Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Srebrni sjaj i dobro raspoloženje u igri bisera

Habscheid

maks.  1   Gost
115m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 1  Gost
115m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

1 Gost

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online



Opis

Možemo reći toplu dobrodošlicu od srpnja 2022. Jako smo sretni što od srpnja konačno možemo ugostiti goste u našem smještaju u Silberglanzu. Dugo smo čekali ovaj trenutak. U mirnom gradu Habscheidu, naš 115 m2 veliki, elegantni apartman za odmor čeka vas s ugodnim zimskim vrtom i primamljivom zelenom površinom. Ovdje ćete doživjeti moderan luksuz i domaći ambijent u kombinaciji kako bi stvorili najčistiju atmosferu za ugodu.

Pobjegnite od svakodnevice i uživajte u privatnom vremenu za dvoje u našem luksuznom wellness apartmanu Silberglanz. Naša kombinirana sauna od cedrovine nudi oazu mira. S digitalnom kontrolom možete namjestiti temperaturu točno prema svojim željama. Bilo da se radi o klasičnom znojenju uz infuzije ili infracrvenoj kabini - neponovljivo blagotvorno djelovanje saune neizostavan je dio vašeg wellness odmora u našem srebrnom sjaju. Dođite, opustite se, uživajte - ovdje možete doživjeti užitak wellness odmora u vrlo privatnom okruženju.

Dovedite tijelo i um u sklad i uronite u ugodnu toplinu i trnce u našem ekskluzivnom whirlpoolu. U prostoru zimskog vrta, koji se nalazi neposredno uz vrt, naš whirlpool nudi sve što vam je potrebno za mali predah i dobar početak.



Stan prilagođen osobama s invaliditetom sa svojim visokokvalitetnim namještajem (uključujući Hartmann namještaj) u blagovaonici, dnevnom boravku i hodniku nudi prvoklasno životno iskustvo. Tople boje i prirodni materijali kao npr B. Stropovi izrađeni od punog drveta smreke pružaju posebnu, prirodnu toplinu. Svojim cjelokupnim podnim grijanjem osigurana je stalna toplina i hladne noge više ne stoje na putu opuštanja.



LED štukature s indirektnim osvjetljenjem u cijelom dnevnom boravku osiguravaju pravi ugođaj koji možete prilagoditi željenom dobrom raspoloženju.

OSTALA OPREMA I SERVIS.

Naš smještaj je potpuno opremljen sa svime što vam je potrebno za opuštanje. Na licu mjesta imate ručnike za ruke/kupku/saunu/podloge za tuširanje/jakuzije i saune/kuhinjske ručnike. Također su na raspolaganju i ogrtači za kupanje, sve bez nadoplate. Dostupni su i toaletni papir, sapun za ruke, kuhinjski valjak i tekućina za pranje posuđa. Naša prekrasna moderna kuhinja također je opremljena svime što vam može zatrebati. Lonci, tave, tanjuri, šalice, šampanjac, vino, marini, čaše za vodu i više. Pribor za jelo, kuhalo za vodu, toster, mikrovalna pećnica, pjenilica za mlijeko i razne druge stvari. U našoj kuhinji nalazi se i potpuno automatski aparat za kavu marke JURA, uključujući kavu u zrnu. Za vas imamo spremne i razne začine te izbor raznih čajeva. Čeka vas pozdrav dobrodošlice kada stignu naši gosti.

Ako želite uživati u još više luksuza, čak možete rezervirati kuhara za naš smještaj. Moći će pripremiti i poslužiti gotovo sve po želji. Ukoliko ste zainteresirani, više informacija dostupno je na upit. Kuhar se mora rezervirati odvojeno od nas i NIJE uključen u cijenu sobe.

Važno je odmoriti se od stresa i ponovno pronaći sebe. Radujemo se vašem dolasku i bit ćemo tu za naše goste koliko god možemo. Mi, obitelj Heck, sa zadovoljstvom ćemo vas primiti kao naše goste.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 90 km

90 km

Jezero 35 km

35 km

Skijaška uspinjača 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Prekrasni Eifel prepun je izletišta i aktivnosti. Ovdje predstavljamo neke od njih koje i sami jako dobro poznajemo i koje vam možemo toplo preporučiti. Slobodno nam se obratite sa svojim idejama i iskustvima. Rado ćemo pomoći.



Regija Mullerthal prvenstveno je jedinstven biotop prošaran stijenama. Naše raznolike šetnje vode kroz prekrasan krajolik brda i stijena; itd. također na Müllerthal Trailu, koja je nagrađena oznakom “Leading Quality Trails – Best of Europe”. Erozija je stvorila bajkoviti krajolik s fascinantnim formacijama stijena od pješčenjaka od kojih svakom planinaru brže kuca srce. Planinarenje u Luksemburgu znači čistu prirodu! Doživite to sami!

Lijepe pješačke staze npr. također nazvan Biebertal zbog prirodnog rezervata, gotovo na našem pragu. Oni koji vole prirodu ovdje će doći na svoje. Ako se želite odmoriti od stresne svakodnevice, došli ste na pravo mjesto ovdje u prekrasnom Eifelu.



Za ljubitelje motocikala imamo npr. Nürburgring, poznat i kao zeleni pakao. Ovo je najduža trkaća staza na svijetu. A od našeg apartmana samo 73 km. Tu su i prekrasne motociklističke ture kroz uske doline, visoke visoravni, prekrasni vidikovci, mnogi zavoji uzbrdice i nizbrdice, bizarne formacije stijena, palače, dvorci i ruševine u našem kraju.



I zimi je ovdje vrlo lijepo. Samo smo 10 milja od Crnog čovjeka. Ovo je drugi najviši vrh ovdje u Schneifelu. Visina je 697 m i stoga je također popularna destinacija za naše entuzijaste zimskih sportova.





Također imamo dovoljno informativnog materijala za vas u smještaju i ako imate bilo kakvih pitanja, naravno rado ćemo vam pomoći i savjetovati vas.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Za dolaske nedjeljom i državnim praznicima naplaćuje se jednokratna naknada od 70 eura.

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 11.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.6 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2023

Elvira B. iz/od Grafschaft

5,0
5 5 5 5 5

Entspannen pur

Hatten ein super schönes entspanntes Wochenende, super schnelle Abwicklung, nette Gastgeberin.
Weiterempfehlung 5 Sterne plus!
Liebe Grüße,
Elvira und Marcel

Preporučeno za: Romantični odmor

veljača 2023

Jana U. iz/od Frechen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršen wellness vikend!!

Preporučuje se !

Apartman je blistavo čist, super moderan i opremljen svime što vam je potrebno da se osjećate dobro. Sauna i whirlpool su naravno apsolutni vrhunac! Proveli smo tamo ukupno 2,5 dana i uživali u svakoj minuti. Domaćini su super ljubazni i uslužni, primopredaja je bila potpuno jednostavna. Po dolasku će vam biti spreman ohlađeni pjenušac, a objašnjen nam je i način rada whirlpoola, saune i sl. Ako smo imali dodatnih pitanja, mogli smo kontaktirati stanodavca u bilo kojem trenutku. Duboko opuštanje nastupa ubrzo nakon dolaska i nikada ne želite otići. Čisti wellness!

Nadam se da ćemo se opet moći vratiti u budućnosti i želim reći veliko hvala obitelji Heck!

P.S.: Nažalost, "wellness odmor" nije opcija u ocjeni, pa sam odabrao "romantični odmor". Ali tamo se možete i opustiti s prijateljima ;)

Preporučeno za: Romantični odmor

prosinac 2022

Lukas K. iz/od Aachen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivno

Voljeli bismo da smo ostali toliko dulje - nažalost moj partner i ja smo ovdje mogli provesti samo dvije noći, ali smo uživali u svakoj sekundi.
Ljubazni iznajmljivači su i vrlo uslužni i susretljivi, a apartmanu stvarno ništa ne nedostaje. Svjetlucavo je čist i poziva na opuštanje. Posebno izdvajamo naravno saunu i whirlpool, no kišni tuš i potpuno opremljena kuhinja učinili su naš boravak još slađim. Jasna preporuka da samo pustite svoju dušu na miru
Bili smo potpuno zadovoljni i rado bismo se vratili!

Preporučeno za: Romantični odmor

listopad 2022

Gabi G. iz/od Niedernhausen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršen

Bili smo prvi stanari skoro 14 dana.





Jako nam se svidjelo. Vrlo lijep i uslužan stanodavac. Nakon nekoliko dana osjećali smo se kao kod kuće i veselili smo se povratku kući nakon dana planinarenja ;-) Ovdje smo se mogli prekrasno opustiti i osposobiti za sljedeći dan. Sigurno ćemo doći opet.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2022

Joline F. iz/od Wadgassen

4,6
5 5 5 3 5
Prikaži njemački

Vrh!!!

Moj dečko i ja ostali smo tamo tjedan dana, vlasnik nas je srdačno dočekao. Čak je za dobrodošlicu bila ohlađena voda, pjenušac i nešto slatko.
Stan je prekrasan i vrijedi svakog eura. Vidi se da je stan namješten sa strašću. Sve je dobro održavano i ima sve što vam je potrebno za opuštanje. Uspjeli smo ostaviti sav stres iza sebe i uživati u potpunom zajedništvu, koje nije moglo biti bolje.
Čak i kada ja (žene i tehničari?) nisam mogla dobiti saunu, vlasnik je dolazio čak u 23:30 da nam pomogne. Tako da smo svi bili jako sretni, rado bismo se vratili☺️

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor za samce, Romantični odmor

kolovoz 2022

Silke S. iz/od 41504 Dormagen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastično lijep smještaj.

Ovaj smještaj je jednostavno odličan.
Mogli smo se isključiti i stvarno uživati tamo.
Lijepo namješten od kuhinje, kupaonice ili bilo da se radi o dnevno-spavaćem i wellness dijelu.
Samo super mogu reći.
Dajemo mu 5 zvjezdica +++
Još jednom veliko hvala obitelji Heck na lijepom gostoprimstvu.
Sigurno ćemo uskoro ponovno rezervirati odmor kod vas.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2022

Tanja F. iz/od Birken-Honigsessen

4,6
5 4 5 4 5

Ferienwohnung Silberglanz

Wir haben uns in der geschmackvoll eingerichteten Ferienwohnung Silberglanz sehr wohl gefühlt.
Die sehr netten Vermieter haben uns mit gekühltem Sekt und Wasser herzlich in Empfang genommen.
Die Wohnung bietet einen angenehmen Rückzugsort um vom Alltag Abstand zu nehmen.
Küche und Bad lassen keine Wünsche offen und sind sehr luxuriös eingerichtet. Sauna, Whirlpool und Terasse bieten ein ausgesprochenes Wellnessgefühl.
Wir werden uns hier gerne nochmal eine Auszeit nehmen und wiederkommen.

Preporučeno za: Romantični odmor


kontakt

gospođa J. Heck

gospođa J. Heck

Dalji smještaji od gospođa J. Heck


ostale informacije

Broj objekta: 398478

Posljednje ažuriranje: 27.03.2024

Oglas je online od: 1 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/398478.htm


«Srebrni sjaj i dobro raspoloženje u igri bisera» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

1 Gost

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina