Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

NEW! Seaview Villa Nautique

Jesenice

maks.  10   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
200m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 01.06 do 05.07.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 01.06 do 05.07.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Nautique je potpuno klimatizirana nekretnina s 3 spavaće sobe s vanjskim grijanim privatnim bazenom od 32 m² sa sustavom bez klora, hidromasažnom kadom i dva sunčališta, te nudi vrlo udoban boravak za 8 osoba, potpuno opremljen sve što vam treba, besplatni WiFi, Sonos zvučnici u svakoj sobi, PS4 i nevjerojatan panoramski pogled na more i otok.

Pravo mjesto za uživanje u udobnosti, nekoliko vanjskih prostora za sjedenje, hidromasažna kada, infinity bazen, spektakularan panoramski pogled na more i otoke na jugu, te pogled sa sjeverne strane na vrhove planina sa stazama za planinarenje. Villa Nautique nalazi se u Jesenicama – KRUG, Staro Selo 1a, 17 km od poznatog grada Splita koji nudi veliku povijest, samo 10 min vožnje od malog grada Omiša koji nudi puno aktivnosti, plaža i restorana, 5 min od najveće rijeka u Hrvatskoj gdje možete doživjeti zanimljivu avanturu raftinga, kanua, zip-linea, 5 minuta vožnje od najljepših pješčanih i šljunčanih plaža. Samo 2 km od lokalnog restorana Bajso, 4 km od supermarketa, 4 km od obalne ceste i mora. Smješten na vrhu ulice KRUG s pogledom na selo i obalu, okružen tipičnim mediteranskim raslinjem nudi miran i miran boravak vama i vašoj obitelji.

*Vanjski nudi privatni i grijani, beskonačni bazen od 32 m2 (8m x 4m) sa sustavom bez klora, hidromasažnom kadom, dvije ležaljke, 8 ležaljki, udoban vanjski kauč, 1 suncobran, vanjski tuš , dva lounge kuta, natkrivena/otvorena vanjska blagovaonica za 8 osoba s direktnim pristupom kuhinji, te plinski roštilj. U garaži se nalazi vanjski stolni tenis, prijenosni koš za košarku, te osigurano parkiralište za 2 automobila.

*U prizemlju se nalazi potpuno klimatiziran i elegantan dnevni boravak i blagovaonica, potpuno opremljena kuhinja sa svim potrebnim modernim gostima za vrlo ugodan boravak (mikrovalna pećnica, Nespresso aparat za kavu...), stol za blagovanje za 8 osoba sa izravan izlaz prema bazenu i blagovaonici na otvorenom. Dnevni boravak sa udobnom sofom i izlazom prema bazenu i prema prostoru za roštilj, smart TV, PS4 za vaše najmlađe, besplatan WiFi, Sonos zvučnici, puno obiteljskih/grupnih igrica. Tu je i odvojena obiteljska kupaonica s tušem, WC-om i perilicom rublja.

*Na prvom katu se nalazi spavaća soba br.1 s bračnim krevetom 180cm x 200cm, vlastitom kupaonicom s tušem, TV-om, klimom, pogledom na more i uredskim/kozmetičkim stolom, te balkonom. Spavaća soba br.2 sa bračnim krevetom 160cm x 200cm, klima uređajem, TV-om i otvorenim pogledom na more i otok. Spavaća soba br.3 s bračnim krevetom 180cm x 200cm, a nekoliko stepenica gore vodi vas do pomoćnog ležaja u potkrovlju sa 160cm x 200cm (ograđen), en-suite kupaonica s tušem i WC-om, TV, klima -klima, balkon s prekrasnim pogledom na more.



Radi Vaše udobnosti možemo Vam pružiti kontakte za dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Kontakt za restoran Bajso koji vam je najbliži restoran
- Dostavu namirnica možete naručiti iz udobnosti svog trosjeda, dostavljenu u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do obiteljske večere;
- Možete napraviti masažu u vili s našom profesionalnom masericom koja može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Adriju

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 km

4 km

Restoran 2 km

2 km

Zračna luka 38 km SPU Split

38 km

Izlaz s autoceste 27 km Blato n/C

27 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Nautique nalazi se u brežuljcima Krilo Jesenice s prekrasnim pogledom na more, u starom dijelu sela, 4 km uz cestu od obale. Najbliži grad Omiš udaljen je samo 11 kilometara i predstavlja nevjerojatnu kombinaciju planina, rijeke Cetine, Jadranskog mora, pješčane plaže, slavne povijesti i ljubaznih ljudi. Preporučamo posjet srednjovjekovnim tvrđavama Mirabela i Fortica s kojih se pruža jedinstven pogled na Omiš. Ako više volite adrenalinske sportove, postoji niz mogućnosti: slobodno penjanje, rafting, zip line, jedrenje na dasci i mnoge druge. S druge strane, možete se malo odmoriti i uživati u domaćim specijalitetima u nekoj od konoba, ili možete posjetiti Radmanove mlinice u kanjonu Cetine i ručati u opuštajućoj atmosferi slušajući šum rijeke ili uživati u odlična hrana u starom dijelu Omiša u jednom od lijepih restorana poput Bastiona, Milo ili Pod Odrnom.

Osim nevjerojatne prirode i niza ponuđenih aktivnosti, Omiš je poznat i po svojoj povijesti. Ako imate priliku posjetite Gusarsku bitku i Festival dalmatinskih klapa (tradicionalno pjevanje a capella). Gotovo cijela obala sastoji se od šljunčanih plaža, dok je dio od Dugog Rata do Omiša prekriven pješčanim plažama. Poznati grad Split udaljen je samo (19 km) 20 minuta vožnje i nudi velike povijesne atrakcije.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Plivanje
Surfanje
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Po dolasku, vaš domaćin će vam dati puno korisnih informacija o mjestima za posjetu, preporučenim restoranima, mogućnostima iznajmljivanja privatnog izleta brodom i nezaboravne jadranske avanture posjetom otoku Braču ili Hvaru, mogućnost naručivanja večere, dogovora u vili. masaža, pedikura, manikura.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka A. Feriehome

tvrtka A. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pažljivo odabranih vila s bazenima, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje nastojimo pronaći savršenu ponudu za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što bi modernom gostu bilo potrebno bez obzira želi li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi. vrste odmora, ovo područje odgovara svima. Vršimo osobnu provjeru svake nekretnine i svega što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, najbolja cijena je zajamčena. Veselim se razgovoru s vama :)


Dalji smještaji od tvrtka A. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka A. Feriehome

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 397732

Posljednje ažuriranje: 25.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/397732.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 01.06 do 05.07.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina