Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

WATT`N LICHT uz more sa saunom

Butjadingen

maks.  6   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
110m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

12 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 11 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

12 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online



Opis

Kuća za odmor "WATT`N LICHT am Meer"

Ova ekskluzivna i dobro opremljena kuća za odmor nalazi se u novoizgrađenom "lučkom selu" Fedderwardersiel, malom ribarskom mjestu na poluotoku Butjadingen. Samo je nekoliko minuta hoda do izvorne i ugodne kutterske luke, dragulja "najzelenijeg poluotoka u Njemačkoj".

Kuća za odmor je novoizgrađena 2022. godine, a opremljena saunom i kaminom nudi cjelogodišnji komfor stanovanja i ugodnu atmosferu na najvišoj razini.

Već u prostranom ulaznom dijelu osjeća se izvrsna udobnost kuće za odmor. Ima dovoljno prostora za odlaganje jakni, dječjih kolica itd.



Prostran i svijetao dnevni boravak/blagovaona ima udobnu kutnu garnituru i udoban TV i stolicu za čitanje. Uz glazbeni sustav koji podržava Bluetooth, najbolju zabavu pruža 43-inčni ravni ekran "Samsung-The Frame" s omogućenom internetskom vezom, koji je praznik za oči čak i kada je isključen. Uz podno grijanje u cijeloj kući, kamin na drva osigurava udobnost čak i po olujnom vremenu na Sjevernom moru.

U blagovaonici veliki blagovaonski stol nudi prostor za do osam osoba, gdje možete ne samo udobno objedovati, već i igrati neku od brojnih društvenih igara iz postojeće kolekcije igara. Naravno, tu je i opsežna zbirka knjiga ako vam ponestane materijala za čitanje. Kuća ima i optički priključak, tako da besplatni WiFi pruža dovoljne performanse za Netflix, video konferencije i slično.

U potpuno opremljenoj ugradbenoj kuhinji s markiranim kućanskim aparatima (izuzetno veliki hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje, staklokeramička ploča za kuhanje, pećnica, perilica posuđa, aparat za kavu, aparat za kavu u kapsulama, kuhalo za vodu, toster) možete dočarati opsežnije jelovnike zahvaljujući dovoljnom radnom prostoru.

Usisavači, metle itd. dostupni su u spremištu za čišćenje između. Može se koristiti i perilica za rublje u drugoj zasebnoj prostoriji.

Dvije od tri spavaće sobe na gornjem katu opremljene su udobnim bračnim krevetima s oprugama (s kontinuiranim gornjim dijelom i higijenskim zahtjevima) i prostranim ormarom od punog drva. Sjedeća garnitura, dodatne vješalice za kapute i još jedan 40-inčni ravni ekran s internetom u jednoj od spavaćih soba nadopunjuju ekskluzivni namještaj. Mala radna stanica za prijenosno računalo dostupna je u jednoj od spavaćih soba. Treća spavaća soba ima dva kreveta od punog drveta i prostrani ormar. Prozorske nabore i/ili zavjese omogućuju zamračivanje i privatnost u svim prostorijama. Dječji krevetić, visoka stolica i mali stolac za noge dostupni su u kupaonici za vrlo male goste odmora.

I kupaonica za goste u prizemlju i glavna kupaonica na gornjem katu imaju prostrane tuš kabine, dok potonja ima i udobnu kadu. Uz radijatore za ručnike u obje kupaonice, ugodnu toplinu osigurava i podno grijanje. Finska sauna u gornjoj kupaonici pruža opuštanje i uživanje nakon dugih planinarenja, čak iu hladnim danima.

S velike terase okrenute prema jugu/zapadu, opremljene vrtnim stolom i sjedećom garniturom za šest osoba, pogled je uglavnom neometan od strane susjeda u prirodu. Ovdje se može zapaliti i postojeći roštilj na drveni ugljen za ukusnu roštiljsku večer. Veliki suncobran, ali i susjedna stabla štite od izravne sunčeve svjetlosti. Naravno, vrt koji okružuje kuću za odmor za nepušače također se može iskoristiti u potpunosti.

Svoja vozila možete jednostavno parkirati na dva parkirna mjesta neposredno ispred kuće za odmor.



"Lučko selo" Fedderwardersiel trenutno je još u procesu dovršavanja. Stoga može doći do smetnji povezanih s izgradnjom. Međutim, neposredno okolne susjedne kuće dovršene su u vrijeme najma. Prilaz do kuće za odmor je u početku neasfaltiranom građevinskom cestom. Ova okolnost je adekvatno uzeta u obzir pri određivanju cijene.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 80 km Bremen

80 km

Kolodvor 20 km Nordenham

20 km

Izlaz s autoceste 30 km Stotel A27

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Lokacija kuće za odmor WATTN`LICHT uz samo more.



Na prirodnoj lokaciji u zaljevu Jade između Wilhelmshavena i Bremerhavena, kuća za odmor nalazi se u mirnom i romantičnom Fedderwardersielu odmah iza nasipa.



To je oko 200m do Sjevernog mora i oko 5 minuta do kupališta. pješice.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Rücktritt bis 45 Tage vor Mietbeginn Anzahlung Mietpreis  Rücktritt 44 bis 33 Tage vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises  Rücktritt 32 bis 22 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises  Rücktritt 21 bis 12 Tage vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises  Rücktritt 11 Tage vor bis zum Mietbeginn 90 % des Mietpreises

ostale informacije:

Malo ribarsko mjesto Fedderwardersiel nalazi se u neposrednoj blizini Burhavea. Čak i danas, u doba industrijskog ribolova, tradicionalni rezači odavde izlaze u Sjeverno more u lov na rakove. Kad se vrate u Sielhafen nakon uspješnog ulova, granat (kako se ovdje zovu rakovi) može se kupiti svjež. Ovo zadovoljstvo ne smijete propustiti. Postoje redoviti izleti s MS "WEGA II" od Fedderwardersiela do jedne od najvećih banaka tuljana na obali. Život tuljana promatra se s broda. Također je sjajno iskustvo kada Wega II pusti da se osuši usred Nacionalnog parka Wadden Sea, a kapetan povede svoje putnike u šetnju po morskom dnu. A za one koji radije drže noge suhima zbog posebnosti svoje regije za odmor, tu je Nacionalni park House Museum Fedderwardersiel u Fedderwardersielu s brojnim uzbudljivim izložbama i aktivnostima o blatnim ravnima i povijesti Butjadingena.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 14.04.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.8 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
5.0 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

Bogna iz/od Walsrode

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vikend za cure

Jedan vrlo lijep boravak u kući uređenoj s ukusom. Osjećali smo se vrlo ugodno, kao kod kuće. Čisto, svijetlo, terasa s pogledom na vrt, tiho. Vrlo dobri i susretljivi zaposlenici.

prosinac 2023

Markus K. iz/od Ascheberg

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub mit Freunden

Das Ferienhaus entsprach unseren Erwartungen. Die Küchenausstattung könnte durch eine Mikrowelle und einen großen Topf ergänzt werden.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

kolovoz 2023

Rene R. iz/od Reinsberg

4,0
5 4 3 5 3

Schöner Familienurlaub

Sehr schönes Haus mit allem Comfort.Mit Liebe eingerichtet.Einziges Mango war die Sauberkeit bei unserer Ankunft. Dennoch verbrachten wir eine sehr schöne Zeit…

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2023

Guido G. iz/od Dormagen

4,6
5 4 4 5 5
Prikaži njemački

Lijepa kuća s odličnom lokacijom.

U kući ništa nije nedostajalo.
Lijepo je opremljena.
Budući da nema ništa za zamjeriti, brzo sam prošao.
Lokacija je super za biciklizam.
U blizini se nalazi vanjski bazen i zemlja igre.
Sve je lijepo.
Hvala na tome.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2022

Bettina S. iz/od Geiselwind

4,6
4 4 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan boravak

Bilo nam je lijepo. Kuća je dobro opremljena i vrlo pogodna za odmor s malom djecom. Jedine dvije negativne strane bile su nedostatak komarnika i loša internetska veza. Budući da smo često sjedili na terasi i da su prozori uvijek bili otvoreni, nažalost često smo imali posla s muhama i komarcima u sobama. Inače nema se što zamjeriti :).

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2022

Chol. U. iz/od Handewitt

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Ferienhaus

Das Haus lässt keine Wünsche übrig. Es hat all unsere Erwartungen komplett erfüllt. 
Wir hatten eine wunderschöne Zeit und eine Woche Urlaub mit drei Generationen in dem Haus verbracht. Wir würden es jederzeit wieder buchen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2022

Achim S. iz/od Braunschweig

4,2
4 4 4 5 4

Schöner Familienurlaub

Schönes geräumiges Haus in ruhiger Lage. Nur wenige Gehminuten vom Hafen entfernt. Für 6 Personen ( 4 Erwachsene, 2 Kinder) mehr als ausreichend Platz. Küche voll ausgestattet. Die Sauna und das große Bad im OG waren hervorragend. Ein Schrank voller Bücher und einer voller Spiele haben positiv überrascht.
2 Terrassen und ein Kugelgrill laden zu gemütlichen Abenden ein.
Warum nicht 5 Sterne:
Da nur alle 2 Wochen der Hausmüll geleert wird, war die Tonne von den Vormietern schon voll. Fliegengitter vor dem Fenster wären sehr nützlich gewesen (Bei vielen Nachbargründstücken vorhanden). Nur 1 gelber Sack vorhanden.

Alles in Allem aber ein toller Urlaub und auf jeden Fall empfehlenswert.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

svibanj 2022

Friederike F. iz/od Suhlendorf

5,0
5 5 5 5 5

Ein wunderbares Ferienhaus!

Dieses Ferienhaus hat uns wirklich begeistert! Es ist toll geplant und ausgestattet und lässt keinen Wunsch offen. Die Schlafzimmer sind mit hochwertigen und bequemen Betten ausgestattet. Dass es zwei Badezimmer gibt, ist wirklich praktisch und noch dazu sind sie sehr schön und wertig gebaut und eingerichtet worden. Die Küche ist schön groß und verfügt über alle Utensilien, die man für kleine und große Koch- und Backaktionen benötigt. Endlich mal ein Ferienhaus mit großem Kühlschrank, in dem neben den Lebensmitteln auch ausreichend Getränke Platz haben. Der Wohn- Essbereich ist sehr schön und gemütlich eingerichtet und verfügt über viele -z.T. bodentiefe- Fenster, die ggf. mit Plissees zugezogen werden können. Dass es einen Abstell- und einen Hauswirtschaftsraum gibt, ist ein zusätzlicher Pluspunkt - die Waschmaschine dürfte insbesondere Familien mit Kindern die Ferien sehr erleichtern.
Das Haus liegt am Rand der Feriendorfes und die Terrasse geht "nach hinten raus" mit Blick auf die Natur - sodass man ruhig und geschützt sitzt und einem "nicht jeder auf den Teller gucken kann".

Den Ortskern von Fedderwardersiel mit seinem Hafen und schönen Restaurants erreicht man zu Fuß in ein paar Minuten.

Dass die Straße und einige Häuser in dem Feriendorf noch nicht fertig gestellt sind, hat uns nicht gestört.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka ANKERPLATZ NORDSEE
gospodin K. Kirchner

gospodin K. Kirchner

Dragi gosti, mi smo služba za iznajmljivanje na obali Sjevernog mora. Trenutno brinemo o oko 60 kuća za odmor i apartmana za odmor na najvećem njemačkom poluotoku, Butjadingenu. Unatoč tome, održavamo osoban i familijaran odnos s našim gostima. Ako imate bilo kakvih pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Puno hvala i pozdrav sa obale.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 395573

Posljednje ažuriranje: 14.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/395573.htm


«WATT`N LICHT uz more sa saunom» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 11 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina