Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Roots

maks.  11   Gosta/Gostiju
390m²  stambena površina
6 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 11  Gosta/Gostiju
390m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Rezervirajte svoj luksuzni odmor. Villa Roots je veličanstvena i moderna vila s dovoljno prostora za do 10+1 gosta. Nudi nekoliko dnevnih prostora na tri razine, a svi su u ponudi isključivo za jednu grupu. Penthouse (80m2) nudi jednu spavaću sobu, 1. kat (170m2) nudi dvije spavaće sobe, a prizemlje (140m2) također nudi dvije spavaće sobe. Bazen s terasom za sunčanje nalazi se na srednjem katu. Parcela se prostire na 1.000m2. Pozornost na detalje temeljena na prirodnim materijalima i spektakularnim pogledima na Ražanjski zaljev i Jadransko more čine Villu Roots savršenim izborom za više generacija. Vila je odlična za obitelji ili grupu prijatelja. Pogled na zalazak sunca iz svakog kutka imanja oduševit će i najzahtjevnije goste.
S velikim prozorima u cijeloj vili, fluidno povezujući unutarnji prostor s terasama, smještaj nudi prozračan, svijetao i prostran interijer. Smještaj je u potpunosti klimatiziran i ima besplatan WiFi.
Ispred vile se nalazi natkriveno privatno parkirno mjesto koje može primiti 3 automobila i još 2 mjesta na privatnoj otvorenoj parceli. U ulaznom dijelu nalazi se unutarnje stubište koje vodi direktno do penthousea ili se spušta na 1. kat i prizemlje.
Uz izuzetan arhitektonski stil i opremljen prirodnim i visokokvalitetnim materijalima, Villa Roots nudi sljedeću organizaciju:
* Vanjski prostor (razina bazena) nudi 28 m² (7,4 mx 3,8 m) grijani privatni beskonačni bazen s hidromasažom, a sustav bez klora nudi savršeno hlađenje za opuštajuće plivanje. Terasa za sunčanje nudi 11 ležaljki i vanjski tuš. Od bazena se možete spustiti nekoliko stepenica u prizemlje. Još nekoliko stepenica dolje vodi vas prema uvali Ražanj, ovdje imate izravan pristup moru. Nekoliko koraka od bazena vodi vas na 1. kat gdje se nalazi prostor za roštilj. Osim toga, svaki kat nudi vanjsku blagovaonicu, tako da možete pronaći svoje savršeno mjesto za potpuno opuštanje. Ovdje možete uživati u različitim nijansama plave boje mora.
* 1. kat (nekoliko stepenica uz bazen) ima poseban ulaz. Ovaj prostor je u potpunosti klimatiziran i nudi udoban dnevni boravak s prekrasnim pogledom na more, blagovaonicu za 8 osoba i potpuno opremljenu kuhinju (hladnjak, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, aparat za filter kavu, French press i Dolce Gusto). Na ovoj etaži se nalazi natkrivena terasa sa stolom za blagovanje na zapadnoj strani s pogledom na bazen i more te još jedna terasa na istočnoj strani s plinskim roštiljem i još jednim stolom za blagovanje. Spavaća soba br.1 s bračnim krevetom (180cm x 200cm), vlastitom kupaonicom s tušem i terasom s garniturom za dvoje (istočna strana). Spavaća soba br.2 s bračnim krevetom (180cm x 200cm), vlastitom kupaonicom s tušem, garderobom i terasom s pogledom na bazen (južna strana). Tu je i zaseban WC.
* Etaža penthousea također ima poseban ulaz (parking razina). Ovaj prostor je u potpunosti klimatiziran i nudi udoban dnevni boravak s prekrasnim pogledom na more i Rogoznicu. Tu je i terasa sa stolom za blagovanje i prekrasnim pogledom na more. Blagovaonica za 4 osobe i potpuno opremljena kuhinja (hladnjak, perilica suđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, aparat za filter kavu, francuska preša). Ovdje se nalazi glavna spavaća soba #3 s pogledom na more, bračni krevet 180cm x 200cm, krevet za jednu osobu 80cm x 180cm, vlastita kupaonica s tušem i ugradbeni ormar. Spavaća soba je povezana s dnevnim dijelom bez vrata i ima zavjese za zamračivanje na staklenim zidovima za stvaranje intimnije atmosfere.
* Prizemlje (nekoliko stepenica ispod bazena) također ima zaseban ulaz, potpuno je klimatizirano i nudi udoban dnevni boravak s prekrasnim pogledom na more i Rogoznicu. Ima izravan pristup terasi sa stolom za blagovanje i prekrasnim pogledom na more. Staklene stijene u dnevnom boravku mogu se otvoriti. Ima blagovaonicu za 4 osobe i potpuno opremljenu kuhinju (hladnjak, perilica suđa, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, aparat za filter kavu, francuska preša). Spavaća soba br.4 nudi bračni krevet 180cm x 200cm s pogledom na more i izlazom na bazen (nekoliko stepenica), en-suite tuš kabinu. Spavaća soba br.5 nudi bračni krevet 180cm x 200cm s pogledom na more i izlazom na bazen (nekoliko stepenica) i en-suite tuš kabinu. Tu je i zaseban WC.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 6 km

6 km

Zračna luka 32 km Split

32 km

Kolodvor 55 km Split

55 km

Izlaz s autoceste 40 km Trogir-Prgomet

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Smještena u prirodnom mediteranskom krajoliku, Villa Roots gostima nudi idealno privatno utočište u osamljenom okruženju.
Izravno iz vile možete zakoračiti na stjenovitu obalu s izlazom na kristalno čisto i toplo more Ražanjskog zaljeva (na raspolaganju su vam dvije ležaljke). Do šljunčane plaže možete prošetati i za 5 minuta. More na ovom području je kristalno čisto i toplo. Najbliži mini market i neki restorani udaljeni su 2 km od vile. Za veći izbor možete otići i u supermarket Tommy u Rogoznici (11 km).
Možete uživati u fantastičnom pogledu na Rogoznicu uz kratku vožnju taxi brodom, a u okolici se nalaze odlične biciklističke rute. Udaljeni su 18 km od Primoštena, 25 km od poznatog grada Trogira, 30 km od zračne luke Split, 55 km od grada Splita s njegovim velikim povijesnim znamenitostima.
Neki od najboljih hrvatskih vinara su iza ugla. Imate mogućnost rezervirati izlet brodom sa skiperom ili isprobati jednodnevni izlet s ribom i piknikom. Možete roniti u Ražnju ili unajmiti bicikle i istražiti okolicu (više informacija od domaćina po dolasku).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

* U prizemnom hodniku su dodatni hladnjaci i zamrzivači, a tu je i praonica s perilicom rublja i priborom za glačanje. Sama vila je vrlo dobro opremljena sa svime što je potrebno za vrlo ugodan boravak.
Kristalno čisto more je nešto vrlo specifično za ovo područje zbog položaja Ražnja i morske struje. Stoga ne propustite priliku iskoristiti prednosti čiste i tople morske vode, kao što je Zdravstvene dobrobiti morske vode.
Dodatne usluge koje preporučuje naša agencija Feriehome (nisu uključene u cijenu):
- Iz udobnosti svog trosjeda možete naručiti dostavu namirnica, koja će biti dostavljena u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti bilo što. Uživajte u romantičnoj ili obiteljskoj večeri.
- Možete uživati u masaži u vili s našom profesionalnom masericom.
- Rezervirajte jedrilicu (+ skiper) za osjećaj Jadranskog mora i iskustvo jedrenja
- Rezervirajte izlet brodom za istraživanje srednjodalmatinske obale i otoka...za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.

Radujemo se vašem upitu!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
gospođa T. Coric

gospođa T. Coric

FerieHome je mala agencija specijalizirana za najam pažljivo odabranih vila s bazenima. Nudimo Vam osobni i prijateljski pristup pronalaženju savršenog smještaja za Vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji i nude sve što je našim gostima potrebno, bez obzira traži li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi odmor, Srednja Dalmacija je fenomenalna. . Kao glavni predstavnik smještaja, osobno provjeravamo što svaka vila nudi, tako da je najbolja cijena najma zajamčena! Drago mi je čuti od vas :)


Dalji smještaji od gospođa T. Coric

Pokazati sve smještaje od gospođa T. Coric

ostale informacije

Broj objekta: 394127

Posljednje ažuriranje: 01.09.2023

Oglas je online od: 1 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/394127.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina