Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Müritzzauber

Oblast jezera Mecklenburg, Müritz

maks.  14   Gosta/Gostiju
160m²  stambena površina
7 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 14  Gosta/Gostiju
160m²
7 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

182 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

182 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online



Opis

Odmor na najvećem kopnenom jezeru u Njemačkoj, u Müritz Seeparku u Röbelu. Smještena na rubu nacionalnog parka Müritz, kuća za odmor "Müritz Magic" nudi ugodnu atmosferu za mlade i stare kao kod kuće. Kuća za odmor ima 2 odvojena 4-sobna apartmana. Oba apartmana su moderno i kvalitetno opremljena i pogodna za boravak do 6 osoba. Oba apartmana (prizemlje, kat) svaki imaju: 3 spavaće sobe za po 2 osobe, 2 kupaonice s tušem + saunom, dnevni boravak i blagovaonu s garniturom za sjedenje (funkcija spavanja), SAT TV, hi-fi sustav, DVD player, kamin , kvalitetno ugradbena kuhinja s perilicom posuđa, funkcija hladnjak/zamrzivač, staklokeramička ploča za kuhanje; Tuš/WC, okolna terasa ili balkon s pogledom na Müritz (mogućnost sjedenja i roštilj). Kuća za odmor Vam nudi sljedeće posebnosti: - Parkirno mjesto ispred kuće - Jeftine tjedne cijene za bicikle, uključujući dječje bicikle i dječje sjedalice na raspolaganju - Infracrvena sauna u prizemlju i apartman na prvom katu - Plaža udaljena 200m - WLAN

Vrhunac je 1-sobni apartman u potkrovlju, koji se može zasebno rezervirati.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Jezero 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 100 km Rostock-Laage

100 km

Kolodvor 25 km Waren

25 km

Izlaz s autoceste 15 km A 19 - Röbel

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Vaša kuća za odmor nalazi se u novostvorenom "Müritz-Seepark" u okrugu Marienfelde u Röbelu. Smještena u mirnom području u blizini šume i jezera, kuća za odmor Müritzzauber idealno je polazište za vaše opsežne avanture za planinarenje, ribolov ili vožnju biciklom. Uživajte u jedinstvenom krajoliku jezera Mecklenburg i obližnjeg Müritz Ändlicha od 318 km², a naša kuća za odmor također vam nudi sve pogodnosti za vaš obiteljski odmor s djecom i češerima. Vanjski bazen udaljen samo 200 m ili opsežne večeri s roštiljem pozivaju vas da se opustite uz pogled na Müritz. Živahni gradić na jugozapadnoj obali rijeke Müritz nudi povijesno staro gradsko središte, malu šarenu luku, brojne restorane i mnoštvo mogućnosti za kupovinu.

Ljeti se opustite na vanjskom bazenu s pješčanom plažom i sunčalištem udaljenom samo 200 m. Pustolovni bazen Röbel "Müritztherme" s toboganom, saunom, solarijem i whirlpoolom nudi vam raznolik dan odmora tijekom cijele godine. Za naše ljubitelje prirode vrhunac je okoliš Nacionalnog parka Müritz bogat biljkama i vrstama. Osobito su seobe ždralova u proljeće i jesen poseban doživljaj. I naši “sportaši” dođu na svoje. Idite na duge šetnje i vožnje biciklom na 600 km dobro uređenih staza oko jezera Müritz. Naravno, Müritz možete prijeći i motornim čamcem, pedalinom ili kanuom. Osim toga, obližnji Land Fleesensee nudi golf teren s 3 x 18 rupa, tenis i jahanje. Vrijedi posjetiti i penjački park u Plau am Seeu. Živahni gradić Röbel i njegova okolica također nude brojne mogućnosti izleta za ljubitelje kulture. Posebno se preporuča posjet muzeju željezničke postaje Röbel na otvorenom i pogled na jezero Müritz s crkve Röbeler Marienkirche. Najveća poljska kamena štala u sjevernoj Njemačkoj nalazi se u Bollewicku s tržnicom koju vrijedi vidjeti te raznim sadržajima za kupovinu i razonodu. U obližnjem Warenu pronaći ćete najstariji prirodoslovni državni muzej u Mecklenburg-Zapadnom Pomeraniju - Müritzeum.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 50 €
Akontacija: 20 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene vrijede za 5 osoba po apartmanu. Minimalni boravak: Od 3 dana Cijene se odnose na apartman. Posteljina po potrebi jednokratno po osobi 10 eura. Cijene noćenja za jednosobni stan u potkrovlju su između 35 - 55 eura po noći.

Povoljni tjedni paketi za bicikle, uključujući dječje bicikle i dječje sjedalice.

Kućni ljubimci na upit. Posebni uvjeti za višetjedni boravak izvan sezone na upit. Boravišna pristojba ( - ): Odrasli 1,50 EUR; Mladi od 16 godina 1,00 EUR / dan

Uvjeti poništenja:

  • Kann der Mieter den Termin nicht einhalten, sollte er dies möglichst rechtzeitig mitteilen. Bei kurzfristiger Absage gelten folgende Storno-Gebühren: 80 bis 60 Tage vor Reiseantritt: 20 % des Mietpreises (Anzahlung) 59 bis 30 Tage vor Reiseantritt: 50 % des Mietpreises ab 29 Tage vor Reiseantritt: 100 % des Mietpreises

ostale informacije:

Dolazak:

• A 19 prema Rostocku - izađite na izlaz Röbel. • Slijedite znakove prema Röbelu. • U Röbelu: skrenite lijevo na 1. semaforu, zatim skrenite desno na 2. semaforu prema Seglerhafenu. • Na kružnom toku: izađite na 3. izlaz za Marienfelde. • Nakon otprilike 350 m skrenite desno u Seebadstrasse. • Nakon cca 2 km iza hotela "Garni Müritzgarten" skrenite desno u Müritz-Seepark. • Nakon 200 m skrenite lijevo u prvu ulicu.

Dobrodošli!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.12.2023


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,6 od 5
5.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2022

Carmen B. iz/od Münchenbernsdorf

4,6
5 4 5 4 5
Prikaži njemački

Lijep obiteljski odmor

Koristili smo stan u prizemlju i na prvom katu kao obitelj (baka i djed i 2 odrasle djece sa svojim obiteljima) i bili smo jako zadovoljni.


Pronađeni su čisti i vrlo dobro opremljeni apartmani. Usluga je bila dobra, mali problem s neispravnom rasvjetom riješen je odmah. Bilo nas je 10 ljudi, dva apartmana su bila savršena za to. Mala soba za 2 osobe je malo mala, ali koristili smo je samo za 1 osobu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

gospodin R. Richter

gospodin R. Richter

Dragi gosti, Željeli bismo vam ponuditi naše kuće/apartmane za odmor da provedete najljepše dane ili tjedne u godini u jednom od najprirodnijih područja u Njemačkoj - Mecklenburškom jezeru. Samo pustite dušu da visi ili uživajte u zajedništvu sa svojim voljenima. Radujemo se što ćemo vas vidjeti! Vaši stanodavci Obitelj Richter


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 39781

Posljednje ažuriranje: 16.02.2024

Oglas je online od: 13 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/39781.htm


«Ferienhaus Müritzzauber» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina