Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

New! Luxury Villa Madre

Zmijavci

maks.  12   Gosta/Gostiju
426m²  stambena površina
5 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
426m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online



Opis

Villa Madre prostire se na 426 m² stambenog prostora, smještena na 430 m² ograđene parcele, nudeći apsolutnu privatnost i pravo luksuzno utočište za vas i vaše najmilije. Riječ je o vrlo dobro opremljenom objektu namještenom kvalitetnim i pomno biranim materijalima, potpuno klimatiziranom s besplatnim WiFi-jem, a može udobno primiti 10+2 osobe.

Ažurirani i vrlo inovativni arhitektonski dizajn iznimno lijepe Ville Madre nudi snažnije veze s krajolikom i mjestom, zadržavajući cjelovitost izvorne strukture parcele, s panoramskim pogledom na zelenu dolinu i grad Imotski iz svakog kuta. vlasništvo. Vrlo svijetao i iznimno ugodan interijer osiguravaju velike staklene stijene prema bazenu koje povezuju interijer s prostranim vanjskim prostorom.

-Villa Madre nudi nekoliko vanjskih prostora isključivo za vas:
*Ovani (razina bazena): privatni i grijani mineralni bazen (Magnapool sustav) koji ima veliku količinu korisnih minerala umjesto klora, tako da će voda poprimiti poznatu "svilenkasto glatku&amp ;amp;quot; osjećaj. Medicinski stručnjaci i sportaši preporučuju mineralne bazene zbog iznenađujuće širokog raspona zdravstvenih dobrobiti, stoga dođite i uživajte u panoramskom pogledu dok uživate u zdravoj vodi u ovom ogromnom bazenu veličine 12m x 6m (dubine 1,5m) s hidromasažom. Sunčalište je prostrano, djelomično obloženo lijepim šljunkom, ima 12 ležaljki, vanjski tuš, a pogled s bazena je spektakularan. Panoramski pogled na zelenu dolinu, vinograde i selo.
Tu je natkriveni prostor (77 m²) s vanjskom kuhinjom, tradicionalnim roštiljem (drva i ugljen), ogromnim TV-om ravnog ekrana sa surround zvučnicima, stolom za blagovanje za 12 osoba, dnevnim kutkom za stvarno ugodan osjećaj dok uživate u svemu. freska i biljar (stol za bilijar) za zabavu. Vanjski je i odvojeni WC.
* Rooftopu na otvorenom (230 m2) se pristupa vanjskim stepenicama i potpuno je ograđen. Nudi sprave za teretanu na otvorenom, Whirlpool za 5 osoba, 4 ležaljke, lounge kutak koji je u hladu zajedno s još jednom ljetnom kuhinjom i zasebnim wc-om. Pogled s krova apsolutno oduzima dah, s pogledom od 360 stupnjeva na ovo netaknuto susjedstvo. Na ovoj terasi možete jednostavno uživati ​​u pogledu i ugodnom ljetnom povjetarcu cijeli dan.
* Tu je i igralište za mlađe članove vaše grupe: Vanjski multi teren (teren za mali nogomet, tenis i košarku) s vratima za loptu i košem okružen visokom zaštitnom ogradom noću jarko osvijetljen reflektorima je savršeno mjesto za svoje juniore. Uz nju je malo igralište sa toboganom za vaše najmlađe. Oba se nalaze iza vile pored parkinga.
-Indoor nudi:
* Stambeni prostor iznosi 104 m² i nudi udoban dnevni boravak sa smart TV-om, udobnim sofama, klima uređajem, blagovaonom za 10 osoba, kuhinjskim otokom, prostranom i potpuno opremljenom kuhinjom koja nudi sve što vam je potrebno za vaše kulinarsko iskustvo ( mikrovalna pećnica, perilica posuđa, pećnica, hladnjak, kuhalo za vodu, aparat za espresso DeLonghi kavu, hladnjak za vino...i više). Tu je i odvojeni WC, perilica i sušilica rublja. Iz zatvorenog prostora postoji izravan pristup vanjskoj blagovaonici i bazenu.
* Hodnik vas vodi u spavaći dio s 4 spavaće sobe, svaka ima king size krevet 180 cm x 210 cm, TV, vlastitu kupaonicu s tušem i stol za šminkanje. Veličina svake spavaće sobe je 23,5 m2, a iz svake imate staklena vrata prema travnatom dijelu i prema području bazena. Iz spavaćih soba pruža se pogled na lijepo i netaknuto zeleno okruženje. 5. spavaća soba (37,5 m²) ima zaseban ulaz izvana i nudi king size krevet 180 cm x 210 cm, vlastitu kupaonicu s tušem, klima uređaj, TV ravnog ekrana i Play station, te kauč koji se može pretvoriti u kauč na razvlačenje. Lijepa prostorija za medije kako bi vaši tinejdžeri mogli imati vlastitu zabavnu zonu.

Dnevni i spavaći prostori organizirani su u prizemlju, a ipak cijelo imanje nudi toliko različitih prostora tako da čak i veće grupe mogu uživati ​​svi zajedno dok roštiljaju, ili svaki zasebno uživajući u svojim preferiranim privatnim trenucima na nekom od različitih mjesta u zatvorenom prostoru. ili na otvorenom. Vrlo dobro organizirana nekretnina s toliko toga za ponuditi, ali najviše bi se cijenilo mirno i tiho okruženje, te spektakularan panoramski pogled na selo Zmijavci i okolicu Imotskog.
Susjedstvo sela Zmijavci (zaleđe Makarske) vrlo je prijateljsko, netaknuto i lako vas može uvući u opušten način života u ovom ruralnom području. Nalazite se samo 6 km od prirodnog fenomena Crvenog jezera i Modrog jezera u gradu Imotskom (6 km od vile), jezera ponornice koje itekako vrijedi posjetiti.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 4
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 5
Bračni krevet (180x200 cm)
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 29 km

29 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 99 km SPU SPLIT

99 km

Kolodvor 87 km SPLI

87 km

Izlaz s autoceste 16 km ZAGVOZD

16 km


Mjesto i položaj smještaja

Susjedstvo sela Zmijavci (zaleđe Makarske) vrlo je prijateljsko i netaknuto te se lako možete uvući u opušten način života u ovom ruralnom području. Smjestili ste se samo 6 km od prirodnog fenomena Crvenog jezera i Modrog jezera u gradu Imotskom (6 km od vile), ponornih jezera koja itekako vrijedi posjetiti.

Najbliži minimarket udaljen je samo 500m od vile, kao i najbliži restoran i bar koji se nalaze uz rijeku Vrljiku. Najljepše plaže nevjerojatne Baške Vode i Makarske rivijere s čistim i toplim morem udaljene su oko 28 km (manje od 30 min vožnje). Izlaz s autoceste Zagvozd udaljen je 16km gdje se također možete okušati u raftingu na rijeci Cetini, udaljeni ste 12km od golf terena u Posušju, 40 min vožnje do Makarske (38km), 1,2 sata vožnje do poznatog grada Splita sa svojim sjajnim povijesne atrakcije poput Dioklecijanove palače, 2,5 sata vožnje do poznatog grada Dubrovnika, tako da imate mnogo mogućnosti za istraživanje jednog od mnogih poznatih hrvatskih lokaliteta.

Mjesta za posjetiti u Imotskom kraju: Bazilika Zmijavci je malo arheološko nalazište, a nalazi se 500m od vile. Bazilika potječe iz 6. stoljeća i jedan je od najljepših ranokršćanskih ostataka u cijelom Imotskom kraju. Vinarija Glavota je odlično mjesto za provođenje večeri, sa savršenim domaćim ambijentom i lijepom vinovom lozom. Ako više volite neku akciju, možete se voziti biciklom jer u ovom kraju ima mnogo lijepih biciklističkih staza, praćenih nevjerojatnom prirodom i rijekom Vrljikom, ili čak možete isprobati neke off-road ture s kolicima.
Ako više volite planinsko područje, odmah iznad Makarske nalazi se park prirode Biokovo pa ovo može biti vaš dnevni izlet jer pogled s ove planine je prekrasan, možete vidjeti puno otoka, a obala je jednostavno prekrasna, pa posjetite planinu Biokovo pruža jedinstveno iskustvo. možete posjetiti novu atrakciju s istočne strane Biokova, Skywalk Biokovo, staklenu šetnicu u obliku potkove koja strši preko strmoglave padine koja se otvara prema obali, pružajući poglede koji oduzimaju dah.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 700 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Važne bilješke:
Rezervacije se ne prihvaćaju od osoba mlađih od 23 godine u trenutku rezervacije, kako bi se izbjegle grupe mladih. Zadržavamo pravo odbiti takvu rezervaciju. Kućni red je bez zabava, događanja i pušenja.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Vaš domaćin će vam dati više informacija u objektu po vašem dolasku, uz neke dodatne usluge koje se mogu pružiti uz određenu naknadu u objektu kao što su masaža u vili, dostava hrane ili neke druge usluge zbog kojih se možete osjećati kao da zaista zaslužujete luksuzni odmor.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2023

Nico L. iz/od 63840 Hausen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrhunska Vila

Vrlo, vrlo lijepa vila. Najmodavac je super prijateljski nastrojen i uvijek dostupan. Bilo je sjajno odmoriti se!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci


kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. FerieHome team

tvrtka M. FerieHome team

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenima, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći savršeno mjesto za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što bi modernom gostu trebalo bez obzira želi li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi. vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Obavljamo osobnu provjeru svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka M. FerieHome team

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. FerieHome team

ostale informacije

Broj objekta: 396497

Posljednje ažuriranje: 13.03.2024

Oglas je online od: 1 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/396497.htm


«New! Luxury Villa Madre» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina