Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Haus Am See mit Boot

Neuuppin

maks.  6   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
80m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

105 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

105 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online



Opis

1FeHa iskoristiv tijekom cijele godine, 6 osoba.

Lokacija: izravno na Ruppiner See

U blizini šume, mirno



Prekrasno mjesto za ribolov, Vrlo bogato područje gljiva



Opis: 80m², 1 dnevni boravak/ 2 spavaće sobe, odvojena kuhinja, 2 kupaonice

Sadržaji: posteljina/ručnici na raspolaganju, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, kuhalo za vodu, kuhalo za jaja, podno grijanje, novogradnja lipanj 2010., mol, čamac na vesla, roštilj, kamin, korištenje vrta direktno na vodi (1200m²) veliki travnjak, terasa, teren za badminton,

Popusti na upit

Od €48

Mogućnost najma jedrilice/motornog čamca



Zabranjeno pušenje

Pristup osobama s invaliditetom

2*tuš/wc







Kuća na jezeru

Kuća za odmor

Ralf Gunther

Lindenallee 80a

16816 Neuruppin

Tel: 01772887496

pravo

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 5 km Sportflughafen Neuruppin

5 km

Kolodvor 2 km Rheinsberger Tor

2 km

Izlaz s autoceste 7 km Neuruppin oder Neuruppin Süd

7 km


Mjesto i položaj smještaja

Privatno okruženje, periferija grada, udaljenost od biciklističke staze < 100 m, mirna lokacija, S-Bahn/regionalna željeznička veza, položaj uz jezero, udaljenost od šume < 500 m, udaljenost od pješačke staze < 250 m, javni prijevoz.
Velika očuvanost područja:

Park prirode Stechlin-Ruppiner Land.
Biciklističke staze:

N1 - Neuruppin biciklistička staza 1, N2 - Neuruppin biciklistička staza 2.
Upute:

s autoceste Dolazeći s A24 - izlaz Neuruppin - slijedite B167 prema Neuruppinu - vozite kroz kružni tok i ostanite na B167 (prema centru grada) - pratite ovu cestu do 3. niza semafora - tu skrenite desno u Schinkelstrasse. - pratite ovo do kraja - zatim skrenite lijevo u Friedrich-Engels-Str. - pratite ovo do kraja - zatim skrenite desno u Steinstrasse. - Prelazite Seedammbrücke - zatim skrenite desno na prvom semaforu u Lindenallee - posjed je na desnoj strani (Lindenallee) Neuruppin je jedan od najvećih gradova u Njemačkoj. Grad Neuruppin, 60 km sjeverozapadno od Berlina u okrugu Ostprignitz-Ruppin, sastoji se od okruga na obalama jezera Ruppin ili Rhinsee na jugu, uključujući stvarnu jezgru grada Neuruppin i Alt Ruppin. Na sjeveru se proteže preko Ruppiner Schweiz do Kyritz-Ruppiner Heide.
Grad se nalazi u Ruppiner Landu.

Prije gradskog požara (do 1787.)
Neuruppin oko 1694.

Prapovijesno naseljavanje zemlje proteže se od srednjeg kamenog doba do mlađeg brončanog doba s prvim germanskim i kasnije slavenskim naseljima (u starom gradskom području - uključujući "Neuer Markt" - i u okolno područje) na obalama jezera Ruppin . U kasno slavensko doba ovo je područje naselilo pleme Zamčići, čije je središte moći bio dvorac na južnom otoku Alt Ruppin Poggenwerder. Nakon križarskog rata Wenden 1147. i osvajanja zemlje od strane njemačkih vladara, uključujući u. Medvjed Albrecht također je građen od 1214. na Alt-Ruppiner Amtswerder, velikom nizinskom dvorcu ("Planenburg"), pored starijeg slavenskog kompleksa dvoraca. U sjevernom predgrađu razvilo se trgovište s crkvom sv. Nikole, istočno od njega i s onu stranu Rajne “Kiez”: nastao je grad (Olden Ruppin) Alt Ruppin uz zadržavanje imena Ruppin, naselje današnjeg Neuruppina. s Nikolaikircheom i uličnom tržnicom nalik na Anger.

Tadašnji (Novi) Ruppin bio je planirani grad koji su osnovali grofovi Lindow-Ruppin, grana obitelji Arnstein koja je živjela u Alt Ruppin. . Prvi put se spominje u dokumentu 1238. Izvorno tržišno naselje Alt Ruppin vjerojatno se proširilo na današnji grad Neuruppin prije nego što je 1246. osnovan dominikanski samostan kao prvo naselje reda između rijeka Elbe i Odre od strane prvog priora , Wichmann von Arnstein. Stendal gradsku povelju dodijelio je 9. ožujka 1256. Günther von Arnstein. Grad je u 13. st. utvrđen palisadama i sustavom zid-jarci, kasnije je utvrđen zidinama i sustavima zid-jarci; 24 Wiekhäuser i dvije visoke kule ojačale su gradske zidine. Postojala su i troja vrata, Altruppiner/Rheinsberger Tor na sjeveru, Berliner/Bechliner Tor na jugu i Seetor na istoku. najkasnije do kraja 15. stoljeća potpuno je ograđen zidom.

Najstariji dio Neuruppina bio je dugačak park, okružen dvjema paralelnim ulicama između južnih i sjevernih gradskih vrata, južno od kojih se Najstarija crkva u Neuruppinu (Sv. Nikola). Glavna ulica Neuruppina popločana je od sredine 16. stoljeća. Preklopni jarak koji je dolazio iz Ruppiner Mesche za opskrbu grada tehnološkom vodom i za odvodnju vodio je ravno kroz Neuruppin, sa sjeverozapada prema jezeru. Djelomično je zatrpan 1537. godine i obnovljen je kao otvoreni kanal u Schinkelstraße nakon gradski požar 1787.

Neuruppin je već u srednjem vijeku bio jedan od većih gradova sjeveroistočne Njemačke. Iz tog razdoblja sačuvani su, među ostalim, dijelovi gradskih zidina, dijelovi samostanske crkve sv. Trinitatis (1246.), kapela sv. Jurja (1362.), ambulanta (1490.) i ostaci Seeviertela. Srednjovjekovni grad imao je gotovo kvadratni tlocrt oko 700 m × 700 m, koji se upadljivo zaoštrava na istočnom uglu. Istočno-istočna strana graniči s jezerom Ruppin.

Nakon što su grofovi Lindow-Ruppin izumrli 1524., Neuruppin je kao feud došao izbornom knezu Joachimu I. Tridesetogodišnji rat također je razorio Neuruppin, a nakon 1685. ljudi doseljavaju francuske hugenote. Godine 1688. Neuruppin je postao jedan od prvih garnizonskih gradova u Brandenburgu. Prijestolonasljednik Friedrich bio je ovdje zapovjednik od 1732. do 1740. nakon neuspješnog pokušaja bijega i kasnijeg zatočeništva u Küstrinu. Za to vrijeme Bernhard Feldmann postao je gradski liječnik. Njegove kopije povijesno zanimljivih vijećničkih spisa smatraju se najvažnijom zbirkom izvora o ranoj gradskoj povijesti, budući da su originalni spisi uništeni u gradskom požaru 1787. godine.

Prvi put se spominje škola u Neuruppinu u dokumentu iz 1365. Bila je to latinska škola privremenog nacionalnog značaja, koju je pohađao i Theodor Fontane. Njegova je povijest dobro dokumentirana od 1477..[3]

Od 1740. graditelj orgulja Gottlieb Scholtze imao je svoju radionicu u Neuruppinu. koji je izgradio orgulje u Rheinsbergu.
Spomenik Friedrichu Wilhelmu II.

Neuruppin je bio garnizonski grad od oko 1688. godine. Ponekad je omjer vojnika i civilnih trupa bio 1500 od 3500 stanovnika.[4] Neuruppin je taj status izgubio tek nakon povlačenja grupe sovjetskih snaga u Njemačkoj.
Požar i obnova grada (1787. – 1803.)

Važna prekretnica u razvoju grada bila je šumski požar u nedjelju, 26. kolovoza 1787. Požar je poslijepodne izbio u staji punoj žitarica u Berliner Toru i brzo se proširio. Preživjela su samo dva uska područja na istočnom i zapadnom rubu grada. Uništena je 401 građanska kuća, 159 gospodarskih i stražnjih zgrada, 228 staja i 38 ambara, župna crkva Svete Marije, gradska vijećnica, Reformirana crkva i Kneževski dvor. Ljudski životi nisu bili za žaliti. Materijalna šteta procijenjena je na gotovo talira. Oko talira zamijenjeno je vatrogasnim fondom, posebna crkvena zbirka donijela je talire, a pruska vlada osigurala je talire spasilačkih sredstava za obnovu grada. Sve u svemu, država je u godinama koje su uslijedile potrošila preko milijun talira.
Plan grada Neuruppina, 1789., Bernhard Mattias Brasch

Direktor urbanizma Bernhard Mattias Brasch, koji je djelovao je u gradu od 1783. godine, odredio je Reorganized smjernice Retablissement Commission i nadgledao obnovu grada. To se odvijalo od 1788. do 1803. godine, a izvedeno je prema jedinstveno planiranom tlocrtu. Braschov plan predviđao je proširenje grada sa 46 na gotovo 61 hektar uz uklanjanje zidova između vrta hrama i jezera. Dvije uske ulice sjever-jug spojene su u os, današnju Karl-Marx-Straße. Stvorena je pravokutna mreža ulica s dvokatnim krovnim kućama. Duge, široke ulice, isprekidane veličanstvenim trgovima, i kuće u ranom klasičnom stilu od tog su vremena oblikovale gradski krajolik. Ta načela urbane reforme i danas su jasno prepoznatljiva. Tako je pregradnjom stvoren klasicistički gradski sklop jedinstven po svojoj izvornosti. Još uvijek se smatra vrhunskim primjerom rane klasicističke urbane arhitekture. Obnova je dovršena 1803. Samo se dovršetak župne crkve sv. Marije (izgrađene 1801.-1806. uz sudjelovanje Carla Ludwiga Engela) odužio do 1806. zbog strukturalnih problema.
Obnova do 1. sv. Rat (1804. do 1914.)
Ručno obojeni Neuruppin ilustrirani list, oko 1850.

Johann Bernhard Kühn započeo je 1750. u Neuruppinu s proizvodnjom ilustriranih listova, tematski dizajniranih i ručno obojenih listova za dugo vremena. Njegov sin Gustav Kühn (1794.-1868.) ostvario je naklade od preko 3 milijuna komada godišnje (npr. Francusko-pruski rat 1870./71.). Grafike su bile poznate u cijelom svijetu s natpisom Neu-Ruppin, dostupan kod Gustava Kühna. Dvije druge tvrtke proizvele su popularne listove sa slikama: Philipp Oehmigke i Hermann Riemschneider kao i Friedrich Wilhelm Bergemann. Sva tri proizvođača slikovnih listova uspjela su se nametnuti u njemačkoj konkurenciji proizvođača slikovnih listova (više od 60 tvrtki diljem Njemačke) i dugo vremena zauzeti vodeća mjesta.

Godine 1877. graditelj orgulja Albert Hollenbach osnovao svoju radionicu u Neuruppinu. Od njega u. a. Orgulje u crkvama u četvrtima Bechlin, Buskow, Karwe, Nietwerder i Storbeck, kao i ambulantna kapela u starom gradu Neuruppinu.

Nakon 1880. Neuruppin je postao središte ogranka linije mreže kojom je upravljao Ruppiner Eisenbahn AG do 1945. godine. To je zračilo u Fehrbellin-Paulinenaue (1880.), Kremmen-Berlin i Wittstock-Meyenburg (1899.) te Neustadt i Herzberg (1905.).

Godine 1893. državna ludnica Neuruppin izgrađena je na južnom rubu središta grada.

Aparati za gašenje požara proizvode se u Neuruppinu od 1905. godine. Konkretno, aparati za gašenje požara Minimax brzo su postali široko rasprostranjeni zbog svoje jednostavne upotrebe.

Tijekom Prvog svjetskog rata, zrakoplovna eskadrila bila je stacionirana u Neuruppinu i izgrađeno je uzletište.
Od Prvog svjetskog rata do kraja Hladnog rata (1914. – 1989.)

Godine 1921., građevinski majstor i inženjer Georg Heyer (1880. – 1944.) osnovao je naselje na otvorenom u četvrti Gildenhall s Cilj okupljanja umjetnika i obrtnika da žive i rade zajedno, da zajednički razvijaju proizvode svakodnevnog života pristupačne svima te da stvaraju i proizvode u umjetničkom obliku. Okupljao je poznate umjetnike i obrtnike i postojao je do 1929. godine.

Godine 1926. dovršena je cesta uz željeznički nasip preko jezera Ruppin. Naselja Gildenhall i Colony Wuthenow su tako bila izravno povezana s Neuruppinom. Godine 1929. ta su naselja uključena, nakon što je okrug Treskow već bio uključen 1928.

Tijekom takozvane eutanazije tijekom nacionalsocijalističke ere, Akcija T4, državna ludnica Neuruppin služila je kao privremeni objekt za centre ubijanja u Brandenburgu i Bernburgu. Stoga se broj bolesnika povećao od 1. siječnja 1937. do 1. travnja 1940. godine. Godine 1941. bili su zauzeti samo planski kreveti. Godine 1943. većina pacijenata u Brandtovoj operaciji prebačena je u druge ustanove.[6] Bolnica je djelomično korištena kao rezervna bolnica. Nakon 1945. godine dijelovi objekta služili su kao okružna bolnica. Dana 20. rujna 2004. godine u krugu klinike Ruppin položeno je 6 kamena spoticanja simbolično žrtvama eutanazije bivše državne ludnice.

U lipnju 1933., na početku ere nacionalsocijalizma , više od 80 političkih protivnika nacista postali su , uglavnom komunisti i socijaldemokrati, odvedeni su u SA mučni podrum u pivovari na Altruppiner Allee. Na njih se sjeća spomen-ploča izgrađena 1947. i spomenik na školskom trgu koji je 1981. zamijenjen ansamblom figura.

Godine 1934. vojni aerodrom Neuruppin oživio je kao Neuruppin Letačka škola.

Oko 90 židovskih građana grada bilo je progonjeno, deportirano i ubijeno tijekom nacističke diktature. Staro groblje, osnovano 1824., tretirano je olako, a židovski nadgrobni spomenici koji su preživjeli premješteni su na Novo groblje (Protestantsko groblje) po nalogu tadašnjeg zapovjednika pukovnije Wehrmachta Paula von Hasea. Od 17. studenoga 2003. kameni spoticanja u središtu grada iu Alt Ruppinu komemoriraju ubijene židovske stanovnike.

1. svibnja 1945. sovjetske snage stigle su do Neuruppina i počele granatirati grad sa suprotne obale. jezera . Međutim, nepoznata osoba uspjela je izvjesiti bijelu zastavu na toranj samostanske crkve i tako spriječiti daljnje rušenje, a akcija je dovela do znatne buke u gradu. Godine 1989. masovne demonstracije stanovnika Neuruppina u vezi s planovima da se nastavi koristiti poligon za vojnu obuku i gađanje zrak-zemlja Wittstock dovele su do zatvaranja aerodroma.

Godine 1952. Neuruppin je postao okrug grad istoimenog okruga u okrugu Potsdam.

U vrijeme DDR-a postojala je velika tvrtka Elektro-Physikalische Werke Neuruppin (EPW) kao proizvođač elektroničkih komponenti.
Neuruppin u Saveznoj Republici Njemačkoj (od 1990.)
Kuća I klinika Ruppin

Nakon ponovnog ujedinjenja, okrug Neuruppin je isprva ostao u pokrajini Brandenburg. Nakon reforme okruga, ovaj je pak spojen u okrug Ostprignitz-Ruppin. Godine 1993. Neuruppin je značajno proširen uključivanjem grada Alt Ruppina i okolnih sela.

Do 1991. Neuruppin je još uvijek bio lokacija 12. sovjetske oklopne divizije. Vojarna je kasnije pretvorena u stambene zgrade u sklopu Expo 2000 kao projekt na otvorenom. Dijelovi uzletišta još uvijek se koriste za jedriličarstvo.

Godine 1996. tadašnja “Neuruppin State Clinic” i okružna bolnica kao “Ruppin Hospital” premještene su u okrug Ostprignitz-Ruppin kao dio “Ruppiner Kliniken GmbH”. Klinike Ruppin stoga su jedan od najvećih regionalnih poslodavaca.

Protestantski crkveni okrugi Ruppin i Wittstock/Dosse spojili su se 1998., a Neuruppin je zbog toga izgubio mjesto nadzornika od Wittstocka 7. rujna 2002. Brandenburški dan održao se u Neuruppinu s oko 1000 posjetitelja. Pod dojmom katastrofalne poplave u kolovozu 2002. u Saskoj, brojni umjetnici poput Uda Lindenberga i Gerharda Schönea donirali su svoje honorare za žrtve poplave.

Odavanje počasti i spomen na Theodora Fontanea

Godine 1998., u povodu 100. obljetnice smrti Theodora Fontanea, grad Neuruppin proslavio je nacionalnu Fontaneovu godinu s oko 200 događaja u čast pjesnika. Grad je otvorio Godinu Fontane i dobio je sufiks Fontanestadt.
Od 2010., grad održava svoj Neuruppin Festival Fontane svake dvije godine tijekom dana Duhova.

Od 2004. Neuruppin je napravio naslovi s korupcijom i nepotizmom. S obzirom na gomilanje ovih skandala u lokalnoj politici, grad je dobio nadimke kao što su "Märkisches Palermo" ili "Klein Palermo" i "Korruppin".

Bivši gradski vijećnik Olaf Kamrath (CDU) bio 2006. kao “šef” bande XY, konačno je osuđen na dugotrajnu zatvorsku kaznu zbog, između ostalog, zločina povezanih s drogom.

Godine 2007. bivši gradski vijećnik Reinhard Sommerfeld (Neuruppiner Initiative) do sada je dobio jedinu pravomoćnu osuđujuću presudu izabranom dužnosniku u Njemačkoj za podmićivanje zastupnika.

Bivši član parlamenta Otto Theel (Die Linke) osuđen je na devet mjeseci uvjetnog zatvora kazna 15. svibnja 2008. zbog iskorištavanja dužnosti tijekom mandata gradonačelnika Neuruppina. Tada je dao ostavku na svoje mjesto u državnom parlamentu.

U rujnu 2008. Sparkasse Ostprignitz-Ruppin rastala se od svog prethodnog predsjednika uprave, Josefa Marckhoffa, koji je svom poslodavcu dao organizirati proslavu koja je koštala oko 1000 eura kako bi obilježio svoj 60. rođendan. Datum se poklopio sa 160. obljetnicom tvrtke.

Bivši generalni direktor gradskog komunalnog poduzeća u Neuruppinu, Dietmar Lenz, optužen je da je potrošio više od 10.000 eura za potporu sportskom klubu MSV Neuruppin, zaobilazeći Nadzorni odbor u ožujku 2009. osudio na dvije godine zatvora uvjetno zbog teških zlouporaba povjerenja i primanja koristi. Krajem 2009. godine umro je samoubojstvom. Nakon ovog samoubojstva, za koje je okrivila gradonačelnika Jens-Petera Goldea, građanska inicijativa pokrenula je peticiju protiv gradonačelnika Jens-Petera Goldea uz pomoć Otta Theela i Rheinharda Sommerfelda, koji su obojica imali kriminalni dosje. Nije uspjela prema vlastitim informacijama u veljači 2010. s potrebnim potpisima. Goldea su iz građanske inicijative "Nema više ovako!"

Građevine
Sakralni objekti
Campo Santo by Quast, restaurirano (2007.)

* Samostanska crkva sv. Trinitatis: iz 1246. (znamenitost Neuruppina)
* Župna crkva (danas kongresno i događanje)
* Crkva Schinkel u Wuthenowu (sa oslikanim najstarijim pogledom na grad von dem Knesebeck je 1844. dao sagraditi portal crkvenog dvorišta.
* Srednjovjekovna crkva u Bechlinu
* Katolička crkva Srca Isusova
* Bolnička kapela sv. Laurentija s UpHusom (1694., najstarija drvena kuća u gradu)
* Kapela sv. Jurja

Svjetovne građevine

* gotovo potpuno očuvan gradski zid (djelomično srednjovjekovne gradske utvrde, dijelom trošarinski zid iz kasnijeg doba)
* Rodna kuća Fontane s lavom Ljekarna
* Kuća udovice propovjednika: u ovoj zgradi živio je Karl Friedrich Schinkel s majkom od 1787. -1794.
* Stara gimnazija: Sagrađena je 1790. godine. Schinkel, Fontane i Wilhelm Gentz išli su tamo u školu.
* Dvorac u Gentzrodeu

Vila u vrtu hrama

* Vrt hrama s Apolonovim hramom: nekadašnji voćnjak i povrtnjak u vlasništvu prijestolonasljednika Friedricha stekao je (nakon nekoliko drugih vlasnika) 1853. godine trgovac i vlasnik treseta Johann Christian Gentz. Carl von Diebitsch projektirao je tursku vilu Gentz, izgrađenu 1850-ih, kuću vrtlara (s minaretom) i okolni zid s vratima u orijentalističkom stilu. Gustav Meyer dizajnirao je eklektičan vrt.

Spomenici

* Spomenik Friedrichu Wilhelmu II., podignut 1829. godine na inicijativu građanstva Neuruppina.
* Spomenik Karl Friedrich Schinkel , izradio Max Wiese
* spomenik Theodoru Fontaneu, izradio Max Wiese
* spomenik Ferdinandu Möhringu, izradio Max Wiese
* spomenik Jahn-Loseu, izradio Max Wiese
* Komemorativne ploče za žrtve marša smrti u koncentracijskim logorima u travnju 1945. na periferiji gradskog središta Neuruppina kao iu Wuthenowu i drugim četvrtima
* Komemorativni kamen ili skup figura iz 1981. za žrtve fašizma
* Spomen ploča borcu komunističkog otpora Franzu Maeckeru, ubijenom 1943. u zatvoru Berlin-Plötzensee
Kamen spoticanja za Emilie Drucker
* Kamen spoticanja za ubijene židovske sugrađane Neuruppin (u starom gradu Neuruppin i Alt Ruppin) i za žrtve nacionalsocijalističke "eutanazije"-Akcija T4 iz Državne ludnice Neuruppin (u prostorijama Ruppiner Kliniken)
* Kamenje, stele i skulpture kipara Wielanda Schmiedela na evangeličkom groblju u Wittstocker Allee. Ondje je pokopano više od 100 ratnih zarobljenika, prisilnih radnika i srušenih talijanskih pilota.
* Spomenik Gustavu Kühnu “Litografija”, podignut 2008. u povodu njegovog 140. rođendana.
* Spomenik Karlu Marxu, autor Fritz Cremer
* Feldmannov kamen za gradskog liječnika Bernharda Feldmanna, autora mjesne kronike Neuruppina "Miscellanea Historica"
* Memorijalna stela Erichu Arendtu, koju je izradio Wieland Förster 1968.
* Brončana ploča za Eva Strittmatter povodom 76. rođendana. Rođendan

Skulpture u gradskom pejzažu

* Parzival am See (skulptura od nehrđajućeg čelika Matthiasa Zágona Hohl-Steina na bedemu Neuruppin)
* Prijetnja (skulptura od nehrđajućeg čelika na temu bombodroma ispred župne crkve)
* Staza skulptura
* Sabinenov spomenik u Binenwaldeu

Muzeji
/>
* Muzej Neuruppin (između ostalog s listovima slika Neuruppin)
* Muzej obrta u dvorištu Muzeja (uključujući izložbu o aparatima za gašenje požara Minimax)
* Muzej šuma Stendenitz
* Heimatstube Karwe
* Forest Museum Alt Ruppin (nudi povijesne uvide u zanat šumara, lovaca i šumskih radnika)

Kulturna mjesta

* Neuruppin životinjski park u Kunsterspringu , uključujući rijetko držane rakunske pse
* Kulturna crkva (nacionalni centar za događanja u bivšoj župnoj crkvi sv. Marije u Neuruppinu s približno 600 sjedećih mjesta)
* Kulturhaus Stadtgarten Neuruppin (nacionalni centar za događanja s približno 550 mjesta)
* Galerie am Bollwerk (udruga galerija za promicanje suvremene umjetnosti)
* Neuruppin kazališna radnja u Galerie am Bollwerk
* Gradska knjižnica Neuruppin
* Neuruppin Youth Art Škola (umjetnička i kulturna ustanova za djecu i mlade)
* Područna glazbena škola OPR
* Centar za slobodno vrijeme mladih JFZ (mjesto događanja za mlade)

Redoviti događaji < br / >
* Aequinox Music Days (svake godine sredinom ožujka na ekvinocij)
* Svibanj i Lučki festival (svake godine prvog vikenda u svibnju, vrhunac je utrka zmajevih čamaca)
* Neuruppin Fontane Festival (svake dvije godine)
* Dixie Days (svake godine sredinom srpnja)
* Parada (parada brodova prve subote u kolovozu na Rhinu u blizini Alt Ruppina)
* Festival vina (svake godine sredinom kolovoza)
* Tržnica Martini s tržnicom konja (svake godine početkom studenog oko St ) svaki sat od Berlin-Spandau-Hennigsdorfa do Wittenbergea.

Neuruppin može se doći autocestom A 24 preko izlaza Neuruppin i Neuruppin Süd.

U Neuruppinu i oko njega postoji mreža biciklističkih tura koje su zanimljive turistima.

Neuruppin uključen je u uzletište Fehrbellin (uzletište Ruppiner Land).

Javne ustanove

Neuruppin je sjedište okružne uprave okruga Ostprignitz-Ruppin. Osim toga, ondje ima svoje sjedište Regionalni sud u Neuruppinu, Okružni sud u Neuruppinu, Socijalni sud u Neuruppinu i Radni sud u Neuruppinu.

Osim Agencije za zapošljavanje postoji Ured za tržište rada za naknadu za nezaposlene II, budući da okrug ima opciju općina. Ovdje se također nalazi Regionalni odjel West Državnog ureda za zaštitu na radu. Bivši okružni ured za zamjenu vojske u Neuruppinu morao je ustupiti mjesto Savjetovalištu za vojnu službu Neuruppin, Uredu za okrupnjavanje zemljišta i ruralni razvoj, Neuruppin Social Sud, Državni ured za zaštitu na radu, Regionalni odjel Zapad i Regionalni odjel Zapad TR 2 Državne agencije za okoliš Brandenburg. Potonji uključuje Alt Ruppin Forestry Office sa Šumarskom školom Kunsterspring.

Savezna agencija za poslove nekretnina, Savezni odjel za šumarstvo ima glavni ured u Ruppiner Heideu.

Mediji

Ruppiner Anzeiger i lokalno izdanje Märkische Allgemeine izlaze kao dnevne novine u Neuruppinu. Lokalna televizijska postaja ruppin TV putem kabelske mreže donosi informacije iz regije.

Sport

Zbog velikih vodenih površina na području grada, postoji mnogo mogućnosti za vodene sportove Nogometni klub MSV Neuruppin poznat je u zemlji.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Čamac na vesla uključujući potrošnju energije s 35 centi / KW nakon očitanja

ostale informacije:

Na samom jezeru

Vrlo dobar ribolov

Gosti su u tjednu od 18. kolovoza 2013. uhvatili 24 lijepa smuđa i 4 jegulje s mola

sljedeći tjedan opet više od 20 smuđa jedan sa 68 cm i jedna jegulja sa 84 cm.

Vlastiti mol

nekretnina nije vidljiva s obale / kopna, možete potpuno neometano sjediti uz vodu.


Raspoloživost

Plan zauzeća nije na raspolaganju. Molimo Vas pošaljite upit slobodnih perioda direktno najmodavcu.


8 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2018

Thomas S. iz/od 06493

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor direktno na jezeru

Vrlo lijep smještaj za odmor na jezeru s mnogo mogućnosti izleta i vrlo ljubaznim domaćinima koji su uvijek od pomoći. Zbog direktnog položaja na jezeru idealna je nekretnina za sve ljubitelje kupanja. Naša obitelj želi još jednom zahvaliti stanodavcu Ralfu i roditeljima na ova nezaboravna 2 tjedna.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom

siječanj 2014

Fab iz/od Leipzig

5,0
5 5 5 5 5

Vielen Dank für die Schönsten Tage!

Super Haus Schöne Gegend echt netter Vermieter DANKE für Alles!

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: Fontane Therme zu der Jahreszeit echt schön und zu Fuß erreichbar

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Reichhaltig vorhanden auch für kinder!

Mogućnosti za kupovinu: alles da Großes Einkaufszentrum in der Stadt

siječanj 2013

charlemagne iz/od Neuruppin/Lindenallee

5,0
5 5 5 5 5

hübsches Ferienhaus

Schönes Ferienhaus am Ruppiner See.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj

Okolica smještaja: Insgesamte gute, ruhige Lage am Ruppiner See, gepflegte Uferzone mit Steg, zum Glück kein zubetoniertes Urlaubsareal wie andere Uferzonen des Ruppiner Sees.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Freizeitangebot: praktisch alles außer Bergsteigen, Mountainbiking und Ski Alpin.

Mogućnosti za kupovinu: In der Stadt, am Besten in wenigen Autominuten oder per Rad oder Boot zu erreichen, zu Fuß dauert es. Bäckersladen ist um die Ecke.

prosinac 2012

Martin iz/od Jena

4,8
5 4.8 5 4.5 5

mit gutem Gewissen weiter zu empfehlen !

Vielen Dank, meine Freundin und ich haben uns sehr wohl gefühlt bei euch. Die Leute ware sehr freundlich, und die Unterkunft inkl. Küche waren in einem Top Zustand.
Die Landschaft finden wir zumindest ist sehr schön. Wer also eine schön und gepflegte Unterkunft in dieser Gegend sucht, ist hier genau richtig.
Wir kopmmen nächstes Jahr wieder.

Vielen Dank nochmal.

Lg Martin & Lisa

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

Okolica smještaja: Traumhaft

kolovoz 2012

Günni iz/od Berlin

4,9
5 5 4.8 5 5

Supper Urlaub Unbedingt zu Empfehlen

der urlaub mit meiner familie hier war wunderschön ich habe hier viel ruhe und frieden gefunden und auch action und spannung ein rundum gelungener urlaub... auch meine familie war sehr glücklich hier

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Okolica smještaja: die umgebung ist einfach wunderbar idyllische ruhe aber nicht zu weit von der stadt enfernt. dazu liegt das anwesen an der ruhigsten ecke des sees es ist einfach herrlich hier urlaub zu machen und ich werde es immer wieder besuchen

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: die freizeitmöglichkeiten sind vielzeitig... aber besonders haben mir die bootsausflüge gefallen

Mogućnosti za kupovinu: typische kleinstadteinkaufmöglichkeiten gibt es im nahe gelgen ort der selbst zu fuß zu erreichen ist

srpanj 2012

Nicky iz/od Wiesbaden

5,0
5 5 5 5 5

Vielen Dank für den SUPER Urlaub! mit Bester Betreuung

Vielen Dank für den Überagenden Urlaub! ein Sehr schön angelegtes Grundstück hier konnten wir mal richtig abschlaten mit lagerfuer direkt auf dem Grudnstück am Sauberen Badesee. mein Mann war gerne angeln und hatte so immer für ein Perfektes Abendessen am Wasser gesorgt. Durch die Kleine Kücke zusätzlich am wasser haben wir jede freie Minute am Wasser verbracht. durch die Herrlichen Alten Bäume hatten wir auch immer ausreichend Schatten bei dem Warmen Juli. Die Sonnenuntergänge vom Steg des Grundstückes aus eind einfach Traumhaft. Dadurch, dass es hier nur ein Ferienhaus gibt, hatten wir echt unsere Ruhe und mußten uns nicht mit anderen Urlaubern ärgern. wer in eingener Gruppe ungestört sein möchte ist hier genau Richtig. und wer trubel haben möchte fährt einfach mit dem Boot in die Stadt, was wir auch oft gemacht haben. Vielen Dank nochmal für den richtig gelungennen URLAUB!
Empfohlen für: Alter 55+, Abenteuer-Suchende, Ausflug mit Freundinnen, Touristen ohne Auto, Besichtigung Sehenswürdigkeiten, Familien mit Teenagern, Familien mit kleinen Kindern, Personen mit körperlichen Einschränkungen, Romantischer Zufluchtsort

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: Berlin und Rheinsberg nicht weit weg und eine Reise Wert Schönes Spaß bad im Ort und Tierpark gleich in der nähe
Viel Wald und Wasser direkt am Grundstück als Angler und Wassersportler ein Traum!

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Vielen Dank an den netten Vermieter, der uns mit seiner Privat Yacht die umgebung per Wasser gezeigt hat

Mogućnosti za kupovinu: Kaufland Real Einkaufszentren direkt in der Stadt Bäcker ca. 100m Luftlinie

svibanj 2012

HerbertB iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Schöner Urlaub

Sehr schönes Grundstück mit gepflegten Rasen und einem guten Blick über den Neuruppiner See. Desweiteren steht das Haus in einer angenehm ruhigen Gegend. Auch wegen des netten Vermieters kann ich es nur weiterempfehlen.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Okolica smještaja: Sauber und Ordentlich

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Zahlreich vorhanden

Mogućnosti za kupovinu: Ausreichend vorhanden

lipanj 2010

Elvira iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5 5

Super Anlage! Mal richtig ausspannen am See

Beste gegend von Neuruppin Super Sonnenuntergänge viele Pilze nagelneue Anlage.kommendes jahr sind wir auch jeden fall wieder da!

Danke Elvira

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: auch wenn es mal regnet, eine Woche reicht nicht aus
sehr empfehlenswert der Tierpark Kunsterspring und die Fontane Therme (Gesundbrunnen)

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: wer Wassersport, Ruhe, Kultur, Angeln, Radfahren Dampferfahrten Segeln... liebt ist hier genau richtig

Mogućnosti za kupovinu: 200m luftlienie ist ein kelines einkaufszentrum mit den wichtigsten ( Schlecker; Becker...) im Lindenzentrum


kontakt

Tvrtka Ferienhaus /Yachtcharter Neuruppin
gospodin R. Günther

gospodin R. Günther

ostale informacije

Broj objekta: 38931

Posljednje ažuriranje: 25.03.2022

Oglas je online od: 13 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/38931.htm


«Haus Am See mit Boot» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina