Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

New! Villa Stella

Sestanovac

maks.  6   Gosta/Gostiju
170m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
170m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 05.05 do 12.05.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 05.05 do 12.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Elegantna vila s pogledom na rijeku Cetinu i prirodno okruženje omiškog zaleđa pod nazivom Blato na Cetini

Villa Stella je dobro opremljena kuća od 170 m2 organizirana na dvije etaže povezane unutarnjim i vanjskim stubištem, smještena na ograđenom imanju od 220 m2. Potpuno je klimatizirana i pokrivena besplatnim WiFi-jem sa svim potrebnim sadržajima potrebnim modernom gostu za vrlo ugodan boravak. Nudi dvokatnu organizaciju stanovanja i može primiti 6+2 osobe. U prizemlju se nalazi nekoliko stepenica ispod parkinga i nalazi se privatni bazen, te vanjska blagovaonica, interijer nudi dnevni boravak i blagovaonicu s potpuno opremljenom kuhinjom, spavaću sobu, te obiteljsku kupaonicu. Donji kat nudi dvije spavaće sobe s vlastitom kupaonicom s tušem, Media Room i infracrvenu saunu. Vanjski dio donjeg prizemlja nudi terasu s dnevnim boravkom i jacuzzijem. Ima natkriveno parkiralište za 3 automobila sa video nadzorom.

Villa Stella nalazi se u apsolutno mirnom dijelu naselja Blato na Cetini, samo 600m udaljena od plaže rijeke Cetine, minimarketa, restorana i bara. Vožnja do Blata na Cetini je vrlo lijepa, slikovita s rijetkim automobilima. Autoput je udaljen samo 4 km. Ovo područje obiluje prirodnim i povijesnim znamenitostima. Ova mirna lokacija nudi zaista opuštajući odmor, a udaljeni ste manje od 20 minuta (20 km) od Omiša s brojnim restoranima, otvorenom tržnicom i najljepšim pješčanim i šljunčanim plažama, velikom povijesnom atrakcijom. Još jedna sjajna lokacija s prekrasnim plažama su Brela koja su također udaljena 20 minuta. Postoji prilika da se okušate u raftingu ili vožnji kanuom na rijeci Cetini, a vodič vas može pokupiti u objektu. Postoje dva tečaja, standardni (lakši za djecu od 8 godina) i izazovni za one koji su pomalo avanturistički nastrojeni, oba traju oko 3 sata i itekako se isplati doživjeti.

Ovdje je detaljna organizacija etaža Ville Stella koja se nudi ekskluzivno za vas:

*Vanjski prostor je potpuno ograđen i siguran za Vaše najmlađe. Nudi privatni grijani bazen od 32m2 (7,2m x 3m) s pogledom na dolinu i rijeku Cetinu, sunčalište sa 6 ležaljki i vanjskim tušem, 4 suncobrana, natkrivenu vanjsku blagovaonicu s TV-om i tradicionalni roštilj i udobna ljuljačka. Tu je i još jedna terasa s jacuzzijem i vanjskim lounge kutkom, savršenim za čašu vina u večernjim satima. Nalazi se u donjem prizemlju ispred dvije spavaće sobe i pristupa se spiralnim vanjskim ili unutarnjim stepenicama.

*Prizemlje (razina bazena) nudi prostran i vrlo lijepo uređen dnevni boravak (40m2) koji je potpuno klimatiziran: potpuno opremljena kuhinja (mikrovalna pećnica, hladnjak s hladnom vodom i ledomat, aparat za filter kavu, aparat za espresso kavu ...), stol za blagovanje za 8 osoba, dnevni boravak s TV-om, besplatni WiFi, satelitski kanali, izlaz prema bazenu. Spavaća soba br.1 (11m2) sa bračnim krevetom 160cm x 200cm, klima uređajem, TV-om i pogledom na prirodnu okolinu i susjedstvo. Obiteljska kupaonica s tušem (6m2). Unutarnje stepenište vodi vas do donjeg prizemlja.

* Donji kat (razina jacuzzija) nudi Media room s TV-om, PS4, besplatnim WiFi-jem i udobnom sofom koja se može pretvoriti u kauč na razvlačenje za 2 osobe. Infracrvena sauna s tušem. Spavaća soba br.2 (13m2) sa bračnim krevetom 160cmx200cm sa pogledom na terasu sa jacuzzijem, sa TV-om, A/C, i en-suite kupaonicom (5m2) s tušem. Spavaća soba br.3 (13m2) sa dva odvojena kreveta 90cmx 200cm koji se mogu spojiti u bračni krevet, sa pogledom na terasu sa jacuzzijem, TV-om, klima uređajem i sopstvenom kupaonicom (4m2) s tušem. Tu je mala praonica rublja s perilicom i sušilicom. Iz hodnika se približavate terasi s jacuzzijem, a imate i vanjske spiralne stepenice prema bazenu.

Po Vašem dolasku, vlasnici (ljupki mladi par) dat će Vam najvrednije informacije o tome što se može učiniti na ovom području i koje su lokalne preporuke.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 66 km SPU Split

66 km

Kolodvor 40 km Split

40 km

Izlaz s autoceste 6 km Blato na Cetini

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Lokalno područje je vrlo netaknuto, mirno i nudi zaista opušten odmor bez stresa kakav zaslužujete. S druge strane, ako ste željni zabave, rijeka Cetina (600m) nudi brojne aktivnosti poput raftinga i vožnje kanuom, ili možete posjetiti grad Omiš (20km) i otići na privatni ili javni izlet brodom na Rijeka Cetina ili imate jednodnevni izlet na otok Brač, Hvar, sportovi na vodi, možete pješačiti, voziti bicikl...i još mnogo toga. Poznati grad Split sa svojom velikom poviješću udaljen je samo 42km, a potrebno vam je oko 40 minuta da dođete do centra Splita i poznatog grada Splita s UNESCO-vom baštinom. Ako više volite planinsko područje, odmah iznad Makarske nalazi se park prirode Biokovo, tako da vam ovo može biti jednodnevni izlet jer pogled s ove planine je prekrasan, možete vidjeti mnoge otoke i obalu, jednostavno prekrasne pa svaki posjet Biokovu pruža jedinstveno iskustvo. Karakteriziraju ga geomorfološki fenomeni i više od 40 endemičnih biljnih vrsta. Možete posjetiti novu atrakciju s istočne strane Biokova, Skywalk Biokovo, staklenu šetnicu u obliku potkove koja strši preko strmoglave padine koja se otvara prema obali, pružajući poglede koji oduzimaju dah.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
paragliding
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:

- Dostavu namirnica možete naručiti iz udobnosti svog trosjeda, dostavljenu u vilu u dogovoreno vrijeme;

- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do obiteljske večere;

- Možete napraviti masažu u vili s našom profesionalnom masericom koja može pokazati svoje terapeutske vještine;

- Osjetite Jadran i iskustvo plovidbe s jedrilicom (+skiper);

- Krenite na izlet brodom za istraživanje srednjedalmatinske obale i otoka...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.

Radujemo se vašem upitu,

Vaš Feriehome tim


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka N. FerieHome

tvrtka N. FerieHome

FerieHome je mala agencija specijalizirana za najam pažljivo odabranih vila s bazenima. Nudimo Vam osobni i prijateljski pristup pronalaženju savršenog smještaja za Vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što je potrebno našim gostima, bez obzira traži li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi odmor, Srednja Dalmacija je super. Kao glavni predstavnik smještaja, osobno provjeravamo što svaka vila nudi, tako da je najbolja cijena najma zajamčena! Drago mi je što se javljaš :)


Dalji smještaji od tvrtka N. FerieHome

Pokazati sve smještaje od tvrtka N. FerieHome

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 392474

Posljednje ažuriranje: 25.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/392474.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 05.05 do 12.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina