Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Pellacani

Toscolano Maderno

maks.  7   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
2  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dvojna kuća u četvrti Bogliaco u općini Gargnano nalazi se na pješačkoj udaljenosti od jezera, imate fantastičan pogled na jezero Garda i Monte Baldo.
Kuća na dvije etaže nudi prostor i udobnost za do sedam osoba i ima dvije spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom, malu spavaću sobu s krevetom za jednu osobu i udoban kauč na razvlačenje u dnevnom boravku za dvije osobe. Tri kupaonice, jedna s kadom i tušem, otvoreni kamin, WiFi visokih performansi (100 MB/s) i velika garaža nadopunjuju luksuzni namještaj.
Ugodan, veliki dnevni boravak s modernom, potpuno opremljenom kuhinjom mami na kuhanje i uživanje, veliki vrt s vlastitom populacijom maslina, velika terasa u prizemlju i veliki balkon na katu nude prostor za odmor i odmor. opuštanje. Prostrani prostori za sjedenje s udobnim namještajem na terasama u prizemlju i na prvom katu pozivaju vas na opuštanje i opuštanje.
U neposrednoj blizini kuće nalazi se luka Bogliaco s atraktivnim restoranima i malim trgovinama. Tenisko igralište, golf igralište Bogliaco, poznata marina i kupalište na jezeru pružaju mogućnosti za sportske aktivnosti. Područje oko Gargnana je raj za brdske bicikliste i planinare.
Lako su dostupni stari grad Gargnano (2 km), očaravajući grad Toscolano-Maderno s trajektnom lukom (5 km) i slikoviti gradić Saló (15 km). U blizini možete prošetati i kupovati gotovo svaki dan na fascinantnoj tržnici u Torreu, Toscolanu ili Salóu.
Svijetla i veselo namještena kuća nije kuća za odmor u komercijalnom smislu, ali nudi udobnost i dovoljno prostora za opuštanje. Ovdje se ne biste trebali osjećati samo ugodno, već i kao kod kuće i doživjeti prostranu atmosferu.
Moderna, novoizgrađena velika kuhinja sa svim funkcijama i aparatima: indukcijski štednjak, hladnjak, zamrzivač, pećnica, sokovnik, aparat za kavu (Nespresso) poziva vas da se opustite i uživate u kuhanju. Dodatni veliki američki hladnjak stvara uvjete za uživanje u hladnim ljetnim pićima.
Trgovine su na pješačkoj udaljenosti u Bogliacu, a automobilom za nekoliko minuta u Toscolano-Moderno.
U krugu od nekoliko kilometara nalazi se široka ponuda kulinarske ponude, od autentične seoske talijanske kuhinje do zvjezdanih restorana koji nude ponešto za svaki ukus i budžet.
Morate ponijeti svoju posteljinu.
Detalji cijene 2022:
Izvan sezone: ožujak i travanj: 110 eura po danu
Niska sezona: svibanj i lipanj: 120 eura po danu
Visoka sezona: od srpnja do sredine rujna 150 eura po danu
Cijene za mjesece od listopada do veljače na upit
Cijene se odnose na popunjenost do 6 osoba po apartmanu po noći uključujući W-LAN, struju, vodu, grijanje.
Boravišna pristojba se dodatno naplaćuje 1 euro po osobi po noći.
Završno čišćenje se naplaćuje jednokratno od 60 eura.

Molimo za razumijevanje da psi nažalost ne smiju dolaziti i da nigdje u kući nije dopušteno pušenje.
Više informacija na upit.
Radujemo se Vašem odgovoru i najbolje smo u mogućnosti odgovoriti na Vaša pitanja telefonom ili e-poštom.
Broj licence ili registracije: Partita IVA GBHNRS57H412Z112Z

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 40 km Verona

40 km

Kolodvor 50 km Rovereto

50 km

Izlaz s autoceste 50 km Rovereto Süd

50 km


Mjesto i položaj smještaja

Put do vašeg odmora:
Ako se vozite južno autocestom koja dolazi s prijevoja Brenner, izađite s autoceste oko 120 km nakon prijevoja Brenner na izlazu “ROVERETO SÜD”, u smjeru Lago di Garda i vozite u smjeru Rive. Nešto prije Rive možete odlučiti hoćete li koristiti obilaznicu s desne strane ili voziti lijevo kroz naselje Riva direktno uz jezero. U svakom slučaju, pratite znakove do LIMONE ili BRESCIA. Nakon kratkog vremena vozite se kroz slikovite – ali nažalost na nekim mjestima uske – tunele GARDESANA.
Nakon otprilike 10 km vozite se kroz slikovito ljetovalište LIMONE i nastavite prema jugu prema Brescii. Nakon 50-ak minuta (od RIVE) dolazite do sela GARGNANO i skoro ste uspjeli. Vozite duž Gargnana oko četiri kilometra ravno dok ne dođete do četvrti Bogliaco. Na prvom kružnom toku skrenite desno lijevo od dva čvora i vozite oko 800 metara do znaka za VILLAVETRO; nakon još 200 metara dolazite do RUINO-a, T-raskrižja s kojeg jedna ulica odvaja desno, a dvije lijevo.
Skrenite lijevo i odmah (5 metara!) ponovno desno u slijepu ulicu, Via dei Castello Pellacani, i dođite na odredište za odmor s brojem 11-13: DOBRODOŠLI!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Vaš novi raj za odmor nalazi se u šarmantnom okruženju i nudi brojne mogućnosti:
Verona Arena:
Putovanje u Veronu na festival ljeti se uvijek isplati i sasvim je moguće voziti se u Veronu popodne, tamo prisustvovati operi ili koncertu i vratiti se noću: u ranim poslijepodnevnim satima trajektom u Toscolanu do Torrija, od ima deset minuta do izlaza na autocestu za AFFI i dalje do Verone.
Na povratku noću, kada trajekt ne vozi, morate se voziti natrag oko južnog vrha jezera Garda.

Kulturno zanimljivo je i veliko muzejsko dobro Gabrielea D'Annunzija u Gardoneu.Impozantni muzejski kompleks smješten je na brežuljku, a projektirao ga je i izgradio talijanski narodni pjesnik Gabriele D'Annunzio. U njoj se nalazi njegova kuća, danas muzej, legendarni avion (tip SVA 10) kojim je Annunzio poduzeo svoj legendarni let iznad Beča. U drugom muzeju možete vidjeti brod (lovac na podmornice) i dva oldtimera. Oko muzeja je vrlo lijep park.
(Via Vittoriale, 25083 Gardone Rivera,
otvoren svaki dan od 9 do 20 sati, od listopada do ožujka do 17 sati)

U Gardoneu možete posjetiti i park Andrèa Hellera koji impresionira svojim veličanstvenim i bogatim cvijećem, posebno u proljeće. No, atrakcija je i zbirka modernih umjetničkih djela poznatih umjetnika koje je Heller ovdje stvorio. Mjesto simbioze prirode, umjetnosti i fantazije. Preko 2000 biljaka, brojne skulpture, miris biljaka, cvrkut bezbrojnih ptica i senzualna vrtna arhitektura privlače sva osjetila posjetitelja.
(Via Roma 2, 25083 Gardone,
Od ožujka do listopada, svaki dan od 9:00 do 19:00)

Najpoznatiji akcijski park u Italiji, Gardaland, s druge strane jezera nudi prekrasnu destinaciju, posebno za djecu. Karte je najbolje rezervirati unaprijed na internetu, stranica je također prikazana na njemačkom jeziku.
Gardaland Park, Via Derna 4, 37014 Castelnuovo, Verona
Najbolji način je da trajektom dođete do Torrija, odatle do čvorišta AFFI (ne ulazite na autocestu, već koristite brzu cestu prema Peschieri del Garda i pratite znakove za Gardaland.

sportskih objekata
Ako imate sportskih ambicija, ovdje jedva da postoje granice za vaš odmor.

Naravno, prva atrakcija je jezero s plažama u Bogliacu, Villa i Gargnano za kupanje i kupanje.

U luci Gargnano možete iznajmiti i brodove na nekoliko sati ili čak dana, ali i motorni čamac u brodogradilištu Fetrinelli. U luci Bogliaco postoje i jedrilice koje možete iznajmiti. Uostalom, Centomiglia, jedna od najvećih jedriličarskih regata, održava se ovdje na jezeru Garda svake godine drugog vikenda u rujnu.

Motociklisti i brdski biciklisti također ovdje dolaze na svoje. Na kružnom toku gdje skrećete desno do svog smještaja u Bogliacu, s desne strane nalazi se najam bicikala gdje možete iznajmiti sve vrste bicikala

U Bogliacu se nalazi teniski teren na vašem pragu, a nekoliko kilometara od moje kuće je treće najstarije golf igralište u Italiji. Skrenete li desno iz kružnog toka u Bogliacu, prema Salóu, odmah nakon toga izađite na prvi izlaz desno i za nekoliko minuta ćete biti na svom odredištu. Čak i ako ne igrate golf, isplati se otići u klub na ručak ili večeru. Kuhinja je stvarno izvrsna s prekrasnim pogledom s terase.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin C. Kaatz

gospodin C. Kaatz

Moja supruga Andrea Nasemann kupila je ovu prekrasnu dvojnu kuću 2021. godine i potpuno je renovirala u proljeće 2022. godine. Više od 50 godina ljetuje na jezeru Garda u Gargnanu, a osim vlastitog stana, ovu novu nekretninu koristi prvenstveno za ljetovanje s djecom i unucima. U slobodno vrijeme radujemo se što ćemo i tamo dočekati goste odmora. To nije kuća za odmor u komercijalnom smislu, već lijepa, ugodna i elegantno uređena kuća u kojoj se trebate osjećati ugodno i ugodno živjeti. Velika terasa s prostranim vrtom poziva vas na opuštanje, ali i na zajedničko jelo. Balkon na prvom katu nudi utočište i prostor za opuštanje. Želimo da se naši gosti osjećaju ugodno u ovoj prekrasnoj kući i da se žele vratiti. Odgovoran sam za administraciju i kao kontakt osoba za sva vaša pitanja. Radujem se Vašem odgovoru. Christopher Katz


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor uz pješačenje i penjanje

Broj objekta: 397533

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/397533.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina