate previše pozornosti na njih, neće vam smetati. Svi smo bili uboli stojeći ili sjedeći na osi. Dakle, japanke su obavezne. )



Budući da tamo ima puno kamenca u vodi, potpuno se osušiš ako puno ležiš u vodi. Dobar losion za tijelo za suhu kožu je zaista neophodan. Hidratantna krema za sunčanje također nije suvišan luksuz. Ovoga baš i nemaju u selu. Isprobala sam sve vrste lijekova u ljekarni, ali ništa nije bilo dovoljno hidratantno.



Kućica je mala, ali u redu kad je lijepo vrijeme. Kuhinja je vrlo oskudna. Fotografija sa šankom je kuhinja. Dakle, uopće nema prostora za pohranu. Sve je u velikom ormaru za posuđe. Ako želite sami kuhati, to je stoga vrlo teško. Budući da smo roštiljali gotovo svaki dan, to nam nije toliko smetalo.



Zaista smo imali fantastičan odmor. Moći se opustiti, ali i biti aktivan. Brdski bicikli, kanjoning, plutanje, rafting. Možete ići u svim smjerovima u tom području. Lac St Croix je također vrlo lijep. Plaža u blizini kuće je relativno mirna. Obavezno imajte sa sobom krevetiće, zbog kamenja. Cipele za vodu su također lijepe. Ponesite i hranu i piće jer tamo ne možete ništa kupiti.

R.E. Santing

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

20 minuta hoda od prekrasnog Moustiersa, imali smo kuću s vrtom i bazenom samo za sebe. Lijepa seoska kuća, lijepa recepcija, super bazen i mnogo različitih zabavnih stvari u okolici: prekrasna sela, prekrasno jezero, aktivnosti u zraku i vodi, prekrasne šetnje. Ne idi tamo, jer želimo opet!

Mieke Groenen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kućica je na prekrasnoj lokaciji, nažalost s manje privatnosti nego što se nadalo. Automobili redovito prolaze, a čak je i gost hotela (iz obližnjeg hotela) prošao kroz naš vrt. Zahvaljujući vremenu, prekrasnom okruženju i bazenu, ovdje smo proveli prekrasan odmor. Kakve primjedbe



- Bazen je bio oblačan na dan kad smo stigli. Vlasnik je ispumpavao bazen kad smo stigli jer je voda bila mutna. Velika šteta, jer nam je prijeko trebao osvježavajući kupanje. Međutim, ponuđena nam je alternativa za korištenje bazena susjednog hotela (koji se, nažalost, rano zatvara). Sljedećeg dana bazen je ponovno napunjen, ali nažalost voda je bila vrlo hladna i još uvijek mutna. Srećom, vani je bilo vrlo toplo pa se voda mogla prilično brzo zagrijati. Zadnji dan je bilo prekrasno toplo i više nije bilo oblačno

- Vrt je raj, ali unutrašnjost kuće je prava francuska. Ne mogu puno reći o tome. Mnogo kolekcija svega i svačega, malo nereda i ne izgleda super čisto. Sasvim dalje, ali ne tako zgodno uređeno. Spavaće sobe su u redu!

- Puno osa oko bazena. Nažalost izboden nekoliko puta

- S nama su bila 2 psa, kako je navedeno u našoj rezervaciji, ali smo nažalost otkrili otrov za miševe koji je bio otvoren i izložen u posudi na podu u stakleniku. Bojali smo se da su ovo mogli pojesti naši psi. Obratio se vlasniku koji je bio prilično lakonski o tome, ali nam je dalje pomogao. Kao rezultat toga, bilo je to pomalo neugodno iskustvo, jer to ne očekujete



Unatoč tome, imali smo vrlo ugodan boravak ovdje i uživali smo u prekrasnom vrtu i prekrasnoj prirodi u okolici


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 388758

Posljednje ažuriranje: 19.05.2024

Oglas je online od: 2 godine

URL: https://www.resido.hr/388758.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Moustiers-Sainte-Marie» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat