Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Seemuehl

Područje Stralsunda

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

122 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

122 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online



Opis

Naša kuća za odmor Seemühl nudi polazište za opuštajući obiteljski odmor. Sa stambenom površinom za odmor od 80 m², ovaj smještaj nudi opuštanje za obitelji do 4 osobe.



Nudimo ugodan ambijent kako bismo vam omogućili odmor bez stresa. Došli ste na pravo mjesto ako tražite odmor na plaži, gradu, razgledavanju, biciklizmu, ribolovu, wellnessu ili shoppingu. Kod nas možete kombinirati sve i doživjeti svoju osobnu optimalnu relaksaciju.



Ukusno namještena kuća za odmor s odvojenim prilazom nalazi se na privatnom posjedu od 3600 m² i nudi idealno polazište za sadržajan i opuštajući odmor. Kuća za nepušače podijeljena je na veliki dnevni boravak s integriranom kuhinjom i dvije spavaće sobe. Kućni ljubimci nažalost nisu dopušteni.

Uz LCD digitalni TV, stereo sustav i DVD player nudi sve ono što boravak u našoj kući čini ugodnim.

Kuhinja je potpuno opremljena i ima perilicu posuđa, štednjak sa staklokeramičkom pločom za kuhanje i pećnicom, mikrovalnu pećnicu i hladnjak. Elegantna blagovaonica nudi dovoljno prostora za 4 za naše male goste na raspolaganju je stolica za hranjenje. Spavaća soba u prizemlju ima 2 kreveta koji se mogu postaviti sastaviti ili se može staviti odvojeno, kao i prostrani ormar. 2 tandem kreveta su na katu s LCD satelitom, a našim najmlađim gostima naravno na raspolaganju je i krevetić koji se može staviti u jednu od spavaćih soba.

Grijanje je izvedeno u malom spremištu uz kuhinju, što znači da se kuća za odmor može koristiti tijekom cijele godine. Mali izbor uređaja kao npr B. Usisavači, kante itd. i spremnici za odvajanje otpada su također u njemu.

Kuća za odmor sa svojim vrtom, koji je u svakom trenutku slobodan pristup, poziva vas da sjednete na vrtnu garnituru na novonastaloj terasi. Uz ovu vrtnu garnituru, za sve vozače automobila neophodan je i roštilj: vaš automobil možete parkirati neposredno ispred ulaza u kuću za odmor i stoga je uvijek na vidiku.

Središnji položaj omogućuje vam da otkrijete sve turističke znamenitosti u okolici i plaže na Rügenu ili Zingst/Darßu. Naša kuća za odmor nalazi se na periferiji Negasta u blizini rezervata prirode "Borgwallsee" i mi smo je s ljubavlju opremili.

Želimo vam da se ovdje osjećate kao kod kuće i uživate u odmoru.







Vaša obitelj Mueller

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Jezero 6 km

6 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 60 km Rostock-Laage

60 km

Kolodvor 8 km Stralsund

8 km

Izlaz s autoceste 20 km Grimmen

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Jednostavno se opustite u području bogatom šumama i jezerima, lješkarite na plaži ili prošećite Stralsundom, gradom UNESCO-ve svjetske baštine s brojnim znamenitostima, muzejima i sportskim objektima. (Hanse DOM avanturistički bazen/ 2012. preuređeno kupalište uz more Stralsund cca. 10 min vožnje)

Stralsund, udaljen samo šest kilometara, nudi najbolje uvjete za turizam i opuštanje, uz poznatu staru jezgru s brojnim povijesno značajnim građevinama, atraktivan položaj na zvuku i blizinu otoka Rügen i Hiddensee u Baltičkom moru i poluotok Zingst / Darß. Impozantne gotičke građevine, poput velebne gradske vijećnice na Alter Marktu, župnih crkava, samostana i veličanstvenih zabata stoljetnih trgovačkih kuća daju samom šarmu gradskom pejzažu.

U selu postoji nekoliko restorana, uključujući jedinu pivovaru u Vorpommernu "Rumpelstilz", gdje možete udobno završiti večer. Mjesto Negast kod Stralsunda

Negast je oko četiri kilometra južno od Stralsunda i prvi put se spominje 1233. godine kao Nigas kada je osnovan cistercitski samostan Neuenkamp. Mnogi građani Stralsunda posjećivali su ovo mjesto radi rekreacije zbog prekrasnog okoliša. Danas je mjesto povezano s nacionalnom biciklističkom stazom. Negast je okružen prirodnim rezervatima "Krummenhagener See" i "Borgwallsee". Ovdje možete promatrati mnoge rijetke biljke i životinje u pohodima kroz prirodne rezervate.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba se ne naplaćuje. Imajte na umu da je dolazak u srpnju/kolovozu moguć samo subotom ili po dogovoru

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • 7. Stornierung / Kündigung Bei Stornierung der Buchung bzw. Kündigung des Vertrages durch den Mieter entstehen folgende Kosten: bis 8 Wochen vor Anreise eine Aufwandsentschädigung von 15,00 EUR, ansonsten keine weiteren Kosten bis 6 Wochen vor Anreise 25 % des Mietpreises bis 4 Wochen vor Anreise 50 % des Mietpreises bis 2 Wochen vor Anreise 70 % des Mietpreises unter 2 Wochen vor Anreise 100 % des Mietpreises Auf Grund der aktuellen Coronalage, gewähren wir eine volle Kostenerstattung, falls die Anreise aus diesem Grund nicht möglich ist!

ostale informacije:

moguće rezervirati od 4 noćenja; Cijene su za do 4 osobe, posteljina/ručnici uključeni, dolazak/odlazak u srpnju i kolovozu samo subotom, korištenje perilice/sušilice rublja uz nadoplatu. Uskrs/Duhovi/Božić 120 € po noćenju


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 11.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.3 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.3 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2020

Bernd T. iz/od Dransfeld

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

dom daleko od doma

Vrlo lijep stan, vrlo ljubazan stanodavac! Gotovo da se osjećate kao da ste stigli kući, a ne kao u stranoj zemlji. Udoban namještaj i sve što vam je potrebno za nekoliko lijepih dana. Baš kao kod kuće s perilicom rublja, sušilicom i svime što vam je potrebno za kuhanje. Opet rado, jako mi se sviđa.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2019

T. L. iz/od 07381 B.

3,8
3 4 3 5
Prikaži njemački

Odmor

Bili smo vrlo zadovoljni sobama. Kupaonica nije bila prava. Zavjesa za tuširanje bila je pomalo crna i nakon tuširanja morali ste obrisati ostatak vode što je bilo jako neugodno. Ono što me također jako živciralo je to što je perilica bila dostupna, ali nije reklamirana uz naknadu. Uz čistoću bilo je tako-tako za čišćenje od 40 eura zamišljao sam nešto drugo. Bilo je šteta, ali mi smo to najbolje iskoristili

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin H. Müller:

Vor Ort waren Sie doch sehr zufrieden. Warum im Nachhinein Kritik üben? Wenn es wirklich so schmutzig gewesen sein sollte, was nicht stimmt, hätten wir die Mängel beseitigt. Es ist ärgerlich, sowas im Nachhinein zu lesen.

srpanj 2017

Hans S. iz/od CH-3145 Niederscherli

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Istraživanje Stralsunda - Rügena i dijela Mecklenburg-West Pomerania

U potrazi za prikladnim smještajem na ovom području "sletjeli" smo u kuću za odmor Seemuehl. Srećom, jer je nudio sve što smo tražili: mir i tišinu (na glavnoj cesti ali iza gazdine kuće, tako da je stvarno mirno), s roštiljem (važno!). Bili smo dva para i veličina kuće je bila idealna za naše ideje. Domaćini su nam dali dobre savjete o razgledavanju, itd. Nažalost, nismo imali dovoljno vremena vidjeti sve, ali kao što znate, možete to nadoknaditi. Vrijeme je bilo dobro i jednom smo jeli unutra, inače uvijek na terasi, što smo također jako cijenili. U kući je bilo sve što vam treba. Evo nekoliko preporuka za turiste: Posjetite Putbus, Binz, Greifswald, naravno Stralsund s Ozeaneumom, Sassnitz s liticama od krede, Vitt - povijesno ribarsko selo, Putgarten, Warnemünde, Wismar, otok Hiddensee s Vitteom, Kloster i Neudorf, Schaprode, Zingst, Barth i naravno ono najočitije: mlin Negast i prekrasno rustikalni restoran Rumpelstilz u Krummenhagenu. A nama Švicarcima oduvijek je bio pravi užitak uživati u ribljim sendvičima na mnogim mjestima na obali jezera. Jednom riječju kao na sto: kuća Seemuehl i okolica je vrlo pogodna za mnoge, možete ostati u kući i uživati ili otići u otkrivanje, kako vam odgovara! Preporučujemo 100%! Hvala Renate Mueller!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospodin H. Müller

gospodin H. Müller

Uvijek smo vam osobno dostupni - i vikendom i praznicima! Ako nismo odmah dostupni, nazvat ćemo vas u kratkom roku.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 38891

Posljednje ažuriranje: 01.04.2024

Oglas je online od: 13 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/38891.htm


«Kuća za odmor Seemuehl» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina